Skoči na vsebino

Arbenowskee

Mafija
 • Število vsebin

  167
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

37 Fant od fare

Več o članu Arbenowskee

 • Stopnja
  importatore di olio d'oliva e melanzane

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Tnx, oh wow. To je potem ratalo res retardirano.
 2. Arbenowskee

  COVID-19

  VELIK. NOR. NATEG.
 3. Arbenowskee

  The Outpost (2020)

  Taki ameriški filmi so mi vedno govno. Ful heroji k grejo bombadirat ene pastirje.
 4. Arbenowskee

  The Old Guard

  še 3 dni če sem prav prebral.
 5. Arbenowskee

  COVID-19

  potrjujem da je hrvaška obala dost prazna in je prov carsko. je pa res da sem že kakšen teden v slo.
 6. pizda si tečen s tem "muh free market". ponavljaš kot papiga že 10 strani. dobesedno vse evropske države furajo nacionalne medijske hiše iz davkoplačevalskega denarja. zakaj? poglej govno od medijev ki jih imajo v usa. ta del RTVja sploh ni problematičen del.
 7. Arbenowskee

  Janezov dopust

  a niste siromaki begunci kao ful zverzirani v kapitalizmu.
 8. niso žaljivke, sam mam filing da ne premoreš kaj dosti empatije in se potem mal vrtimo v krogih.
 9. ne vem sicer kolk se to dogaja, ampak evo, to je recimo dost legit pomislek. kot to, da ne morš bit rasist če nisi del "večine". pač isti idiotizem.
 10. ok povej mi sedaj, me trolaš, si nesocializiran/avtističen/sociopat ali morm res še četrtič ponovit?
 11. lej, lahko se delaš neumnega kolikor se hočeš, lahko pa vklopiš kanček empatije, pa bo jasno zakaj nekatere stvari v nekaterih trenutkih niso neprimerne. ljudje nis(m)o roboti. vedno bodo obstajali ljudje (na vseh političnih polih) ki izkoristijo slabe situacije za svoje interese.
 12. Arbenowskee

  DUNE (2020)

  wiki pravi da bo 2 part in bo pokril prvo knjigo
 13. če bi se slogan "all lives matter" pojavil pred "black lives matter" bi to lahko trdil da je to moja čustvena interpretacija. tko pa je dost jasno da je "all lives matter" slogan nastal samo zato ker so se nekateri počutili odrinjene oz. bi si skoraj upal trdit da je zrasel na zelniku kakšnega 4chan-a kot način trollanja. sploh nima veze, da je izjava sama po sebi povsem altruistična kateri nihče pri zdravi pametni ne bi smel nasprotovati (zato mam na sumu trolle, sploh ker izzove neverjetne čustvene odzive pri nekaterih).
 14. Arbenowskee

  Apple

  točno to kar je arey rekel. problem je ker večina applovih strank bolj ceni tanjši laptop, kot uporaben laptop. tisti ki dejansko kupijo high end za delo, morajo potem trpet in skakat skoz obroče da spravjo v neko delujoče stanje. recimo podstavek ki ima spodi ventilatorje je kar must have, vsaj malo pomaga. zgori pa vmes lahka jajca pečeš pa seveda NC slušalke, da nimaš občutka da je quadcopter zraven tebe. čeprav moram priznat trenutna generacija ohišij in ventilatorjev mal boljša kot je bila tja do 2016.
×
×
 • Ustvari novo...