Skoči na vsebino

SpaWn

Rumeni jak
 • Število vsebin

  589
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

130 Tabornik

Več o članu SpaWn

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. SpaWn

  Protivladni protesti

  Ni to že SDS podmladek
 2. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Našemu Sandiju so zlobni Superligaši ponujali 3,5 MILIJARDE € Še komunajzer Ivan ne strelja takih izmišljotin.
 3. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Sedaj bom tvega in rekel nekaj kar ne bo vsem všeč, Ballon d'Or si zasluži tisti ki je bil najbolj odločilen na ključnih tekmah, letos ni bilo izrazitega favorita (beri zaslužil si ga ni nihče), Messi je najbolj safe izbira. V preteklosti so naredili že veliko večje krivice: Sneijder, Iniesta, Buffon ...
 4. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Arthur je bil ocenjen 10mio več kot Pjanić. Koliko seta dejansko vredna, smo videli na igrišču v pretekli sezoni, s tem, da je Bosanc vsaj v preteklosti nekaj dal od sebe. Tu gre za nesposobnost samo, če jih bodo dobili, za bilance obeh klubov je bila menjava odlična.
 5. Predvsem mislim na razvoj likov in glavno zgodbo, kar si tudi sam povedal, da niso glavni čar serije. Standardi serij so se v zadnjih letih dvignil, kar je pililo v 80ih in 90ih, dan danes pogori. S tem ne hočem reči, da je slaba, še vedno je mi je en najljubših animejev. Ko je prišla vn tale nova verzija, sem dobil gušt, da raje pogledam še enkrat original, a me je radovednost na koncu premamila.
 6. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  V tej operaciji je profilirata predvsem Barca, recimo posel Osimhen dost bol smrdi, a redko kdo ga omenja. Je pa res, da Juve kotira na bozi in posledično reskira veliko več. Te mahinacije počnejo vsi klubi, če bodo iz tega naredili neko zakonodajo, ki bo to urejala, bo že veliko. Dokazat se pa teh stvari ne da, če je kdo tako glup, da to razlaga po telefonu, si pa zasluži zapor. #solorubare
 7. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Preiskujejo tudi druge, a zanimivo, da je samo Juve je na naslovnicah.
 8. Po pravici povedano, original serijo je čas že precej povozil, brezčasno ostaja zgolj vzdušje in glasba. Potenciala za naredit odličen live action je že v sami zgodbi ogromno. Žal, so šli zgolj v potankosti posnemat tiste anime fore, ki niso ključne za ton serije, in potem izpade kot nek amaterski fan fiction. Že samo, če bi Spike bil nekdo, ki vsaj približno obvlada borilne veščine, bi bilo vse skupaj samo od sebe boljše.
 9. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  To bi bla kar lepa, da Italijani izločijo Jokico po penalih.
 10. SpaWn

  Protivladni protesti

  Kera legenda je ta Hojs , izjava iz Tarče "Poslovanje Gen-i je katastrofalno". Trenutno v slovenskem standupu res nima konkurence.
 11. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Grande prvič premagan v prvenstvu, odlična tekma za naturalnega gledalca.
 12. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Fak ta Kulusevski, kot da bi jaz igral.
 13. SpaWn

  COVID-19

  Kdaj bomo za ta incident okrivili pesmi Iztoka Mlakarja?
×
×
 • Ustvari novo...