Skoči na vsebino

Črt

Rumeni jak
  • Število vsebin

    5
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od Črt

  1. Črt

    Earbuds

    Nekaj mesecev uporabljam Motorola Vervebuds 100 in, kaj naj rečem, od začetka vse lepo in prav, sčasoma pa vedno več prekinjanja zvoka, kar sem nekako omilil s spreminjanjem položaja slušalk v ušesu (kot da bi lovil signal), zdaj pa se vse pogosteje dogaja, da ena od slušal preprosto neha delati. Sklepam, da je težava v slušalkah in ne čem drugem. A je sploh mogoče govoriti o boljši/slabši povezljivosti med različnimi bluetooth slušalkami? Kabel zaradi butastega Samsunga ne pride v poštev. Skratka, o tem nimam pojma, bi pa rad ZANESLJIVE slušalke, ki bodo delale na vlaku, med hojo, v postelji. Tam do 100 evrov. Uporabljal bi jih predvsem za glasbo in kakšen občasen Zoom. Hvala že vnaprej.
  2. Črt

    Pravkar pogledano

    Hvala za tole. Sicer nisem poznavalec kariere glavnega igralca, ampak lepo, da je dobil glavno vlogo. Se mi zdi, da sem ga vedno videl v nekih stranskih. Za moje pojme je tole super odigral.
  3. Črt

    Trenutno gledam [05/2020]

    Se bo treba lotit. Sicer pa Peaky Blinders, začenjam z zadnjo sezono. Dokaj na nivoju, če odštejem par za lase privlečenih stvari. Pred tem pa Yellowstone, s tem da še nisem pogledal zadnje sezone. Verjetno gledam bolj kot ne zaradi Costnerja.
×
×
  • Ustvari novo...