Skoči na vsebino

MaTiCeK

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    32
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od MaTiCeK

  1. @LakomLačen Mislil sem, da bi bilo fajn imeti SSKJ. Trenutno zato uporabljam ločen app - Fran.
  2. Trenutno berem na iPadu. Funkcija slovarja mi je nepogrešljiva pri angleških knjigah. Ampak dejansko bi včasih potreboval tudi razlago slovenskih beded. Ali lahko na kindla donaložiš slovenski slovar? Nekdo je par strani nazaj kazal slike slovenskega slovarja na nekem readerju…
  3. Kaj bi bilo pa z dovodom za elektriko narobe? Jaz res ne vem kaj ti počneš s svojo elektroniko. Ti kasneje poslikam še usb c.
  4. Kako pa naj pojasnim koliko ima prostora? Sej sem napisal, da dejansko ne gre za mat displej. Spodaj sta 2 sliki. Nekako pa predvidevam, da bo vsak želel videt zadevo v živo, preden se odloči za nakup. edit: sliki sledita kasneje. Iz telefona mi noče naložit.
  5. MaTiCeK

    P: Steam Deck 512 gb

    Ok, poskusimo še enkrat. Prejšnjo temo ste mi zasmetili z debato… Prodam lepo ohranjen Steam Deck. V osnovi gre za 256 gb verzijo, nima mat dispeja. Sprva sem Deck namreč nadgradil v 1TB, sedaj pa ga prodajam s 512 gb SSDjem, ki sem ga dobil v Steam Decku OLED, nakup slednjega je tudi razlog za prodajo. Na zaslonu je od prvega trenutka zaščitno steklo. Zraven sta original torbica in polnilec ter mat nalepka za displej v kolikor ti glossy ekran ne paše. Lokacija MB. Cena 300€
  6. A lahko katera od gejš to temo izbriše. Keyboard warriorji so jo povsem speljali iz okov? Nova cena: 320€.
  7. Glede na to, da ste me pritrolali na drugo stran in da mogoče le koga premami nakup… Cena je 330€.
  8. Fantje, končno je nekdo vsaj nekaj ponudil! A spregledal ključno dejstvo, brez menjav. Nova cena 330€. A je to že fer?
  9. Itak. A vi vsi napišete natančno ceno že v naprej in se potem nič ne pogajate? Potem tudi vsem preprodajalcem na bolhi in FB Marketplacu plačate kar tolk, kot zahtevajo?
  10. No lepo, ampak prodajat pač začneš z neko ceno, potem pa spuščaš, dokler ribice ne zagrabijo. Če ponudiš okol 350€ ga danes odneseš.
  11. Ne mi, če odšteješ SSD… Povejte kolk ste pripravljeni dat, pa da vidimo, če se bomo kaj zmenili.
  12. Prodam lepo ohranjen Steam Deck. V osnovi gre za 256 gb verzijo, nima mat dispeja. Sprva sem Deck namreč nadgradil v 1TB, sedaj pa ga prodajam s 512 gb SSDjem, ki sem ga dobil v SD OLED. Vgrajen SSD je torej povsem nov. Na zaslonu je od prvega trenutka zaščitno steklo. Zraven sta original torbica in polnilec. Menjave ne hvala. Lokacija MB. Cena 400€.
  13. Yup, za OLED še ni windows wlan drajverjev. Bom pač brez FC 24.
  14. A še komu danes Nintendo store meče ven Error Code: 9001-1470. Plačujem preko Paypala. Danes sem poskusil direktno 2 kartici vpisat in jih sploh ne sprejme. V ostalih trgovinah delajo bp. Google mi tudi ni pomagal.
  15. Moj se končno vozi k meni, baje bo tu še danes. EDIT: Evo, prispel. Kakšni dve urci kasneje, kot bi sicer naj. Nič zato. Sem v naprej razšraufal starega in vzel ven SSD - 1TB dual boot z winsi. Ko je koncno prispel SDO, je bil valda ledeno mrzel in ga je bil kar challenge odpret, brez da ga poškodujem. Luckily, je vse šlo brez težav. Uspelo mi kje default boot nastavit na Steam, Winsi pa me ne spustijo noter, ker so zaznali spremembo kompjutra, povezat na net se ne morem, ker nimam pravega wifi drajverja, bom kasneje poskusil z dockom. Verjetno ne danes. Tudi na starem SD se je sistem normalno vzpostavil po par rebootih in je zdaj v njem devičnih 512 gb ter gre v prodajo.
  16. Ally je fino znižan na Amazonu na 650. Sicer pa nazaj k Steam Decku. Meni OLEDa še kar niso odposlali. Predvidevam, da tudi ostalim?
  17. MaTiCeK

    Monitorji

    Ok, iščem display za občasno igranje in večinoma desktop work. Internet, Powerpoint, Word, snemanje muzike, občasno rezanje videa. Zaradi tega sem zaenkrat še proti OLEDu, itak ga mam na TV. Stacionarca trenutno nimam oz. je super star. Zaenkrat planitam gor priklopit MBP14. Kasneje bom gonil gor Mac Minija, mogoče PS5, če me deca in žena naženejo iz dnevne sobe, ter bolj občasno Steam Deck, predvsem za emulatorje. KVM switch se mi zdi super zadeva. BF dealsi na Amazonu so kar hudi in verjetno bom nekaj zagrabil… Gledam na eni strani 28” Samsung Odyssey 7 G70B, ki je znižan na 399€, žal nima usb c in KVM switcha. Ampak cena je super. Sicer pa sem že dlje časa imel nagledan Gigabytov M32U, trenutno stane 640. Sem pa včeraj zasledil Lenovo y32p30, ki ima isti panel kot M32U ampak 90W PD preko usb - c, kar pomeni, da MBP14 lahko gor priključim samo z enim kablom. Potem pa sem našel še KTC M27P20, ki ima miniled ips panel in mi je od vseh najbolj všeč, ampak ga trenutno v Evropi razen preko Geekbuying.com, ampak nimam izkušenj z njimi in ne vem, če upam od Kinezov naročit monitor za 700€.
  18. 1Tb vceraj zvecer ob 19:55 vec ni bilo. Mogoce sem pa brez veze plebejskega vzel…
  19. Je še kdo kupil, so mu že kaj shippali? Jaz sem do sedaj le en email dobil.
  20. Mah, za hip zamudil 1 TB verzijo, ker mi je zatrokiral paypal. Mel sem jo v košarici, po updejtu plačilac pa je več ni bilo. Bom pač transplantal 1TB iz mojega OGja. Morda bom še bolj zadovoljen, ker ne bom rabil vsega na novo setupat. Na prodaj bo torej OG 512gb. 😅
  21. Mene konkretno mika upgrade na OLED. Zanima koga og SD z 1TB SSD? Mi je pa čudno, da bodo dejansko začeli s prodajo na nedeljo. Je to kakšna Valvova posebnost?
×
×
  • Ustvari novo...