Skoči na vsebino

Vse_je_najslabse

Rumeni jak
 • Število vsebin

  910
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

 • Dnevne zmage

  18

Vse_je_najslabse je zmagal 24. decembra 2022

Bitje Vse_je_najslabse je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

4 363 Jezus

Več o članu Vse_je_najslabse

 • Butast stavek
  Rajsko truplo 21. stoletja

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Dobil Dune imperium + rise of ix, komaj čakam da sprobam
 2. Prezgodaj si začel bratec. Mogu bi počakat še kak mesec in pol da udari vročinski val.
 3. No dej še kake ocene in vtise ko boš kej igral (kek). Jaz sem kupil dodatek za Spirit island Jagged earth, Fallout z dodatkom atomic bonds (zgleda ful smeh, sem jo samo postavil in šel čez pravila), Search for planet x in ravnokar prinesu domov:
 4. Kaj mi lahko nekdo na hitro razloži verzije, pa zanima me, če so kake kul igre za igrat v dvoje s punco varianta.
 5. Mika me, da bi si kupu switcha, bolj me muči čas kot denar sicer, vidim da je kar nekaj zanimivih naslovov, hm.
 6. Nisem napisal, da so ljudje bolj plitki na splošno, ampak v točno specifičnem kontekstu (piše "ista" globina, torej gre za specifično vrsto razumevanja), žal maksi, ne znaš brat. Tudi napisal sem, kateri ljudje so zame manjvredni - sebičneži in ignoranti. Tko da nehi me quotat počasi in pojdi nazaj incelat na gnoj.
 7. Nisem nikjer tega napisal, to je tvoj zaključek, ki je posledica slabega razumevanja napisanega.
 8. Jaz sem tudi vernik in moj najtesnejši prijatelj je čisti ateist, pa to ne igra nobene vloge v najinem razmerju, na koncu imava isti vrednostni sistem in svetovni nazor, ki ima samo različne temelje. Ne pravim, da si moraš delit okus za umetnost, da se lahko z nekom družiš, v večini primerov je to zame indikator, a bom lahko na neki točki šel s človekom "do konca" in a lahko odnos postane bolj intimen, ker globina, potrebna za doumetje inspiriranih umetniških del, je ista globina, preko katere se lahko poveževa kot človeka. Tako na grobo.
 9. Za primer, az sem precej prepričan, da s človekom, ki posluša dalmatinsko glasbo ne bi mogu bit frend. Težko je definirat umetnost in človeka, to sta dva zelo izmuzljiva pojma, ki presegata kategorije našega mišljenja, zato ne znam povedat čisto zakaj, ampak tako pač je. Daleč od tega, da bi jih kot ljudi zaničeval, zaničujem sebičneže in ignorante.
 10. Slaba primerjava. Maščobe, sol, sladkor in potešitev lakote sproščajo endorfine v možganih in nas osrečijo. Pri umetnosti se užitek ne odvija na ta način.
 11. Do neke mere se strinjam z njim, ampak bi mogu zelo razširit misel, da bi pojasnil, kar se mi malo ne da, pa tudi ne verjamem, da bi naletel na veliko razumevanja. Ampak jaz sem tudi užival v mandalorianu recimo, vsaj dokler ni postal res totalno zanič. Razumem, kar praviš in se deloma strinjam, ampak v današnjem času, ko je nihilizem dosegu svoj vrh, uno ko smo res priča totalni degradaciji, bi reku, da imam raje več medeninčkov, torej nekih načitanih, fanatičnih konzervativcev, ki argumentirano zagovarjajo svoje stališče in neke vrednote, ki veljajo kot temeljne za našo kulturo, kot manj. Valda rabimo tudi razmišljujoče postmoderniste, ki bojo analizirali strugo, ki jo utira reka umetnosti, ko prebija v neznano, ampak tej kloni enega in istega idiota v tej temi ne služijo ničemur. Sej tudi jaz sem iz njegovega pisanja izluščil to, kar je relevant to my interests in nisem vzel posta v celoti, še vedno je ponudil eno široko paleto razmisleka, iz katere se da razvit konstruktivo debato, ne pa izvest demonstracijo triumfa idiotizma. Ampak ok, ziher pomaga to, da sva bila neka online frenda v preteklosti in mi je v osnovi car.
 12. Hočeš povedat, da se duh časa ne spreminja in da je vedno vse isto kvalitetno?
 13. Za začetek ne veš, kaj je sploh vsebina tega pisanja.
×
×
 • Ustvari novo...