Skoči na vsebino

ke_kit

Legenda
 • Število vsebin

  12 735
 • Dan prve porumenitve

 • Dnevne zmage

  20

Vse objave od ke_kit

 1. Pizda. Imaš prav. Takrat sem se opravičil kočevcu pa sem imel v glavi, da sem se tebi. Se opravičujem za ponovno napako. Pa tudi opravičujem se za laganje glede obtožbo okoli omenjanja palice. Očitno se res nikoli ni zgodilo, ker ne najdem nikjer.
 2. S pivom in opazovanjem tičev.
 3. Seveda je fino podkrepiti obtožbe. In ker jih zadnjič nisem mogel, sem se ti opravičil. Ne zavračam možnosti, da se narobe spomnim, čeprav sem še vedno 99%, da si tisto napisal. In še enkrat, jaz sem se ti zadnjič opravičil za morebitno nabijanje, buzzkillu (in tebi, ki se spravljaš name namesto nanj) karkoli sličnega niti približno ne pride na pamet, ne glede na to, da je dobil v faco potrditev, da širi teorije zarote. Na koga si se obrnil? Name, s howaboutismom, ki se tiče zadeve za katero sem se ti že opravičil.
 4. Sicer se ne strinjam, ampak vseeno ma smo se samo hecali.
 5. Hi-fi rush je tipična konzolna igrica. Sam to. Sej se hecam.
 6. A to igraš v sklopu PS+ Extra? Če ja, obrni čim prej, ker bo igra kmalu zapustila servis.
 7. Glede tega kdo bo prvi obrnil, ne vem čemu bi se še dodatno sramotil s tem kako sem brez življenja. Kot vedno bom počakal 2-3 tedne, po tistem ko obrnem, preden se začnem hvaliti tukaj.
 8. Nisem te ničesar lažno obtožil. Napisal sem kaj si pisal tu na forumu. Kaj bi ti v resnici rad počel s folkom, ki ga ne odobravaš pa ostaja samo v tvoji glavi, ker so stvari, ki jih pišeš tukaj vedno zavite v humor.. To, da si tisto napisal ne dvomim sploh. Žal ne morem potrditi s citatom. Ne vem čemu bi si moral izmišljevati da pišeš črn "humor". Še sam si našel svoj podoben citat.
 9. Ne sej. Vse kul. Ti kr haraj dalje. Sam tole je zdaj strike three tvojega poročanja legit informacij tukaj na forumu. Karkoli boš pisal, bom jemalo kot blatant smear campaign. Sej to, da si na polno biased mi je bilo jasno (vsi smo), ampak zdaj imam neizpodbitne dokaze, da je tak tvoj modus operandi in ti je najmanjša panika metanje folka v ognej, samo da neki podpira tvojo ideologijo.
 10. Ni point v tem, da si naredil napako. Point je v tem, da ne jebeš, da si naredil napako in namesto, da jo popraviš kaj greš ti delat? Double downat in zavijat vse v neko ironijo, češ lejte me, buzzkill sem, forumski zabavljač, to je vse samo hec, pa čeprav povsem pomotoma in sem le par ur nazaj brez najmanjšega pomisleka širil hate in označevanje random japonke za pedofilko, kot da je vse čista resnica, tehehehe.
 11. Po moje je bolj stvar posameznika kako hendla jemati nekoga resno ali manj.
 12. Namesto, da še naprej širiš dobesedne teorije zarote, se raje opraviči za postanje gluposti in movaj dalje. Ni čudno, da vas normalen folk ne jemlje resno, če vam je najmanjši problem kar tako lagati.
 13. Ya ya, tudi una nora CEO na konferenci je dobesedno spodbujala k harrasmentu, pa una zadnjič od novega Star Warsa se je naslajala nad jokajočimi belci par let nazaj. Samo pogledam tipe čigar tweete quotaš in se lahko samo še bolj smejim. Desno sumerjeni accounti, ki jim je najmanjša briga na svetu poročati proper news, prva pa kako čim bolj umazati ime opozicije. Zame ni več treba izgubljati časa. Ne boš me nikoli prepričal, da ima katerakoli stran tukaj prav lol.
 14. Glede na ostal BS okoli DEI consultinga, bom rekel, da ima ta novica verjetno ful skupnega z naslovom igre.
 15. A to govorite o živalih ali o buff gay moških?
 16. Ne, da ne kupi, ampak da ima kakršnekoli pomisleke, da bi kupil. My bad, slabo sem se izrazil. Takih, ki bojkotirajo igre zaradi politične ideologije, je verjetno zelo malo.
 17. Ma fora je samo v tem, da smo tisti, ki nas boli kurac ali igramo črnca ali belca v neki igri ful naivni, ker si želimo, da ne bi bilo bigotov, ki jim je weird igrati človeka druge rase, namesto, da bi jemali barvo kože kot nek afterthought, ker gre v končni fazi za človeka kot smo sami.
 18. On izhaja iz pozicije, da s takim ravnanjem hkrati tudi zmanjšuješ player base, ker folk ne bo kupil igre, ki ga ne reprezenta. Ful ozkogledo razmišljanje, sam po moje se po takih načelih ravna večina ljudi.
 19. dej smiri malo doživljaj s to konstantno pasivno agresivnostjo. non stop neki drkaš brez nobenega pravega razloga.
×
×
 • Ustvari novo...