Skoči na vsebino

carek

Rumeni jak
 • Število vsebin

  101
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

7 Jogurt

Več o članu carek

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. carek

  NBA tema

  To velja za vse te goone. Ni dobro za zdravje češenj zobati z njimi . this mofo on the other side, alfa dog med gooni Isto k Meta :D. Ra razne Oakleye ne omenjam, k te še zdaj v 60 nalomi k keks
 2. carek

  NBA tema

  Nehajte s tem MMA borcem prosim no . Tip se je tepel v neki vaški vikend ligi (nikjer ni uradno zabeležen noben njegov fajt), njegov fotr je tudi vprašljiv lik. To je nekdo ustvaril to famo okoli njega, ki se ga neupravičeno drži. Imo ni tip nič bolj strapšljiv kot vsak 205cm, 106kg basketaš, k meanmuga Link:
 3. carek

  NBA tema

  Tret deal je zjebal Howarda imo.
 4. carek

  NBA tema

  wtf model . Cp3 po karakterju floper, zahrbtnež bi lahko rekli . Ne zanikam pa njegovih bball skilzov (iq, leadership pa to)
 5. carek

  NBA tema

  Počasi se bliža NBA draft (18.11). Začenja se zanimivo obdobje govoric o trejdih, rekonstrukciji ekip, etc. Skratka, začenja se F5 obdobje
 6. kje imaš to nagledano? Sam namreč kupujem manjši "hilti" ter vijačnik/vrtalnik ):
 7. carek

  Nakup novega računalnika

  Am, XMP ima amd . Jaz sem vključil to opcijo v biosih in nato nastavil rame na željeno frekvenco 3600 brez spšreminjanja voltaž.
 8. carek

  Nakup novega računalnika

  Poke around in the BIOS and look for an option named “XMP”. This option may be right on the main settings screen, or it may be buried in an advanced screen about your RAM. It may be in an “overclocking” options section, although it isn't technically overclocking. Activate the XMP option and select a profile.
 9. carek

  Naša mala greznica #9

  Zakaj je nekdo zbrisal moj post? Čisto informativno...
 10. carek

  Primera Division

  Kak je pol lahko ratal chubby
 11. carek

  Naša mala greznica #9

  na hoofootu trajajo highlighti ponavadi 10min. So akcije in goli ter zanimivi dogodki.
 12. carek

  Naša mala greznica #9

  Imo je hoofoot.com še vedno boljši kar se highlightov tiče.
 13. Kekit navdupil veliko ljudi /obudil nostalgijo iz avtomat cajtov . Sem malce bolj poglobol v ta svet in našel tole čudo, pošast od arcade mašine
×
×
 • Ustvari novo...