Skoči na vsebino

ke_kit

Legenda
  • Število vsebin

    13 220
  • Dan prve porumenitve

  • Dnevne zmage

    24

Vse objave od ke_kit

  1. @Mic-EŠkoda. Upal sem, da bo padu kak YT review.
  2. Za bosse je žal prepozno, da bi preverjal v tem runu, sam mobi vsi padajo kot muhe. Red in Black Knighti nimajo za burek. Edini, ki se kanček upirajo so tisti birdmani (al neki ), ki jih ne staggera niti mal večja termonuklearna konica.
  3. Razen za FF nimam pojma katere igre imajo rimske ali arabske številke v naslovu. You win this one @Weraziel. GG WP.
  4. Sam to kolk si kaj zasluži ali je kvalitetno sploh ne igra nobene vloge v tem primeru. Gre zgolj za prepoznavnost.
  5. Delim izkušnjo. Sam meni tudi s scanlinesi ni pomagalo. Men je drugače igra zelo lepa, samo mi prav fizično povzroča težave.
  6. Kar se igralnih mehanik tiče mi je bila drugače zelo v redu zadeva. Pa ravno prav bizarna odfukancija. Sam ja, premalo sem se poglobil, da bi lahko bolje ocenil te meta-fore v igri. Pri grafiki me preveč motijo te visoko kontrastne neon barve.
  7. Animal Well sem igral kake 5 ur. Pri drugi seansi me je po par urah začela bolet glava od psihedelične grafike in sem prekinil. Nimam pojma kaj zamujam, sam dvomim, da se bom vrnil, ker mi je res težko igrati tako da 30% igre gledam na pol miže.
  8. Če random papak, ki gleda filme kakorkoli upraviči svoj naziv, pol to ni več random papak, ki gleda filme. Vem, da je tvoj contrarian brain naravnan na trollanje brez logike, samo ne glede na število znakcev, ki jih dajaš v svoje poste, to ne bo spremenilo dejstva, ki sem ga napisal. Če si proti inštitucijam apriori, samo zato ker so inštitucije, pol je flatearther res mila žalitev.
  9. Tako se pravi ljudem, ki so šolani ali imajo veliko izkušenj na nekem področju. Noro, vem.
  10. Čemu zaupati strokovnjakom, če lahko randomom. Perfektna flatearther logika.
  11. Če se nikoli ne strinjaš, pol valjda boljše, da ne verjameš. Bedno, da ne moreš imeti nekega merila, razen to da direkt sam preveriš.
  12. Saj jih ne rabiš brat. Dobri so za metascore, ki je imo v večini perimerov dober pokazatelj kvalitete, če imaš mainstream tinted glasses.
  13. To bi bil dober score, če bi bil s strani priznanih kritikov, ne pa user score imo. Čeprav zdaj gledam kak je metascore za prvega Deadpoola in je še slabši. Mogoče mi bo pa trojka dobra.
  14. Also, pozdravljam Anyo Taylor Joy in Zendayo v kateremkoli sposobno režiranem filmu. To je res najmanjši problem, ki ga ima filmska industrija trenutno.
  15. Med 80s-90s akcijade in 2000s Superherote lahko vtakneš še zombije in found footage pizdarije.
  16. Prvi del mi je bil kul, drugi dosti manj. Tretji mi že samo iz trailerja deluje slabše in bolj podobno klasičnim MCU smetem za folk, ki bere capeshit.
  17. Kul. Ravno prav dobra prodaja, da niso šli v minus in ravno prav slaba, da bojo naredili manj takih in več soulslike iger. Win win.
  18. 7.6 user score je dobesedno bitter priznanje največjih fanov, da gre za smeti.
  19. Par različnih delov mape sem odklenil. Ene 3 al 4, če se ne motim. Bolj ko se mi je odpiralo ozemlje, bolj je vse štekalo.
  20. A ti si jo uspel preigrati na PS5/4? Men je po par urah postalo neigralno zaradi vedno nižjega frameratea. EDIT: Never mind, sem pol prebral, da si igral na SDju. Men je drugače res kul igra, sam ta tehnični aspekt mi je povsem zjebal izkušnjo.
  21. Ni pogojev, da bo razumel kaj bi mu rad povedal.
  22. Pizda, Singstar al kak Guitar Hero je pa ja majka za partyje. Sam ajde, za kej takega je najbrž potrebna proper pijanica ali vsaj neki sličnega temu.
×
×
  • Ustvari novo...