Skoči na vsebino

gerozaver

Aluminat
 • Število vsebin

  922
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

271 Fant od fare

Več o članu gerozaver

 • Butast stavek
  je doniral za kilo kumkvata! Ava!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. A se kej ve, če boš lahko po koncu špila šel v Dlc?
 2. gerozaver

  NBA tema

  @Gatsu kako postas twitter link???
 3. Vreme nam je res šlo na roko kljub napovedim, samo v Wonderland malo dežja (manj gužve ). En dan je pa fejst pihalo in ostali niso hotli it na CN tower PS: davek na nepremičnine je kar visok. Stric za obično hišo s 3 spalnicami plača 7000$ davka letno, pri sestrični placajo preko 10k. Gre na vrednost nepremičnine. Pa veliko Indijcev je v okolici. Eno mestece Brampton je že znano kot Bramgladesh Pravijo jim East indians . Že na avionu jih je bilo polno.
 4. gerozaver

  NBA tema

  Go home bitch! https://twitter.com/1794203657082486804
 5. gerozaver

  NBA tema

  Boston odpihnil Indiano
 6. Letalske karte so bile 700 z malo prtljago, za tavelko 100€ doplačila = 2900€ Spali smo pri žlahti, koristili javni in žlahtni prevoz (free labour)., papirji+zavarovanje 220€, Vstopnice, fast futr, prevozi, nakupi 1800€ Cca. dobrih 5k€ za 4 folka 14 dni
 7. Šli smo seveda na CN tower: Lahko greš za 10$ še 100m višje kupolo: Dvigalo: Rogers arena: Ripley akvarij: Lokalni spiderman je ugrabil mulca (za 10$): Znana pivovarna: Dostikrat vidiš tovornjake z viličajem: Pa 60 kilometrske ravne ceste: Ustavili smo se v naselbini Saint Marie among Hurons, kjer so Jezuiti parkrat pojebali lokalne rdečekožce. Naselbino so nato sami požgali "Lokalci" Obala St Georgian bay, baje poleti ni mrzla voda Kako gradijo hiše: Končana od zunaj Smučarsko letovišče Blue mountans, samo je bolj Blue Hills Za pravo smučarijo moraš na zahod ali vzhod Rogers arena baseball tekma: Slovenian summer camp. Na splošno so Slovenci v Toronto in okolici precej povezani med sabo, tudi s porokami. V juniju pride špilat Sašo Avsenik. Toronto skyline iz Toronto islands: Distillery district ( beri: bari in trgovinice) Šli smo v Royal Ontario Museum, ker mulc rad gleda dinozavre Končno moose: Sto kil zlata je bilo 2007 vredno milijon, sedaj je 11 Lokalni Chucke Cheese's v Mississaugi (plačaš na čas in lahko igraš na vseh igrah): Zunanja klima enota. To priklopijo kar na lokalno prezračevanje z jaški po hišah. Pozimi je pa gor priklopljena peč na plin. Dobrih protesterjev ne manjka: V Kanadi tudi velja desno pravilo pri rdeči luči, kar je zakon. Dolžino in hitrost merijo v km, ne miljah. Tudi temperatura je v °C. Bolj smo se držali Toronto area, ker imamo tam nekaj žlahte, pa smo bili po nekaj dni pri vsakem malo na obisku.
 8. Potovanja konec, ostal samo še jet-lag Tu je bila nekdanja hokey dvorana, sedaj je nakupovalni center. Tole je bilo središče igrišča in so pustili V običajnih trgovinah najdeš kaj takega: Younge&Dundas square Toronto: Javni promet zelo dobro urejen. Plačaš s kreditno kartico 3$ in velja karta 2 uri vsepovsod: bus, subway, tram, vlak: Kensington soseska. Včasih je bil to jewish market. Trgovinice in bari Obrok pri Knockout Chicken-u: Obiskali smo Wonderland, imajo kar nekaj velikih atrakcij. Bili smo na 1. dan odprtja letos, pa vseeno gužva. Sem kupil Fastpass za tahude Tudi za male otroke je poskrbljeno: Šli smo v zoo: Moose je bil missing... Tamal je želel videti dinozavre Jurassic park: Slapovi Niagara: Še iz Ameriške strani ( na meji so nam vzeli vseh 10 prstnih odtisov + 6$): Tule se spustiš dol do reke: Na kanadski strani je amusement park, so imeli kako Mario kart (gre ful počasi): Južina na ameriški strani Mestece Hamilton, v ozadju Ontario lake in obrisi Toronta Obiskali smo indijansko vas, kjer so imeli Long House: Indijanci so izumili Lacrosse Izbira Monsterjev je velika: Stolpnice v Mississaugi: Marilyn Monroe V stolpnici pogledaš na število nadstropij in veš kdo je lastnik: Pri vsakem, kjer smo bili, imajo plinski žar za bajto: Ena ročka za točenje goriva:
 9. gerozaver

  NBA tema

  Minnesota izničila -15 v 3. četrtini
 10. gerozaver

  NBA tema

  Ja, kaki casualci so tule gor Denver kar odpisali po 2 tekmah
 11. gerozaver

  NBA tema

  Harden je v finišu špilal na Lukata ki je imel 5 prekrškov. A noben ne šteje? Zato bi lahko mrbit exum šou not namesto lukca. Očitno ma kolen sfukan, sam vseen hoče/mora igra.t Enim sploh ni jasno A ste ga vidl take grimase delat pa se vlečt po igrišču, ko je zdrav?
×
×
 • Ustvari novo...