Skoči na vsebino

Tomyboy

Rumeni jak
  • Število vsebin

    775
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

  • Dnevne zmage

    1

Vse objave od Tomyboy

  1. Tomyboy

    LEGO

    40687 Alien Space Diner
  2. Tomyboy

    LEGO

    Na koncu še -110€, bo ker ugodno set.
  3. Tomyboy

    LEGO

    Čez mejo se bo pa teleportiral?
  4. To ti misliš ja, da boš dobil tako gumo in felgo....
  5. Tomyboy

    LEGO

    Jap. To je malo dodelan MOC iz Assembly Squara, vse iz refuze za tretjino cena pravega Grand Emporiuma...
  6. Tomyboy

    LEGO

    Speed Champions 100% restavrirani., ampak bo še dolga in trnava pot...
  7. Tomyboy

    LEGO

    Zdej bo pa že čas, da LEGO da ven bolnico v pravi obliki modularca.
  8. Tomyboy

    LEGO

    Sej z takim malim sem se zezal cel prejšnji teden, ko mi je dal kolega za prob. Spravil celo refuzo skoraj skozi, teh malih. So za očala pa nakit, super tudi spravi ven. Sam tale velik je luksuz, lažje in lepše vse tole narediš proces z večjo količino kock naenkrat. Temperaturo nastaviš in drži kot mora, itd. Isti princip je pri vseh, samo, da imajo te boljše še gretje vode, pa še kakšno zadevo za nastavit.
  9. Tomyboy

    LEGO

    Ne tisto ne. Sej časovno pa vem, ker eni dajo ful. So dal menjalnike od peciklov pa neslo vse dol do aluminija srebrno ven prišlo. Samo to so tesntal not pol ure in več. 5 minut 10 minut ne bo problem. Ker kar je še tako res minimalnega, grem tako z šečtko potem sproti, ko sestavljam vsako kocko in dam v roke. Se tak vidi, če je kaj še gor potegneš na hitro, pa čao. to v 99% samo od spodaj. Ne mislim, devat to skozi mašino več ciklov. Ne razumem te, kakšne luknice omenjaš?
  10. Tomyboy

    LEGO

    Ja ti maš na šiht, jaz mam za fuš....
  11. Tomyboy

    LEGO

    5 minut sem dal. Ene pa 10 minut, misliš, da je preveč, ker potem pa ne spravi dol iz vseh.
  12. Tomyboy

    LEGO

    Bom očistil po vsaki uporabi. Obrišem lepo na koncu na suho, je fajn ko je rostfrei. Pa še pipca za odtekanje je res super, dober sem vzel ta model. Samo škoda nisem prej malo bolj poslušal in mogoče probal, ko mi je že en rekel za tole, da bi probal. Ampak dobro, se nisem lotil še sploh setov, samo refuze, tole je prvi. Not nisem dal nič ektra, lepo to kar ni škodiljivo za LEGO, dober Pril detergent, nekaj kaplic, pa malo daljši cikel 5-10 minut, temperatura do 40C po navodilih Lega, malo mešanja vmes in to je to. Pred in po tem pa spereš še zadevo z toplo vodo in posušiš. Bolj bo problem sedaj manjkajoče kocke in dati zadevo skupaj. Bom pač kradel od drugih setov, ki so bol levi in bolj v prafaktorjih ni druge...
  13. Tomyboy

    LEGO

    Rezultat presenetljiv. Kot nove, brez zajebancije...
  14. Tomyboy

    LEGO

    Več pa ni, mal bomo pohal....
  15. Tomyboy

    LEGO

    In še bo opcij kasneje, kot je sedaj za Blacksmitha.
  16. Tomyboy

    LEGO

    Mesto je bilo kot Struge. Če misliš pa na sete, bodo zrihtani, kot novi. Dobil odrešenika v obliku Ultrasoničnega čistilca. V ponedeljek dobim 10l profi zadevo. Probal en set že z malim na posoji. Kocke pridejo ven kot nove, nobenega stroja ali več ščetkanja. Kar manjka se dokuipi, to je to.. Tak da vse na novo, dejansko.
×
×
  • Ustvari novo...