Skoči na vsebino

KE RIT

Legenda
 • Število vsebin

  624
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

175 Jezus

Več o članu KE RIT

 • Stopnja
  Ilustrator, moderator in zlati donator!
 • Rojstni dan 10. januar

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Jaz sem vedno mislu, da je to isto. Kaj je razlika?
 2. Vedno znova kliknem na Možnosti: Show this post In vedno znova kasiram Mefisto govno. Mislim, da je čas, da mu neham dajat priložnosti, da se redeema.
 3. Glede dokumentarca sem mislu. Drugače pa ja itak, jaz sem celo mladost športal. Enkrat ko nehaš je katastrofa
 4. Haha, kako si vedu? Ma sem se spravljal že neki časa, pol me je pa Gamechangers spodbudil, da zares probam. Varianta "bomo vidli kako bo". In pol se je izkazalo, da mi na polno sede. tl;dr Odloču sem se, da se moram začet prehranjevat kot odrasel človek XD
 5. Isto kot prej, to kar omenjaš, edino sem pa skenslal sladkarije (samo še kavo minimalno sladkam).
 6. Ouch. Se mi je zdelo, da bo kaj takega, ko sem dobil nek random $2k po faci včeraj, ko sem googlal XD Drugače meni character desing v HZD ful ni dober. Mi pa instantno pride od mecha designa.
 7. Ej, čisto možno, sam jaz sem jedu vsega svašta mesa, ne zdej sam neke nezdrave pizdarije. Po moje je bolj fora v tem, da sem mogu ufurat ful več zelenjave, ki sem jo prej ful bolj zanemarjal (predvsem stročnice).
 8. Nadaljujem Horizon: Zero Dawn Ful preveč stvari je za delat in mi OCD ne daje miru lol. Drugače še vedno vleče na polno. Ravno srečal prvega Thuderjawa. @SlinchKje lahko najceneje kupim kipec?
 9. Moral bi napisati, da rabim neki, kar nadomesti pomanjkanje mesa. Proteini v prahu so samo sprememba napram rastlinskim in ribjim beljakovinam. Da lahko kdaj pojem mal manj ali enostavno nekaj drugačnega. Sam to. Ko se enkrat stvar absorbira je precej isti kurac v kaki obliki je prišla v telo. Glavno je, da vnašaš vse kar potrebuješ. EDIT: Drugače pa mi počutje daje filing, da bolj zdravo živim lol. Nenormalno boljše se počutim odkar sem nehal jesti meso (ene pol leta).
 10. Ma tip je čistop v redu, ne stoj težit za brezveze dej. Neki sem napisal malo dvoumno (ker sem pismeni invalid) in je bolj enostavno prevest v angleščino, kakor se trudit povedat na drugačen, bolj razumljiv, način.
 11. Drugače ne pretiravam. Še vedno jem raznoliko in vse. Sam tu pa tam mi paše malo spremembe. Proteinske praške sem drugače šopal res ogromno v mlajših letih, pa nisem nikoli imel nekih težav.
×
×
 • Ustvari novo...