Skoči na vsebino

ronaldinho

Vesoljc
 • Število vsebin

  793
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

33 Fant od fare

Več o članu ronaldinho

 • Stopnja
  fura šizntraktor na konfete.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. ronaldinho

  Primera Division

  Saj gredo drugo leto. Drugače pa po mojem MATS nima prevelikega interesa oditi. Bayern bi bil edini potencialno nevaren, ampak so podaljšali Neuerja do 2023. Chelsea sicer išče novega golmana, a ne verjamem, da bi sončno Barno, ki jo po komentarjih na Ig oba z njegovo ženo obožujeta, zamenjal za deževni London. Če pa to ne bo dovolj, naj mu pa še obljubijo kapetanski trak, ko Messi gre. Od trenutnih igralcev se mi zdi daleč najbolj primeren. Dejansko bi mu ga sam takoj dal, ampak itak Messiju pač ne moreš odvzeti mesta kapetana. Drugače pa Barca uradno potrdila nakup brazilskega wonderkida Gustava Maie za 4,5 milse. Prvotno bo igral za B ekipo, potem pa verjetno kam na posojo in čez dve leti se ga bo prodalo za minimalni profit. Tak je verjetno plan. Mogoče pa preseneti. Wingerje v B ekipi se rabi, v prvi pa imamo trenutno tudi samo Fatija in zdaj še Trincao pride.
 2. ronaldinho

  Primera Division

  Bartomeu je potrdil, da bo MATS podaljšal do 2025, čeprav se glede finančnih detajlov nove pogodbe še pogajajo. Machin se bo usedel na klop Alavesa v sezoni, ko bo klub praznoval 100.letnico obstoja. Zdaj imajo vse trenutne ekipe La Lige trenerje. Kubo naj bi pa bil blizu posoji v Villarreal.
 3. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  The tremendous explosion, which has destroyed part of Beirut and has caused at least 100 deaths and more than 4,000 injuries, has been caused by 2,750 tons of ammonium nitrate that were abandoned in a warehouse in the port, as recognized by the Lebanese government itself. Such a quantity of a substance that can be used as an explosive and in fact it frequently is, had been stored for six years without security measures after being seized by government order. Ammonium nitrate is a non-flammable compound and is often used as a fertilizer. However, combined with a hydrocarbon it experiences powerful oxidation and can be used as an explosive. It is widely used by terrorist groups because it is easily accessible, although in some countries its distribution is controlled. In Lebanon, the Hezbollah paramilitary organization is a major political-military actor, and has sometimes used ammonium nitrate as a base for explosives used in terrorist actions. Najbrž so mislili, da bo lahko Hezbolah uporabil, pa je šlo prej v zrak. Jeba je, ker pač v vsakem primeru večinoma nedolžni ljudje najebejo.
 4. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  also, upam, da bo Lautaro naš nov 100m fail
 5. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  Škoda za zgrešeni penal, ki bi lahko spremenil potek tekme, drugače pa Getafe kar dobro odigral. Jim pa manjka nekaj več kvalitete ter izkušenj na takšnih tekmah (ne sicer na splošno, ker imajo povprečno precej izkušeno ekipo, ampak v Evropi večina teh igralcev ni veliko igrala).
 6. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  kako je tega Hugota težko poslušat, še slapši od strokovnih komentatorjev Brankeca ali Nenada
 7. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  da vidimo, če lahko Geta preseneti Inter
 8. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  El Loco kralj drugo leto pa še EPL pošola
 9. ronaldinho

  Sports American Way

  zgleda je ok, bo pa opt-outal
×
×
 • Ustvari novo...