Skoči na vsebino

Majek

Vesoljc
 • Število vsebin

  305
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

40 Jezus

Več o članu Majek

 • Stopnja
  Sm3rt

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Majek

  Naša mala greznica #9

  ni thiaga ni partya.
 2. Majek

  Naša mala greznica #9

  ker sem pozabil da ni zatemnjeno. jebemti alaba. zakaj sploh streljaš >_<
 3. Majek

  Naša mala greznica #9

  sodnikom >_< in sevilli. In fak, danes zadnjič poslušam lukača. Zdaj je še meni prekipelo.
 4. Majek

  Naša mala greznica #9

  bemti muller kaj je zdaj to blo.
 5. Pizda Sony. Sem pričakoval, da bodo v prvem valu ponujali več PS5 Digital pa je ravno obrantno. Tak da me preorderji sploh ne mikajo, če bi "moral" na koncu imet dik verzijo.
 6. Se bomo že zmenili. bigboss ma vsaj štorijo je vedno za preigrat in exotice naredit. Če ne jih pol lahko samo kupiš pri cryptarhu, če imaš pravo valuto. Ki se zaenkrat dobi samo 1x pri season pass 50 , zastonjski del passa. Tak če imaš pol tam 10 exoticov je malo hudo.
 7. Evo sem se spravil pred novim DLCjevm nazaj v destiny, če ne drugega po sezonske exotice. Ker na 10X0 itak ne bom ciljal. BOm dungeon že probabal kasneje letos. Moram pa prit vsja do 50 season passa, da dobim oni kurčev item, ker sem spustil prejšnjo sezono in njene exotice. :/
 8. Zakaj so pol sploh kupovali Obsidian pa Inxile in take male studije, če pol vzamejo cel Zenimax. :O ( in kaj zdaj bo Obsidian spet delal na Fallout špilu? :lol:)
 9. bigboss82 edino kar ti MORAMO povedat za Demon's souls je, da so kristalni kuščarji omejeni na par spawnov v vsaki coni. Če ti pobegne je to eden manj. Torej je treba za vsakim noret. XD ( Upam vsaj, da tega niso tikali da ne bo prelahko.)
 10. Majek

  Cestna golazen

  Glavno da se piše zgodovina.
×
×
 • Ustvari novo...