Skoči na vsebino

Majek

Vesoljc
 • Število vsebin

  214
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

34 Fant od fare

Več o članu Majek

 • Stopnja
  Sm3rt

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Majek

  Jagged Alliance 2

  2jke v bistvu ne igram več. Me je pred leti preveč zamoril 1.13 projekt, ker sem bil izrecno proti vsem mogočim pripomočkom, ki so dajali igralcu vse mogoče prednosti. AI pa žal nikoli ni bil izboljšan, ker se ni našel nihče tak, ki bi to znal. Se pravi spomnim začetka ko je MaddMugsy začel exportat v .xml in prihodnost je bila lepa. Zaženem pa redno vsako leto prvi del. Ne uspem obrnit, ampak uživam pa zelo. Tako da, če že bi zagnal Stracciatella, ki ima v bistvu tudi zanimivo zgodbo skozi leta. Vsekarko pa verjetno ne bi prenesel originalnih risb orožij, bi potreboval Coolbergove verzije iz Ja2 1.13.
 2. Jaz imam za stare stvari Higan, , drugo ne rabim. CEMU pa furam, dokler Nintendo ne porta Super Mario 3d world. Pol še tega ne rabim več. Emulacija playstationov pa me nikoli ni zanimala. Dolphin je zakon, ampak ga trenutno nimam na računalo. Yuzu za switch pa me sploh ne zanima, ker mam Switch in če že hočem nekaj res igrat, si kupim.
 3. Ma v BB je itak vedno boljše nardit nov lik kot igrat naprej v ng+ ++ +++ ... in poskušat dobit stvari, ki si jih prezrl. Pa še bolj zabavno je. V DLC pa lahko skočiš že po Ameliji in samo lauafaš okoli in sve pobiraš do prvega bossa. na tleh leži polno orožja in dobre robe-. POl pa igraš osnovno igro naprej dokler se ne počutiš dovolj močnega da greš one tja ubijat.
 4. Nope. Je pa res, da bi lahko povedali kaj dobimo v novi sezoni namesot vseh teh nekih teaserjev, ki jih pošiljajo streamerjem.
 5. Če vidi kdo kje kako akcijo na Nintendo Switch Pro Controller, a mi lahko prosim napiše? Hvala.
 6. Kaj ni console launch exclusive ta tetris zdaj?
 7. Ok Stalker 2. Nice. TO bi morali več pokazat pa bi blo.
 8. Heh Jack Black + Psychonauts. No vsaj tega se veselim.
 9. Ko to gledam še Destiny ne morem preveč kritizirat. :O
 10. Zakaj hard pass, saj pa piše da je vertikalno pri njem boljše.
×
×
 • Ustvari novo...