Skoči na vsebino

Luka$

Vesoljc
 • Število vsebin

  299
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

126 Tabornik

Več o članu Luka$

 • Butast stavek
  spoštuje gnoj

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Luka$

  Naša mala greznica #9

  Tudi Arsenal mora premagati Everton, ki niso še 100% rešeni izpada - imajo sicer tekmo manj. A bi stavil na njihovo zmago danes?
 2. Ne motiš se. Kar je neznanska škoda, za manjšo EU članico je pomembno da najde nek svoj nišni interes.
 3. Hm... ne vem če se strinjam. Lajčak je bil recimo kar velikokrat 'in the line of fire', predvsem Dodika, mnogokrat se je odločno postavil proti poizkusom razkosanja BiH, itd. Znano je kakšna je EU linija v povezavi z BiH, Kosovom, Srbijo. Če bo fural svoj spravni stil in bil do vseh prijazen ga bo Borrell hitro odkantal. Saj pravim, včasih moraš tem balkanskim šerifom povedati kako in kaj.
 4. Ni še fix dogovorjeno, ampak Lajčaku mandat izteče konec avgusta, Pahorjevi protokolarni obiski v zadnje pol leta pa tudi povedo kam pes taco moli. V bistvu je (najmanj) zadnje leto mandata izkoristil za zasebno lobiranje v tej smeri. Pač...Borut gonna Borut. Balkanjerosi ga bodo izigravali kot otroka, njegovo imenovanje bi bilo dejansko mana z neba za balkanske igrače tipa Vučić.
 5. Je pa Janša korektno podal izjavo, da ni prišlo do večjih manipulacij na voliščih (nekatere manjše nepravilnosti), pač pa se morajo desni volilci zamisliti, ali so res storili vse za zmago.
 6. Ma dobro, Janša pravi... Ne vem, se ti zdi Golob nekdo ki bo po vsem tem cirkusu kar tako prepustil premiersko mesto? Je pa Marta Kos verjetno next in line, ja.
 7. Luka$

  Protivladni protesti

  Ni vedno tako, niti ne rabi biti. Polno je primerov (na Hrvaškem recimo med drugim, pa v Romuniji) kjer eden od koalicijskih partnerjev ni podprl nekega predloga, sicer je šlo še vedno skozi ker so imali dovolj glasov, pa vseeno.
 8. Marta Kos zunanja ministrica Loredan zdravstveni Klakočar pravosodje Tanja Fajon notranje To je več ali manj fix.
 9. Luka$

  Naša mala greznica #9

  A niso angleški klubi podpisali nekaj da ne bodo ustanavljali SL ne vem koliko let?
 10. Luka$

  Premier League

  Je že izjavil da kao odpisuje ta dolg, model je pač svoja vlaganja prepisal na klub kot posojilo, Mandarić style. Poznavajoč naklonjenost angleških oblasti raznoraznim tajkunom, se ne bi čudil če je tako prišel tudi do kakšnih davčnih olajšav.
 11. Luka$

  Vojna tretjega sveta

  Referendum je bil izveden PO aneksiji s strani Rusije.
 12. Luka$

  Vojna tretjega sveta

  Not gonna happen. Nemčija in Španija že izrazili 'pomisleke'.
 13. Luka$

  Vojna tretjega sveta

  Se pravi, po tvoje je najbolj važno to, kdo povleče prvo potezo, prvi napade? Ker so to tokrat Rusi morajo Ukrajinci pač položiti orožje, ker drugače ne bo miru?
 14. Luka$

  Vojna tretjega sveta

  Ja, konvencija iz Montreuxa iz leta 1936 s katero so dobili kontrolo nad ožinama.
×
×
 • Ustvari novo...