Skoči na vsebino

KE RIT

Legenda
 • Število vsebin

  874
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

252 Jezus

Več o članu KE RIT

 • Stopnja
  Ilustrator, moderator in zlati donator!
 • Rojstni dan 10. januar

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Oxenfree, pa kak Firewatch mogoče? Če ti ni panika mal bolj art scena bi priporočal tudi kak Kentucky Route Zero (nisem še igral, tko da ne vem kolk je teksta vs bolj cinematično podajanje zgodbe, sam vsi ful ful hvalijo slednjo).
 2. Mefisto ni gay, on je navaden Feget.
 3. Men je RE7 res dober. Pa v VR je res totalen odfuk. Zgolj izgled mi nikakor ni všeč. Na trenutke so me dobesedno bolele oči, ko sem igral (ne govorim o VR ).
 4. Vse res, sam po moje bo treba počakat vsaj do izida igre, da ti lahko folk poda karkoli realnega. Hype je pa pač hype. Vzameš z rezervo pa je.
 5. Ne razumem zakaj te hype in pričakovanja folka kakorkoli motijo To je prisotno dobesedno od vedno. Drugače pa je čisto vsako mnenje, ki ga folk poda valjda njihovo osebno mnenje. Lepše se sliši, če uporabiš "po moje" zraven, sam v bistvu je nekako odveč.
 6. Eno so špekulacije, drugo pa review igre po tem, ko jo opisovalec (človek plačan za reviewanje iger) preigra, ane? Ne razumem kaj je tu spornega.
 7. Mene je dobesedno ubil. Na koncu ogleda, mi ni bilo jasno kaj se je zgodilo lol. Pričakoval nek dober slice of life z malo supernatural primesi, dobil pa faking anime desetlatja. Pa še cel faking OST of Radwimpsov je nehumano dober.
 8. O ja s tem se strinjam na polno. RE2R mi je iz vizualnega vidika res nora. Sam 7ka mi je izgledala dosti dosti slabše in se mi zdi, da gre 8ka po isti poti. Tko res uno 50 shades of skidmark brown.
 9. Capcom bi lahko res malo prenovil ta njihov pogon. [obljubim, da nisem sony fanboy]Men Re8 izgleda res na polno slabo.[/obljubim, da nisem sony fanboy]
 10. Ma eni ste res fuknjeni dej. :\ Tip je največji dosad, samo valjda ne greš neki objavljat RL zadev, kaj vam ni jasno?
×
×
 • Ustvari novo...