Skoči na vsebino

ke_kit

Legenda
 • Število vsebin

  9 637
 • Dan prve porumenitve

 • Dnevne zmage

  13

Vse objave od ke_kit

 1. @GatsuKje boš najel lokal za praznovanje?
 2. @BerbasecksA ti ne pokaže predvidenega damagea, ko hoveraš nad (bonus) akcijo, ki jo želiš uporabiti?
 3. Nice! Weird West sem imel na radarju.
 4. Se mi zdi, da oba govoriva isto stvar, sam štartava poved iz obratnih koncev al neki.
 5. Pa saj ravno v tem je fora. Ne profitiraš samo 2-3 eur ampak 10 (zaradi glupe cenovne politike) ali več (zaradi tečaja). Če ti pa nanese tako, da ne profitiraš, ker si naletel na dober EU deal, pol itak btk.
 6. A iz goblin campa, al iz jame? Jaz sem prišel v neko random jamo z očarano skrinjo, ki jo je odprl Gale z nekim incantation. Poleg pa sta v jami bila še mama owlbear in mladiček, pa sem samo spizdil, ker sem preveč pussy, da bi ustvarjal sirote. Tistega mladiča owlbeara v goblin kampu pa se nisem lotil.
 7. Ne sej, itak. Valjda je treba tudi long restati v kampu. Sam najbrž se splača, ko nimaš že odprtih kakih kvestov, kjer se mudi z opavili. Če kvesta ne sprožiš si itak safe.
 8. Jah, sej imaš lahko podobne akcije tu pa tam tudi za US kartice. Plačaš 80USD in dobiš 100USD kartico. Isti princip popusta. Drugače je trenutno 100 USD = 95 EUR, torej ne profitiraš neki dosti, sam večinoma se giblje bolj okoli 1:0,9. Kakor nanese.
 9. Točno vem kaj si mislil s tem. Jaz raje uporabljam izraz metanje hrenovke po hodniku.
 10. EU igre so 10 enot dražje od ameriških. Če je neki pri nas 80 EUR, je v US 70$. Definitivno se bolj izplača kupovanje na US storu, če že jemlješ digitalno.
 11. Playasia jih ima po ceni 1:1 ves čas. Torej plačaš recimo 20 usd, da dobiš 20 usd kartico. Imaš pa tudi razne akcije s popusti na drugih straneh. Jaz vedno pogledam tukaj, če je kaka dobra akcija: https://cheapdigitaldownload.com/psn-card-playstation-network-gift-card-code-price-comparison/?regions=psnus&editions=usd100# Kopiraš popust kodo in klikneš na referral link, ki te pelje do prodajalca. Pol pri checkoutu uporabiš kodo. Malo je tečno samo, da imaš veliko različnih trgovin in moraš vsakič ustvarjati nove račune za nakupe. Pa včasih so tej popusti malo zavajajoči, ker ne upoštevajo raznih seller's tax in so pol cene mal višje (ampak se v vsakem primeru bolj izplača od klasičnega nakupovanja 1:1). Jaz večinoma kupujem pri gamivo, knguinu in enebi. Do sedaj nisem še nikoli imel nobene težave. Kode so vedno prispele v par minutah in prijele na PSNju.
 12. Resursov imaš milijarde. Po moje imam v kampu ene 500+ camp supplies.
 13. Bral sem, da preveč čakanja (uporaba long restov) zaklene kveste, ki si jih že načel, ker te igra ne čaka. Meni se je že pripetilo v Waukeen's Rest kjer je požar. Prišel sem do kraja in samo odklenil fast travel, pol pa sem šel raziskovat drugam. Čez čas sem se vrnil in našel dva NPCja, ki ju lahko drugače rešiš iz požara, že mrtva. Če bi prišel prej bi tudi srečal neke vojake, ki ti pomagajo pri reševanju, sam pri meni jih ni bilo. Vem, ker sem pogledal na Youtube, kako pogasiti požar, ki se sproži in je tip imel čisto drugo situacijo z reševanjem.
 14. A to je kasneje omejeno? Do sedaj v act1 sem lahko kampiral dobesdno povsod.
