Skoči na vsebino

kola

Aluminat
 • Število vsebin

  161
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

kola je zmagal 6. julija 2020

Bitje kola je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

76 Jogurt

Več o članu kola

 • Butast stavek
  "Moj curak je korenjak, malo kdo mu je enak!"

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. kola

  Primeri inšpektorja Vrenka

  Uf, fejk Oskar Brajdic Se strinjam ja, gladko bi prikazali vsak kak njun dialog ko greta na pivo al pa se kam vozita in Vrenko daje Brezniku miselne naloge, da pol cel dan razmislja in tava v temi. Se mi pa zdi, da so Breznika se kar kul zadeli, taki clueless papak deluje
 2. kola

  Primeri inšpektorja Vrenka

  Se strinjam, ni neke povezave. Zal je res premalo casa za razvoj likov, vsi so dokaj enodimenzionalni in bolj kot ne tam samo zato, da se primer lahko razvija
 3. kola

  Primeri inšpektorja Vrenka

  Ok del. Malo zalostno je zgledala edino otvoritev razstave (IRL je dosti vecja guzva, prostor je lepsi in boljsi catering je ). Ker je pripoved v primerjavi s knjigo precej oklescena (kar nekaj likov manjka) se mi zdi, da je tempo primernejsi. Tudi z Mojco so koncno nekaj zaceli delat. Je pa tudi primer sam bolj zanimiv, no. Me zanima kako bojo speljali do konca On a side note, kozlo si bom v lape, ce se enkrat cujem koga rect "druzga" ali kaj podobnega. Kako je to nevtralni pogorni jezik? Vem, ponavljam se.
 4. kola

  Primeri inšpektorja Vrenka

  Ce pa JE nekaj stvari, ki so same sebi namen, recimo foter in jazz klub Meni gre sicer Tos tudi na zivce, Drevensek govori OK ja, se strinjam. Pac neka nevtralna slovenscina, ampak kako besedo naglasi po mariborsko. Tudi Jure Ivanusic je bil cisto ok. Noben si ne zeli Javsnikovega zavijanja. Me pa moti, da so drugi dialekti dovoljeni in nehote obcasno cringam na polno. Je pa drug primer meni bil bolj zanimiv, tako da upam, da bo kaj boljse. In reziser drugega primera je Mariborcan, tako da upam da je imel malo visje standarde
 5. kola

  COVID-19

  Kaksno vezo ma to? Pac odpres par zadev v goriski regiji, ostalega pa ne in cao.
 6. kola

  Primeri inšpektorja Vrenka

  Malo je bilo spremenjeno, ta glavna premisa pa je kar zvesto sledila knjigi. Ni jazz kluba. Vrenko je porocen z Mojco (ni isti lik), ki nima neke posebne vloge, vsaj v prvih dveh knjigah. Hodita pa dosti po kafanah z Breznikom Drugace o seriji, kaj pa vem. Zdi se mi, da se je primer razvijal bistveno prehitro. Gledalec ni imel ravno nekih moznosti, da bi si sam postavil neko teorijo, v knjigi se mi zdi da je dosti vec nekih podrobnosti. Zaenkrat tudi od odnosa z Rifletom in Mojco ni kaj dosti. Se mi je pa zdelo vseeno malo boljse kot prvi del.
 7. Pomojem podjetje, ki ima pri njih racun. Ko sem iskal so mi dali sicer ugodno ponudbo, vendar jo je moja banka (SKB) potem gladko matchala.
 8. kola

  COVID-19

  Pac ja, zadeve se hendlajo tako, pol pa jelko razlaga da so krive zidanice.... Nima vec smisla, resi nas samo toplo vreme, pa se to sem vedno bolj skepticen...
 9. Kar ugodne cifre Je ze kdo s kreditom menjal banko? Me zanima koliko se to dejansko splaca in ali je sploh izvedljivo brez nekih vecjih tezav.
 10. Congrats. Vem kako je kul, ko koncno nekaj najdes, sem se jebal 2 leti. Srecas svasta od folka, ki ti poskusa prodat boga in pol ko hodis po ogledih
 11. kola

  Prva liga Telekom Slovenije

  Viler po 10 letih zapusca MB. Moram rect, da sem kar malo zalosten, res mi je bil legenda in tudi objektivno je ena izmed legend kluba, ceprav sem ga veckrat klel V nasi druzbi je veljalo, da dam vsakic ko da Viler gol za rundo. Skoda, da ne bom vec dal :')
 12. kola

  Protivladni protesti

  Meni bi za zacetek bilo ok, ce bi dobil nek "desnicarski" vir, kjer bi drzali nek nivo komunikacije, ne pa da v tretji povedi gredo full retard in nekoga diskreditirajo na podlagi tega, da ma pobarvane lase ali grdo zeno, v sesti pa ze omenjajo globoko drzavo. Tega pac ne gre resno jemati.
 13. kola

  Prva liga Telekom Slovenije

  This. Ob imenovanju smo bili navduseni, po prvih par tekmah ko je igral Mesanovic smo mislili, da je nesposoben, zdaj smo pa pod crto zadovoljni. Glede na to, kako je situacija zgledala nekaj mesecev nazaj si nismo upali sanjat o prvem mestu. Vec je teka, vec je borbe, igralci, ki so prej nekaj let zgledali zgubljeni v prostoru in casu (npr Pihler) zgledajo OK. Recimo Coleraine so nas bolj kot v fuzbalu premagali v teku imo. Bolj vse skrbi individualna kvaliteta kadra (Kotnik, Mesanovic, Piric in Percici so kar v nemilosti foruma, malo tudo Dervisevic) in upamo, da se bo to skozi naslednje prestopne roke tudi malo uredilo. Malo tudi cudno in/ali prepozno menja tip za moj okus. Sredina nam pade on pa potem menja Vrhovec - Dervisevic ali kaj podobno bebavega. Ampak glede na pesfuzbal, ki smo ga gledali zadnja leta smo pomojem lahko zelo zadovoljni z napredkom.
 14. kola

  Prva liga Telekom Slovenije

  According to Mile ma Slovenija U21 napadalce v boljsi formi. Mogoce Matka :p
 15. kola

  Protivladni protesti

  Gantar kralj, lagano podpise to potem pa odstopi. Yolo, boli ga kurac.
×
×
 • Ustvari novo...