Skoči na vsebino

Arbenowskee

Mafija
 • Število vsebin

  161
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

36 Fant od fare

Več o članu Arbenowskee

 • Stopnja
  importatore di olio d'oliva e melanzane

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. pizda si tečen s tem "muh free market". ponavljaš kot papiga že 10 strani. dobesedno vse evropske države furajo nacionalne medijske hiše iz davkoplačevalskega denarja. zakaj? poglej govno od medijev ki jih imajo v usa. ta del RTVja sploh ni problematičen del.
 2. Arbenowskee

  Janezov dopust

  a niste siromaki begunci kao ful zverzirani v kapitalizmu.
 3. niso žaljivke, sam mam filing da ne premoreš kaj dosti empatije in se potem mal vrtimo v krogih.
 4. ne vem sicer kolk se to dogaja, ampak evo, to je recimo dost legit pomislek. kot to, da ne morš bit rasist če nisi del "večine". pač isti idiotizem.
 5. ok povej mi sedaj, me trolaš, si nesocializiran/avtističen/sociopat ali morm res še četrtič ponovit?
 6. lej, lahko se delaš neumnega kolikor se hočeš, lahko pa vklopiš kanček empatije, pa bo jasno zakaj nekatere stvari v nekaterih trenutkih niso neprimerne. ljudje nis(m)o roboti. vedno bodo obstajali ljudje (na vseh političnih polih) ki izkoristijo slabe situacije za svoje interese.
 7. Arbenowskee

  DUNE (2020)

  wiki pravi da bo 2 part in bo pokril prvo knjigo
 8. če bi se slogan "all lives matter" pojavil pred "black lives matter" bi to lahko trdil da je to moja čustvena interpretacija. tko pa je dost jasno da je "all lives matter" slogan nastal samo zato ker so se nekateri počutili odrinjene oz. bi si skoraj upal trdit da je zrasel na zelniku kakšnega 4chan-a kot način trollanja. sploh nima veze, da je izjava sama po sebi povsem altruistična kateri nihče pri zdravi pametni ne bi smel nasprotovati (zato mam na sumu trolle, sploh ker izzove neverjetne čustvene odzive pri nekaterih).
 9. Arbenowskee

  Apple

  točno to kar je arey rekel. problem je ker večina applovih strank bolj ceni tanjši laptop, kot uporaben laptop. tisti ki dejansko kupijo high end za delo, morajo potem trpet in skakat skoz obroče da spravjo v neko delujoče stanje. recimo podstavek ki ima spodi ventilatorje je kar must have, vsaj malo pomaga. zgori pa vmes lahka jajca pečeš pa seveda NC slušalke, da nimaš občutka da je quadcopter zraven tebe. čeprav moram priznat trenutna generacija ohišij in ventilatorjev mal boljša kot je bila tja do 2016.
 10. Ni namen, ampak so enako močna čustva. Zato analogija s pogrebom. Pač ni moment da trollaš z "all lives matter". pa ne mi zdej da furajo ta slogan ljudje ki jim je dejansko mar za človeška življenja.
 11. seveda. ampak naj se ponovim še tretjič: (vstavi sem nekaj drugega neprimernega, v stilu: vsa živa bitja umrejo ipd. ) Če si res mnenja da so vsa življenja pomembna, to ne delaš na BLM protestu, ker to tam delajo samo trolli in maloumneži. pa da ne boš mislil da imam slabo mnenje samo o desnici, tud twitanje #prayforsomething in pa barvanje profilnih slik je krčevina iste stopnje (kar pride ponavadi iz bolj leve strani). to ni dejansko sočustvovanje, ampak je AW-janje češ: glejte mene, tud jaz sočustvujem.
 12. V teoriji ni nič narobe in če ti je to življenjski moto, pol res ni panike. Ne greš pa pred japonsko ambasado protestirat: "Save the rhinos" ane? Zadeva je razumljivo čustveno nabita: Črnci majo občutek da se ugrablja njihove proteste za trollanje, ker "All lives matter" slogani točno to počnejo in ta slogan ni bil napisan v dobri veri.
 13. Arbenowskee

  Apple

  macos (oz. os x) je bil vedno bugast, kot je vsak software buggast samo držala se ga je neka fama ker je bil včasih domena hardocre fanov. hehe, proji že leta oponašajo quadcopeterje. Starejši modeli so bili še slabši kar se tega tiče. Ne bi rekel da je krivda povsem na strani intela (youtube zapreže tudi grafično afaik - sploh 4k) niti da bo arm vse rešil, ker se tudi arm procesorji grejejo.
 14. to razlagajo ljudje ki ne razumejo IQ in ne razumejo še par drugih zadev in rečejo "aha! vidiš da je res" ko se prva prva zdeva ki jo preberejo poklopi z njihovimi glupimi prepričanji.
 15. Arbenowskee

  Apple

  kaj je narobe z njim? (razen skret tipkalo).
×
×
 • Ustvari novo...