Skoči na vsebino

Valtunk

Svinjski pastir
 • Število vsebin

  20
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

2 Jogurt

Več o članu Valtunk

 • Butast stavek
  želvak brez oklepa

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Vse po planu. Kuhar spet zajebal hehe.
 2. https://www.infobae.com/en/2022/04/05/former-russian-president-dmitri-medvedev-said-putins-goal-is-to-build-an-open-eurasia-from-lisbon-to-vladivostok/ Do Portugalske pravi ... Velike sanje malega človeka.
 3. V kolikor gre za govorca, ki je javna oseba s takšnim ali drugačnim ugledom, pol da, me zanima vsaj politično ozadje in ne "vse okol" govorca.
 4. Zaradi mene si ti lahko karkoli za.
 5. Ta Kolakušić je podprl Le Pen, ta pa seveda ne skriva svoje naklonjenosti do Putina. Seveda je treba tudi omeniti, da prihaja iz konzervativne stranke skrajnega desnega pola. Skratka, gliha vkup štriha.
 6. Tako potolčeni kot Hrvati po Vukovarju. Pol pa lepo Oluja.
 7. Hja, ta nacizem je res en tak virus, proti kateremu niso niti Rusi imuni: NeoRussisti. Pa tudi nekaj bolj realnega iz ruskih virov: nemogoče je mogoče.
 8. Vladimir Solovyov osebno analiziral posnetke, tudi tiste iz Buče.
 9. Vzhodna Slovenija z drugim največjim mestom v državi brez enega ministrstva? Bratušek za infrastrukturo? Spet bo MB (npr. letališče) postavljen na stranski tir. Pri Šarcu in obrambnem ministrstvu pa tudi ne vidim neke sinergije, prej vic.
 10. To pa moraš ti vprašati Kremelj. Sicer pa, naveza armbrust + slovenske teritorialne enote je lepo delovala.
 11. Hja no, ti javelini so se izkazali za resno grožnjo ruskemu oklepu. Ukrajina se oborožuje in prehaja na zahodno orožje. In veš, kaj je ironija? Rusi so največji dobavitelj orožja Ukrajini trenutno. Bo Putin prosil Zelenskija, da mu posodi par oklepnikov za parado. BTW, zgleda, da se že nekaj dogaja: https://liveuamap.com/en/2022/5-may-defense-forces-of-ukraine-move-to-counteroffensive
 12. Valtunk

  Primera Division

  Lep vpogled in analiza v prihodnje, za katero verjamem, da bo tako. Jaz bi samo dodal še, da si letos Benzema zasluži Zlato žogo, vse drugo bi bila krivica. V finalu pa naj zmaga boljši, sam bom bolj za Redse.
 13. Napačno, za Wagnerjevce kvečjemu Saruman.
 14. Da. Ki jih Ukrajinci ne bodo pozabili. Kar pa za padle orke v Ukrajini ne bi mogli reči, glede na to, da jih niti lastna Матушка Россия ne želi nazaj. Bi pa lahko bilo nekaj res na tem: https://www.euractiv.com/section/global-europe/opinion/a-letter-from-a-russian-friend/
 15. Valtunk

  Primera Division

  Midva lahko deliva mnenja, svoje poglede. Ampak, kot popularna izhodišča pri navijačih za vrednotenje so rezultati oz. številke (kolikokrat je nekdo prvak, kolikokrat je nekdo zmagal na medsebojnih srečanjih ...). Real je v tem trenutku nočna mora za angleške klube, se strinjaš.
×
×
 • Ustvari novo...