Skoči na vsebino

Rintintinc

Svinjski pastir
 • Število vsebin

  6
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

0 Jogurt

Več o članu Rintintinc

 • Butast stavek
  revež s šestimi sporočili in umetno nogo

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Rintintinc

  Monitorji

  Celinske cene menda niso še izdali, ampak v UK je potrjeno 1100 funtov, tako da upam, da bo bliže 1300€. V vsakem primeru je to bistveno nižja cena od pričakovane, glede na to, da gre za prvi QD-OLED monitor sploh. Moj Acer X34 je bil ~1200€, tako da sem že malo navajen plačevati take zneske. Raje bi dal bistveno manj, ampak to je zame dobesedno sanjski monitor, ki ga čakam že 5+ let, tako da cena ne bo ovira. Mam račun pri Mailbox.de, ampak tako velikih zadev žal ne forwardajo. V skrajnem primeru lahko za uslugo prosim enega od nemških kolegov, a bi se tamu r
 2. Rintintinc

  Monitorji

  Malo brezvezno vprašanje, ampak se komu sanja kako je z razpoložljivostjo novih Alienware produktov pri nas? Močno si želim prihajajočega 34" QD-OLED ultrawide monitorja, za katere pričakujem, da bodo razprodani 30 sekund po tem, ko se bodo koncem marca pojavili na Alienware.com. Slednji v Slovenijo menda ne pošiljajo, tako da si bo treba očitno pomagat kako drugače.
 3. Prodam Ratchet & Clank: Rift Apart za PS5, cena 45€, pošljem po pošti, ponudbe na ZS.
 4. Prodam popolnoma nov telefon Apple iPhone 12 Pro Max 128GB v "graphite" barvi. Telefon je v originalni embalaži, ovit v celofan, nedotaknjen, opremljen z računom in garancijo. Kupljen je bil 23.1.2021 v Big Bangu z namenom prodaje, ker sem se na ta način najhitreje rešil kriptovalute (GoCrypto). Cena: 1100€ Ogled in prevzem je možen v okolici Nove Gorice ali v Ljubljani, po želji lahko pošljem tudi po pošti s plačilom po dogovoru. Ponudbe, slike in dodatne informacije na ZS.
 5. Jaz imam prednaročeno pri ACS Sony. Ko sem se zadnjič zanimal, sem dobil informacijo, da sem številka 70 na listi. Nekaj mi pravi, da ne bom še prišel na vrsto, če bodo v tej pošiljki sploh deležni kake konzole ...
×
×
 • Ustvari novo...