Skoči na vsebino

carek

Rumeni jak
 • Število vsebin

  77
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

4 Jogurt

Več o članu carek

 • Stopnja
  ravnokar sir je.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. carek

  NBA tema

  WTF, 2017 je imel močnejšo ekipo?? ? 2017 Warriors Steph Curry Klay Thompson Kevin Durant Draymond Green JaVale McGee Kevon Looney Andre Igoudala Shaun Livingston David West 2017 Cavs Isaiah Thomas J.R. fucking Smith / Dwyane Wade Lebron James Kevin Love Tristan Thompson Jae Crowder Kyle Korver Rodney Hood George Hill Jeff Green
 2. carek

  Nakup novega računalnika

  Ali pa je res tako dober p/p?
 3. carek

  NBA tema

  Boston . Upam, da letos dobijo prstan, če pridejo slučajno v finale. Na koncu bo ECF šla v 7 tekem, WFC pa 5. Pa je folk napovedoval sweep.
 4. carek

  NBA tema

  WTF, a ti to resno ? https://www.michaeljordansworld.com/records.htm
 5. Prek IGja sem veliko kupoval in nikoli ni bilo problemov. Sprašujem, č e lahko kupim FH4 za xbox in aktiviram na Windowsih in tam tudi igram.
 6. Ko smo že pri HF4. A jo lahko kupiš kje drugje in aktiviraš na windows storu (če je to opcija) ali samo direkt preko Windows stora?
 7. carek

  NBA tema

  Kinezi itak takoj vik in krik, kak je to ponižujoče . A dejansko vsi hodijo v kurbnhause
 8. carek

  Naša mala greznica #9

  Golfist v Totiham deal baje zaključen (oz posoja, Real krije 50% plače).
 9. carek

  Naša mala greznica #9

  Kak ste lahka pozabili "Goldija"
 10. carek

  NBA tema

  Mislim, za GOAT se je predebatiralo podolgem in počez. Tudi za to, da prideš v to debato sploh. Eh, pa zakaj sploh odgovarjam bandwagonom
 11. carek

  NBA tema

  Pomoje je na kakem odru ali stopncicah? Ker je tole drugače faking huge razlika. Al so vsi 1.50m
 12. carek

  NBA tema

  Oba sta imela fizične predispozicije ter mentaliteto od prve minute. Se je že takrat vedlo (sploh za Jordana), kakšena igraleca bosta v obrambi. Oboje fali Donketu. Zato pa nadoknadi v napadu (kot veliko današnjih zvezdnikov), ker je takša era pač. Imo ne bo donke nikoli kaj več kot average branilec. Kar je čisto ok, dokler raztura v napadu. Poglej si staste za def v teh PO.
 13. carek

  NBA tema

  Rocket Pockets eliminirani presenetljivo . Hvala bogu rečem. Ker je tisto res negledljiv basket. Lakersi odigrali klinično.
×
×
 • Ustvari novo...