Skoči na vsebino

ronaldinho

Vesoljc
 • Število vsebin

  368
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

16 Tabornik

Več o članu ronaldinho

 • Stopnja
  akupunkturno jebe ježevca.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. ronaldinho

  Primera Division

  Also, za razliko od Obreza sem dejansko sposoben kdaj tudi kritično oceniti Messija, ne pa biti njegov fan boy in ga vedno postavljati v vlogo žrtve zaradi slabih soigralcev in napačnih odločitev vodstva (kar ne pomeni, da le-teh, prvega in drugega - ni bilo na pretek). Messi je vsaj delno soodgovoren za trenutno situacijo, njegov vpliv (posreden ali neposreden niti ni tako važno, ker so dejanski rezultati podobni) na dogajanje znotraj ekipe in celotnega kluba pa je tudi evidenten. Ja, Messi je na novo spisal zgodovino kluba (in nogometa v celoti) in sigurno bo obstajalo obdobje v Barci pred in po Messiju, tako kot velja za Cruyffa. Ampak klub je obstajal 100 let pred Messijem in bo obstajal tudi po njem. In sam sem bil fan Barce, ko se je Messi še podil za žogo po šolskih igriščih v Argentini in preživljal čase Gasparta (ki so bili precej slabši od trenutnih), ko je on prišel v Evropo. In navijač bom ostal tudi po odhodu Messija, čeprav pričakujem težko obdobje tranzicije z nekaj (lahko tudi 5+) sušnimi leti, kar se pomembnejših kant tiče. Ampak noben človek (igralec ali trener) nikoli ni in ne sme biti večji od kluba in Messi to v tem trenutku žal je. Tako z vsemi pozitivnimi stranmi, ki jih je in jih še prinaša klubu kot žal tudi z negativnimi platmi, ki so zadnje čase vedno bolj jasno izražene tudi navzen. Za vse, kar je dal klubu mu bomo vsi navijači večno hvaležni, ampak enkrat bo treba sprejeti dejstvo, da nič ni večno in začeti gledati v prihodnost. In dokler je on tu, to ni možno. Sicer bo žalosten dan, ko bo zapustil klub, a glede na trenutno situacijo ne pričakujem, da bo klub preveč kompetitiven v naslednjih 2-3 letih, tako da tudi če se bo proces prenove ekipe začel kako leto prej ne bo konec sveta.
 2. ronaldinho

  Primera Division

  Mislim, če ti njegovo ignoriranje trenerjevih navodil in forsiranje Suareza v postavo kljub temu, da fizično sploh ni pripravljen na igro nista dovolj velik dokaz, ne vem, kaj še lahko rečem. Pa tudi iz Setienovih izjav se da med vrsticami razbrati, kakšna je situacija.
 3. ronaldinho

  Primera Division

  aja, Umtiti je spet polomljen in je že končal sezono. Še tri leta pogodbe ima. Lahko bi nam Arsenal vrnil uslugo za Fermelna.
 4. ronaldinho

  Primera Division

  Hja, najprej bo treba podaljšat Suarezu pogodbo do 2023, preden bo Messi pristal na pogajanja. Drugače ga ne bomo prodajali, lahko samo gre kot prost igralec drugo leto. In TBH glede na to, kakšna je trenutna situacija ne bi imel nič proti, če spakira skupaj s svojim bestičem in potem mogoče še probamo prodati Busija in Albo, Piqueja pa spravimo v penzijo in lahko končno začnemo rebuildat. Nekaj let bomo itak v racku in čimprej začnemo ta proces, boljše bo. Dokler je Messi v klubu je to nemogoče, osvojili pa tudi ne bomo kaj veliko, če bo vztrajal s forsiranjem svojih amigosov v ekipi.
 5. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  Pri Bragi je tudi imel odličen start, preden je šel v Sporting. Je pa res, da so igrali predvsem proti ekipam iz spodnjega dela lestvice. Do konca sezone še igrajo na gostovanjih tako pri Portu kot Benfici, prav v zadnjem krogu. Benfica je 9 pik spredaj, tako da v 5 tekmah kljub mizerni formi verjetno ne bodo zapravili te prednosti, bi pa bilo zanimivo, če bi mestni derbi odločal o 2. mestu in kvalifikacijah za CL. Porto bi pa moral gladko obranit trenutnih 6 točk naskoka in osvojiti naslov. Bo pa zanimivo videt drugo leto, kaj lahko Amorim naredi v celotni sezoni. Sporting ima kar nekaj zanimivih mulcev, sploh Quaresma je dober, kolikor sem ga gledal.
 6. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  Real dela reklamo za Dubrovnik
 7. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  Itak je konec lige, kaj se sekiraš?
 8. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  evo, sem ga priklical slike ni imel
 9. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  a Obrez je pozabil vklopit mikrofon?
 10. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  Ante Tomić zapušča Barco
 11. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  karton za Geto po 20 sekundah
 12. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  Sociedad končno zmagal
 13. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  Isak zabija taksistom minuto po prihodu v igro
×
×
 • Ustvari novo...