Skoči na vsebino

zasledovalec

Hajduk
 • Število vsebin

  150
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

32 Fant od fare

Več o članu zasledovalec

 • Stopnja
  ima drede na jajcih.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. zasledovalec

  Cestna golazen

  lol na kaj sem naletel, ce se kdo ni vidu
 2. zasledovalec

  NBA tema

  lol dobesedno tretjic od 10 final je lebronova ekipa favorit na stavnicah pred finalom.
 3. zasledovalec

  Cestna golazen

  Vec k ena ura za prvih 25km, dolga bo danes, tut ce se se ful dvigne tempo
 4. zasledovalec

  Cestna golazen

  Rafal Majka glede na Gazzetto. V drugih novicah Lopez baje zapusca Astano na koncu sezone.
 5. zasledovalec

  Cestna golazen

  Ma men gre sam na zivce, k cist vsakic se pol zacne krivit eno osebo. Med tem ko itak vsi vejo, da je skor cel peloton nasopan. Pac ce mu bojo vzel cez X let, mu bojo vzel. Dokler pa cesa ne dokazes je pa res cist brezveze met te debate, drgac jih mas lah usak teden. Sej z razlogom je tut v r/peloton banan to, razn na postih o dokazani uporabi.
 6. zasledovalec

  Cestna golazen

  Richie Porte je mel pa 20sec slabsi cas na klancu, a je on tut transfuzijo dobu al ke je meja? pa Porte je dost slabs zgledal na tej etapi.
 7. zasledovalec

  Cestna golazen

  lol kok so se na pogacarja zdej spravl. Prej ma pa WvA tri tedne nerealen perofrmance, pa noben ne pisne. Imo velik bl realno, da so se bols prpravl in je men mentalno in fizicno Pogacar najbolsi mozn dan, kot pa da uporablja kej, kar ostali ne bi.
 8. zasledovalec

  Cestna golazen

  po menjavi mislm da ga res ni mel na navadnm biciklu. usaj ni blo vidt.
 9. zasledovalec

  Cestna golazen

  TT kolo je narejeno za cimhitrejso voznjo po ravninah v aerodinamicnem polozaju. Je pa cca 1-2 kili tezje od navadnega kolesa. Pri vzpenjanu na takih klancih upor zraka ni vec tok pomemben, zato je bolj vazno za premagovanje sile, da je kolo lahko. Mislm, da so prestavna razmerja lahko dost posobna na obeh pri projih, to bo ksn Boris bl vedu. Vecinoma ne menjajo kolesa, ker: - so specialisti za timetrail in so bolj navajeni voznje na tem kolesu - nocjo padt iz ritma z menjavo kolesa - ne mislijo, da bojo pridobili dovolj casa glede na dolzino/naklon klanca - jim rezultat, razn da koncajo v time limitu, ni pomemben TD je specialist za TT, poleg tega pa tut precej trmast kokr vem. In vrjetno, ce se odloci, da bo na tem kolesu do konca, tko pac je. Tut ce podatki kazejo drugo. Mogoce so pa sam testiral za Roglica obe opciji z njim in WvA, sam dvomim, ker je TD bil favorit za etapno zmago. Aja pa na dirkah s skupinskim startom ne smes uporabljat TT kolesa. Zato jih nimajo na ravninskih etaph.
 10. zasledovalec

  Cestna golazen

  sm sou za foro pogledat. nerealno, kaj je ratal iz te ekipe. mislm sej ze vcasih niso bli neki, sam to je pa sramota za najvecji slovenski sportni casnik lmao.
 11. zasledovalec

  Cestna golazen

  Lepo, da mu je ratal. Bi blo res bedno tko zgubit top5.
×
×
 • Ustvari novo...