Skoči na vsebino

ronaldinho

Vesoljc
 • Število vsebin

  1 597
 • Pristopni dan

 • Dnevne zmage

  1

ronaldinho je zmagal 15. avgusta

Bitje ronaldinho je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

97 Jezus

Več o članu ronaldinho

 • Stopnja
  Ima maslo na glavi in sirček v gatah.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. ronaldinho

  Sports American Way

  Also, manager Tigersov predčasno v penzijo zaradi zdravstvenih težav. Pogodba se bi mu sicer iztekla po koncu sezone.
 2. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  A jim je že treba čestitat za naslov?
 3. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  lol, zdaj SK že kolumbijsko ligo prenaša
 4. ronaldinho

  Premier League

  Breme že, ampak obenem tudi samomotivacija za igralce, ki vedo, da so dovolj dobri (v to jih je Klopp prepričal v prejšnjih letih, ko je gradil ekipo in so tudi dobili dokaz z osvojeno CL leto prej). Klopp oz. katerikoli trener bi po mojem imel precej večje težave z motiviranjem igralcev, če bi v 5 letih 3-4x osvojili ligo in bi se igralcem to že zdelo samoumevno, tako kot se serijsko osvajanje prvenstev zdi igralcem Juveta ali Bayerna. Ampak tam je situacija drugačna, ker nimajo nobene prave konkurence.
 5. ronaldinho

  Primera Division

  Če bo šel bi bilo IMO idealno, da gre v Ajax kot del deala za Desta (če uspemo prodati Semeda in nam ga ne bo Bayern prej ukradel).
 6. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  Po mojem bo ostal in upam, da ga bo Koeman puščal na klopi/tribuni in se bo potem januarja odločil, da sprejme ponudbo Beckhama in gre v MLS.
 7. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  Jaz se s tem tolažim, da slabše kot lani skoraj ne more biti. Rezultatsko od sezone ne pričakujem ničesar, tako da bom zadovoljen, če bomo odigrali kakšno dobro tekmo in bodo mulci dobili dovolj minut za razvoj. Pravi rebuild se pa žal ne more začeti, dokler so Messi&Co. v klubu.
 8. ronaldinho

  Primera Division

  Tudi ČE bo prodaja bo z buy-back klavzulo.
 9. ronaldinho

  Primera Division

  Koeman je včeraj govoril z njim in mu povedal, da pri njegovih letih mora nujno igrat in ker mu ne more zagotoviti minutaže je boljše, če gre na posojo. Ampak Gerard Romero, ki je že 10 let nerelavanten je itak spet vse skupaj prenapihnil.
 10. ronaldinho

  Premier League

  A si poskušal tudi razumeti poanto mojega posta?
 11. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  Kaj pričakuješ, da se bo Barca branila z vsemi 10 za žogo? Griezmanna, ki je najboljši branilec ekipe takrat ni bilo več v igri, Dembele je igral nek false 9, za Messija pa itak vemo, da se nikoli ne vrača. Koeman je rekel, da so šele zadnji teden začeli bolj delati na taktiki, in še to verjetno zaenkrat bolj na različnih napadalnih variantah kot pa defenzivi. Obramba pač je, taka kot je, v napadu je pa vseeno več dinamike kot smo je vajeni, čeprav se Messi še vedno sprehaja. Bomo videli, kako bo ekipa zgledala čez kak mesec ali dva.
 12. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  1-1, Wass in Maxi Gomez zrihtala gol, dvakratni zakon bivšega
 13. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  Ni mi pa jasno, zakaj ima SK prenose tekem brez komentatorjev. Bo moral Sleipnir na avdicijo, da bo lahko komentiral tekme La Lige.
 14. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  Res je! Da vidimo zdaj tega novega mulca pri Valencii.
×
×
 • Ustvari novo...