Skoči na vsebino

raul

Rumeni jak
  • Število vsebin

    77
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

10 Jogurt

Več o članu raul

  • Butast stavek
    Ravnokar sir je

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. raul

    Naša mala greznica #9

    Čisti rdeč karton Silve nad Camavingo.
  2. raul

    Primera Division

    Kaj 4:0. Po dvajstih letih vam bomo končno petardo stisnili. Lažem... po tridesetih letih. Kako bomo delali. Fukjeno!
  3. raul

    Primera Division

    Asensio in Fede na krilu. Tu ni take sile. Kaj bo, če se pa Benzema poškoduje proti Atletom, kar se bo, je pa druga pesem. Lahko da na Clasicu spet Modrića v napad.
  4. raul

    Naša mala greznica #9

    In ta, da igra Barca brez Pedria in Gavia. Kdo bi si mislu, da to ne naredi razlike. Sej ne, da ne bodo tud Real naklestili drug tedn, ampak sodeč po prvi tekmi sem mislu, da bo to lagano za manure.
  5. raul

    Naša mala greznica #9

    Eh jaz sem pa mislu, da je to nek prerojen ManU. Ne more nabit doma Barce, ki igra z drugo ekipo. Škoda.
  6. raul

    Primera Division

    A na petih? Sem mislu, da samo proti Betisu. In point being je, da je pač sumljivo oz skoraj nerealno, da ekipa ne dobi na 78 tekmah enega rdečega oz ni niti en penal sojen proti njim. Pač to je mal čudno vsem, sam culetom ne verjetno. Če bi to bil Real, bi tudi tebi bilo mal čudno anede? In v eni od teh dveh sezon je Modrić dobil na prvi tekmi sezone rdečega za faul, za katerega naprimer Bembele letos ni dobil niti rumenega.
  7. raul

    Primera Division

    Na 78 tekmah niste prejeli rdečega kartona in niti en penal ni bil sojen proti vam. Mal je to sumljivo anede?
  8. raul

    Naša mala greznica #9

    Ja in kaj se je pol zgodilo?
  9. raul

    Primera Division

    V primeru, da Real premaga Cadiz, kar bo verjetno težko, in v primeru vaše nule, ste drugi, ker šteje medsebojna tekma. Ali? Boste pa itak zmagali, ker dvomim, da bi izpustili iz rok takšno priliko.
  10. raul

    Primera Division

    Kaj jaz to prav vidim? Xavi SPET joče? Ne vem no... ne poznam trenerja, ki bi v celi karieri toliko jokal kot je on v enem letu.
  11. raul

    Primera Division

    Rodrygo Goes has only started 16 games in his UEFA Champions League career and still he has 13 goals and 7 assist in UCL so far
  12. raul

    Primera Division

    Šupak spet jokal Sej kr bed zanga, ko ve, da še je jeben Koeman boljši trener.
  13. raul

    Primera Division

    Še so v igri je reku Xavi... cilj jim je četvorček. Dejansko je izjavu, da bodo probali osvojit La Ligo, Copo, Super Copo in EL. Dejansko je to izjavu. Ker glupan moreš bit, da po vseh teh debaklih greš kaj takega izjavit. Prav naštev je te lovorike. Pa sej ne rečem... za Ligo imajo dobre šanse, ampak te njegove izjave. Dajte no. Sej vem, da boste zdaj čuleti uleteli češ kaj pa naj reče, da nam je vseeno za vse? Ne, sam naštevat lovorike in govorit kako bo to to in, da so sposobni in to, ne se jebat. Ta tip ni normalen. Tiho bodi, glavo dol in delat. Delat, delat, pa se pred finalom pogovarjat o lovorikah. Bebo. Danes pa tak nagazijo Valencio 4:0, po tekmi pa izjava, da bodo probali tudi SP osvojit. Aja, čak mal...
×
×
  • Ustvari novo...