Skoči na vsebino

Jenno

Rumeni jak
 • Število vsebin

  24
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

12 Tabornik

Več o članu Jenno

 • Stopnja
  želvak brez oklepa
 • Rojstni dan 16. 09. 1984

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Prou maš. Js na javne razpise ne gledam kot biznis, zato je kle izjema (pa najbrž še kje).
 2. Veze in poznanstva v kulturi majo pomoje točn tok veljave kot v biznisu (btw velik). Lahko ti odpirajo vrata, ampak dobr narest morš pa še zmeri sam. Če bi bla tamlada Menartova zanič, ji mama ne bi mogla pomagat.
 3. A ni tko, da čipovje zjebe konstantno ohlajanje in seegrevanje (gaming), ker se material rateza pa krči skos? Pr miningu so temperature dost konstantne.
 4. A se da že kje nabavt? Pri mojih dealerjih še ni in nimajo pojma, kdaj bo.
 5. https://www.macrium.com/reflectfree Js uporablam tole in dela supr. Enostavno prklopš tanov disk v tastar komp in kloniraš.
 6. Ja, to listo za skupinski nakup sem imel v mislih.
 7. Dej me pls na 3090 listo, @Vodokotlič Sm biu prepričan, da bodo 2k+.
 8. Bo treba res nov PSU? Neki sm slišu o konverterjih iz 8 pinskih v tanovi 12 pinski konektor.
 9. Jenno

  Nakup novega računalnika

  Js mam AM4 procesor, k dela na vseh platah in z njim updatam BIOSe, ko je treba. Če ti ni beda se furat do Cerknice, ti komot pomagam.
 10. Čemu pa se je za smejat? Model govori dost podobno, kot emigranti tega foruma. Dokler se bomo obnašal kot opice, bomo mel banana republiko. Sploh se ne znam ne-strinjat s tem člankom, pa sm delč od tega, da bi mi blo u Slo bedno in niti prbližno ne razmišlam o kakem odhodu v tujino žvet/delat. Ampak eni pa hočjo še mal več, še bl civilizirano družbo, manj idiotizma in manj ukvarjanja z ljudmi, ki večino časa razmišlajo, kako ne bi. Al sm js kej faliu, napisanga med vrsticami?
 11. @4Stringed mal si falil point, ki je sicer nakazan že pred delom, kjer si nehu brat. Model skozi članek pluva po Slovencih, ki se nočemo držat red in pravil, in zato ne bomo nikol Švica. Po treh dneh u Franciji (kjer je hrana kao umetnost, ne samo užitek, kot pri Italijanih) ful pogrešam slovensko hrano, pa ne sam uno od mame, ko grem parkrat na mesec na obisk, ampak tut svojo/partnerkino kuhinjo. Sej so fajn zrezki, školjke in putini, ampak stepu bi se za eno ajdovo kašo z gobami. Kolk časa ste rabl, da ste se navadl hrane v tujini (ne gostilen, tudi v trgovini je najbrž drugačna hrana in enake jedi, skuhane iz različnih znamk, imajo drugačen okus)?
 12. Js se tut javljam iz gastarbeitanja. Dobil smo pilotni projekt v EuroTunnelu in bomo zdej par tednov tukaj. Vsa čast vam, k ste šli za dlje časa, js že po 2eh dneh pogrešam čist preveč stvari iz Slo.
 13. Jenno

  Nakup novega računalnika

  Js mam pa Lenovo čez Leptope sm se odloču, da furam samo še Lenovo, ker jim daleč najbolj zaupam. Daš neki € več za proper tipkovnico in ohišje, še posebi pr ThinkPadih.
 14. Jenno

  Monitorji

  +1 na Arey, 350HDR je super zadeva v igrah, ki to podpirajo (in ko Windowsi pustijo imet borderless full screen brez overlayev).
 15. Jenno

  Nakup novega računalnika

  @bainit hvala za reminder, dejansko to pozabim povedat vsakemu, ki ni glih familija/prjatu.
×
×
 • Ustvari novo...