Skoči na vsebino

Vse_je_najslabse

Rumeni jak
  • Število vsebin

    2 214
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

  • Dnevne zmage

    20

Vse objave od Vse_je_najslabse

  1. Ni možno več, nismo v 90h. Takrat je bil tak duh časa, nikoli več ga ne bo nazaj.
  2. Auuu. Jaz ne bom vseh, po moje samo dvojkico. Pol bi mogoče še kej summer themed, recimo sam&max mi ima tudi super summer vibe, pa dot ima poletno/počitniško vzdušje.
  3. Če moraš to vprašat si ne zaslužiš bit del tega posebnega krožka.
  4. DaCapo, bliža se poletje in kmalu bo spet čas za saj-veš-kaj
  5. Radujko je bil edini ki ni rabu zaklepat skuterja v kopru. Vsi so vedli da je njegov in so vedli da kdor bi ga spizdu je podpisal sprejem svoje osebe na urgenco.
  6. Ma pač takrat so bli kao fajterji, zdej ni več tolko tega. Ma si imel kalibre tudi v kopru. Je enkrat en tak ragdollal tega modela zgoraj v hodniku ekonomske.
  7. Jaz sem imel sošolca ki je tepu kogar je hotu, ker so vsi vedli da ima gadna izolska leđa. Enkrat mu je en vrnu bombe, samo ga pol no blo dva tedna v šolo, ker je vedu kaj bo in točno to je blo - vsak dan pred šolo starejši izolani ga čakali.
  8. Ma kaj govoriš? Mislim prav iz posta v post si bolj prizadet. Ne samo iz svojih ampak iz stotine izkušenj drugih ljudi poznam, ko je nekdo meni nič tebi nič hodu po ulici in bam. A ti ne veš, da imaš folk ki je al trezen in fuknjen al pijan al pa na drogah, ki išče frke brez razloga? Imaš v kopru primer Pizze kraljice izpred let, ki je nehala dostavljat izven domačih naslovov, ker so absolutno razlomli dostavljalca eni tipi, ki so jo naročili na dušana, pa poznam te tipe in vem kaki so in kake frke delajo. Mislim res, a ti živiš pod skalo? Ne samo da nisi slišal od nobenega za tak primer, da nisi bral nič v medijih, niti ne poznaš človekovega obnašanja. Da fak model.
  9. Itak da ne. Pač random čefurčki. Sej so bli klinci, sam jih je blo 6.
  10. No in jaz sem jih imel večkrat. Pa nisem bil edini in meni je nepojmljivo to, da ti ni jasno v kakšni meri je nasilje prisotno in da ima folk upravičen strah pred tem, da bojo nekje napadeni. Kot da živiš pod skalo.
  11. Ma ja kekit živi v vasi s petimi prebivalci, iz hiše gre enkrat na prestopno leto in pol Ja res. Mene in bivšo je slučajno v ljubljani napadlo 6 tipov, kjer so začele padat brce in udarci na random, ne vem od kod mi strah da bi me kdo napadu, po moje sem preveč filmov gledal, ta strah je prav nepojmljiv.
  12. Dal sem ti primer. A vsi njegovi gosti s katerimi se pogovarja o fajtu so tudi debili? A vsi drugi komentatorji fajtov so debili, al oni so ok če samo komentirajo boje? Dej razdelaj malo sistem, da vemo kam se postavit, da bomo živeli pravilno po kekitu. Mislim nasploh mi gre na kurac ta "prestari ste za x" v večini primerov.
  13. Kir debilen argument. Si gledal kdaj joe rogana na primer? Je še starejši od nas in se še bolj pogovarja o pretepanju. Ne razumeš zanimivosti te debate. Mislim kle je odrasel folk ki se pogovarja o video igricah, in?
  14. Pomaga ful da se natreniraš prepisat naše naravne instinkte, ki so za en kurac
  15. Nam je reku enkrat en multi črni pas mojster, ki je inštrural enote na kar visokem nivoju, da je na enem seminarju dal raznim nivojem nož in da niti proti enemu se ni mogu branit. Čim imaš neko osnovo napada z nožem si osnovi nepremagljiv.
  16. Dej no bil sem na nešteto mednarodnih seminarjih z raznimi mojstri različnih borilnih vešči in dostikrat je bil nož v igri, sem bil večkrat na obeh straneh. Pri nas na aikidu je treniral tudi vojak iz specialne enote (kot hobi), ki je redno hodil na misije v tujino in nam je razlagal kako stvari funkcionirajo v rl ... pač poznam to sceno.
  17. Dejansko si ti kle krinđa. Mislim te debate smo imeli tudi na mednarodnih seminarjih samoobrambe z inštruktorji, ki so inštruirali recimo tudi specialne enote ipd. Ti izpadaš nevedno, ko misliš da je to neka znanstvena fantastika in narobe razbiraš, da se kdorkoli duva kle. Jaz se nikoli nisem imel ne za fajterja ne za nasilneža. Vsakič ko je bla frka sem šel stran, zadnja stvar da bi se stepu. Mi je pa zanimiv pretep kot šport, tehnika in veščina. Tebe je pa navilo na obrate in si izbruhnu v neko histerijo in pretiravanje. Chill the fuck out, kot da smo pri tebi doma na večerji in nas mečeš ven iz bajte.
  18. Po navadi se to vidi, ampak ja, moraš bit malo glup da se zanašaš na to oceno, poanta je bla da ni spet vsak z nožem avtomatsko nepremagljiv.
  19. Kdo se je užalu? Jadno je, da zdej že redno jokcaš o čem se mora folk kle pogovarjat.
  20. Ok, pol tvoji možgani vztrajajo na tem, da tip uči folk metat brez rok. Najbrž zato, ker je v rusiji mrzlo in je bolje imet roke v žepih da se grejejo.
  21. Ja sori k si mislu da se nekomu zdi smiselno ne uporabljat rok pri obrambi in si raje zmišljevat neko hecno obračanje na mestu. Ti si tudi en kaliber. Pač zaril si in zdej se probavaš izvadit z nekimi glupimi forami.
  22. Moraš vedet kako gledat ta video. Poanta je v tem, da metov ne izvajaš z rokami ampak z nogami oz iz centra (točka nekje 15 cm pod popkom), roke so samo nek podaljšek. Isto kot pri boksu recimo ko udarec povlečeš iz pete. Itak da to ni mišljeno kot prikaz realnega fajta ampak kaže gibanje telesa ob napadu, prenašanje teže in uporaba celotnega telesa pri metu. Ta tip sicer ni ne vem kaj, ne uporablja bokov dovolj recimo, pa previsoko težišče ima in drugi detajli ...
  23. Isto je blo na obali. Folk je po kopru hodu od lokala do lokala, zbiral folk in vsi v izolo lemat ribare.
  24. Eni smo trenirali borilne veščine, se tepli po stritu, poznamo folk ki je marsikaj izkusu itd. zakaj se ne bi smeli pogovarjat o tem? Kot da je ne vem kako neverjetno imet izkušnje s pretepom lol. Kaj hočeš skoz neki moderirat debato kle? Če ti ne paše se odstrani in pridi pogledat jutri če je že nova tema.
×
×
  • Ustvari novo...