Skoči na vsebino

zasledovalec

Hajduk
 • Število vsebin

  213
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

40 Jogurt

Več o članu zasledovalec

 • Butast stavek
  ima drede na jajcih.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Ce mas v mislih kej dalsega, lahko pogledas mal ta kanal. https://youtube.com/user/broadcaststsatic Men ma res hude videe, so pa 1ura+ usi, nekateri pregledi fransiz se precej vec (RDR, kot mislm da najdalsi, npr. 4ure). Je pa seveda publika za tako dolzino precej manjsa. Sam men sede, ker gre zelo in-depth, pa pogledam magar v vec delih.
 2. Sem dodal se easy difficulty, ce bi kdo samo story rd vidu (en level + boss).
 3. Novo igrco sem naredil, ce bi kdo probal. Tokrat arcade top-down shooter v vesolju. Predlogi za nadgradnje/izboljsave dobrodosli. Zaenkrat imam v planu dodat nove renderje za laserje, popravt mal pathinge/spaw pointe (ker se eni pokrivajo) in pa ksne powerupe/nove wave/enemye za arena (endless) mode. https://njacke.itch.io/purrpocalypse (mal traja, da prvic naloada)
 4. Klasik konzolasi poskrbel, da je bil bloodbourne sploh blizu
 5. SUPERNOMINACIJA: Cyberpunk 2077 Nominacije: Hades Crusader Kings 3
 6. Ce ste klosarji s 4 leta starim laptopom, tko k jst: investirajte 5 eur in igrejte lepo na ultra prek geforcenow. Sm pa cca 10ur igral, zacetek act 2. Zaenkat nobenih major bugov/crashov, vecinoma mam ksne UI overlay buge, random janky stvari, pa audio kdaj kej jebe pogovorih. Igracka je pa nora, res bolano ambiciozen projekt.
 7. Js prek geforce now igram na ultra brez raytracing in je smooth. Tut nekga input laga zaenkat ni blo cutit. Je pa res ogromno enih informacij naenkat. Naredil sm ene 4 queste pa mam ze 10 side questov pa celo mapo zabasano. Zaenkat sm na kontrolerju, razmisljam da bi sel useen na kb+m.
 8. Ma ja fora je, da sm stalemate (da se odbija levo desno po horizontali) resval s tem, da je mejhn pospesek dobila v random smer ob tem k se zadane v neki. In ce si mel slab rng se ti je lah ful pohitrila/upocasnila. Zdej je pa resitev, da je minimalni kot odboja vsaj 15 stopinj zmeri.
 9. @Super Km3t Block breaker igrca, zacel sm se ucit delat igrice, pa bi bil vesel, ce proba kdo. @Kastor Druga fizika zoge je zdej (ne dobi vec random pospeskov/upocasnitev), pa mal so spremenjeni leveli in hitrost. Plus zdej mas tri lajfe, ne sam en.
 10. Se tuki objavm, k mam nov host. Pa tm v gaming talk itak ni noben nic komentiral The Slovenian Political Process Simulator https://njacke.itch.io/slovenian-political-process
 11. Naredu sm igrico igracko. Mal je se tezav s fiziko, k je prva verzija Ta teden sm se zacel ucit C#/Unity, tko da ne bit prevec strogi, lp. https://sharemygame.com/@njacke/the-slovenian-political-process
 12. Monster Hunter ma main hub iz kerga pol hods na misije. Naceloma ni prou coop v story mode, ampak more vsakic en startat misijo, pol pa drug drop ina. Je pa story dost bedn (kill monster X pa neki cinematici umes), oz je tm bl zato, da spoznas use monsterje. Glavna stvar MHW je endgame gear farm, kjer lah pol skupi farmata.
 13. Sam zihr k boljsi komunikaciji ne prispeva to, da dobesedno na podlagi enga tweeta, cenzurirajo svojo igro. Mislm res cudn, da folk oboli.
 14. lmao res najbols, da kr cele crusader kingse zbrisejo pol
×
×
 • Ustvari novo...