Skoči na vsebino

Stipe2

Vesoljc
 • Število vsebin

  247
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

36 Fant od fare

Več o članu Stipe2

 • Stopnja
  bi si zmotal joint, pa nima rizle.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. zakaj misliš da jim tokrat bo ? neka psihološka meja verjetno obstaja tudi pri cenah iger - internet bo verjetno spet gorel...
 2. naj raje začnejo delat krajše igre, pa pustijo iste cene - itak ful iger se vleče ko kurac proti koncu...
 3. pizda, raje bi kaj drugega ukinili in vpletli podzemno v zgodbo - podzemna bi res morala bit v eni taki igri...
 4. samo podzemna bi v ta setting res sedla kot tata na sosedo - ne vem če je to baš nepomemben izpust...sej razumem prav, da podzemne ne bo ? al da samo fast travela po podzemni ne bo, al ?
 5. meni se zdi prav tako, ne vidim kaj je narobe...
 6. sej to je point, da folk opazi - če bi formatiral, ti recimo sploh nebi opazil...pol dejmo tudi videe, gife ipd. limat nekako samo linke, ker butnejo v glavo - jeboga ti
 7. tebi sem pa tudi že razložil zakaj...imam občutek kot da si ti pred kratkim odkril to funkcijo, pa zdaj navdušeno razsvetljuješ vse.
 8. Ma si hudoben - jaz tebi nič ne rečem na vse tvoje brezvezne poste, mr. z največ vsebine na celem forumu.
 9. Epic Says The PS5 Unreal Engine 5 Demo Was Only As GPU-Intensive as Fortnite Speaking with PCGamesN, Nick Penwarden, vice president of engineering for Epic, commented: I can say that the GPU time spent rendering geometry in our UE5 demo is similar to the geometry rendering budget for Fortnite running at 60fps on consoles.
 10. Takih se vedno najde v vsakem podjetju, ampak spet nebi reku da to predstavlja večino. Jaz iskreno, sem bil vedno malo fovš takim - ker jaz da začnem furat tako sceno v službi, bi mislili da sem šel v kurac, nekomu drugemu pa rečejo samo jebiga takšen je.
 11. Dobro ok, top kader tudi v gradbeništvu in vseh drugih branžah manj najebe, če govorimo o tem - arhitekt/vodja gradbišča/statik/nadzornik/kdorkoli bolj mudonja nisto tisti, ki se ubijajo po največji vročini in pozno v noč...ampak koliko je top kadra in koliko je "pehote". Mefisto pravi to je pot do uspeha - ampak ne morejo vsi uspet - 90% njih bo verjetno celo življenje ostalo pehota...jaz sem pač govoril nasplošno za vse, da bi imeli decentne pogoje - človek je človek
 12. jaz jih poznam takih dosti več kot enega ...ne piše se pa hvalospevov o takih očetovski žrtvi, tako kot o kaki materinski ljubezni ipd.
 13. najboljši so mi ti odgovori "nesmiselno je o tem debatirat, ker so vsi enaki" - zaradi tega tudi pride tako, da so vsi enaki...ljudje trpijo, dokler jim ne poči - pol enkrat ko poči, pol gori. Mogoče bi bilo boljše vseeno o tem govorit, da ravno ne poči, če ni potrebe, kaj praviš ?
 14. to + treba je pošiljat denar družini...sploh zdaj v času korone je edini kontakt z družino dovoljen samo preko Western Uniona.
×
×
 • Ustvari novo...