Skoči na vsebino

kola

Komunist
 • Število vsebin

  74
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

kola je zmagal 6. julija

Bitje kola je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

33 Fant od fare

Več o članu kola

 • Stopnja
  "Moj curak je korenjak, malo kdo mu je enak!"

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Sem bil par let nazaj v isti situaciji. Ne gamam ful sploh, igram cca 2 spila na leto in enkrat na 2 meseca kako fifo s kolegi. Na koncu sem kupil XoneS, ker je bil par 10e cenejsi in ker se mi je dopadla Forza Horizon. Sem na koncu v 3 in 4 vlozil ene 200 ur v zadnjih 3 letih or so. Ene 2x so me zasrbeli prsti po kaki Sony ekskluzivi, ampak nic tragicnega. Se je pa v lockdownu izkazalo, da je game pass carska zadeva, jaz si ga placam takrat ko mam malo vec casa in je letos bil kar koriscen. Tako da bi rekel, da je za casual gaming Xbox morda malo bolj convenient opcija, ampak pac nimas dostopa do nobene Sony ekskluzive. Ce ti je za to vseeno je imo malce bolj kul met Xbox.
 2. kola

  Kapadokya

  Doener je tudi meni bil bolj meh. Na sreco je sicer dosti drugih stvari, ki jih lahko jes na ulici. Zanimivi so mi bili tudi mokri burgerji
 3. kola

  Tenet

  Se deloma strinjam, protagonist se mi zdi malo plehek, karakterno. Pac tipa resijo na zacetku, cez 2 minuti ga en random tip zapre v plavajoco vetrnico in tip je zdaj totalno v dogajanju, brez kaksnegakoli resnega motiva in pojasnila zakaj ...
 4. kola

  Kapadokya

  Nice, zelo kul. Zadnja fotka je Iskender kebab, ce bos se kdaj v Turciji in si zazelel to odlicno jed
 5. kola

  Prva liga Telekom Slovenije

  Sinjski diamante torej out? Se govori kaj?
 6. Meh, skoda, sem upal da bo mala kocka Drugace mi ni slabo, je pa res ta crn vent karnekaj.
 7. kola

  The Three-Body Problem

  Drugace pa se veselim, se mi zdi fajn da bo serija in ne film, ker je zgodba res obsezna. Film so sicer kinezi ze dali v produkcijo, vendar je bil kasneje prestavljen/skenslan, ker je baje bila manjsa katastrofa. Upam, da bo serija proper.
 8. kola

  Tenet

  Sicer mi je bil OK film, ampak sem med ogledom parkrat bil za kakih 10 minut zmeden AF. Sploh ko sem sproti poskusil se razumet mehaniko inverznih objektov. Na sreco potem film marsikaj pokaze tudi iz drugega zornega kota/smeri casa, tako da je razumevanje vsaj deloma olajsano. Definitivno bo treba se enkrat gledat in si zraven risat flowchart
 9. kola

  Prva liga Telekom Slovenije

  Ampak je res zadnjic v studiu zgledal v kar dobri formi. Mu pa tudi jaz privoscim, da mu konco nekje rata.
 10. kola

  Prva liga Telekom Slovenije

  Milanic je prevzel Slovan iz Bratislave
 11. Od bendov, ki bi jih lahko tretiral kot "splosno izobrazbo", mi AC/DC nikoli niso potegnili. Poznam dobesedno 3-4 komade, ki jih med sabo ne locim ravno dobro.
 12. kola

  Prva liga Telekom Slovenije

  Torej, Camoranesi vendarle v MB. Po eni strani riskantna poteza, po drugi pa slabse kot je zdaj je tezko. Menim tudi, da je vedno dobro imet v vodstvu nekoga, ki je imel boljso kariero kot obstojeci igralski kader, ce je to le mogoce.
 13. kola

  Naša mala greznica #9

  Pomojem na tem ni nic. Camoranesi je pomojem v Sezani zaradi nekih shady zadev s sponzorjem
 14. kola

  Naša mala greznica #9

  Vir? Ce ekipa, so verjetno prebrali na mb forumu, tako kot 90% spekulacij ki jih imajo o MB
 15. kola

  Prva liga Telekom Slovenije

  Mah, bosanci so znani chokerji.
×
×
 • Ustvari novo...