Skoči na vsebino

SpaWn

Rumeni jak
 • Število vsebin

  92
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

7 Jogurt

Več o članu SpaWn

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Ne. To so samo operacije, da se prihtajo bilance tekoče sezone, ki so se zaključile v torek.
 2. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Težko rečt, da je popolen "prevarant", je pa definitivno slab selektor/manager, kar je bil recimo tudi Marcello Lippi, ki mu je kljub temu ratalo celo zmagat SP. Ravnokar začenja poslastica dneva Atalanta - Napoli, ne zamudite! Do bo dokončen test Gattusovih sposobnosti, Atalanta bi morala biti pisana na kožo njegovi igri protinapadov.
 3. SpaWn

  Apple

  A ni fora, da zaradi usb-c-ja ne morajo iti kaj dosti bol tanjše. Če ga tanjšajo samo na eni strani, je pol v prid bateriji, kar je večini strank najpomembnejše, debelina je šele na drugem mestu. Stvari, ki se jih da naredit na ipadu brez zatikanja in gretja so impresivne, moja pričakovanja za apple silicon so zelo zelo visoka. Z neko običajno rabo se ne vidi kaj dosti bugov, vsaj jaz jih ne, isto na windowsih. Vidim pa razne UI/UX debilizme na obeh, s tem da na macu se jih večino odpravi z appi.
 4. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Tud Juventus se že dolgo zanima za Milika, a za male pare ali še bolje menjavo z igralci tipa Bernardeschi.
 5. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Ko že misliš, da bo Napoli šel nazaj v pozabo, potegnejo iz riti eno tako potezo.
 6. SpaWn

  Protivladni protesti

  Kaj pa, če je Hojs odstopil, da bo direktor na novo madžarskega Planet TV-ja.
 7. SpaWn

  Protivladni protesti

  Ko sem prebral to včeraj, sem rekel "ah ne, kje pa, saj je poletje", danes pa Nostradamus.
 8. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Wot. Ne bo City kmalu brez LP? Sicer bolš kot Liverpool, če bi imeli še njega, bi bili predobri.
 9. Sacha Baron Cohen spet na delu: vir z najboljšim audijem: https://www.thedailybeast.com/sacha-baron-cohen-pulls-epic-prank-on-right-wing-militia-event-in-olympia-washington Carski komad drgač
 10. Malo podcenjujete/zanemarjate en zelo pomemben aspekt faksa, mreženje. Veliko boljših delovnih mest se sploh ne "uradno" razpiše, ampak se gleda kdo koga pozna/priporoči. Podobno pri razpisanem delovnem mestu, če poznaš nekoga v firmi, da te priporoči. To velja za privatni in še bol za javni sektor. Poleg tega, veliko statup-ov, ki so postali uspešna podjetja, se formira prav na faksih. Če hočeš zares "uspet v lajfu", dobit samo nekje službo ni dovolj.
 11. SpaWn

  Kaj se trenutno predvaja?

  Pogledal pilot in se mi zdi vse skupaj malo preveč zamorjeno. Perry Mason je za enkrat precej klišejsko nezanimiv lik. Bom pogledal še kako epizodo, v upanju, da gre na boljše.
 12. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Real postaja spet dobrodelna organizacija.
 13. SpaWn

  Kaj se trenutno predvaja?

  Pismo Perry Mason se mi je zdel na prvo žogo tako glupa ideja, a trailer ne zgleda slabo. Zalo dobra izbira igralcev in doba prohibicije je vedno zanimiva.
 14. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Kaj je zdaj s tem Arthurjem, vsi govorijo, da je menjava s Pjanićem done deal. Bojda z 10mio doplačila Juventusa, ker mi ne gre v račun. Videl sem ga samo par krat v LP, zgledal je še najbolj sposoben od Barcinih vezistov poleg Vidala (de Jonga je vedno igral izven svojo pozicije).
×
×
 • Ustvari novo...