Skoči na vsebino

Butl1

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    7
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od Butl1

  1. KE KIT yet again saves the day with his superior intellect. Hvala Ke Kit, bravo.
  2. A veš tist občutek ko ma Lego City boljši AI kot špil v 2020 s $313m proračuna.
  3. Res ne razumem zakaj vsi jokate in se pritožujete čez špil, pa neko circlejerkanje glede Q&A in kao da je bil false advertising. Da je špil buggy? Ja, na nivoju vsakega novega izida. Seveda bodo bugi in malo slab performance takoj po izidu, kot vsak špil. Zgleda da vsi delajo iz miši slona kot ponavadi. Preigral sem že okoli 30 ur, do sedaj pomojem da nisem naletel na niti en bug, špil je totalna bolanija, hudo vzdušje, grafika, animacije, zvok in tudi AI, ki je v resnici precej nadpovprečen, boljši kot večina iger v zadnjem desetletju. Upam da čimprej začnejo izdelovat DLC-je in da se ne preobremenjujejo s konstantnimi spammerskimi whinerji. GTA in RDR2 in podobno se v teh pogledih skrijejo pred CP2077. Čeprav so gta in rdr vsi hvalili ko sta izšla. Tale hate proti cyberpunku je en sam bedni bandwagon hejta s strani folka ki nimajo fickov za dober računalnik in seveda konzolaških peasantov, ki še vedno niso uspeli prešaltat na PC master race. Cyberpunk v trenutnem stanju je 9/10, absolutni GOTY brez dvoma. Ko bodo špil še malo spolirali bo 10/10. Če se ne strinjaš kupi nov komp in odpelji staro kišto na smetišče, kamor spada.
  4. In kot pričakovano, ke kit takoj namiguje da sem tokrat jaz static. Le naprej dokazuj mojo teorijo.
  5. Jaz imam že dalj časa občutek, da je bil Static v resnici Ke_Kitov alter ego, katerega je uporabljal zgolj v namen, da prca ostale uporabnike in, da sebe postavi v boljšo luč. Čeprav mu je uspelo ravno nasprotno. Glede na to koliko časa človek presedi na mn3njalniku se mi zdi to zelo verjetno. Še posebej ker ime "static" uporabi proti vsakomur s katerim ima nestrinjanje. Tako da ke_kit prosim, da se umiriš s svojimi skritimi in provokacijskimi alter egoti, derailanjem threadov, obtoževanje in žaljenje uporabnikov, hvala.
  6. Zanimivo da TLOU2 ne prikazuje tudi tezkega zivljenja ljudi barvitih koz saj to je dandanes aktualno in precej problematicno. Lahko bi dodali kaksnega temnejsega lika, ki se mascuje nad zlobnimi belci za vse kar so njihovi predniki naredili. Glede na to da se spil posvecuje izkljucno samo trans problematiki in nic rasizmu, mislim, da je spil kar malo rasisticno ignoranten in bi ga morali boycottat. A ste sploh videli kaj se je pred kratkim zgodilo George Floydu? Strasno!!!
  7. Mislim da bo se nekaj let trajalo preden nekateri ultra pametni ljudje ugotovijo da je spoilanje BAD, mkay. Zakaj vendar bi se moral izogibat foruma ce zelis debatirat o spilu se preden si ga obrnil? Mislim da napisat [/s] ni ravno rocket science. No ja.. morda za ene par posameznikov je. Spregovoril sem.
×
×
  • Ustvari novo...