Skoči na vsebino

Vse_je_najslabse

Rumeni jak
  • Število vsebin

    2 925
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

  • Dnevne zmage

    23

Vse_je_najslabse je zmagal 6. oktobra

Bitje Vse_je_najslabse je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

6 248 Jezus

Več o članu Vse_je_najslabse

  • Butast stavek
    Rajsko truplo 21. stoletja

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 11 263 vohunjenj
  1. Če zares verjameš v Boga in se podaš na duhovno pot kontemplacije, je to zelo pomembno. Težko razložit nekomu, ki ni v tem, ker vem da nisem niti jaz tega razumel. Spomnil si me na meni en ljub odlomek ene mistikinje, sem odrezal začetek, gre za vprašanje, kaj jo lahko potolaži, ko ne čuti Boga ob sebi: Na koncu je ta želja, da je Bog korektno slavljen, pred svojimi lastnimi željami.
  2. Mislim o tej temi so pisani eseji, to je preširoka debata. Mogoče če jo skrčim na ta konktekst, da se ne jemlje Svetega pisma dobesedno in razume okoliščine v katerih je nastalo, za koga je bilo pisano. Kar ti povejo prvi dan na teološki. Seveda iz vidika fundamentalistov pravi katoliki niso pravi, a misliš da oni sebi rečejo fundamentalisti? To je že diagnoza, tako mi njim rečemo od zunaj.
  3. Ena izraelka mi je razlagala, da če pri vpoklicu v vojsko rečeš, da ne greš zaradi verskih razlogov, ti grejo gledat socialna omrežja in če vidijo da si objavu kako fotko ko v nedeljo ne vem, voziš avto, je to dokaz, da nisi vernik in moraš v vojsko.
  4. Ni to samo pri katolikih. Imaš v islamu hitre poroke in pol ločitev čez eno uro pri prostitutkah, ker ni dovoljen seks brez poroke, ali pa čudni obvozi pri bančnih posojilih, ker so posojilne obresti prepovedane in pol ti neko stvar kao dajo, ti jim pa jo odplačaš dražje kot je bla, neki v tem smislu. To je bolj posledica tega, da si od zunaj praktično prisiljen v neko religijo, ne zasleduješ pa resnično duhovnost. Mislim, ni težko da pride do tega, pri podobnih rečeh se sam zalotim, ki to zasledujem individualno iz notranjih vzgibov, sam včasih te zjebe clash duhovnosti in zahtev tvojega telesa in real lajfa.
  5. A moraš res takoj uletet v random temo čim se omenja vstavljanje nečesa v rit? Kako si sploh zvedu tako hitro, a imaš kake obveščevalce na forumu?
  6. Sicer ugibam za videoigre, ampak recimo da dobro poznam krščanstvo: ker te napeljuje k ustvarjenim stvarem, poglablja tvoje veselje do plehke zabave, ki je nekje nasprotna potapljanju v duhovno sfero.
  7. To zveni kot fundamentalizem. Če govorimo o "pravih" katolikih bi to pomenilo seveda nekaj, kar je daleč stran od fundamentalizma.
  8. Pizda pogrešam cajte ko sem užival v špilih kot je DS1, res brutalen špil, se mi zdi kot da me ne more več nekaj potegnit tolko not.
  9. sam lih to je fora, k mu ni spodrsnilo, ampak ga je spodvilo, kar je pa kr pričakovano glede na to gay verzijo cokle
  10. Precej weak in held back pleska po napačnem delu glave.
  11. Se spomnem da je blo neki varianta 200 tolarjev čiki, 300 liter vina z mercator cocto za se ga usut, pol ene 200 sit drink v baru in pol še ene 300 hamburger preden sem šel domov. Lepo jedu, kadil, se napil in spil drink zunaj za to, kar je danes 4 eur hehe.
×
×
  • Ustvari novo...