Skoči na vsebino

ronaldinho

Vesoljc
 • Število vsebin

  842
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

36 Fant od fare

Več o članu ronaldinho

 • Stopnja
  fura šizntraktor na konfete.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. ronaldinho

  Sports American Way

  Nice. Čeprav kazen s strani komiša še lahko pade. Upam samo, da ne bo več kot 4 tekme. Griffin-Diggs-Adams-Dunbar secondary zgleda zelo dobro na papirju in ima potencial biti top 5 v ligi. LB core z Bobbyjem, KJ in rookiejem Brooksom je tudi ok, DL oz. pass rush je pa še vedno vprašljiv. Vrnitev Clowneya je vedno manj verjetna in zdaj se oziramo po drugih veteranih, predvsem Everson Griffen in Clay Matthews. Tudi veteran DT se bo podpisalo, nazadnje se je omenjal Marcell Dareus. V napadu pa mogoče vrnitev Josha Gordona, ko mu bo komiš dal dovoljenje. Čeprav sam sem kar zadovoljen z Lockett, DK, Dorsett, Moore in Swain. RB in TE imata tudi soliden depth, OL je pa (spet) velika neznanka, sploh prenovljena desna stran bo v letošnjem skrčenem offseasonu ter brez preseason tekem najbrž rabila nekaj časa, da se vzpostavi kemija.
 2. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  Ne vem, zakaj je Barca-Bayern igrana pred City-Lyon, ampak itak je 6 dni dovolj za počitek in pripravo na tekmo, pa tudi potem, če se po kakem čudežu uspe prebiti mimo Bayerna bo dan več pavze pred polfinalom. Evo, pa še rekorde podiramo.
 3. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  V zadnjih treh letih so imeli več kot 300m profita s prodajami Felixa, Jimeneza, Edersona, Semeda, Lindelofa,.... Lani so imeli slabo sezono in zdaj so nazaj pripeljali Jorgeja Jesusa in mu obljubili, da bo imel kompetitivno ekipo. Ob Cavaniju naj bi prišel tudi Everton iz Gremia (top scorer Copa Americe lani), ki se ga je že povezovalo z drugimi top klubi.
 4. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  lagano sportski taktična mojstrovina Setiena
 5. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  čisti pinal lol ampak Messi poškodovan, tako da itak konec
 6. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  lol, Bayern ima 4 gole prednosti, ne pa enega
 7. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  lel, iz kota smo ga dali
 8. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  Saj 4-3-3 je samo na papirju, v resnici je bolj 4-4-2/4-3-1-2
 9. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  upam, da bo own goal v formi
 10. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  Roncero, Balague pa krof
×
×
 • Ustvari novo...