Skoči na vsebino

Majek

Vesoljc
 • Število vsebin

  297
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

40 Jezus

Več o članu Majek

 • Stopnja
  Sm3rt

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Pizda Sony. Sem pričakoval, da bodo v prvem valu ponujali več PS5 Digital pa je ravno obrantno. Tak da me preorderji sploh ne mikajo, če bi "moral" na koncu imet dik verzijo.
 2. Se bomo že zmenili. bigboss ma vsaj štorijo je vedno za preigrat in exotice naredit. Če ne jih pol lahko samo kupiš pri cryptarhu, če imaš pravo valuto. Ki se zaenkrat dobi samo 1x pri season pass 50 , zastonjski del passa. Tak če imaš pol tam 10 exoticov je malo hudo.
 3. Evo sem se spravil pred novim DLCjevm nazaj v destiny, če ne drugega po sezonske exotice. Ker na 10X0 itak ne bom ciljal. BOm dungeon že probabal kasneje letos. Moram pa prit vsja do 50 season passa, da dobim oni kurčev item, ker sem spustil prejšnjo sezono in njene exotice. :/
 4. Zakaj so pol sploh kupovali Obsidian pa Inxile in take male studije, če pol vzamejo cel Zenimax. :O ( in kaj zdaj bo Obsidian spet delal na Fallout špilu? :lol:)
 5. bigboss82 edino kar ti MORAMO povedat za Demon's souls je, da so kristalni kuščarji omejeni na par spawnov v vsaki coni. Če ti pobegne je to eden manj. Torej je treba za vsakim noret. XD ( Upam vsaj, da tega niso tikali da ne bo prelahko.)
 6. Majek

  Cestna golazen

  Glavno da se piše zgodovina.
 7. Majek

  Naša mala greznica #9

  Matr Leeds. Ti bodo imeli na koncu 100 danih -100 prejetih kar se tiče golov XD
 8. še website so nam dal za browsart XD
 9. ma to je preveč arkadno zame. in grdo. in tudi če je miks zvokov boljši, so zvoki še vedno za en kurac. premikanje okoli je kot da bi ledbel brez teže. orožja so pa po MW res meh. tak da alfe ne žaženem več. Čakam na beto, če bo kaj bolj spolirano. za levelanje novega orožja za warzone bo že, če se bo tkao igralo tudi v retailu.
 10. Sja ni edina, kr nekaj jebebug youtuberjev/influencerjev v igri. IN še kveste imajo >_<
×
×
 • Ustvari novo...