Skoči na vsebino

DrAg0nBoY

Rumeni jak
 • Število vsebin

  164
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

40 Jogurt

Več o članu DrAg0nBoY

 • Butast stavek
  ne loči razlike med pomelom in kumkvatom. Niti v riti.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Wow, posavska ki je najvišjo sedemdnevno povprečje ima sedaj najnižjo in je edina v zelenem območju
 2. DrAg0nBoY

  COVID-19

  He he he, ta naš Hojs.
 3. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Ostani doma in ne it na cesto. Easy. Ali pa idi z avtobusom oziroma vlakom.
 4. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Aja? Torej ko preboliš si ziher samo 6 mesecev zaščiten in potem več ne? Obstajajo za to kakšne študije ali samo naši vrli "strokovnjaki" (oziroma v tem primeru naša državna sekretarka) to govorijo?
 5. DrAg0nBoY

  COVID-19

  A se je o tretjem valu govorilo že decembra, da bo v januarju oziroma februarju. No zdaj vemo da bosta ta dva seva "lahko" povzročila tretji val.
 6. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Sem istega mnenja kot @Andy. Jutri bo 7-dnevno povprečje poskočilo (upam sicer na vseeno manj kot 1000) in tudi mene zanima kako bodo to "predstavili" na konferenci (že vidim: "Slabšajo se razmere, krivulja se je obrnila, bla bla bla"). Sicer zna sedaj dejstvo, da se pozitivni HAT testi več ne štejejo v statistiko in morajo biti opravljeni še PCR testi, morda vseeno doprinesti kaj k dodatnem padcu povprečja čez teden. Ampak to bomo videli tam konec tedna po vsej verjetnosti. Vsekakor je tudi res, da bi večjo težo pri tem sproščanju, moralo imeti število hospitaliziranih in ne tudi
 7. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Could be, samo sem prepričan da bo marsikdo naredil to. Samo ti testi tudi ne pokažejo 100% več po nekaj časa. Sploh če si imel blažjo obliko ni nujno da še imaš protitelesa po enem mesecu v sistemu. Ne vem, glede na to, da bo ta potrdila tudi treba plačati, bodo nekateri zdravniki te tudi kar tako pisali. Lahko pa da se motim.
 8. DrAg0nBoY

  COVID-19

  A misliš da te bo osebni zdravnik poslal na dodatna testiranja?
 9. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Torej kaj preprečuje osebnemu zdravniku oziroma tako gledano meni, da ga pokličem, rečem da sem prepričan, da sem imel toliko časa nazaj korono in mi izda to potrdilo? Tako da imam potem 6 mesecev mir, kljub temu, da nisem prepričan če sem res imel korono ali ne :D.
 10. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Zgleda fitnesi s ponedeljkom odpirajo. Saj ne vem če naj grem ali ne, ker bodo tak po enem tednu spet zaprli vse dol ...
 11. DrAg0nBoY

  COVID-19

  A kdo ve v kateri fazi se odprejo fitnesi? Domnevam da še ne v oranžni :S.
 12. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Pizda mi dvignejo take izjave pritisk. No shit da imamo več "okužb" kot prejšnji teden, glede na to da smo imeli včeraj 20k HAT testov, prejšnji teden pa manj kot 10k.
 13. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Torej bo obvezno, lol
 14. V nekaterih državah bi opravičilo pospremila odstopna izjava, ampak pri nas kot kaže niti pomislijo ne na to
 15. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Hahaha, še vseeno v oranžni fazi . Le kakšne izgovore bo vlada zdaj iskala, da ne bomo v oranžnem semaforju :D.
×
×
 • Ustvari novo...