Skoči na vsebino

Denny Crane

Rumeni jak
 • Število vsebin

  488
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

355 Fant od fare

Več o članu Denny Crane

 • Butast stavek
  obvlada otorinolaringološko felacijo. V miže!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Jaz sem kar zagrizen hejter slovenskih prevodov del, ki so izvorno angleška. Že v otroštvu, ko sem bral predvsem prevedeno literaturo me je začelo precej motiti slovenjenje tujih krajevnih in zasebnih imen. In te zadeve me še danes vržejo iz tira, tako da načeloma slovenskih prevodov ne berem. Po dolgem času sem izjemo naredil za prevod Dune, da malo podprem tovrstna prizadevanja, saj slovenskih prevodov v tem žanru ni ravno dosti. Načeloma mi je bil prevod nemoteč, ampak sem pa začel zavijat z očmi tam nekje v prvi polovici, ko uleti nek model in začne nekaj po štajersko. Poskušam se vživet
 2. 30.6. baje GOW Ragnarok State of Play.
 3. Kar se mene tiče je en razlog še ostal: Huber. Če/ko pa se še on poslovi je pa konec EZA zame.
 4. Upajmo, da se takšne epske najave še kdaj vrnejo. Kolaž trailerjev me sicer tudi še vedno uspe nahajpat, ampak ni primerljivo s čim takšnim.
 5. Denny Crane

  LEGO

  Tudi meni se zdi, da grad ni na nivoju kovačnice. Sicer malo popravi vtis, ko ga podrobno pogledaš in v zaprti opciji. Tista prvotna slika pa res ne deluje nič posebnega. Glede na to, da je Psiaki zraven bo verjetno sestavljanje zabavno in precej play featurjev. Za takšno zadevo bi kot otrok kričal kolikor bi lahko in se valjal po tleh v trgovini z igračami. Kot display model pa izgleda bolj švoh se mi zdi.
 6. Amazon.fr ima Metroid Dread, Shin Megami Tensei V in The Legend of Zelda: Skyward Sword za 35€, če vas ne motijo francoske škatlice.
 7. Hvala, da si me spomnil. Ta DLC iz Season Passa je soliden?
 8. Seveda, DekuDeals uporabljam odkar so dodali PS igre, ker mi je šel Psprices na živce. 13 Sentinels bom pa dodal na wishlisto.
 9. Vsekakor sta naslednja na vrsti za nakup Fire Emblem: Three Houses in Tokyo Mirage Sessions. Mikajo me sicer tudi malo razne Mario igračke in Metroid Dread, samo ne po teh nintendovskih cenah. Še najceneje jih imajo na amazon.de, nekje okoli 40-45€. Toliko so pa tudi pri nas na bolhi rabljene. Sej lahko bi rekel vzameš in prodaš naprej za isto ceno, če ne dogaja, samo že vidim, da bi me potem imelo igračke obdržat za v zbirko in posledično kisli nasmehi ob pogledu na polico, ko pomisliš koliko so ti japanci spulili iz žepa. Drugače sem pa vzel konzolo predvsem, da bo poganjala Zeld
 10. Steamdeck je končno tu! Nazadnje sem kakšno Nintendovo konzolo držal v rokah v času, ko sta bila aktualna SNES in Gameboy, tako da je dobrodošel vsak nasvet/priporočilo.
 11. Stara ekipa se počasi poslavlja. Dokler bojo zraven še Huber, Ellis in Ben jih bom spremljal.
 12. Denny Crane

  Stripi

  Ok pozabil sem še: Hardback - enake dimenzije in vsebina kot Paperback samo trde platnice Compendium - Omnibus z mehkimi platnicami in enakih dimenzij kot Paperback (manjše od Deluxe in Omnibus formata) V bistvu imaš kar prav, je precej zmede s temi formati. Ampak načeloma, če piše Deluxe/Omnibus/Absolute točno veš kaj dobiš.
 13. Denny Crane

  Stripi

  Da niso slučajno pri emki naročili na bookdepository in sedaj čakajo, da posredujejo pošiljko naprej DaCapotu, ko prispe. Drugače pa tudi jaz zgolj izjemoma kupujem preko emke. Lani sem tam zdrobil 3 tiste bone za nakup knjig in prišel še relativno ok skozi, ker so bile cene primerljive z bookdepositoryem. Kljub temu da so pri slednjem šle cene v zadnjem letu konkretno gor, je pa še vedno precej ceneje kot pri nas. Sploh pa stripi. @DaCapo, če boš še kaj kupoval od DCjevih zadev gredo formati takole: Single Issue - klasična izdaja, ki izhaja tedensko/mesečno, nava
×
×
 • Ustvari novo...