Skoči na vsebino

MaTiCeK

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    32
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

19 Jogurt

Več o članu MaTiCeK

  • Butast stavek
    Je zelo verjetno prijavljen z albanskim računom

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. @LakomLačen Mislil sem, da bi bilo fajn imeti SSKJ. Trenutno zato uporabljam ločen app - Fran.
  2. Trenutno berem na iPadu. Funkcija slovarja mi je nepogrešljiva pri angleških knjigah. Ampak dejansko bi včasih potreboval tudi razlago slovenskih beded. Ali lahko na kindla donaložiš slovenski slovar? Nekdo je par strani nazaj kazal slike slovenskega slovarja na nekem readerju…
  3. Kaj bi bilo pa z dovodom za elektriko narobe? Jaz res ne vem kaj ti počneš s svojo elektroniko. Ti kasneje poslikam še usb c.
  4. Kako pa naj pojasnim koliko ima prostora? Sej sem napisal, da dejansko ne gre za mat displej. Spodaj sta 2 sliki. Nekako pa predvidevam, da bo vsak želel videt zadevo v živo, preden se odloči za nakup. edit: sliki sledita kasneje. Iz telefona mi noče naložit.
  5. MaTiCeK

    P: Steam Deck 512 gb

    Ok, poskusimo še enkrat. Prejšnjo temo ste mi zasmetili z debato… Prodam lepo ohranjen Steam Deck. V osnovi gre za 256 gb verzijo, nima mat dispeja. Sprva sem Deck namreč nadgradil v 1TB, sedaj pa ga prodajam s 512 gb SSDjem, ki sem ga dobil v Steam Decku OLED, nakup slednjega je tudi razlog za prodajo. Na zaslonu je od prvega trenutka zaščitno steklo. Zraven sta original torbica in polnilec ter mat nalepka za displej v kolikor ti glossy ekran ne paše. Lokacija MB. Cena 300€
  6. A lahko katera od gejš to temo izbriše. Keyboard warriorji so jo povsem speljali iz okov? Nova cena: 320€.
  7. Glede na to, da ste me pritrolali na drugo stran in da mogoče le koga premami nakup… Cena je 330€.
  8. Fantje, končno je nekdo vsaj nekaj ponudil! A spregledal ključno dejstvo, brez menjav. Nova cena 330€. A je to že fer?
  9. Itak. A vi vsi napišete natančno ceno že v naprej in se potem nič ne pogajate? Potem tudi vsem preprodajalcem na bolhi in FB Marketplacu plačate kar tolk, kot zahtevajo?
  10. No lepo, ampak prodajat pač začneš z neko ceno, potem pa spuščaš, dokler ribice ne zagrabijo. Če ponudiš okol 350€ ga danes odneseš.
  11. Ne mi, če odšteješ SSD… Povejte kolk ste pripravljeni dat, pa da vidimo, če se bomo kaj zmenili.
  12. Prodam lepo ohranjen Steam Deck. V osnovi gre za 256 gb verzijo, nima mat dispeja. Sprva sem Deck namreč nadgradil v 1TB, sedaj pa ga prodajam s 512 gb SSDjem, ki sem ga dobil v SD OLED. Vgrajen SSD je torej povsem nov. Na zaslonu je od prvega trenutka zaščitno steklo. Zraven sta original torbica in polnilec. Menjave ne hvala. Lokacija MB. Cena 400€.
×
×
  • Ustvari novo...