Skoči na vsebino

Jenno

Rumeni jak
 • Število vsebin

  154
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

68 Jogurt

Več o članu Jenno

 • Butast stavek
  ne loči razlike med pomelom in kumkvatom. Niti v riti.
 • Skotilni dan 16. 09. 1984

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Jsm direkt pr njih nabavu, k sm šou iskat avto. Mamo doma svojo polnilnico, ampak za tadruzga smo pa tole kupil in je isti drek, edin mal dražje kot doma narjena.
 2. V petek sem nazadnje naredu priporočilo in je delalo. Neki je zabluziu tvoj frend.
 3. Jsm lih zato nabavu Teslo taprvič, ker sm že tko al tko vozu okol 110, 120 skos. Če se mi pa km mudi, se pa zlahka zgodi 35 porabe in konstantno 200 na uro tut po vrhniškem klancu navzor. Ne štekam tega, da ti gre na kurac nekdo, k fura 90 po prometnem pasu. Hkrati pa v isti sapi poveš, da ti furaš 150 skos. K da smo 14 in tekmujemo, kdo je bl neumn in se ti fajn zdi, ker zmaguješ (vsaj nekje).
 4. Bojda mamo to že od začetka, prav žena. Sam k je men to opisovala, sm mislu, da govori o asistenci, k ti pomaga, da ne menjaš pasu ponesreč in ti on odvije. Je pa ta self driving seveda dost več od tega.
 5. Ne, nism dokupu. Pejt tm pod "autopilot" pa probi če maš neko testiranje. Ni to samo, da te čuva, da ne greš s ceste, ampak loh dejansko gledaš film pa peleš. Razn kšni rondoji al pa dela na cesti so jeba in se sklop zadeva.
 6. @Vodokotlič a kej uporablaš "self driving"? Jsm šele zdej po pol leta ugotovu, da je to opcija pr Y. Nek beta kao, ampak jsm se že čist ufuru, škoda k tastar S nima te opcije.
 7. Lih v četrtek sm ga dobil nazaj. Menju sm še ekran in infotainment, da mam loh CARaoke gor Uradni servis v Lj. Baterija se mi še kalibrira, tko da ne ve vem, kolk mam tanov realen range, ampak lihkar sem na morju, do kamor je porabla 27% štroma v eno smer, kar pomen ene 6% bolš kokr je bla prejšnja. Je pa na novo baterijo samo 4 leta garancije in ne 8 tko k ob nakupu novga avta.
 8. Lih sm pomislu nate, da mi poveš kdo so že uni Hrvati stručkoti. Zakaj so oni že kul in a mislš, da se mi splača zajebavat z njimi (a so sploh uradni Tesla majstri al ne)?
 9. Šla mi je baterija na 9 let stari Model S. 14k€ za novo. Lih eno leto garancije sm faliu.
 10. Jsm po 6ih letih menju gume na Model S (ni lahek) pa mi je vulkanizer reku, da zgledajo bl 2-3 leta stare. So pa gume najbolšiga ranga in stanejo 1400ish, če hočeš met tko.
 11. Sem mel že na defaultu dvignjeno, ker sm hotu po defaultu čimmanj po sredini nespluženih cest drajsat ;/ Naslednič se oglasi
 12. Ja, no. Z mojo S sm učeri 3x nasedu pa se pol mogu odkopavat vn (jebemti zadn pogon pa nism vedu, da mam "get out of snow" tipko, k ti pomaga). Model Y gre pa k Lada Niva - boli te kurac u 40cm snega. Sm pa jezn k ps, ker zdej avto stane 56k, jsm dau pa novembra 72k. Kere so to marže, mater.
 13. Z znancem smo zamenal tanovga EQ z našo Y Teslo za 2 dni. Na kurac mu gre visoka poraba / slab range. Z Y je meu ful nižjo porabo. U hecu je reku, da bo prodau EQ in kupu 2x Y Men je EQ sicer super kar se tiče vožnje, zelo udobno ko ladja, drgač pa nč posebnga. Bi ga menju za svojga Sa, ampak žena pa ne bi menjala svoje Y. Superchargerji tut delajo razliko med znamkami, če maš slučajno kšne tujine na mesečnem redu.
×
×
 • Ustvari novo...