Skoči na vsebino

kola

Komunist
 • Število vsebin

  49
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

kola je zmagal 6. julija

Bitje kola je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

26 Fant od fare

Več o članu kola

 • Stopnja
  "Moj curak je korenjak, malo kdo mu je enak!"

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. kola

  Tema o e-mobilnosti

  Dobro, to so pac village idiots. Sicer trenutno je nacin obracuna za soncno elektrarno ok, ce se slucajno kaj spremeni morda vec ne bo ekonomicno, kdo bi vedel. Vseeno se imo splaca naredit predpripravo, ce ze delas hiso. Kar se pa chargerjev tice, kolikor sicer gledam stanovanjske komplekse, ki se te dni gradijo po nasem koncu jih ima vecina vsaj predpripravo za charger. Mislim tudi, da se bo v roku par let lastnistvo EVjev med premoznejso rajo kar razsirilo, tako da bo to za takozvane nadstandardne objekte pomojem kar obvezno.
 2. kola

  Tema o e-mobilnosti

  Enofazni strom je wank ja, sem ze ob prenovi razmisljal o menjavi na trifaznega in bi bilo cisto predrago in predolgo trajalo. Zgleda bom moral kupit kako novogradnjo, ki ima to ze predvideno, ce bom zelel bit komot, zdaj se cuje kot cisto prevec komplikacij, ampak sem upal, da ima kdo kako vredu izkusnjo. Carsharing moram rect da uporabljem, ampak mi je cesto malo mucno. Nikoli ne ves na kak avto bos nabasal (hoces peljat kaj vecjega in trofis Zoe), dostikrat se mi tudi zgodi da ko hocem avto vrnit na najblizjem parkingu je gor capac z BMW e60 in se pol vozim po MB labirintu enosmernih do drugega, placam evro ali dva vec in hodim 10 minut dlje. Naceloma je OK izkusnja, ampak ne bi rad bil prikrajsan za to udobje parkinga pred vhodom Je pa cisto kul za drugi avto, ce slucajno en odpelje primarnega.
 3. Glede svežine me ne bi preveč skrbelo, ker jemlje tudi ribe iz Jadrana. Pač pred naročilom preveriš kaj je trenutno svežega.
 4. Vcasih dobijo kako res kul ribo (ne da se spoznam, ampak zgleda mogocno), tu se splaca malo spremljat njihov FB profil, ce si vsaj malo poznavalca.
 5. Sushi mas fajn tudi na Cafovi, Njami sushi, tudi zelo kul. Je potrdil sodelavec z Japonske https://www.njami-sushi.si/
 6. kola

  Tema o e-mobilnosti

  To testirajo ze v vlakih in tovornjakih in se kaze kot legit -> recimo Nikola so se kar konkretno lotili tega. Drugace vozilo na gorivno celico samo po itak sebi implicira tud prisotnost baterije, majo pa proizvajalci kaj za pocet pri dimenzioniranju obeh Bi pa tudi jaz stavil na neko taksno prihodnost, vsaj za te vecje zadeve. Za nek city car je pomojem BEV the way to go. Mam pa eno drugo vprasanje; trenutno sem v tocki svojega lajfa ko delam z avtom cca 5k km letno (tako da bi mi za 99% poti bil en mali BEV cisto dovolj) in imam stanovanje v bloku. Je ze kdo sel skozi proceduro vzpostavitve chargerja na skupnem dvoriscu? Ali slisal kaksno izkusnjo?
 7. Midva greva enkrat na 3 mesece. Ni neke guzve, je pa vedno par gostov. Mislim, da dostava kar laufa sicer. Majo pa dober (tudi lososov) ramen in curry s pohano kuro, kar moja stajerska dusa se posebej ceni ;o Njihovega susija pa tbh se nisem probal...
 8. kola

  Prva liga Telekom Slovenije

  IMO cakajo da dolocene ekipe popolnijo kader Kolko vem je Radenko dejal, da se bodo kasneje drzali UEFA modela.
 9. kola

  Prva liga Telekom Slovenije

  Ne prevec presenetljivo ima Olimpija baje 3 pozitivne (kar je sokantno visok odstotek, glede na popolnjenost kadra), prvenstvo na pavzi. Bullshit. Ce ima kdo pozitivne igralce, naj se jih da v izolacijo, dnevno testira ostale in gremo dalje, drugace ne razumem kako bomo to speljali. Also, zacela se je nova sezona Ofsajda: https://soundcloud.com/ofsajd/ofsajd-221-tridesetka
 10. kola

  Prva liga Telekom Slovenije

  Predvidevam, da mislijo vsakic ko bo kdo pozitiven prestavljat tekme? Res me zanima kako bo to letos zgledalo...
 11. Jaz sem bil kar ene parkrat v Parmi, je (bilo) nice. V pokoronski dobi tam se nisem bil, so se pa pred par meseci menjali najemniki, zdaj so tisti, ki so prej furali Vilo Rustiko, tako da sklepam, da je se vedno nice, ker pac je Vila Rustika tudi bila nice.
 12. kola

  Naša mala greznica #9

  Celje se mi zdi da kar pametno kadruje, tudi prodali niso nic kaj zaenkrat, verjetno cakajo konec evropskega udejstvovanja. Bo kar zanimivo, tudi za Olimpijo sem preprican, da bodo na koncu vendarle sesrali konkurencno ekipi.
 13. kola

  Naša mala greznica #9

  Sej pravim, ni vse laz. Je pa v glavnem whine. Isto whine, kot je bil whine mariborski whine, da smo Olimpiji pustili 2 naslova, ko smo se streljali v koleno. Je delno res, v glavnem je pa whine.
 14. kola

  Naša mala greznica #9

  Mislim, ni vse v tem dolgem komentarju laz, ampak ce izkoristis kurac sezono favoroziranih, das najvec golov in jih prejmes najmanj bi rekel, da si prvak zasluzeno
×
×
 • Ustvari novo...