Skoči na vsebino

Denny Crane

Rumeni jak
 • Število vsebin

  336
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

184 Tabornik

Več o članu Denny Crane

 • Butast stavek
  vleče samo še filter.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Ma ja teasali so s slikami vsakega od protagonistov, da je izgledalo kot da bodo najavili protagonista za Persono 6. In na zadnji sliki so na koncu bili vsi iz prejsnjih slik skupaj in obrnjeni za 90, da so jih spravili not.
 2. Včeraj sem po dolgem času ponovno končal God of War 3 in danes sem mislil začet spooky sezono s spooky playlisto, ki sem si jo pripravil prejšnji mesec. Ampak me je zajebal EA s svojim EA Play dealom za 1€, tako da bom zdaj 1 mesec igral samo EA igrice, kar je tudi svoje vrste horror. Na PS5 me že čaka Fallen Order in se že veselim, da začnem zvečer. Sem bil kar pozitivno presenečen, da ponujajo tudi PS5 verzijo Fallen Order v tej EA Play zbirki.
 3. A ne piše samo dispatched and sold by amazon, če kupuješ od njih? Nič pa ni navedeno iz kje bo pošiljka odpremljena. Jaz sem lani imel 2 naročila, kjer je bilo poslano iz skladišča iz druge regije kot pa amazon na katerem sem naročil. Naročeno na amazon.es in poslano iz Nemčije (vrnit sem moral pa v Španijo), pa naročeno na amazon.co.uk in poslano iz Italije. V mojem primeru je sicer vseeno, ker so poslali iz skladišča znotraj EU.
 4. Trenutno na eneba.com $100 PSN vrednostna kartica pride 74€(+handling fee) s kodo FOOTITA100US. Ni za kaj.
 5. Ta teden sem po dolgem času spet zagnal Driveclub. Potem sem pa naletel še na spodnji video. Dečko sicer rahlo pretirava z dramatičnim nakladanjem, tako da je priporočljivo mutat, če vam gre slednje na živce. Je pa vseeno lepo malo za pogledat. Ne bi ravno rekel, da gre za Masterpiece, ampak je pa solidna igrica. Podoba/slika sicer deluje nekam mehko, samo se med vožnjo ne opazi ravno. Izgled v slabem vremenu ali ob prehodu iz dnevnega v nočno dirkanje je pa še vedno fantastičen. Res škoda za neposrečen launch, ker je avtorjem kasneje z vso dodatno vsebino po izidu res us
 6. Sej niso finance problem, ampak bolj to, da zadnje čase načeloma ne nametavam na že tako ogromen backlog, ker vprašanje, če se bom sploh uspel kdaj prebiti čez zalogo, ki jo imam. Sem spraševal bolj za slučaj, če me napade silovita želja po branju in klikanju skozi Zero Escape. OK, bom začel z 999, ko se to zgodi. Pred tem pa verjetno še Steins;Gate. Danes sem malo začel Doki Doki, samo sem hitro ugasnil, da me slučajno kdo ne vidi.
 7. A potem imaš kazalec vedno na L1 in sredinec na L2?
 8. To mi je jasno. Kot sem napisal VLR že imam, 999 pa ne. Če se ne motim, pa lahko 999 nabavim samo v tistem Nonary Games kompletu in bi torej VLR kupil 2x. Zanima me bolj, če mi nič ne bo jasno v primeru, da začnem kar z VLR?
 9. Zanimiv žanr, ki me je vedno mikal, ampak se mi ni dalo raziskovat kje začet. Zdaj sem potegnil zastonjkarice na Steamu, da počekiram. Pa imam še Steins;Gate in VLR pa ZTD. Je potrebno preigrat pred tem 999 ali bo dovolj kakšen recap ali kaj takšnega in začnem z VLR, če ga že imam? Corpse Party je igral kdo? Nisem niti ziher, če spada čisto pod VN, ampak dosti podobno pa je.
 10. Wallrun in hkrati merjenje je možno, če remapaš kontrole (če se ne motim je potrebno držat knof za skok za vzdrževanje wallruna), ampak s tistim jamranjem zgoraj sem bolj mislil na samo premikanje kamere/merjenje v kombinaciji s hopsanjem naokoli. Težko bi me kdo prepričal, da je tisto kar sem videl možno na gamepadu. Lahko pa tudi, da enostavno ne dojamem česa, ker nimam ravno izkušenj z FPS igricami.
 11. To izgleda kot da Destiny opisuješ. Samo invejdanje zamenjaš s PvP.
 12. A ok najde tudi meni, če napišem v Search EA Play. Če klikam tam pod Subscription, me pa vrže na link, kjer je sta samo 3.99€ in letna opcija. Razen Fallen Order je še kaj vredno časa pa še ni bilo v PS+? Unravel pa A Way Out?
×
×
 • Ustvari novo...