Skoči na vsebino

DrAg0nBoY

Rumeni jak
 • Število vsebin

  181
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Vse objave od DrAg0nBoY

 1. Tako je. Kot recimo na poslovnih sestankih v restavracijah se ne, medtem pa se širi s svetlobno hitrostjo če bi navadna raja šla v restavracije.
 2. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Torej če prav razumem nismo več zaprti na občine ampak na regije?
 3. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Leon Cizelj iz Instituta "Jožef Stefan"
 4. DrAg0nBoY

  COVID-19

  We are red again
 5. DrAg0nBoY

  COVID-19

  In kaj bo ta lockdown rešil? Ta folk se bo še vedno družil, pa čeprav je vse "zaprto". To je samo jebanje v glavo tistega folka, ki se že tako ali tako drži ukrepov in nič drugega. Kot je že omenil @MorskaGlista bomo imeli maske 12 dni gor tudi zunaj, potem pa jih ne bo več. Kot je že marsikateri drug uporabnik rekel, hvala kurcu virus miruje v času praznikov, tako da se lahko takrat vseeno malo podružimo ker ni nobene bojazni. In hvala bogu imamo policijsko uro ...
 6. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Do junija bomo tako ali drugače zaprti, potem do septembra bo omogočeno letovanje na Hrvaškem, s septembrom pa spet v razne lockdowne kot lani. Seveda vse skupaj podkrepljeno z razno razno statistiko in ne vem kaj še.
 7. DrAg0nBoY

  COVID-19

  A v času lockdowna tudi policijska ura ni v veljavi več? :O Maske na prostem spet obvezne, lul.
 8. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Kar je še najbolj "smešno" je to, da bi naj po teh 11 dneh prešli nazaj na semafor, kjer pa, če pridemo v rdečo barvo, bomo spet zaprti na občine, lol.
 9. A ni Janša takrat prvič zavrnil nastop, ker je rekel da bi se rad tega udeležil v živo? Kako to da je danes vseeno preko zooma nastopil in ne osebno v Bruslju?
 10. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Jaz samo upam da PCR test ne bo nujen za dnevne migrante in le ti spadajo med izjeme
 11. DrAg0nBoY

  COVID-19

  A ni do petih zjutraj?
 12. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Predvsem ta komentar: Kaj pomeni alarmantno da se povečajo iz danes na jutri, da bi se morali že jutri sestati?
 13. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Vlada je včeraj odločila, da bo Obalno-kraška regija še naprej rdeča, “ker imamo čez mejo Furlanijo Julijsko krajino, s katero zelo intenzivno sodeluje naše območje,” je pojasnil direktor NIJZ Milan Krek na današnji novinarski konferenci.
 14. DrAg0nBoY

  COVID-19

  No glavno da je boljše zdaj. Je pa itak to bolj kot ne normalna reakcija mislim da na cepivo. Pač vse je odvisno od tega kako močna je reakcija ja. Ampak ja, načeloma se je itak vsem življenje tako ali drugače poslabšalo v tem enem letu ...
 15. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Kaj pa je ta močna reakcija? Glavobol, vročina?
 16. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Na čem je ta Krek? Torej on enači Omejitev gibanja v nočnem času z zapiranjem šol? Ali da moramo imeti veljavnih določeno število ukrepov in če tega odpravimo, moramo zaradi tega zapreti šole (da izpolnimo kvoto)? edit: Ok mogoče razumem malo boljše kaj je povedal, pa vseeno je neumno.
 17. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Wow, posavska ki je najvišjo sedemdnevno povprečje ima sedaj najnižjo in je edina v zelenem območju
 18. DrAg0nBoY

  COVID-19

  He he he, ta naš Hojs.
 19. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Ostani doma in ne it na cesto. Easy. Ali pa idi z avtobusom oziroma vlakom.
 20. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Aja? Torej ko preboliš si ziher samo 6 mesecev zaščiten in potem več ne? Obstajajo za to kakšne študije ali samo naši vrli "strokovnjaki" (oziroma v tem primeru naša državna sekretarka) to govorijo?
 21. DrAg0nBoY

  COVID-19

  A se je o tretjem valu govorilo že decembra, da bo v januarju oziroma februarju. No zdaj vemo da bosta ta dva seva "lahko" povzročila tretji val.
 22. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Sem istega mnenja kot @Andy. Jutri bo 7-dnevno povprečje poskočilo (upam sicer na vseeno manj kot 1000) in tudi mene zanima kako bodo to "predstavili" na konferenci (že vidim: "Slabšajo se razmere, krivulja se je obrnila, bla bla bla"). Sicer zna sedaj dejstvo, da se pozitivni HAT testi več ne štejejo v statistiko in morajo biti opravljeni še PCR testi, morda vseeno doprinesti kaj k dodatnem padcu povprečja čez teden. Ampak to bomo videli tam konec tedna po vsej verjetnosti. Vsekakor je tudi res, da bi večjo težo pri tem sproščanju, moralo imeti število hospitaliziranih in ne tudi
 23. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Could be, samo sem prepričan da bo marsikdo naredil to. Samo ti testi tudi ne pokažejo 100% več po nekaj časa. Sploh če si imel blažjo obliko ni nujno da še imaš protitelesa po enem mesecu v sistemu. Ne vem, glede na to, da bo ta potrdila tudi treba plačati, bodo nekateri zdravniki te tudi kar tako pisali. Lahko pa da se motim.
 24. DrAg0nBoY

  COVID-19

  A misliš da te bo osebni zdravnik poslal na dodatna testiranja?
×
×
 • Ustvari novo...