Skoči na vsebino

ronaldinho

Vesoljc
 • Število vsebin

  813
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

35 Fant od fare

Več o članu ronaldinho

 • Stopnja
  fura šizntraktor na konfete.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  Varane misli, da je Umtiti
 2. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  https://matchcenter.mlssoccer.com/matchcenter/2020-08-06-orlando-city-sc-vs-minnesota-united-fc/details/video/232651 Nani legendica
 3. ronaldinho

  Sports American Way

  Dobro jo je odnesel Dunbar, Bakerju pa grozi vsaj 10 let zapora.
 4. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  haha, po vseh kolobocijah v Segundi zdaj Fuenlabrada izgubila proti Deporju z golom iz pinala v 95'. Pika bi jim bila dovolj, da bi prišli v playoff.
 5. ronaldinho

  Sports American Way

  Včeraj je bil deadline za igralce, ki hočejo opt-outat to sezono, skupaj jih je 66, od tega skoraj polovica linemanov. Patsi so "izgubili" 8 igralcev, Brownsi 5. Samo pri treh ekipah se noben igralec ni odločil, da ne bo igral. A total of 66 players have opted out of the 2020 NFL season due to the coronavirus pandemic, nearly half of them linemen. Twenty offensive linemen and 11 on defense opted out before Thursday’s deadline. Players with a medical opt out will receive a $350,000 stipend, while those voluntarily opting out receive $150,000 as an advance against future salaries. Only three teams had no one opting out: the Steelers, Falcons and Chargers. Tu je še celoten seznam igralcev po ekipah: https://www.nfl.com/news/list-of-nfl-players-to-opt-out-of-2020-season Pri Hawksih je edini Chance Warmack, ki bi itak verjetno sploh težko prišel na roster kot backup OL. Pravtako je Seattle zaenkrat ena redkih ekip (6 ali 7), ki po 9 dneh testiranj še nima potrjenega primera korone. Upam, da bo tako ostalo čimdlje. Drugače pa v NCAA tudi že nekaj igralcev napovedalo, da ne bodo igrali. Penn St. LB Micah Parsons, Virginia Tech CB Caleb Farley in Miami DE Greg Rousseau so bili vsi projicirani kot top 5/10 picki, prav tako ne bosta igrala tudi dva od top lovilcev tega classa Rashod Bateman (Minnesota) in Rondale Moore (Purdue).
 6. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  tamali krof bo komentiral Wolvese
 7. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  igralci Rome lahko vriskajo, pojejo in igrajo od veselja, da je samo 2-0
 8. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  Itak je Kuipers kriv, da so zanič
 9. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  Zaniolo nas je zapustil. RIP
 10. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  lol, kaj dela Ocampos romom
×
×
 • Ustvari novo...