Skoči na vsebino

carek

Rumeni jak
 • Število vsebin

  136
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Vse objave od carek

 1. Če ti je vseeno za 350€ oz 200€ , potem itak naročiš doma. Ampak te stvari se ti lahko zgodijo tudi doma. In ne misli, da je post prodajna storitev pri nas kaj hitrejša....
 2. carek

  NBA tema

  Aja, pa Pacersi so poslali oladipa v Rocketse za LeVerta.
 3. carek

  NBA tema

  Noben od teh igralcev ni alfa, leader. Vsi pa imajo velik ego. Sam iso te ne popelje daleč v PO. Ok, Harden rad poda, ampak ko nima žoge, je dead weight. Mogoče bo spot up shooter. Kyrie je.... je eliten igralec v napadu, sploh prodorih (pa k se mu odpre met za 3). V obrambi je imo below average, razn, k se mu da (isto k Hardnu). Noben od teh treh ni brilijanten v obrambi. KD je fajni "weak side" blocker/rim protector, Harden post up defender, Kyrie pa?? K se mu da, je ok, hitre roke, nadležen. Noben pa ni ne perimiter ne help defender. Ampak kdo rabi obrambo, k imaš TNT v napadu (in slačilnici).
 4. carek

  NBA tema

  Tole bo še zelo zanimivo. Žoga je samo ena
 5. To more biti ironija, da so dobili nagrado za najboljšo spletno banko 2020 Poglete ocene na google storu za njihovo mDenarnico.Sami probljemi. Torej, NLB, Sparkasse?
 6. carek

  Naša mala greznica #9

  Metonogaši, kje se bi dalo dobiti dobre in ugodne pohodniške čevlje /predvsem za sprehode po slabem vremenu, občasno pa pohode na lokalne hribe). Iščejo se polvisoki. Klasika, Hervis, Intersport, prvaliga, tommasport etc? Sem gledal Alpino in je žalostno, da nimajo absolutno nobenega čevlja na strani.
 7. carek

  NBA tema

  Podpišem. Samoda boš ti igral kot Curry, moreš kopirati njegov offball movement. Takega gibanja nima nobena druga zvezda.... Ni dovolj samo metati učinkovito trice
 8. carek

  Naša mala greznica #9

  kaj je on zaraf prišel ven iz umbolnice ali kaj?
 9. carek

  NBA tema

  Faking Tyrone Lue ima prstan.... Toliko o tem argumentu. Tip nikakor ni v top 5, prej fringe top 10 trener.
 10. carek

  NBA tema

  Mama, there goes that man!! Skyfucker is back . Drey je dal samo 1 piko, a kljub temu najbolši +/- . Dubsi bi znali biti neugodni, ko se uigrajo.
 11. carek

  NBA tema

  Lani so bile res posebne okoliščine. Pa Drey itak ni igralec, ki bi carryal. Njegov doprinos tiči drugje. Je pa jasno, da je regresiral napram najboljšim letom. Počakaj 10 tekem. Anyway, kaj pravite na ATL? Meni se dopade njihov projekt.
 12. carek

  NBA tema

  Prva tekma po xyz mesecih dude...
 13. carek

  Naša mala greznica #9

  Happy new year metonogaši
 14. carek

  Nakup novega računalnika

  Pri teh novih grafah se včasih ventilatorji vklopijo šele pri določeni temperaturi (recimo 50 stopinj) ali ob obremenitvi, če imaš default krivuljo oz nimas custom fan curva.
 15. Spet v bližini ZG ptores...Poročajo o 6.3 moči... Fak ej.
 16. carek

  NBA tema

  LUmirite konje, ker so predivji. Šele začetek sezone je.
 17. @Bessie aja, nisem vedel, da že imaš enega . Potlej pa ga le izkoristi hehe
 18. @Bessie s kod pa si? Jaz imam en hotas doma (impulzivni nakup pred leti) in se mi prah nabira. Lahko ti ga posodim, pa sprobaš, če ti sede sploh (če ti bo kul, se kasneje zmeniva za neko ugodno ceno ). Je pa Saitek x45, super zadeva, čeprav malce starejša.
 19. carek

  NBA tema

  Zame je to dejstvo, da ne zna sam skrbeti za svojo težo in malce pomisliti na prihodnost točno to.
 20. carek

  NBA tema

  Ma, verjetno se bo donke spravil v red (ali ga bo Cuban) do PO. Ne pozabimo, da je bila letos specifična sezona. In se verjetno pozna pri bioritmu teh igralcev. Ampak ja, mogoče ni lih najbolj mentalno čvrst oz z glavo pri zadevi. Nekako ne vidim te lahkote v nejgovih očeh (razen k požira 17 palačinko iz nutelo:D ). Na dolgi rok pa ga zna to zjebati, sploh gležnje
 21. carek

  NBA tema

  Ta trejd nima smisla ne za mavse, še bolj pa ne za kliperse. Klipersi izgubijo elitno krilo, ki ga ne morejo nadomestiti s temi igralci (so nekako v win now modu), mavsi pa "gutajo" prihodnost in fleksibilnost za dvomljivo zvezdo.
 22. Fak, skor 40 letni fotri, pa se tu "kregate" iz maxijem. jaz bi se zamislil na vašem mestu....
 23. Pizda ste eni res prizadeti fanboyi. Najbolj žalostno je to, da ste vsi 30+ in se obnašate kot kup otrok v vrtcu....
 24. Ima kdo izkušnje s to spletno stranjo? Je legit ali? https://www.proshop.pl/Procesor/AMD-Ryzen-9-5900X-Procesor-12-rdzeni-37-GHz-AMD-AM4-Procesor-AMD-w-pudelku-bez-radiatorawentylatora/2884173?utm_source=cenowarka&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricesite
×
×
 • Ustvari novo...