Skoči na vsebino

Vse_je_najslabse

Rumeni jak
 • Število vsebin

  2 653
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

 • Dnevne zmage

  20

Vse_je_najslabse je zmagal 30. decembra 2023

Bitje Vse_je_najslabse je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

5 728 Jezus

Več o članu Vse_je_najslabse

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 7 550 vohunjenj
 1. Prej si govoru na splošno, na kar sem odgovarjal. Zdaj govoriš o konkretni situaciji in napadaš stališče, ki ga nisem zagovarjal.
 2. Ja samo kaj pa če ni na leto ene igre, ki bi blazno izstopala nad ostalimi, imaš pa 3, ki so en tier višje od drugih? A boš pol forsal zavoljo forme, da ena pa mora bit na tem mestu? Debilizem.
 3. Jaz pri F:NV nisem imel švoh momenta, igra mi je skoz dogajala.
 4. Ma kakšen bralni krožek a si ti kdaj v lajfu bil na pikniku, a veš sploh kako to izgleda
 5. Kaj ima kdo od summerboysov ( @ke_kit, @BigBoss) Outer Wilds za ps4 za posodit za 10 dni?
 6. Tudi višje ful ljudi gre na internet gledat kaj je counter in pol pickajo neki, za kar sploh ne razumejo zakaj je to counter. Včasih cel counter temelji samo na eni fori, ki niti ni tako preprosta za razumet, na točno nečemu, kar tvoj champion lahko naredi in če tega ne veš, to ni counter. Dostikrat se mi je zgodilo, da neki pickam in tip picka neki ki je na vrhu lestvice kot counter in pol ga odlomim, ker ni razumel zakaj je to counter. V nižjem elotu delajo kaki counterji, ki so pa precej očitni in delujejo skoraj sami od sebe, ne rabiš nič posebnega delat.
 7. Ja, to je postalo leglo zafrustriranih moških. Mislim sej v osnovi je že igra tako narejena, da spravlja v obup, v smislu da te enemy jungler kempa celo igro in ne moreš sploh igrat igre, na drugi strani mape pa vsi ostali zgubljajo, taki scenariji ti res vzamejo voljo do lajfa. 40 minut švicaš za neki in pol zaradi nekega potatota izgubiš igro v eni minuti, najraje bi fuknu komp čez okno ... Pač ta igra v osnovi ni narejena za ljudi. Mogoče res da jo igraš pijan, zadet, na pomirjevalih al neki, da ti je ok. Pa zdej je bot lane ful močen, lahko zmagaš top recimo na hard, ampak če tvoj bot spuši na hard je nemogoče karkoli naredit v igri, lahko samo gledaš kako vse propada. Občasno pogledam kake streamerje in tudi oni fuuuuul popizdevajo, pač če ti je kaj do veselja v življenja ne igrat lola to je to. Pa zdej je v high elotu ta problem, da ima tista stran, ki ima last pick boljši win rate (ker lahko izbereš counter, ki ima zdej še posebno na topu OGROMNO vlogo) in pol igra drugi strani da višji elo igralce in vse na main role (v high elotu je main role izjemno pomemben, še posebej pri junglerjih), ta ki ima counter pick pa ima fille in nižji elo in so igre tko izjemno enostranske in se high elo streamerji bunijo na polno. To je recimo en popularen streamer, ki je znan po temu, da je ful chill, model res nikoli ne tilta al popizdi, kle se mu je snelo https://youtu.be/m0Wn3T7KZ8o?si=cYqbdaZXip8Tsrc0
 8. Škoda za konec, ki zaenkrat mi žur samo raste. Haha, tnx da si mi prišparal čas, sem razmišljal da bi šel brat. A Swamp thing poznaš sicer? To mi je reset priporočal, izjemno dober strip, jih imajo tudi v otona župančiča če te bo zamikalo.
 9. Cocoon mi je bolj meh, malo medle uganke so mi pa skoz je eno in isto. Wolf among us pa mi kr dogaja, sem padu v zgodbo, pa kul mi je ker se najdem v tej agresiji/občutljivosti glavnega lika.
 10. Sem naročil Burning banners, se to kej igra tukaj? Kaj pa Arcs, kdo razmišlja da bi nabavu?
 11. Sem ga lih spet inštaliral in danes zbrisal, dej to je največji cancer pod soncem. Kako toksično je postalo to okolje, to je neviđeno. Folk se skrega v lobiju, začnejo igrat vsi nadrkani, nekdo umre takoj kreganja, zamere, trolanje in ff15, samo stran od tega.
 12. A res? Meni je ta film eden bolj overrated filmov ever, sicer ne vem za knjigo a je kej znatno boljša.
 13. Dej 50 let imaš in po internetu se lažeš o nekih izmišljenih zgodbah, ti boš drugim govoru da so bolniki pizda.
 14. Probaj enkrat naslovit post, ki se nanaša nate in ne zavijat v neke x smeri, da preusmeriš tok debate, pa pol govori o tem kdo je bolnik, bolnik.
×
×
 • Ustvari novo...