 15. What the actual fuck? A to misliš, da vsi tukaj poznajo vsak kotiček Slovenije?
 16. Čisto možno, da imajo kako finto, kjer prirejajo geometrijo stavb, tako da so širše na vrhu in ožje pri tleh.
 17. Faking tole. Men je bilo že v vanilla igrici (oz. verziji leto po izidu no ) isto tole najbolj noro glede sveta. Night City je bil meni daleč najboljši aspekt igre.
 18. Miyazaki te bo razdedinil. Ne sej, jaz igram na normal težavnosti, pa se mi ne sanja ali bi mi bila igra isto dobra tudi na easy. Po moje ja, ker se mi zdi, da sem not ful paše power fantasy feeling, kjer si mamojebač. Poleg tega pa je itak tko kot praviš in je boj le vrh ledene gore v tej igri. Ne se jim dat, neprivoščljivcem smrdečim. Jaz kot izvidnico vedno furam Astariona. Mislim, da ima najboljše lastnosti za perception v svetu (pr tebi je itak default MC). Čim naletim na kake pasti, ga ločim od partyja in preiščem okolico. Pol pa spravim mimo še ostale malo bolj previdno. Na začetku se mi je dogajalo isto kot tebi in sem bil bolj po zraku, kot na tleh.
 19. Fak, kjer carski experience sem imel ravnokar v Defiled Templju pri Goblinih. Se menim s poglavarko in sem po moje izbral najslabše možne odločitve . Brandala me je, pol pa sem ji moral slediti na samo, kjer mi je dala pit neko sranje, ki me je uspavalo. Seveda se zbudim vklenjen v ječi. Sredi dialoga preklopim na ostalo druščino. Res faking carsko, da ti dajo možnost kadarkoli delati druge reči z ostalimi, medtem ko je tvoj MC mid quest drugje, kakor da si sam režiser zgodbe. Fantastično imo. No, s Shadowheart, Astarionom in Galeom, najprej okradem lokalno halfling prodajalko in se nato vrnem v sobo, kjer sem ostal sam s poglavarko. Vrata od čumnate so seveda zaklenjena z druge strani. Na nasprotni strani sobe je lesen oder, ki ga dosežem s stackanjem par škatel. Žal le Shadowhart doseže zadevo. Uspe mi perception check in se mi prikaže luknja v steni. Spremenim se v gnoma in zlezem skozi. Pridem v ječo, kjer se prešunjam mimo smrdeče ogrice in poglavarke, ter na drugi strani odprem prej neprehodna vrata, spustim notri še Astariona in Galea ter rešim MCja. Sledi še malo skrivalnic in precej posrečeno taktično pozicioniranje na višja mesta, ter izven dosega nasprotnikov. Najprej z Galeom ustvarim Minor Illusion, ki zvabi oba enemyja pod viseč kandelaber, z Astarionom pa ga šicnem nanju. Sledi masaker, kjer ne izgubim niti trohice HPja. Zdaj sem v predelu z nekim puzzlom, kjer moram na tleh rotirati plošče. Pojma nimam ali je to bilo the way it was meant to be played, sam mam ful feeling, da ne. A ste ostali imeli drugačno izkušnjo. Če je tako, pol se lahko samo klanjam. Najbrž nek povsem trivialen kvest, ampak sem si zaradi svobode igranja ustvaril čisto svojo neplanirano convoluted dogodivščino, ki je nisem niti približno pričakoval.
 20. Šele zdaj sem opazil bele rokavičke proti nabiranju prstnih odtisov na memorabiliji (ter slight regret v očeh Neveste). Pizda, zgledam ko največji hater. Dejansko jima vse to privoščim (vse skupaj je prisrčno za popizdit), ampak te fotke so res gold mine. Občutek mi dajejo, kot da je Ggnezd režiral vse skupaj.
 21. Tudi jaz bi rad vedel kje ma Shadowheart točko G.
×
×
 • Ustvari novo...