Skoči na vsebino

Tomyboy

Rumeni jak
 • Število vsebin

  274
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

212 Tabornik

Več o članu Tomyboy

 • Butast stavek
  Pedaliram na Venerin grič.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Itak mimovrste, kje drugje bomo pa dobil na 19% še dodatnih 20%.... ok brez davka keri lahko tak šmugla.
 2. Končno en dober deal 39% off...
 3. Tomyboy

  LEGO

  Aja sploh ne gleda ta posnetek tistega drugega ko da v predlogo pecikl. Jao, če sam pecikle sanja.... To je bil pa LEvo za cesto naret ala supermoto odprt 70 top speed, logično bo mel najhitrejše gume gor. Ta se že zdavnaj fura po Dunaju... spet serjemo tu briši moderator komentarje.
 4. Tomyboy

  LEGO

  Kakšne XC gume?
 5. Tomyboy

  LEGO

  Jezen/minus na novico, ne na post.. mal čudne imajo te emojije, da dešifriraš, račka... kaj ti je to hudič..
 6. Tomyboy

  LEGO

  Od starbricks-a, katerega si že vzel, res nima konkurence, kakšne MOC-e dela in potem prodaja z navodili in nalepkami, bolano. Najnovejši projekt:
 7. Tomyboy

  LEGO

  Tisto zgleda tudi top, samo še bolj vrtoglave cene, ker je bistveno večje številko kock. Vsak ima svoje tematike, sreči smo si različni, zato si pa LEGO mane roke....
 8. Tomyboy

  LEGO

  Tale je tudi od istega, vrhunsko izgleda. Samo na hitro suma sumarum prideš blizu 300 EUR, z dodatnimi custom krom deli in custom nalepkami....jajks..
 9. Tomyboy

  LEGO

  Seveda, valjda niso sosedove.... Sam čisto amateriš setup, bolje, da ti ne govorim, kaj sem dal za ozadje, pa fil luči, haha novi črni predpražniki od VW na lagru, LED luči od pecikla ... Spodaj črno zrcalo res ostalo še od časov fotkanja. Mogoče nabavim, kot si je kolega oreng zrihtal za svoje makete namenska ozadja, male luči. Samo takle za mal pofotkat, če znaš kakšne trike v Photoshopu, bo ok. Res priporočam, kdo zbira avtomobile, pa še skonto je velikokrat Porsche. Lambo zgleda bolje kot originalno mišljen model in tudi ne razpade se, kot marsikateri MOC, zelo stabilno zgrajen
 10. Tomyboy

  LEGO

  Hud ko peper, en boljših buildov. Kako mojstri to naštudirajo mi je znanstvena fantastika. Drugače malo popravkov z dodatnimi kockami, sploh zadni pult original bel. Čakam še na glavno stvar, custom krom felge in zadnje 4 krom rore.
 11. To moreš vzet za Borisa pa mu poslat za zamenjavo jadrnice, bo ful vesel....
 12. Zdej lahko pa narediš Shelby Cobro https://rebrickable.com/mocs/MOC-69749/firas_legocars/10271-2in1-ac-cobra-and-mazda-miata-mx5/#details
 13. Uf že zdavnaj sestavljeno. 30 EUR bi pa prišparal, jebat ga, če ne moreš čakat....
 14. Tomyboy

  Formula 1 S2020E2

  Kubika you Idiot. Ja ziher japanezerski harakiri, bo še moral mal žgancev pjest...
×
×
 • Ustvari novo...