Skoči na vsebino

KE RIT

Legenda
 • Število vsebin

  1 472
 • Pristopni dan

 • Dnevne zmage

  2

KE RIT je zmagal 20. oktobra

Bitje KE RIT je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

460 Jezus

Več o članu KE RIT

 • Stopnja
  Savant pour le non-sens
 • Rojstni dan 10. januar

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Se mi zdi neverjetno, da ne bi pustili nekaj zaloge za dan izida. Sam je pa tudi res, da nimam pojma o teh rečeh, tko da bom verjel raj tebi.
 2. Hahahaha. XD It's funny cause it's true.
 3. Ma ne, kak BB bo zihr imel tudi zalogo za na police. Vprašanje sam kolk jih bo.
 4. Kolk bi dal? Jaz je ne mislim več preigravat. Če se bom kdaj odločil dat na polico, bom že dobil kak cheap deal v prihodnosti.
 5. Ja, sam on govori o strojnem rejpanju. Tole je Fegetov Xbox Series XXX
 6. Dej nehaj bit tako fouš že enkrat ffs.
 7. Ful preveč hejta za Sushimamo :,( Easy 85. DLCja še nisem probal, sam tisti, ki so bili navdušeni nad main igro, so zdaj še bolj navdušeni.
 8. Ma ja, po mojem je tako, ja. Vsaj logično se mi zdi, da bi bile slabe strani starih sistemov optimizirane, ne pa implementirane, take kot so bile nekoč.
 9. Takrat sem še planiral nakup. Naročil sem ga pred enim mesecem. Rabijo pa 4-5 tednov. Ma to ni problem pri teh starih igrah, ki zasedejo par MB.
 10. Jaz se samo bojim, da bo preveč svetilo v temi.
 11. Nimam ga še doma. Tole so slike, ki mi jih je poslal izdelovalec. Sem pa zihr, da so tudi Amiga naslovi na seznamu, ja. Lahko mi pošlješ kak seznam iger, ki te zanimajo in bom počekiral, če so not/delajo.
 12. Unga mid range za 1500. Ima pa zdaj že neki časa 20% popusta (COVID akcija). Skupaj s poštnino (210 faking eur XD) me je vse skupaj prišlo 1550 EUR. EDIT: Oba sistema podpirata WiiU, samo je vprašanje kako dobro bo tole delalo. Me je mikalo vzet tadražjega, samo je res brezveze, ker ne mislim gor igrat nekih modernih naslovov za katere itak rabiš priklopit analogni joypad. Škoda denarja imo. Also Veliki kurci pripomorejo k velikosti denarnice, ampak ne tako kot misliš ti. XD
×
×
 • Ustvari novo...