Skoči na vsebino

Arbenowskee

Mafija
 • Število vsebin

  241
 • Pristopni dan

 • Dnevne zmage

  1

Arbenowskee je zmagal 21. julija

Bitje Arbenowskee je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

66 Jezus

Več o članu Arbenowskee

 • Stopnja
  importatore di olio d'oliva e melanzane

Nedavni obiski profila

163 ogledov profila
 1. Arbenowskee

  Klime

  Mi imamo nek top end 3kW Mitshubishi electric z inverterjem. Shladi/ogreje 90 kvadratov, ima wifi da imaš remote control, miljon opcij za home automation in API za 3rd party appe. Praktično neslišna tudi na full power. Na night mode pa še manj. Midva niti nisva iskala nek p/p ker tuki res nisem hotel šparat.
 2. Arbenowskee

  COVID-19

  to mi je tolk retardirano, namest da bi ukrepal ko je treba, raje čakajo da se šola začne. Več kot očitno se ne da zaupat hrvatom in bi blo treba uvest karanteno ob povratku iz hrvaške. ampak ne, namest da bi poskrbel za lastne državljane in lastne otroke, nastavljamo guzico hrvatom in evropskim turistom. res so papki.
 3. Arbenowskee

  Fotrov kotiček

  to pa vedno. Nosjo s sabo za cel baby center igrač, otrok (otroci) se gre pa vedno k sosedovim igrat z nekimi smetmi ki so jih našli v grmovju =) mi smo zato zreduciral igrače, letos nas je šlo 6 z avtom in nismo potrebovali niti kovčka.
 4. Arbenowskee

  Fotrov kotiček

  ampak še vedno je kovček manjša investicija kot menjanje avta. Also kovček ostane tudi po tem ko avto zamenjaš =)
 5. Arbenowskee

  Fotrov kotiček

  Cenej če flikneš tiste 2x na leto kovček na streho. Dober kovček + nosilci so like 300-500€ pa ne rabiš skoz plačevat cene večjega avta - od začetne cene do tekočih stroškov.
 6. Arbenowskee

  Fotrov kotiček

  v večino ne bojo šli 3je notri, sploh če noben ni jahač. ponavad je problem ker so stranice preveč nagnjene. potrjujem pa da grejo 3je otroški sedeži v C4 (grand) picasso, VW Touran in S-Max. Torej išči avtomobile ki imajo zadi ločene sedeže. Te družinski avti so dost uporabni če vas je 5, ker imaš ponavadi še 2 sedeža za rezervo v prtljažniku.
 7. Ne vem, a koga to preseneča? Po ene 5 sekundah Halo Infinite demota je bilo jasno da je polizdelek.
 8. Arbenowskee

  COVID-19

  ne, spet smo na vlečenju kurca ameriškim republikancem očitno. res ste patetični. niti isti kontinent ni! nehite gledat strupene youtube/bitchute videe. življenje bo lepše.
 9. Arbenowskee

  COVID-19

  @Henrik brezveze se ukvarjaš. to so ljudje ki ne verjamemo v znanost in verjamejo v teorije zarot. Samo še čakamo 5G, flat earth, bill gates čipi, chem trails.
 10. Arbenowskee

  COVID-19

  odjava je zgori desno
 11. Arbenowskee

  Brave New World

  Če odmislite knjigo, je kar kul serija. Ne pričakujte da ma karkoli skupnega s knjigo, razen začetne ideje in imen likov. to je to.
 12. Arbenowskee

  COVID-19

  Tele sem že večkrat videl po Gorenjski in tudi po Lj:
×
×
 • Ustvari novo...