Skoči na vsebino

Majek

Vesoljc
 • Število vsebin

  182
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

32 Fant od fare

Več o članu Majek

 • Stopnja
  Sm3rt

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Kako Želo spet. sadhu nekaj kadit drek, ki ga najdeš na tleh. Nod bo vedno le in samo Nod, nič drugega.
 2. 3jka je čisto kul špil. Samo pač ni isti stil igre.
 3. Kaj Nizozemska ni v EU in nima evrov?
 4. 3je osebne sekvence so še vedno v igri, samo malo jih bo. Techi class namesto classa pač perki Flathead bot skille boš imel na voljo, tako da je odveč Vehicle customization hje sploh kdo obljubil? Pač ne moreš v garderobi spreminjat oblek, ampak boš to v menuju. Kdo je obljubil customiziranje apartmajev? In kdo je obljubil, da boš lahko se vozil na podzemni in da ne bo samo fast travel? Tako da na koncu je to večinoma širjenje neresničnih informacij.
 5. Ti tudi ne rabiš citirat nekoga, ki je direktno pred tabo odgovarjal.
 6. Majek

  Naša mala greznica #9

  BILD pravi, da prestop Saneja v Bayern končan. Za manj kot 50mio€, pogodba do 2025, manj kot 20mio€ plače in baje ga City ne bo uporabil v LP letos več.
 7. Majek

  Monitorji

  Sem ga končno kupil. In nekaj IPS glowa je za opazit v črnini, ampak kolikor sem igral špile in delal standardne stvari me sploh ni motilo nič zadnjih par ur. Tako da mislim, da bo kr ostalo. Sem pa takoj dal brightness na 50, ker je bilo 100 preveč zame. Tudi v osvetljeni sobi. No upam, da bom še čez teden dni zadovoljen, da ga ne bo treba nazaj pošiljat.
 8. Nova snajpa baje ne ubije z 1 headshotom v Warzone, če nimaš Explosive metkov. Huh. Torej bo res bolj anti-vehicle orožje.
 9. Motorje tudi. In bolj ko gledam izdan materjal manj bi mi pasalo igranje tega špila v 3 osebi. (pa še težit jim ni treba, da dajo shoulder switch kamero :P)
 10. Zakaj bi pa tako mislil? Saj ni nikjer bilo niti namiga, ki bi te v tako smer poslal. :O
 11. Majek

  Naša mala greznica #9

  Lewandowski torej postal prvi, ki se ne piše Müller, ki je zabil vsaj 34 golov v eni sezoni Bundeslige.
 12. Majek

  Premier League

  To je ja iz septembra 2019.
 13. Jaz si sploh ne predstavljam kako se spravit zraven k remasterju. Samo polešat stvari in optimizirat performanse bi sicer šlo, ampak verjetno bi kot developer vseeno hotel kaj spremenit v vsakem špilu. SPloh stvari, ki niso najboljše izpadle. Samo kje se potem ustavit, ko enkrat začneš in a je potem to še vedno remaster ali je to že remake oziroma reimagining. In predvsem koliko bo vse to stalo in je sploh vredno truda?
 14. Majek

  Monitorji

  Koliko si pa imel sreče s panel loterijo? IPS glow in Backlight bleed?
×
×
 • Ustvari novo...