Skoči na vsebino

Luka$

Vesoljc
 • Število vsebin

  143
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

40 Jogurt

Več o članu Luka$

 • Butast stavek
  spoštuje gnoj

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Luka$

  Naša mala greznica #9

  Tale članek: https://theathletic.com/2321053/2021/01/14/alan-shearer-newcastle-soccer-football/
 2. Luka$

  Naša mala greznica #9

  Ima kdo Shearerjev članek na Athleticu?
 3. Celih 10 republikancev glasovalo za impeachment
 4. McConnell je zavrnil možnost glasovanja v senatu v trenutni sestavi torej šele po 20. januarju pod vodstvom Schumerja.
 5. Hja... tukaj pa le moram reči da MSM zganjajo histerijo ko opisujejo vse te 'republikanske prebege' na drugo stran. Zaenkrat so trije, TRIJE rekli da bodo glasovali za impeachment. Od koliko? 200 i kusur. Dokler ne vidim rezultata tipa 300 / 135 to zame ni 'podgane zapuščajo ladjo'. V senatu je podobno, GOP še vedno vodijo celoten postopek, mislim da so republikanci dojeli da v javnosti v resnici ni nekega apetita po totalnem obračunu, večina se drži mantre 'let's not divide the country even more' in 'it's only 8 days left'. Tako da jaz v senatu pričakujem približno isti rezultat kot prejšnjič, maksimalno 55/45.
 6. Luka$

  Protivladni protesti

  Si ziher? 😊Sodeč po komentarjih na Novi in Twitterju so presneto tech-savy.
 7. Hawleya se je odrekel celo njegov mentor, bivši senator iz Missourija. Mislim da je on pod največjim pritiskom in bi ga znalo kaj doleteti, Cruz je verjetno ‘varen’ zaenkrat, Texas še ni pripravljen na poklek pred demokrati - je pa to nekdanja demokratska trdnjava, ki je recimo ustoličila JFK-ja... Osebno računam na vzpon Crenshawa, koliko poznam teksaški sentiment bi dec pometel s konkurenco. Vprašanje pa če bo ‘zdržal’ še 6 let v politiki, torej še najmanj dvoje volitev, letos je bil sicer spet izvoljen in to prepričljivo. Drugi TX senator je powerhouse Cornyn ki ne bo ‘padel’.
 8. Hawley, ne Crawley Sicer sta pa oba sveže (ponovno) izvoljena za 6-letni mandat, to je cela večnost v politiki, boli njih patka, bosta že nekako pomagala ljudem pozabiti. Spomni se kaj je Cruz govoril o Trumpu leta 2015 (in vsi ostali tudi) pa nikome ništa.
 9. Luka$

  Prva liga Telekom Slovenije

  Dobra izbira, če je res.
 10. Luka$

  Prva liga Telekom Slovenije

  Amen. Ampak po drugi strani lahko to rečeš za bilo katerega novega trenerja Olimpije
 11. To je Dan Crenshaw iz Texasa. Sicer ni tipičen pro-Trumper in če se ne motim tudi ni podprl nestrinjanja z rezultati volitev. Bil je enkrat gost na Joe Roganu, zgleda kot kul tip.
 12. No ja... vsi lahko nehamo svršavati in upati da se bo res kaj zgodilo, vsi so že zakopali glave globoko v zemljo, opravičevanje in zagovarjanje je v polnem toku... potem pa Schumer prav cinično pozove k impeachmentu. Škoda ker sta oba domova Kongresa v ‘recess’. 🙄Torej ni možnosti niti za Article 25 ker tam sodeluje Kongres. Spet bodo na suho nategnili vse.
 13. Luka$

  Protivladni protesti

  Zgleda da so 'palčke' bile del razpisa, točki 5. in 8. https://twitter.com/hudirudi/status/1347190907477614596?s=20
×
×
 • Ustvari novo...