Skoči na vsebino

ronaldinho

Vesoljc
 • Število vsebin

  877
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

40 Jezus

Več o članu ronaldinho

 • Stopnja
  fura šizntraktor na konfete.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. ronaldinho

  Sports American Way

  Pa če gledaš tako bi dejansko MLB moral biti najbolj safe. V Arizoni in na Floridi že imajo spring training komplekse, lepo bi zaprli ekipe nekam za 2-3 mesece, odigrali sezono in konec. Ob tem tudi ni tako kontakten šport in če si vsaj približno pameten (ne tako kot A'si in Astrosi ) , nosiš masko ter si razkužuješ roke se med samo tekmo težko okužiš. Če so pa igralci v prostem času neumni in letajo naokrog po barih in bogvekje še vse namesto da bi ostali doma jim pa itak ni pomoči.
 2. ronaldinho

  Sports American Way

  Po mojem bi bilo tudi tako najbolj pravilno. Ali pa jo prestavit na spomlad, če se bo situacija izboljšala. Čeprav bi to potegnilo ogromne spremembe na vseh področjih, tudi za NFL, kar se tiče drafta ipd. Po drugi strani pa igralci začenjajo s kampanjo #WeWantToPlay (še največji ameriški bebček pričakovano podpira to idejo) in šole bi brez footballa tudi izgubile velik vir svojih prihodkov, tako da bo imo precej njih vseeno želela sforsirati sezono. No, vsaj dokler ne bo pol njihovih igralcev okuženih in bognedaj še kdo umrl, potem bodo pa vsi drugi krivi.
 3. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  eh, kako neumen penal
 4. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  RIP zadnja loža Alexisa
 5. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  v čast golmanu lekarnarjev
 6. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  no handball no penalty
 7. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  Radenko je delegat na Inter-Bayer
×
×
 • Ustvari novo...