Skoči na vsebino

inzenir

Rumeni jak
 • Število vsebin

  41
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

2 Jogurt

Več o članu inzenir

 • Stopnja
  je prijavljen z ruskim računom.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Nisem igral tutoriala. Direkt v igro sem sel in probal dobiti achi za kung of ireland. Ce bi poznal spil boljse bi bila kaka ura dela.
 2. Odvisno kaj hoces doseci. Prva irska in achi mi je bil ene 3 ure. Dalje kaj se ne vem
 3. Well, če se prav spomnim je oversized nail gun. Po damagu in karnaži pa se komot kosa s Puškami. Še posebej kul efekt je bil to, da si jih lahko pribil na zid. Edina druga igra iz tistega časa kjer si to lahko delal je bil... Painkiller? Tista snajpa ko je bila močnejša na razdalje. Okej pa HL2 s snajbo in vročimi železnimi palicami.
 4. S FEAR ste kar zadeli, ampak je od tam boljša HV Penetrator Edit: Vem, da ni Pušta(TM), ampak močno pokne, pa tudi drugi so že dali druge tipe orožja
 5. Pa dobro, tudi Republic Commando je bil, vsaj meni osebno, zelo dober špil. Kul pristop mi je bil tisto lagano ukazovanje squadu kaj naj delajo ko si s taktičnim pozicioniranjem prišel krepko boljše skozi kot z besnim jurišanjem,
 6. inzenir

  Težave z grafiko

  Pred kakima dvema letoma sem imel podoben problem na službenem računalniku. Vse je delovalo normalno na desktopu in v programih, če pa sem zagnal kak video, odprl start menu in podobno pa sem imel tako pobliskovanje in smearanje barv na obeh ekranih ki sta bila vezana na dedicated grafično, tisti ki je pa bil vezan na integrirano pa je ostal normalen. Čez nekaj časa sem ugotovil da je v bistvu en ekran crkoval in ko sem dobil drugega so težave izginile. Verjetno ni isti problem, ampak ja...
 7. To je absolutno res. Edina zadeva kar se mi vidi "meh" v stress sistemu je to, da če si cruel ga lahko v neskončnost pucaš v vojni tako da usmrtiš prisonerje. Ker so ti nasprotniki ne rabiš piety.
 8. Ajde, po drugi strani če greš na succession tab ti vsaj takoj pokaže kaj boš izgubil. še vseeno mi je čudno da se iz nule ustvarjajo kingdomi.
 9. Mnja, kolko sem sam ugotavljal bi moral razediniti praktično vse razen glavnega heira. Sicer kolko vidim imajo irci neko specialko, ampak imel sem kingdom of ireland. Zavzel sem dva countyja nekje sred walesa, suddenly ninjas krepnem in en heir faše irsko, drugi pa well... kingdom of wales. Magično je dobil title kingdom of wales z dvema countyjema. Ne vem no. Sem pa videl, da so včeraj popravili teleportanje vojske Mislim, saj bilo je res OP, da si lahko sredi indije razpustil vojsko, postavil rally point zraven nasprotnika, jih dvignil, 2 days later, vsa vojska tam.
 10. Ah, okej, pač. Razumem. Isto je meni bilo na začetku ck2 kariere. Saj špil te dejansko overwhelma s podatki in je... recimo neprijeten za začetnika. S tem da ck3 je svetlobna leta pred ck2 po tem kako user friendly je tako interface kot vse ostalo. Ne vem. bomo vidli. zaradi šihta sem itak komaj 8 ur in, tak da... upam da bom lahko kaj več špilal ta vikend
 11. Ne vem no. Glede na to kolko stvari manjka ne vidim trenutno nekega RP potenciala. Ali pa sem premalo časa zabil ob ck3 za zdaj. Sem upal vsaj na to, da bodo že v štartu one zadeve ko si lahko rožice nabiral, mel inventory, craftal potione, gradil vrtove, mel pete... Kje je še taka cifra, kot recimo eu4 in ck2.
 12. Ne vem no. Ne rečem, končno spodoben paradoxov špil, ampak... Premalo RPjanja napram CK2. Ajde, bodo dodali z DLCji. Na veliko moteče zadeve: Skupen notification za vse zadeve, ki se ga ne da razdelati. Bolj mi je bilo všeč CK2 stil ko je vsaka zadeva posebej. Ajde, bolj pregledno, ampak je glupo da bi ga moral nonstop odpirati in gledati če je kaj novega, recimo organise hunt etc. Outlinerju manjka podatkov. Lepo je, da vidim kaj gradim v kateri vasici, vendar bi bilo fajn, da vidim kolko controla imajo, kolko taxe dobim in kolko vojske mi nudijo. Combat je mogoče malce buffy. Defendam v hillu, približno enako vojske, dam gor commanderja s +4 hill combata, 15 mighta (oz. w/e se imenuje) izgubim lagano. Save scummam, isto, še enkrat, isto. Zamenjam commanderja iz 15 might na 16 might in brez modifyjerja - lagano zmagam, save scummam, še enkrat. Ne vem, al je bug al je might tolko bolj pomemben kot terrain combat. Kot irca me škof ne mara in me ne approva akoravno imam 100 relationa z njim. Piety je glup, ker noče da napadem duchy norsa (sem christian), ker moj piety rank ni dovolj visok. Ne da se siegati baronov in jih lootati. Kul: Notification za ransom dobiš komaj ko bi dobil ves gold. Lahko ransomaš za manj kot ves gold. Skill treeji so zanimivi. Sicer izgleda da je oni perk za -50% CB costa kar must. V prvi uri je škof Irske imel affair iz mojim sinom. Ne da se siegati baronov in jih lootati, saj ne prideš do primera ko restoraš roman empire v ck2 in potem par baronov je še kar muslim in ne tvojih. Ne vem, par achijev imam. Verjetno še grem kak ireland run potem pa vidim če se mi bo dalo iti restorat roman empire.
 13. E to, ja. Nabavil sem jo 20. aprila 2017. Pred tem sem imel 1080 ki sem jo prodal za 500 funtov, kar je bilo takrat ene 600 evrov. 1080ti je res bila na začetku best deal ever, ker za tem se je začel mining craze in so jih prodajali po 1200 in več. Praktično 3 leta in pol je bila to kar rabiš, seveda če nisi drkal na RTX ali jo rabil za resno delo. Ne rečem, folk ima 4k monitorje etc ampak večina ljudi še vedno fura 1080p. Vsaj glede na steam hw survey.
 14. samo telemach ma trenutno sportklub. če se prav spomnim
 15. Sportklube je skinila večina ponudnikov, saj so med korono hoteli podražiti naročnine by like 50%. Na t-2 optiki ne moreš imeti drugih operaterjev, saj nimajo sklenjenih pogodb.
×
×
 • Ustvari novo...