Skoči na vsebino

Jenno

Rumeni jak
 • Število vsebin

  124
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

46 Jogurt

Več o članu Jenno

 • Butast stavek
  Poslednji jamski človek.
 • Skotilni dan 16. 09. 1984

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Točno to bomo zdej probal skupi z EKWB pr ns doma, sam čakam toplotno že 4 mesce....
 2. Točno to: baterije in polnilniki le teh.
 3. Ne prebrat samo prvega dela - el. avto, pomoje je večji pudark na samozadostnosti (pa ne celokupno države, ampak posameznika/družine/skupnosti).
 4. Men so februarja v Lj rekl, da je loh v enmu mescu pr ns (LR AWD).
 5. Če ga kupva zdej, bo euro al us verzija?
 6. Jenno

  Protivladni protesti

  Denar bodo spet nafilali v te sklade in boš lahko dobil za nazaj. Neuradno, ampak od zanesljivih virov.
 7. Mi2 z ženo iščeva 2. EV in sva šla testirat tole Kio...daleč od najine 2015 Tesle. Čist nč ni bolš, še sprednga prtlažnika nima (oz. ma za spravt 2 sendviča). Tko da bova kr Y uzela. Once you go Tesla...
 8. Jenno

  Jedrska energija

  Dobr si to zračunu; upoštevu serijsko proizvodnjo v primerjavi z butično zadevo, kot je JE, nimam kej dodat
 9. Jenno

  Jedrska energija

  Absolutno strinjam. Za kakovost avtomobilov je vloženo neverjetno velik energije (beri: dnarja). Mene včasih srat stisne, ko pogledam "od daleč" in vem, da je samo en naš sistem spustil čez tolk in tolk milijonov kosov, ki ne smejo bit zanič, drgač bo avto loh zajebu neki med vožnjo in nekdo loh zato umre. Kaj šele pr jedrski elektrarni, nepredstavljivo.
 10. Jst in marsiker drug, ki je okusu bit house-fotr za vsaj en mesc. Sej par tednov gre, pol pa poštekaš, da je zajeban in začneš bl spoštovat ženske in njihove porodniške. Do takrat je pa lahko bit glasen, tko k za vse stvari na svetu, k jih nisi okusu in okol kerih nimaš pojma.
 11. Tale desna usmerjenost z maskami pr 32° tut na prostem je kr mal odveč. Kaj to dela religija pa bivši diktatorski režim...folk je ubogljiv k norc. Vsi mamo maske gor tut zunaj na soncu, pa ne une fore k pr ns, k maš mal tko nos zunaj...niti en nima narobe maske gor, noro. Sicer je pa Santiago zelo fin; 3. dan od 32ih pa so se mi že prikupl. Folk nenormalno prjazn.
 12. Mal je predrag, ampak tako pač je pri Slo trgovcih.
 13. Mi ga imamo izključno za pomfri in je zakon. Js dam zravn vseen eno žlico olivca, da se lepše zapeče. Imamo 5l posodo, ampak za več kot 4 osebe ne narediš v enem ciklu, ampak more bit res samo kot priloga za zravn glavne jedi (npr ribe). Sardele smo tut probal, ampak pol smrdi tut ko spucaš.
×
×
 • Ustvari novo...