Skoči na vsebino

KE RIT

Legenda
 • Število vsebin

  590
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

165 Jezus

Več o članu KE RIT

 • Stopnja
  Ilustrator, moderator in zlati donator!
 • Rojstni dan 10. januar

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Če si mislila, da manjka samo tam, pol imam some very bad news for you.
 2. Ma to itak, sej kot vidiš ne limajo vsi krčevin. Dva tabora sta pač glasna. Eni se zabavajo, drugi krindžamo. A ni isto?
 3. Mislim, da je glavni problem cringea v manku humorja, ne pa odprtega duha.
 4. Men še vedno nikakor ni jasno kaj folk vidi tako posebnega v gradnji odnosa med Joelom in Ellie v TLOU. Seveda je prisotna, sam to hvaljenje se mi zdi res absolutno pretirano. Predvsem, ko kritiki dvojke to uporabljajo kot argument, čemu je zgodba v prvencu boljša. Men so bili veliko bolj fascinantni drugi vdiki zgodbe. Nad vsem posamezna razvoja karakterjev Joela in Ellie ter sam world building. Jaz te nore kemije res nisem občutil v taki meri, da bi mi to bil main selling point zgodbe. Verjetno mi je zaradi tega TLOU2 z naskokom dosti boljša igra/zgodba od enke. Edino kar me muči, je da so povsem zanemarili virus "sub"-plot.
 5. Ful folka narobe dojema tisto sceno lol. Ujetnik reče tisto Ellie, ko vidi, da ima ugriz na roki, ki ga je dobila v sceni, ko jo ulovijo Rattlerji. Ujetnik zakriči "She's bitten!" in usmeri puško v Ellie. Ona pa reče "Don't point that shit at me!" Pa nisi edini, ki je to narobe poštekal. Ful angleških reviewerejev sem videl, da to omenja. EDIT: Vidim, da prinašam ful sveže informacije debati. Nice. XD
 6. Lol, mislu sem na pun "vso to sranje", ko je ravno govora o javnih WCjih. Drugače me boli kurac za problematiko.
 7. Not sure if intentional or just lucky. XD
 8. Lol, tipi majo tone snega na voljo in prekuhavajo Gin
 9. Po moje je mislu na Mel? Men tista scena z vojakinjo v osmem mesecu nosečnosti ni bila ravno posrečena.
×
×
 • Ustvari novo...