Skoči na vsebino

SpaWn

Rumeni jak
 • Število vsebin

  753
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

241 Tabornik

Več o članu SpaWn

 • Butast stavek
  skače z ritko na svečko.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Zakaj pa Stevanović ne kandidira, se ni naučil prav nič od Zmagota .
 2. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Jst, ko berem to. £0.0 pa roka.
 3. RTV je že najel hangar za soočenja?
 4. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Kdo the fuck je to, 6 golov je dal v Serie B lani . Novi zgleda kot novi Crouch.
 5. SpaWn

  DO YOU EVEN LIFT

  Ne kupuj od priznanih znamk (Under Armour, Nike, Adidas ...), so smeti. Ker rokavice v gymu uporabljava praktično samo jaz in Mark Wahlberg, je srednji razred ničen. Trenutno imam drugi par nekih Macciavelli (ja, narobe napisano) z Amazona, prvi par je zdržal dobri 2 leti. So pa mal bol podložene, tako da je zraven še malo dodatnega grip treninga. Sem pa jaz iskal neko specifično obliko kjer mi pasek ne bo butal v gumb od ure na določenih vajah.
 6. Eni očitno ne razumete, da gre tu za problematiko neplačanih nadur, ne za zabušavanje. Slednje lahko rešiš samo s popolnim nadzorom, kar odpira druge problematike. Pol so pa tud primeri (gradbeništvo npr.) , kjer je tip plačan 5€ na uro, a dela 14-16ur ur in potegne krepko nadpovprečno plačo. Če bo ta Lukcev sistem rešil, bomo videli, za enkrat je konkretnega bore malo, ne moremo pa kar pustit naprej tega suženjstva. Rečt, da je evidentiranje ur stvar preteklosti je tudi posebna vrsta debilizma, če ne šteješ uro, kako boš vedel koliko časa potrebuješ za nek projekt
 7. SpaWn

  Pametne ure leta 2020

  Da, a Apple ure so zelo krhke, še najbolj pazljiv otrok jo bo razbil.
 8. SpaWn

  John Wick 4

  A bo to zadnji? Upam. Tretji je mel tolk akcije, da je blo že dolgčas, si nebi mislil, da je to možno.
 9. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Koj kurac je to, hočem danes kupit away dres od Juveta, pa imajo samo še S in XXL. WTF, kako bomo pokril Pogbajevo plačo, ko bo celo leto na bolniški.
 10. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Jožek je prepričal Dybalo, da gre v Rim . Hotu je prek 11mio, zdej jih bo dobil 4,5, tako je, ko imaš preprodajalca avtomobilov za agenta.
 11. SpaWn

  DO YOU EVEN LIFT

  3 tedne že počivam, nobene razlike, dost je blo, v ponedeljek grem spet liftat.
 12. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Baca pa zdaj gre z nakupi že full MU. Zdaj naj vržejo na mizo 90mio za De Ligta klošarji bavarski.
 13. Sem, a bi blo bolje, če ne bi, ker bi potem imel nižja pričakovanja za konec. Imam 33/42 achivmentov, nekje v snežnem delu sem zgubil motivacijo in nehal raziskovat vsakega kotička. Ko bi videl koliko krat sem skočil na eno deščico in padel mimo . Take majhne mučne stvari so povsem nepotrebne in ne naredijo igre bol hardcore, al karkoli je razlog/opravičilo zanje.
 14. Ravno končal, to je bil moja prva souls igra in zelo verjetno tudi zadnja. Igra naj bi bila hardcore težka, te ne drži za roko, bla bla in pol je najtežji sovražnik višina in jebeno retardirane kontrole, da o UXu niti ne izgubljam besed. Ne razumem čemu vsi hvalospevi na vsakem vogalu, a je nivo iger padel res tako nizko (zadnjih 5 let nisem kaj dosti igral razen Fife). Pogrešam Jokerjeve opise in ocene. Svet je lep in razgibam, glasba odlična, pol se pa počasi ustavi vse skupaj. Zgodbo naj bi pisal Martin in se vidi, vsi umrejo in konec je veliko razočaranje. Zadnji bos je fakin pokemon .
×
×
 • Ustvari novo...