Skoči na vsebino

rage

Vesoljc
 • Število vsebin

  458
 • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

129 Tabornik

Več o članu rage

 • Butast stavek
  obvlada otorinolaringološko felacijo. V miže!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. rage

  Primera Division

  Ne poznam ga dovolj, ampak ni dvakrat za rečt, da je the next big thing, skoraj vsi so ga hoteli.
 2. rage

  Premier League

  Res je, fant je talent in bi si zaslužil še eno priložnost, United rabi napadača, ljuctvo iz mesta Manchaster pa nekoga, da jim plača vse zamudnine v knjižnici. What could go wrong?
 3. rage

  Premier League

  Balotellija, da dajo en fakof Liverpoolu 😉😅
 4. rage

  Premier League

  Čestitke tudi profesorju Grahamu Potterju, da je zapečatil usodo mladega Erika t. Haga.
 5. rage

  Premier League

  Čestitke Cityju za naslov.
 6. rage

  Naša mala greznica #9

  Liverpool have six players aged 30+ in their starting XI today, the first time they have done so in a Premier League match since February 1994 vs Southampton.
 7. rage

  Premier League

  Ne vem, kdo se smeji tej ekipi, ni pa to ekipa za prvaka. Predvsem pa ta ugotovitev o drugem mestu napačno predpostavlja, da so ostale ekipe stale na mestu. Tako kadrovsko kot predvsem pri kvaliteti trenerjev je ostalih top 5 bistveno boljših, kjer je prišlo do menjav (najbrž pa je tudi jasno, da je Liverpoolov kolaps - a na koncu še vseeno tretje mesto - bil rezultat najbrž največje krize s poškodbami od pričetka PL).
 8. rage

  Naša mala greznica #9

  Kar velika zmaga Arsenala, Palace away je res tricky. So pa v drugem igrali res slabo, precej srečna zmaga.
 9. rage

  Premier League

  Watafak se dogaja pri Nottingham Forestu, pripeljali so že več kot deset nogometašev in očitno še niso konec, zapravili sto milijonov 🙄😳
 10. rage

  Primera Division

  Aham, nisi sicer prebral članka, ampak veš, da gre za "analizo".
 11. rage

  Primera Division

  Nekaj podobnega so serijsko počeli z večino igralcev, da bi si znižali pogodbe, jih odjebejo po enem letu in dajo na pranger, leakajo podatke o pogodbah in podobna jajca. Očitno si pač pozabil, kaj se dogaja že serijsko od krize kluba naprej, je pa bedna scena. Ronaldinho, predlagam, da prilepiš še preostanek članka - čeprav tudi izven konteksta ne vem, kaj točno je narobe s tem delom, ker predvsem dobro pokaže, kakšna bizarka je že postalo vse skupaj. Pa še to je iz Kuperjeve knjige ven vzeto.
 12. rage

  Primera Division

  Dobro no, kot da obstaja le en novinar, ki ima relevantne informacije in klub pozna do kosti. Sid Lowe ja, ampak še četica drugih, vključno z Roryjem Smithom, Simonom Kuperjem, Tariqom Panjo, Jonathanom Wilsonom, Davidom Ornsteinom... pa je to le nekaj imen. V The Athletic ti bodo naredili top analizo novinarji, ki mogoče (še) niso "imena", ampak so naredili proper research dogajanja in so imeli dostop do virov blizu kluba.
 13. rage

  Primera Division

  Ah, lepo te prosim no, tukaj pišeš o novinarjih, ki imajo po možnosti večdesetletne izkušnje s poročanjem iz La Lige in so celo izdali kakšne knjige o dogajanju v klubih/ligi, kot da so papki, ki nimajo pojma in ne znajo šteti do pet. O dogajanju v Barci je v zadnjem času nastalo res veliko poglobljenih preiskovalnih člankov, ki resno analizirajo dogajanje brez senzacionalizma.
 14. rage

  Primera Division

  Absolutno ne gre samo za De Jonga in tudi ni letelo neposredno na Braitwaitha, čeprav je ta primer prav tako mejni (kot da odhod v SA ni enako koncu kariere v B ekipi, lepo prosim). Skrajno neprijetno je prav dejstvo, da se je Barca zelo sistematično šla blatenje na širši igralski ravni - kot da so nogometaši krivi za zares retardirane finančne odločitve kluba in kot da zaradi dobrih plač v končni fazi nisi ljudje, ki bi si zaslužili nekega osnovnega človeškega odnosa. Jebeš to, razočaranje na celi črti, Mes que
 15. rage

  Primera Division

  Ja, lahko ga da v B ekipo in se ga na tak način “reši”. Ne glede na to pa je način, kako z igralci na pogodbi od finančne krize kluba naprej dela Barcelona, res mizeren - napol izsiljevanja za znižanje podpisanih pogodb, zajebavanje v glavo, pritiski prek medijev in novinarjev, povezanih s klubom, leakanje podatkov… Ne vem, če sem pri katerem klubu že videl kaj takšnega, zelo dvomim, in nikoli si ne bi mislil, da bom prvič prav pri Barceloni 😔
×
×
 • Ustvari novo...