Skoči na vsebino

Denny Crane

Rumeni jak
 • Število vsebin

  172
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

71 Jogurt

Več o članu Denny Crane

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Zamujena priložnost za PS SUX napis na maski. Pa glede na to kolko ma posla s popravljanjem maske bi lahko kakšnega subtilnega fakiča spustil za (bivše) mn3 brate.
 2. Meni odpre. Mogoče sem kaj zasral link. Drugače pa samo v search ukucaš Cyberpunk EP pa bo. Sam ni baš neki tole. Je dosti boljših synthwave zadev...
 3. Una riba je rekla med streamom, da bo 6-track EP na "streaming services" po koncu streama. Je že kdo našu kaj al sem čorav? Edit - A evo https://open.spotify.com/album/5ugtQIITeIJySJN7Rr7gOC?si=EdQG45BkRjCkS13G5jlwIQ
 4. Denny Crane

  LEGO

  Jaz sem odnesu zadnjega, ki so ga še imeli v BTCju. Bil je na tistem kupu pri vhodu za 25% off in zraven so mi upoštevali še točke od prejšnjih nakupov.
 5. Prijetno igranje z novimi igračkami vam želim za jutri.
 6. Denny Crane

  LEGO

  Ja Lego Store v Ljubljani je franšizna trgovina od Madžarov. Isto tudi v Zagrebu. Zgleda so prevzeli tudi brick.si. Jaz sem namreč do letos kupoval večje Lego sete praktično samo v ljubljanskem Lego Storu, ker se je dalo zadeve dobit res poceni, ko so imeli 20%/25% off in zraven še tiste njihove točke. Kot sem že omenil v tej temi sem tako dobil UCS Y-Winga za 145€. Letos pa ni bilo nekih akcij al sem pa vse zamudil, ko so imeli odprto tako da iščem alternativo za prihajajočo praznično sezono.
 7. Denny Crane

  Cosmetics

  Samo v free2play igrah. Konkretno sem skozi leta pustil kakšnih 50€ Riotu za LoL skine. To je pa to. Da bi plačal za singleplayer skine/xp booste ali podobno nategovanje mi ne pade na kraj pameti.
 8. Igabibo ima čez Colby, torej uvoznik. Tako da ni ravno manjša trgovina v stilu Goblinov, Konzolkotov itd. Tudi jaz sem pričakoval, da je tisto stalni popust glede na cifre.
 9. Kdaj je pa Mef..mislim Fegetu potekla sponzorska pogodba z Microsoftom? EDIT - A takrat, ko je ugotovil, da Microsoft premalo nateguje potrošnike?
 10. Denny Crane

  LEGO

  To na ebayu loviš te Special Limited Edition sete al kje to najdeš?
 11. Kaj je zdej fegeti kdo pride v najbližjo štacuno po batine na day 1?
×
×
 • Ustvari novo...