Skoči na vsebino

ronaldinho

Vesoljc
 • Število vsebin

  1 663
 • Pristopni dan

 • Dnevne zmage

  1

ronaldinho je zmagal 15. avgusta

Bitje ronaldinho je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

100 Jezus

Več o članu ronaldinho

 • Stopnja
  Ima maslo na glavi in sirček v gatah.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. ronaldinho

  Sports American Way

  Vikesi imo tankajo za Lawrence-a.
 2. ronaldinho

  Sports American Way

  UW legend Bruce Irvin menda tudi torn ACL :S Pa Courtland Sutton pravtako
 3. ronaldinho

  NFL Fantasy Football

  Prav ti je, kaj pa delaš račune brez krčmarja Wilsona.
 4. ronaldinho

  NFL Fantasy Football

  Na srečo imam kar dober RB depth v dinasty, ampak se bo sigurno poznalo. No, tokrat mi je Wilson prinesel comeback. Ko sem včeraj po koncu prvih tekem nazadnje gledal rezultate sem bil nekje 40 pik zadaj in sem že mislil, da bom gladko izgubil. V PL sem pa brez CMC gotof, ker imam same rookie RBje, ki najbrž ne bodo veliko prispevali.
 5. ronaldinho

  Primera Division

  Saj pri Wolvesih je itak Mendes že na pol lastnik.
 6. ronaldinho

  Primera Division

  Pri prestopu Fabia Silve naj bi Mendes pokasiral vsaj 10 milijončkov.
 7. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  Kako neumno pravilo... Ali pa če bi fantu dali šanso, da se dokaže namesto da že takoj zapravijo eno menjavo.
 8. ronaldinho

  Naša mala greznica #9

  Saj pride grande De Sciglio pokazat, kako se igra.
 9. ronaldinho

  Primera Division

  Zgleda se zadeve končno premikajo. Semedo v Wolvese naj bi bil done deal, odškodnina med 35-38m. Zdaj pa v lov na Desta imo. Aarons in Emerson sta alternativi. Eric Garcia v Barco za 18m naj bi bilo tudi dogovorjeno, a se čaka, da City pripelje CB. Naj bi se dogovarjali s Sevillo za Koundeja za okrog 70m. Meni je carski igralec, a res ne vem, koliko bo še zmetal Pepček za štoperje. Pravtako naj bi se Barca zmenila s Suarezom za prekinitev pogodbe in bo šel v Atletico. Popolnoma pričakujem, da zabije hattrick na prvem derbiju in se bo ob vsakem golu veselil kot nor.
 10. ronaldinho

  Sports American Way

  Let Russ cook. 5 TD proti Patsom, vsakega drugi WR (no, pa še TD za Patse, čeprav tam je bila Olsenova krivda, ker ni lovil ) . Lani je pass defense Patsov v celi sezoni spustil 4 passing TD. Vem, da nimajo vseh igralcev, pa vseeno. Zaenkrat je napovedal resno kandidaturo za MVP. Res smešno ali pa žalostno, da doslej v 9 letih ni dobil še niti enega glasu v MVP vote. Propsi tudi lovilcem, Lockett standardno, DK se je celo tekmo pretepal z Gilmorjem, Moore je imel carski TD, Swain prvi TD v NFL. Bo pa moral Russ/napad tako oz. še boljše nadaljevat, ker na obrambo se ne da preveč računat. Predvsem DL pričakovano slab brez pritiska na Cama (ki je tudi imel dobro tekmo, sploh nekaj podaj na Edelmana je bilo res dobrih). Čeprav na koncu so vseeno naredili, kar je bilo treba in ga zaustavili. In to lanski 1st rounder Collier, ki ga je večina navijačev že imela za bust. En play itak ne more vsega spremenit, a upam, da bo šlo od zdaj zanj navzgor. Drug teden pa Kavbojke. Over 70 total points je po mojem kar safe bet.
 11. ronaldinho

  Sports American Way

  3-run HR Myersa, predolgo je pustil Dunna noter, 106 pitchev. Zdaj se bodo pa še nad BP znesli.
 12. ronaldinho

  Sports American Way

  1-0 Evan White po doublu Lopesa, čeprav se je spotaknil na tretji bazi
 13. ronaldinho

  Sports American Way

  pri meni ni SK HD Herbert dobro zgleda zaenkrat. Also, Lamet je unhitable proti M'som, 14/14 first pitch strike. Dunn tudi kar dobro zaenkrat, čeprav ima 3 BB. Bo pa kmalu prišel bullpen na vrsto in potem je konec. BTW, Padresi si z zmago zagotovijo prvi playoff po letu 2006.
×
×
 • Ustvari novo...