Skoči na vsebino

Arbenowskee

Mafija
 • Število vsebin

  236
 • Pristopni dan

 • Dnevne zmage

  1

Arbenowskee je zmagal 21. julija

Bitje Arbenowskee je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

62 Jezus

Več o članu Arbenowskee

 • Stopnja
  importatore di olio d'oliva e melanzane

Nedavni obiski profila

156 ogledov profila
 1. Arbenowskee

  Fotrov kotiček

  v večino ne bojo šli 3je notri, sploh če noben ni jahač. ponavad je problem ker so stranice preveč nagnjene. potrjujem pa da grejo 3je otroški sedeži v C4 (grand) picasso, VW Touran in S-Max. Torej išči avtomobile ki imajo zadi ločene sedeže. Te družinski avti so dost uporabni če vas je 5, ker imaš ponavadi še 2 sedeža za rezervo v prtljažniku.
 2. Ne vem, a koga to preseneča? Po ene 5 sekundah Halo Infinite demota je bilo jasno da je polizdelek.
 3. Arbenowskee

  COVID-19

  ne, spet smo na vlečenju kurca ameriškim republikancem očitno. res ste patetični. niti isti kontinent ni! nehite gledat strupene youtube/bitchute videe. življenje bo lepše.
 4. Arbenowskee

  COVID-19

  @Henrik brezveze se ukvarjaš. to so ljudje ki ne verjamemo v znanost in verjamejo v teorije zarot. Samo še čakamo 5G, flat earth, bill gates čipi, chem trails.
 5. Arbenowskee

  COVID-19

  odjava je zgori desno
 6. Arbenowskee

  Brave New World

  Če odmislite knjigo, je kar kul serija. Ne pričakujte da ma karkoli skupnega s knjigo, razen začetne ideje in imen likov. to je to.
 7. Arbenowskee

  COVID-19

  Tele sem že večkrat videl po Gorenjski in tudi po Lj:
 8. Arbenowskee

  COVID-19

  model, v indiji vsak dan umre 30k ljudi. v enem mesecu med 800k in 900k. Glede na to da majo okuženih dobrih 2 mio in če je smrtnost 1% je to dobrih 20k folka v zadnje pol leta, al kolk časa traja korona. Teh 20k niti statistična napaka ni (zaenkrat). Sploh če računaš da folk iz slumov verjetno nikol ne vid bolnice. edit: pa vidim da imajo 40k+ smrti, kar je še vedno ful mal za državo s toliko ljudmi. Tud če vsakega drugega ne štejejo, še vedno ni dovolj da bi dejansko opazil na letni ravni.
 9. @andrejus Ne me narobe razumet, iz business stališča ERPji morajo obstajat, ker se investicija skoraj vedno povrne v parih letih. Jaz ne bi nikoli predlagal da se gre (mlad) človek učit tega, ker so vsi walled garden in slepa ulica. Je pa ravno zaradi tega na tem področju manj konkurence in se da z relativno malo znanja v dostojno živet. Ampak po mojem skromnem mnenju še vedno premalo denarja za poškodovano duševno zdravje =) To je corporate dead end. Mogoče kdo to uporabi kot trojanca za višje pozicije, samo nekako dvomim da se tak profil ljudi spravi delat te zadeve. To greš delat ko nimaš več ambicij v življenju in čakaš da si dovolj star za penzijo. Vsak dan eno in isto, kot dron. Mogoče poznam naroben profil ljudi, ampak ne poznam nikogar ki bi se prostovoljno tega lotil ali ne trpel. Večinoma niso kaj dosti protestirali, ko so jih v to porinili in so ob prvi priložnosti tudi zapustili svet ERPjev.
 10. taga maš dost po aziji, čeprav ne vem če turiste buzerirajo s tem.
 11. pri cobolu je haklc da je cel cobol en velik haklc in je toliko "GOTCHA" momentov da se javascript lahko skrije. zato rabjo folk z izkušnjami, ki te haklce poznajo. isto govno kot vsi te "business" jeziki ki so znotraj raznoraznih ERPjev (SAP/MS dynamics/navision/oracle erp itd...) enostavno ubijejo ti voljo do življenja
×
×
 • Ustvari novo...