Skoči na vsebino

DaddySpankMeHard

Komunist
  • Število vsebin

    1 079
  • Dan prve porumenitve

  • Dnevne zmage

    61

DaddySpankMeHard je zmagal 22. marca

Bitje DaddySpankMeHard je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

6 566 Jezus

Več o članu DaddySpankMeHard

  • Butast stavek
    Pumpkin pokliči me!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Jebala jih folija, od prejšnje vlade maske iz robčkov bi vzeli pa pobrisali prah. Tako vsaj ne bi šle v nič.
  2. DaddySpankMeHard

    NBA tema

    Edina svetla točka te tekme je, da lahko spet to sliko uporabim.
  3. DaddySpankMeHard

    NBA tema

    Ce bi Luka igral za statistiko verjetno ne bi imel toliko tekem, kjer je skok ali pa podajo oddaljen od trojnega dvojcka pa sedi na klopi pet minut pred koncem.
  4. DaddySpankMeHard

    True detective

    Sej niso rabile vedeti kdo med njimi je ubijal pa kdo gledal. Nagnale so jih ven pa naj jim narava sodi, zato so jih tudi čakale cunje, če se jih narava mogoče usmili.
  5. Prejšnja vlada je sprejemala skoraj izključno odloke, ker v DZ ni imela glasov za kaj drugega. V odloke so tlačili sranje, ki sodi v zakone. Pa domišljali so si, da veljajo, če jih objavijo na twitterju. Malo razlike je pa le.
  6. DaddySpankMeHard

    NBA tema

    No shit, ce ima 8 asistenc na minuto.
  7. DaddySpankMeHard

    NBA tema

    Če že ne morejo kritizirati sodnikov, zakaj trenerji na tiskovkah raje ne začnejo težiti za več trenerskih izzivov? Ene 3 na četrtino pa bo.
  8. DaddySpankMeHard

    True detective

    Vsaka random misel še ni plot hole jao. Navarro and Danvers also had a car with central heating, which they could have used to help Danvers increase her body temperature. Aha. Samo da je bil ta avto dol po jašku, nazaj skozi jame, nekje blizu vhoda v njih. Strangely, however, the song can be heard playing in the finale when Danvers and Navarro enter the lab through the ice cave. Since how Raymond Clark was trying to hide from Annie and law enforcement, why would he put a target on his back by playing loud music in a facility that was believed to be abandoned? Lol no, avtor se obnaša kot da sta prišle od zunaj v kao zapuščeno postajo pa je glasba izdala, da je nekdo tam, ne pa da sta mu sledile po lojtri v njo pa je vsem jasno kje je, glasba gor ali dol. True Detective: Night Country never discloses whether the accident was Danvers' fault. Če ravno naštevamo stvari, ki nimajo vpliva na zgodbo, tudi za Navarro ne izvemo a je služila vojsko v Iraku ali Afganistanu.
  9. DaddySpankMeHard

    True detective

    Po 6 letih, ko je zapisnik spet krozil po postaji, nima slikanje nobenega smisla, ker je to ze po umorih. Da bi ena baba izkoristila priloznost pa takrat, ko je aktualno, slikala detajle o umoru ene, ki jo verjetno pozna pa to delila s prijateljicami, ki jo verjetno poznajo, je pa verjetno se najbolj realisticna stvar v celi seriji.
  10. DaddySpankMeHard

    True detective

    @Avion Ok, prvo, niso vedeli če sploh je zločin ali kaj drugega. Če bi se odločili, da je vendarle zločin je še vedno kraj zločina zunaj na snegu, ne pa postaja. In če bi se odločili dejmo še postajo dustat, ker nimamo boljšega dela, še vedno nimajo forenzikov. Če bi bil to C.S.I. Ennis, bi vse skupaj trajalo eno epizodo ne rečem, ampak je shithole aljaska ane. Pri čistilkah si se sam odločil za vrstni red. Da je ena našla kos orodja pa rekla drugi, da gre pogledat zapisnik. Povsem možna je tudi druga, bolj smiselna razlaga. Da je druga delila zapisnik z ostalimi pa je ena od njih enkrat kasneje videla kos orodja, ki jo je spomnil na rano. Tisti flashback slikanja zapisnika ni nujno kronološko za najdbo, lahko je pred njo. Celo bolj verjetno je pred njo, ker sam veš kje so se te kartoteke valjale vmes. Zakaj je policaj, ki so mu plačali, da prikrije umor imel kartoteke o tem umoru pri sebi doma? Dej preberi si še enkrat kaj sprašuješ lol. Selfie umora pa od norca opis umora se ne ujemajo. Lahko to jemlješ kot napako ali pa mogoče kot to, da norcu ne gre verjeti na besedo. Glede na to, da se ob njegovemu opisovanju vrti drugačna zgodba zraven ti bolj jasno teško dajo vedeti, da njegova verzija ni zaupanja vredna. Ostalo zakaj ni to ali pa ono pa ne bi, če bi se obnašal racionalno ne bi bil norec ane. Bližina jame in postaje je zmotila tudi mene, čeprav ne vem niti zakaj, nobenega razloga ni zares, da bi morale biti ful daleč narazen.
  11. DaddySpankMeHard

    True detective

    Kere luknje to? Zakaj niso fingerprintal cele postaje? Zakaj že, kako razliko bi to naredilo, predvsem pa kdo bo to delal, še za vzrok smrti so rabili veterinarja. Zakaj se niso znanstveniki znebili morilskega orodja? Kdo pravi, da se ga niso. Tisto je izgledalo kot kos ene naprave, verjetno imajo več kot enega. Bloody mop bucket? Jesus fucking christ, point tistega vedra ni bilo, da so pustili kri not v kotu sobe 6 let ampak tekočina, ki odteče med ploščicami, ko se prekucne, pa razkrije, da je spodaj jašek. Kako je tip preplezal lestev brez hrupa? Mogoče ker je bil bos, imel par minut prednosti, ker sta si unidve vzele čas, predvsem pa ker ni šlo za neko glasno lestev, kot lepo vidiš, ko se vzpenjata po njej. Zakaj se niso znebili trupla? Sej so se ga, poklicali so rudnik, da so odpravili ta problem. Zakaj en norec ali pa en narkoman nista naredila nekaj drugače? Ne vem, mogoče ker sta norec in narkoman. Zakaj je onesnaženje poživilo virus? Kakšen virus, oni so hoteli dnk iz mikroorganizma v ledu, onesnaženje je mehčalo led in jim pospešilo proces za tisočkrat, zato so spodbujali onesnaženje. Zakaj ni sledi gojzarjev? Zakaj bi sploh bile, sej niso prišle po snegu, parkirale so v garaži, ki je bila dovolj velika za kamion. Resno človek, ne pravim da je zgodba brezhibna, ampak tole niso luknje v zgodbi ampak enostavno površno gledanje.
  12. DaddySpankMeHard

    True detective

    Malce nenavadna cifra je ane. Če se prebiješ do polovice tretjega dela, potem prva dva verjetno nista bila popolno sranje, sicer ne bi niti začenjal tretjega. Tako ali drugače se pa ti lahko odločiš, da je ti je nekaj drek po par minutah, nihče ti tega ne odreka. Teško pa oporekaš ljudem, ki so pogledali celo pa se jim je zdela ok, če je sam nisi niti pol.
  13. DaddySpankMeHard

    True detective

    Pa da gleda 2 uri in pol surov drek preden si reče ofak tole je surov drek, grem kaj drugega gledat.
×
×
  • Ustvari novo...