Skoči na vsebino

KE RIT

Legenda
 • Število vsebin

  579
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

158 Jezus

Več o članu KE RIT

 • Stopnja
  Ilustrator, moderator in zlati donator!
 • Rojstni dan 10. januar

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Lol, mislu sem na pun "vso to sranje", ko je ravno govora o javnih WCjih. Drugače me boli kurac za problematiko.
 2. Not sure if intentional or just lucky. XD
 3. Lol, tipi majo tone snega na voljo in prekuhavajo Gin
 4. Po moje je mislu na Mel? Men tista scena z vojakinjo v osmem mesecu nosečnosti ni bila ravno posrečena.
 5. Kje pa ste bili to, da niste imeli dostopa do vode? Ne moreš organizirat neke večdnevne pijanice brez vode lol.
 6. Men se to ne zdi na silo pushanje. Sem že nekaj krat napisal. Različno gledamo na to stvar, jebi ga. Drugače pa mi plz navedi katere od teh iger z izjemnimi zgodbami. Mogoče bo not tudi kaka, ki je meni zakon. Sam načeloma mene v večini primerov zgodbe v igrah ne impresionirajo neki ful. Po navadi se bolj navdušujem nad svojo interakcijo s svetom in lorom. Zato so mi carske razne Journey, Ori, SOTC, BOTW (nobena nima neke nore narative, ampak igranje in odkrivanje sveta ustvarjajo katarzo). Pa ne da se mi debatirat o politiki, sry. Že tako sem se zajebal, da sem sploh načel debato z Galkotom.
 7. Mene je zmotu un sarkastični "vidim kam pes taco moli". Ne pravim, da si nek nestrpnež. Niti približno. Sorry, če je izpadlo tako, ni bil moj namen. Sem pa mnenja, da ti grejo take stvari v nos same po sebi in ker ti to gre v nos na splošno, ti bo šlo povsod v nos ne glede na kontekst. In pol namesto, da uživaš v zgodbi, te te stvari potegnejo ven. Tudi v primeru, če so povsem nedolžne. tl;dr Naivneži se manj sekiramo al neki. Ker bi rad, da se iz sveta izkorenini ksenofobijo, in ker mi odpre pogled na določene stvari, ki mi niso čisto vsakdanje. Zaradi tega tudi tako slavim TLOU2 in nelagodje, ki mi ga je igra sprožila. Mal sem sit preverjenih receptov, zavijanja v vato in happy endingov. Tega je predvsem v igrah ful preveč za moj okus.
 8. Kakšne igrice lol? Prej nisi tega omenjal. Omenjal si white supremaci kot primerjavo. S tem kar si zdaj napisal se strinjam. Sam jaz tega filinga od igre nisem dobil. Oz. me ni motila karakterizacija Abby in Leva. Se mi zdi, da je bolj fora v tem, da si ti tip, ki se ozira na take stvari: Sam sem na polno liberalen kar se teh stvari tiče in jih pozdravljam v medijih, ti pa to jemlješ kot pushanje agende.
 9. Jah, logično, da me bolj moti white supremacy rasizem kot inkluzivnost. A tebe ne?
 10. Po moje take stvari motijo folk, ki jih take stvari motijo na splošno. Folk, ki se buni nad "netflix adaptacijami". Mene take stvari na splošno ne motijo (tudi, če je zadaj ne vem kaka agenda, me enostavno boli kurac, če je izdelek na nivoju), in mi je TLOU2 ena najboljših zgodb v gamingu ever. Mogoče pa samo jaz ne vidim kako te stvari kvarijo zgodbo.
 11. Slaba stvar ne opraviči druge slabe stvari.
×
×
 • Ustvari novo...