Skoči na vsebino

KE RIT

Legenda
 • Število vsebin

  635
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

177 Jezus

Več o članu KE RIT

 • Stopnja
  Ilustrator, moderator in zlati donator!
 • Rojstni dan 10. januar

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Si zihr, da si res končal igro? Al si to mislu metaforično?
 2. Slinch, edini White Supremacy SJW. EDIT: Drugače se 100% strinjam. Full white so pure secks.
 3. Aja. Ma kaj pa vem, meni so smooth animacije igralnih mehanik ful pomemben dejavnik pri tem kolk zabavno mi je igranje. Podobno kot fizika, ko pri enih igrah ful bolje naredijo občutek teže udarcev ipd. Če so tam neki robotski rezi med eno animacijo in drugo mi je to precej moteče in pol mi je gameplay manj zabaven. Al pa če je premikanje lika okorno (RDR2, Witcher 3), mi to ful najeda in rabim ful časa, da se privadim. Nekako mi to paše pod gameplay.
 4. Men je bila igralnost v TLOU2 vrhunska. Predvsem animacije likov in prehodi med njimi so par nivojev nad vsem kar sem do zdaj videl v katerikoli drugi igri in kar je glavna stvar, ki me je zmotila v zadnjem gameplay trailerju od GoT. Miri me predvsem to, da imam ful raje sabljanje od streljanja.
 5. Meni so lepše od PS4 škatel. Morali bi jih narediti z nekim bumpom ob strani, da bi bile čim grše. Da obdržijo to anti retail narativo, kot pri konzoli. XD
 6. Ma večinoma, ker me zanima, če je napisal kej zanimivega. Drugače sem ga dal na ignore, ne ker bi me motilo tole njegovo osnovnošolsko podjebavanje, ampak ker ne doprinese absolutno ničesar k katerikoli debati, razen omenjenega osnovnošolskega flejmanja, in mi paše, da ne rabim vedno znova brat istih neumnosti. Isti kurac kot Sadhu je ratal. Katastrofa.
 7. Troll je nekdo, ki se pretvarja, zato da flejma folk in dobi reakcije (to kar dela Mefisto, ko se igra psihopata in brez kakršnegakoli razloga jebe folk v glavo). Jaz ne počnem tega. Jaz reagiram pristno, brez nekega pretvarjanja. Tisto kar sem pisal zgoraj mislim resno.
 8. Kako jaz točno trollam? A ko replyijam na mefisto provokacije? Če bi mi reku, da sem glup bi blo bolj smiselno po moje.
 9. Mefisto troll mode: delam se neumnega, da lahko furam svojo agendo. A je možno, da je samo zares tako neumen?
 10. Jaz nisem nikoli niti za trenutek podvomu v izgled in atmosfero igre. Mene sam mal skrbi kaka bo igralnost. Sam tudi, če bo povprečna, bom imo vseeno užival na polno.
 11. Jaz sem vedno mislu, da je to isto. Kaj je razlika?
 12. Vedno znova kliknem na Možnosti: Show this post In vedno znova kasiram Mefisto govno. Mislim, da je čas, da mu neham dajat priložnosti, da se redeema.
×
×
 • Ustvari novo...