Skoči na vsebino

Arbenowskee

Mafija
 • Število vsebin

  349
 • Pristopni dan

 • Dnevne zmage

  1

Arbenowskee je zmagal 21. julija

Bitje Arbenowskee je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

-66

Več o članu Arbenowskee

 • Stopnja
  importatore di olio d'oliva e melanzane

Nedavni obiski profila

337 ogledov profila
 1. Arbenowskee

  Fotrov kotiček

  Potrpet morš, to je to. Različne kapljice so pa bolj kot ne placebo. Ni tud nujno da so krči zarad kapljic. Otrok mora iz sterilnega črevesja pridt do razvite črevesne flore, na različne otroke ma to različen efekt. Če imaš poletnega otroka, za večino ostalega leta je bolj jajc kar se tiče sonca =)
 2. Kupili so ker je bila odlična priložnost (vsaj po njihovem mnenju) in sovpada z njihovo politiko: gaming wherever whenever. MS ne rabi stiskat Sony-a za jajca, console war že zdavnaj konec in sedaj je cloud war. Mogoče je zadnjo bitko dobil sony, ampak jasno je, da je game over za sony (vsaj zaenkrat). MS sony-a niti ne smatra več za tekmeca, ampak sta to amazon in google.
 3. nima veze demokrati/republikanci in sposobnost. kapital ki stoji v ozadju zmaga s katerimkoli trenutnim kandidatom.
 4. pomoje bo kar standard da po kakšnem letu tbh. netflix je moral iz nule postavit infrastrukturo in so verjetno HW najemal pri amazonu. plus kot startup so se verjetno moral zadolžit za nekaj časa + pobirat denar od investicij preden so začel delat profit. MS je drugi največji cloud provider, miljarde jim ležijo na banki, ni jim bilo potrebno karkoli posebaj postavljat/kupovat/najemat, majo vse inhouse.
 5. fancy, ampak samo en controller lahko dodaš
 6. Te rezerve pomoje nimajo za vse gaming ki je relativno mali del microsofta.
 7. jaz bom pomoje počakal kakšen teden za reviewe preden se bom karkoli odločil. prednaročanje je cancer.
 8. mislil sem gamepad, ne zgoščenk =) torej če imaš ps4 gamepad prilopljen na ps5, bo delal samo s ps4 igrami. če je ps5 igra, čeprav enaka kot ps4 ne bo delal.
 9. to morš pr obeh konzolah, ker niso vse naročnine vedno povsod na voljo. slovenije ni na zemljevidu teh velkih firm. krneki uglavnem. Ponavad se splača narest UK account, ker oni majo skoraj vedno isto kot američani, pa evropske kartice delajo (na ameriškem računu ne).
 10. Pri vsem skupaj je najbolj gnilo, da na PS5 ne delajo PS4 ploščki. Mislim delajo, ampak samo za PS4 špile lol. Ta je res grda poteza od Sony-a, upam da to spremenijo. Glede na to da nobena konzola nima kakšne meni res zanimive igre, bom verjetno poskušal dobiti poceni prejšnjo generacijo. Malo bolj se nagibam v smeri xboxa, ker lahko obdržim ploščke (dokupil bom 3). Bom počakal če naletim na kakšen res dober deal, ker kolikor gledam so vse casual igre z local MP/local co-op na obeh platformah.
×
×
 • Ustvari novo...