Skoči na vsebino

KE RIT

Legenda
 • Število vsebin

  1 227
 • Pristopni dan

 • Dnevne zmage

  1

KE RIT je zmagal 17. septembra

Bitje KE RIT je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

343 Jezus

Več o članu KE RIT

 • Stopnja
  Ilustrator, moderator in zlati donator!
 • Rojstni dan 10. januar

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Ma nemen je bil tak kot praviš. Plac kjer se da menit brez strahu, da boš neki ful off topic in kjer nobena tema ni tabu. Sam te mitraljez debate mano a mano, ki jih imate eni tam not so res krneki. Deluje kot da se menite po SMSih, ne pa na forumu. "Kaj bova jedla danes zvečer, miško? "Ne vem, jaz bom mal mcdonceljna. Kaj boš pa ti?" "Ej jaz bom eno kranjsko klobaso s fižolom, sam pol mi bo pomivalni stroj z utripom težil, da prdim na kavču. Grem pogledat v COSMOPOLITAN, če so kaki nasveti glede tega." "Hehe, pubec ma tudi ene probleme z vetrovi,..." ETC. Ne vem no, ko vidim take poste mi res tko na polno sleče kožo s telesa od znotraj.
 2. Od koga je to? SonyZoni Slovenija?
 3. Igričarska gostilna >>>>>>>> Gostilna pr' Krčevini
 4. Ni šans, da bom plačal za dodatne račke. Dajem verbalni support instead.
 5. Aja, pa kupit si moram Witcher 3 GOTY za PS4, da dobim pol džabe nadgradnjo. Time to hunt.
 6. Pri nas na obali starš skuša ubiti tebe. Drugače pa bo po moje RDR2 še neki časa ostal lepša igra od kakih spajdermanov in podobnega medgeneracijskega govna, ki ga dobimo serviranega ob izidu konzole. Nier pa bom, kot vsak človek, ki neki da na dobre igre, tudi preigral prej ali slej. In če imam to možnost, jo bom valjda raje na PS5, kakor na štirici.
 7. PCjaši >>>>>> Grafične Kurbe Weak dude, lame stari.
 8. Neki iz PS4 backloga: Bloodborne RDR2 Sekiro Last Guardian Nier Automata U: Lost Legacy (Še vedno upam, da bodo na PS5 delovale na rock solid 30 FPS brez framedipov, če ne celo bolje). Ali pa Cyberpunk 2077 (PS4), sam tisto bom najbrž dobil s tedensko+ zamudo, ker sem jo prednaročil pri ShopTo.
 9. Np. Sam javi mi takoj, ko boš vedu, ker če jo dobim pri BB, bom Amazon.it skenslal (27.11. je rok dostave).
 10. A to se sam delaš, al si res tolk glup, da ne razumeš, da sem točno to tudi sam namigoval? Pa btw, sproščat si se začel. Pazi, da ne boš čez pol leta spet mogu brisat poste, ko te bo folk spet mel poln kurac (no pun intended).
 11. Team Big Bang + Amazon.it tukaj. Že vidim kako bo. BigBang ne bo mel dovolj kosov, ker LOLOLO Slovaška in Amazon.it mi bo poslal nedelujočo konzolo, ker Lahi = Lopovi.
 12. Ma jaz to bolj štejem kot dodaten zaslužek ob prodaji rabljenega bundla
×
×
 • Ustvari novo...