Skoči na vsebino

Denny Crane

Rumeni jak
 • Število vsebin

  455
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

298 Fant od fare

Več o članu Denny Crane

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Pa naj še kdo reče, da PC nima ekskluziv.
 2. Serverji za vse From igre, ki uporabljajo isiti net code so dol trenutno. Vceraj je bil odkrit exploit s pomocjo katerega ti hekercek lahko prevzame PC. Model, ki je odkril ta exploit je baje ze veckrat kontaktiral From glede tega pa se ni nic premaknilo. Vceraj je zacel napadat streamercke, da dvigne awareness pred Elden Ringom, ki uporablja isti net code. Cekiraj reddit za vec informacij.
 3. Cestitke za level up, mladenic. Kaksen NG+ neki, saj nisi se niti blizu end game DLCju.
 4. Mogoce kdo ve za kaksen pregled filmov/serij, ki jih dodajo ali odvzamejo iz ponudbe na slovenskem Netflixu? Konec leta je slo precej zadev ven iz ponudbe, samo nisem se nic preverjal koliko novih se je hkrati pojavilo.
 5. Drugače, jaz sem se končno lotil igranja From iger, ko sem videl neko pičko, ki je igrala DS3 boss rush na jeben dance pad. To je prelilo kap, da se nisem več mogel pogledat v ogledalo zjutraj.
 6. Predvidevam, da si prijavljen v PSN račun iz druge regije. Isto je bilo pri meni, ker sem včeraj šopingiral na US računu in se nisem prijavil nazaj na SLO račun s katerim igram.
 7. So že kaj porihtali N64 emulacijo?
 8. Takrat sem bil prvič tam spodaj in se mi je zdela tista luknja za mesarjevo mizo tako postavljena, da ziher ni mišljena kot pot naprej, tako da sem šel prvo to preverit in potem končal tako kot sem opisal. Sem potem v drugo šel raziskovat prostor in spoznal dvojčka. Tam sem tudi odrešil muk nekega siromaka, ki mi je potem pokazal kako se vihti ogenj, ko sem prišel nazaj v Firelink. Upam, da mi bo to olajšalo kakšno situacijo, ker sem do sedaj igral samo melee.
 9. In potem naj še kdo reče kako lepo je igrat From igre ob releasu. Te mehanike v Demon's Souls ni bilo oz. vsaj jaz je nisem srečal. Med googlanjem kaj je to in kako se tega rešit sem ugotovil, da je cursed v prvotni verziji igre stackal, tako da si lahko končal z 1/8 hp bara. Čisto legitimen trenutek za odložit škatlico z igrico v smeti med preklinjanjem Miyazakijevega družinskega drevesa.
 10. Ok, dovolj z offtopicom. Gremo nazaj na From igračke. Nadaljujem Dark Souls Remastered. Včeraj sem dobil ključ od enega bossa () in se podal v kanalizacijo. Pridem notri in vidim nekoga, ki tolče po mizi. Sem si mislil o novi blacksmith. Potem mi je bilo malo čudno kaj toliko mobov čilira okoli njega. Med pluženjem po sobi pa vidim, da je tip bolj mesar kot kovač, tako da sva malo zaplesala. Potem najdem za njim neko luknjo in sem si rekel, da so tam ziher skrili kakšen fini loot in se skotalim notri. Namesto loota sem našel tipične prebivalce kanalizacije in začnem preganjat podga
 11. Lol na PCju. Ravno igram Dark Souls Remastered in me nekaj matra, da sem šel googlat pa vidim vse polno jokanja po redditu in drugje, da jim je nekdo hacknil igro, uničil opremo, spustil curse in pobil npcje.
 12. A limit je na US PSN računih še vedno $250 ali so kaj dvignili?
 13. Takoj sem kupil/vzel vsak ključ, ki sem ga našel.
×
×
 • Ustvari novo...