Skoči na vsebino

Denny Crane

Rumeni jak
 • Število vsebin

  264
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

147 Tabornik

Več o članu Denny Crane

 • Butast stavek
  je najdu rizlo za joint.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Zjutraj odprem vrata in brcnem škatlo, ki čilira na predpražniku. Pakirano pa tudi vrhunsko. Se vidi, da je uradni bundle z igrico. Še maček je šel prebrat kdo tako pakira pošiljke.
 2. Hype Train Drugače bi tudi jaz bil zainteresiran za takšno zbirko, če namečeš noter malo več JRPGjev. Trenutno mi je emulacija največji razlog, da mi SteamBoy deluje zanimiv. Al bom pa samo Vito hacknil...
 3. Potem gre prek zavvija gladko čez (razen teh 2,5€ na pošiljko)?
 4. Glede na subtilno omembo lastnikov high end TVjev, sklepam da je prispel LG CX. Si se stegnil vsaj do 65"?
 5. V SLO je isto. Sonyjeve ali pa Paysafe. @tomazek Jaz ne uporabljam kreditne odkar sem imel pred leti komplikacije in klicarjenje na support, ker je bil vrstni red imena in priimka obraten na bancnem racunu v primerjavi s PSN racunom. Paypal pa odsvetujem, ce je se vedno isto kot je bilo takrat, ko sem se odlocal o alternativni metodi placevanja. V dolocenih situacijah se je dogajalo, da je prislo do avtomatskega chargebacka preko Paypala in v taksnem primeru pokasiras takojsen ban od Sonya. Ne vem, ce je danes se isto, ampak so vrednostne kartice v vsakem primeru najbolj varne.
 6. Cepanje bonov za knjige v MK je že aktualno?
 7. Denny Crane

  TV tema

  Sem ravno priklopil LG CX in zalaufal Our Planet na Netflixu. Nadomestil sem pa nek Philipsov krš iz 2009, ki sem ga imel do sedaj.
 8. No vsaj bookdepository ne komplicira glede tega. Vidim tudi, da so bile pritožbe iz drugih držav EU na njihovi FB strani zaradi podobnih dodatnih stroškov s strani UPS. Upam da to čimprej uredijo, da se ne bo potrebno za vsako naročilo bockat z Indijci za vračila.
 9. 1080€ se mi zdi cool deal za 55. Jaz sem dal 1600€ za 65 na mimovrste. Ravno čakam poštarja.
 10. Cena tvoje knjige mi je jasna iz vsote DDV, ki so ti ga obračunali. Prvi del mojega posta je bil odgovor Febotu. Se opravičujem, če ni bilo jasno.
 11. Kljub temu da sedaj (načeloma) pošiljajo iz EU, imajo pa naslov za vračanje še vedno v UK. Predvidevam, da je šlo za cenejšo knjigo v rangu 10€? Meni so letos že pisali naj vrnem na ta UK naslov ali pa partial refund, tako da sem izbral slednjega. @BostjanG Ta znesek bi ti morali iz bookdepository vrniti. Ni mi pa jasno zakaj se včasih zgodi, da knjige, ki grejo na naslov v EU pošljejo iz UK. Sicer pa ti niso računali carine, to je samo cena tega uvoznega/carinskega postopka. Vsaj na Pošti Slovenije so ceno spustili na malo bolj normalnih 2,5€.
 12. Tudi meni se zdi, da tule nekaj ne štima. Bookdepository pošilja iz Avstrije, odkar so ponovno odprli naročila za EU. Jaz sem letos dobil vse pošiljke od tam. Tudi na njihovi strani piše, da je cena, ki jo plačaš končna. Torej piši njim, da ti vrnejo razliko, v kolikor ne gre za napako pošte. Drugače sem pretekli mesec na polno naročal zadeve (ne knjige, ampak drobnarije) iz Kitajske in na žalost (ali pa srečo) je eden od paketov zamudil rok in prispel na carino 1.7., tako da so mi računali DDV in stroške po novem ceniku v višini 2,5€. Nobene carine.
 13. Denny Crane

  Trenutno berem

  Tole so meni sporočili 2 meseca nazaj:
×
×
 • Ustvari novo...