Skoči na vsebino

DrAg0nBoY

Rumeni jak
 • Število vsebin

  181
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

51 Jogurt

Več o članu DrAg0nBoY

 • Butast stavek
  ne loči razlike med pomelom in kumkvatom. Niti v riti.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Tako je. Kot recimo na poslovnih sestankih v restavracijah se ne, medtem pa se širi s svetlobno hitrostjo če bi navadna raja šla v restavracije.
 2. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Torej če prav razumem nismo več zaprti na občine ampak na regije?
 3. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Leon Cizelj iz Instituta "Jožef Stefan"
 4. DrAg0nBoY

  COVID-19

  We are red again
 5. DrAg0nBoY

  COVID-19

  In kaj bo ta lockdown rešil? Ta folk se bo še vedno družil, pa čeprav je vse "zaprto". To je samo jebanje v glavo tistega folka, ki se že tako ali tako drži ukrepov in nič drugega. Kot je že omenil @MorskaGlista bomo imeli maske 12 dni gor tudi zunaj, potem pa jih ne bo več. Kot je že marsikateri drug uporabnik rekel, hvala kurcu virus miruje v času praznikov, tako da se lahko takrat vseeno malo podružimo ker ni nobene bojazni. In hvala bogu imamo policijsko uro ...
 6. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Do junija bomo tako ali drugače zaprti, potem do septembra bo omogočeno letovanje na Hrvaškem, s septembrom pa spet v razne lockdowne kot lani. Seveda vse skupaj podkrepljeno z razno razno statistiko in ne vem kaj še.
 7. DrAg0nBoY

  COVID-19

  A v času lockdowna tudi policijska ura ni v veljavi več? :O Maske na prostem spet obvezne, lul.
 8. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Kar je še najbolj "smešno" je to, da bi naj po teh 11 dneh prešli nazaj na semafor, kjer pa, če pridemo v rdečo barvo, bomo spet zaprti na občine, lol.
 9. A ni Janša takrat prvič zavrnil nastop, ker je rekel da bi se rad tega udeležil v živo? Kako to da je danes vseeno preko zooma nastopil in ne osebno v Bruslju?
 10. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Jaz samo upam da PCR test ne bo nujen za dnevne migrante in le ti spadajo med izjeme
 11. DrAg0nBoY

  COVID-19

  A ni do petih zjutraj?
 12. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Predvsem ta komentar: Kaj pomeni alarmantno da se povečajo iz danes na jutri, da bi se morali že jutri sestati?
 13. DrAg0nBoY

  COVID-19

  Vlada je včeraj odločila, da bo Obalno-kraška regija še naprej rdeča, “ker imamo čez mejo Furlanijo Julijsko krajino, s katero zelo intenzivno sodeluje naše območje,” je pojasnil direktor NIJZ Milan Krek na današnji novinarski konferenci.
 14. DrAg0nBoY

  COVID-19

  No glavno da je boljše zdaj. Je pa itak to bolj kot ne normalna reakcija mislim da na cepivo. Pač vse je odvisno od tega kako močna je reakcija ja. Ampak ja, načeloma se je itak vsem življenje tako ali drugače poslabšalo v tem enem letu ...
×
×
 • Ustvari novo...