Skoči na vsebino

Denny Crane

Rumeni jak
 • Število vsebin

  222
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

98 Jogurt

Več o članu Denny Crane

 • Butast stavek
  je ravnokar kraljevsko prdnil.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Denny Crane

  LEGO

  Danes sem skupaj zmetal Porscha 911. Trenutno je znižan na 110€, tako da sem ga odnesu iz Lego štacune v ponedeljek. Nimam še nobenega avtomobilčka iz te Creator serije, tako da sem bil kar presenečen nad velikostjo. Sem si predstavljal, da tole dosti manjše izpade (that’s what she said, amirite?). Končni izdelek zelo lepo ujame linije 911ke in tudi proces sestavljanja je zakon, kot praktično vsak Psiakijev set. Zdaj že razmišljam, da bi povečal vozni park vsaj še za Mustanga, ki je tudi Psiakijev set.
 2. Lahko prosim poslikaš kazalo vsebine? Danes sem prejel izvod ponatisa prve številke in mi je na polno udarla ven nostalgija. Pa a nismo imeli temo o reviji v Črkožerju? Al je debata o tej tiskovini neželena na tem forumu...? 😄
 3. Denny Crane

  LEGO

  A to se že kaj ve kdaj bo? Čakam že precej časa, da tečem po par setov...
 4. Se strinjam, tudi jaz bi rad videl to zbirko.
 5. Si oddal večje naročilo? A pakirajo vsako knjigo posamezno ali jih samo namečejo v večjo škatlo in pošljejo (v stilu amazona)?
 6. Po mojih izkušnjah so številke ravno obratne. Skenslali so mi 2 naročila, kjer je šlo za večja in dražja box seta, ki pa nista bila več na zalogi po oddanem naročilu. Skozi pa je šlo brez problema okoli 20 naročil (pred in po brexitu).
 7. Omnibusi so dosti gor/dol glede na cas pred brexitom. Nekateri omnibusi so tudi kaksnih 10€ cenejsi kot so bili. Vecinoma so pa priblizno iste cene kot so bile. Par jih je tudi drazjih. Hardbacki so nekje priblizno enako kot so bili. Variacije v ceni so minimalne kolikor sem uspel sam opazit. Paperbacki so se pa toliko podrazali, da se jih ne splaca vec narocat na bookdepository. Prakticno vse, ki so na mojem wishlistu dobim za priblizno enako ceno v Sloveniji. Npr. Prve 3 knjige na mojem wishlistu. Cena v komentarju je najnizja za posamezno knjigo v zadnjem
 8. Se vam ne zdi to nekam miniaturen format, glede na to, da gre za art knjige?
 9. Njihove cene so vezane na vrednost funta, lokacijo iz katere dostopaš do njihove strani in tretja variabla je % popusta, ki ga aplicirajo. Zato se njihove cene konstantno spreminjajo.
 10. Če cene, ki jih trenutno vidim niso kakšna napaka ali kaj podobnega, potem hvala lepa. Se bo že našlo nekaj cenejših alternativ znotraj EU. Sicer pa:
 11. Mogoče se bo končno kaj premaknilo pri Bookdepository. Tole je njihov komentar na fb profilu:
 12. Ne vem kdo je bil takrat, ampak par minut po dnevniku se je na nacionalki svetilo čelo drugega najuspešnejšega pravnika na forumu.
×
×
 • Ustvari novo...