Skoči na vsebino

Vse_je_najslabse

Rumeni jak
 • Število vsebin

  545
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  15

Vse_je_najslabse je zmagal 2. februarja

Bitje Vse_je_najslabse je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

2 612 Jezus

Več o članu Vse_je_najslabse

 • Butast stavek
  Rajsko truplo 21. stoletja

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Aja imaš naratorja, pol pa samo še ta malenkost naredit celo pustolovščino Škoda da ti je tok mal zmanjkal pred koncem.
 2. Haha ja sej dejansko ja, sam moji možgani nekako ne delujejo tako, sej v resnici sem ful slab v pustolovščinah, kar mi je malo tragedija, ker mi je ena ljubših zvrsti, pa jo ne znam igrat. Ne vem če sem kiro od teh ki niso smešno lahko uspel preigrat brez rešitev. Pa sej drugače sem tudi v rl tako precej neiznajdljiv in izgubljen, mogoče malo stereotip filozofa, ki ne zna žarnice menjat. V glavnem zdaj sem inštaliral gabriel knighte, upam da mi jih uspe preigrat kokr tok brez rešitev
 3. Meni je preveč plitka na vseh področjih. Zdaj igram the curse of monkey island, ki izgleda da ga nisem še igral. Ni tako slab, so pa ene uganke malo preveč, sem mogu pogledat v rešitve. Zlatega zoba ne moreš fuknit čez okno, lahko pa ga spraviš čez okno z balonom, krneki. Pa zakaj bi probal unega tipa udarit z mokro brisačo, nikol v lajfu ne bi tega probal.
 4. Meni je res weak, zdej bom kr nehal na sredini igre. Uganke so lahke s preveč namigi, pa sploh so precej lame puzzli. Ta pravljičnost mi je forceana, vsi elementi so nekaj že večkrat videnega zbrani skupaj iz različnih vetrov. Posledično mi ni niti malo horror, ker je preveč prosojno.
 5. Evo obrnu loom. Ma malo sem razočaran moram priznat, ugank je ful premalo, pa ful hitro je konec, sem mislu da sem šele začel osrednji del igre so bli naenkrat ending creditsi. Začel sem drugič obračat Fran Bow, isto razočaranje, uganke so res weak.
 6. Ma ja kot zvrst se mi zdijo pustolovščine za tak tip ljudi, ki ne marajo, da teče ura v ozadju, ali jjh kaj drugega preganja.
 7. Tečno mi je igrat sq4, res res res, res, ne maram umiranja v pustolovščinah, pa še na sumu imam da take igre te lagano pustijo da se kje zatakneš.
 8. Aha, ma sem že neke kombinacije probaval, bom pol še malo s tem se igral.
 9. Ja točno tam sem. Ampak sem zrihtal popravek za ta bug, ni to problem. BTW, dejansko v tisti kader sploh ne rabiš it, tam dobiš samo info od unega policista, da ne delajo vrata in se moraš spomnit kako drugače na postajo.
 10. Fak kaj sem jezn. Vse živo probavam in stokrat guglal ne vem več kaj naj naredim. The longest journey mi ne dela :/ Ne morem uporabljat predmetov na osebah lol. Pa mi je delala normalno, pol sem naredu malo daljšo pauzo in zdaj ko sem nadaljeval ne dela več. Reinštaliral sem 20x, ne vem kaj naj sploh še probam :I Ful se mi jo igra zdej fak Loom sem pa začel igrat z neko žensko ki sva kao začela hodit, prejšnji vikend je prespala kle in sva celo nedeljo preležala v pojstli in ga igrala haha, prva pustolovščina v njenem lajfu in ji je blo res ful carsko, ona je igrala jaz sem
 11. A so vsi space questi dobri? Se povezuje zgodba med sabo?
 12. Vse_je_najslabse

  The Expanse

  Pogledal tretjo sezono, res dobro, edino malo me moti znanstveni aspekt. Recimo da se sliši zvok v vesolju, kjer je vakuum, pol pa v tretji sezoni v ringu je omejitev hitrosti, ampak še vedno letijo metki normalno, pa na kvantnem nivoju se stvari premikajo zelo hitro, ampak ok, to zadnje je mogoče že dlakocepljenje.
 13. A je imel kdo to težavo v the longest journey, da mu ni delalo klikanje na osebe? Prej mi je delalo, zdaj sem po pol leta jo nadaljeval in ne morem itemov na folku uporabljat. Item na predmet lahko, čeprav če uporabim napačen item mi nič ne napiše, ful prizadeto.
 14. Zack McKracken nisem nikoli igral, pa enemu mojemu frendu je to med top 3 oldschool pustolovščinami, po moje bom to, ko končam the longest journey.
×
×
 • Ustvari novo...