Skoči na vsebino

Denny Crane

Rumeni jak
 • Število vsebin

  140
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

59 Jezus

Več o članu Denny Crane

 • Stopnja
  garjavi nestvor z luskavico

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Ravno začel Prey na PS4. Škoda, ker sem si že nekje okoli launcha spoilal tisti mindfuck začetek z nekim trailerjem oz. gameplay filmčkom.
 2. Kdo je sploh ta riba? Zadne cajte mi jo skos neki meče med predlagano vsebino, prej pa nikol slišal za njo. Pa vidim, da ima kar nekaj naročnikov in po foumih jo citirajo v smislu "Alanah said this..." in "Alanah said that..." Drugače sem pa jaz glede Cyberpunka šel še stopnjo višje od atomica in prvič v življenju prednaročil collector verzijo.
 3. Se pri taksnih posebnih izdajah knjig s trdimi platnicami kaj sekirate zaradi posedanja listov kadar se knjiga hrani pokoncno? In, ce ja, kako se proti temu borite?
 4. Res me zanima kako je izgledala verzija brez uredniskih popravkov.
 5. Moar Cheryl Cole pls! Ta bi še iz Galkota naredila malo manj geja.
 6. Ima kdo kakšne izkušnje s filanjem stojal za bookshelf zvočnike? Lahko notri namečem biloker pesek, ki ga najdem v Merkurju ali se je potrebno stegnit po kakšnem gradbenem materialu? Gre tudi z nagrobnim kamenjem? Pa zanima me tudi kako bi bilo najboljše zamašit luknje za kable na stojalu. Sem razmišljal, da bi razrezal polivinil pa ga dal notri in potem nafilal pesek v polivinil. Kakršenkoli nasvet bo dobrodošel, ker to počnem prvič. Je pa res, da grejo na stojala kitajski zvočniki, tako da prosim ne mi s kakšnimi jeklenimi kroglicami in podobnimi cenovno nesorazmernimi rešitvami. EDIT - To bi bilo verjetno ok, ane? https://www.merkur.si/pesek-za-peskanje-kema-beli-suhi-kremenov-pesek-0-1-0-8mm-25kg/
 7. 1. Metal Gear Solid 3 2. Metal Gear Solid 1 3. Metal Gear Solid 4
 8. User score na metacritic je kot glas ljudstva zelo relevanten. Recimo prvi na katerega sem naletel: Gospod sezzy ima pac zelo izdelane kriterije za objektivno ocenjevanje iger in kriticno oko zal uzre marsikatero podrobnost, ki jo placani opisovalci izpustijo.
 9. Denny Crane

  LEGO

  Redna cena je 799€. https://www.lego.com/en-si/product/millennium-falcon-75192 Ampak ja 600 je pa ze kar solidna cena za tako velik set.
 10. Kako je pa kaj kvaliteta tega kipca v primerjavi z ostalimi iz collector’s izdaj iger in pa konkretno robo (sideshow, prime itd.)?
 11. Denny Crane

  LEGO

  Sem mislil, da si to spet nek moc linkal, ko sem na hitro pogledal. Sem šele včeraj pokapiral, ko sem dobil newsletter od Lego. Drugače pa jaz zadnjih par let kupujem skoraj izključno samo v ljubljanski franšizi Lego Store. Z rahlo mero potrpežljivosti se da kar poceni pridet skoz (kolikor je to za Lego sploh možno...). Večje zadeve vzamem, ko imajo 20% ali 25% off in hkrati se lahko kombinira tiste njihove točke, tako da se skupaj kar pozna na ceni.
 12. Kaj zdej bigboss82 ze stiska SKIP in SPRINT al se caka download/konc sihta?
×
×
 • Ustvari novo...