Skoči na vsebino

SpaWn

Rumeni jak
 • Število vsebin

  224
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

19 Tabornik

Več o članu SpaWn

 • Stopnja
  je ravnokar kraljevsko prdnil.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. SpaWn

  COVID-19

  Tega imam jaz tolk, da prej zbrišem FB, a ga rabim za poslovne namene. Roidface je začel delat resno konkurenco Kacotu, skor vsak dan nov video. Diši po kandidaturi na naslednjih volitvah. Zgleda bi rad bil slovenski Luigi Di Maio. Upam, da ga dobi še žegna iz Murgel.
 2. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Lej, kradu je Sloveniji, ergo je Slovenc . Tudi ostalima dosežkoma se da isto oporekat .
 3. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Na prvem mestu je gladko zmaga na evropskem prvenstvu v košarki, sledi 3. mesto v skupini ne svetovnem nogometnem prvenstvu v Južni Afriki in nato zmaga Walter Wolf Racing v Monaku. Pa lep LP
 4. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Sej so že, so pomešani s petkovimi antijanšisti. Recimo v Gorici (najbrž ker jih je manj) je to zelo opazno, pravijo stanovalci, ki so del njihove ture.
 5. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Bol al manj Pjanić 2. McKennie zgleda kar beast.
 6. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Da vidmo zdej 1. tekmo Maestra v trenerski karieri.
 7. Ko bi dala ime vsaj ADOLF, da bi bilo vsaj malo primerljivo. Edini problem MAO-a je, da ta že obstaja Muzej za arhitekturo in oblikovanje, na srečo se Ivanu jebe za kulturo in ne ve da obstaja, drugače bi že gorel fužinski grad.
 8. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  WTF a zdej morem dobit piratski stream še za tekmo fakin slovenske reprezentance.
 9. SpaWn

  Space force

  Zaradi vseh negativnih kritik sej šele sedaj pogledal tole in bil sem zelo pozitivno presenečen. Ni nek presežek, a bolje od večine popularnih sitcom-ov. Predvsem mi je všeč to, da niso totalni nesposobneži in jim ne gre vedno narobe.
 10. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  To ste vi samo razvajeni . Diamant je mal starejši in nima neke hude statistike, Milik bi pa samo dodatno okrepil JMedical ekipo. Že tako sem planiral it gledat Camota v Športni park Gorica, če bo v MB bo bol zanimivo.
 11. SpaWn

  Naša mala greznica #9

  Juve se zgleda resno zanima za Suareza, bojim se, da bo nebi Debelinkota zamenjal zgolj kot dead weight, a raje on kot Džeko ali Milik.
 12. SpaWn

  Računalniska periferija

  Pri Scrollu sem mislil na to, sem slabo linkal. Mogoče so od takrat tudi kaj popravili SW in FW.
 13. SpaWn

  Računalniska periferija

  Nimaš ni teh problemov pri scroll-u? Prejšnji teden se mi je pokvarila master 2s in sem nabavil G640, a nisem najbolj zadovoljen z ergonomijo in razmišljam, če bi menjal za master 3. Mislil sem, da mi bo boljši senzor in dodatni gumbi izboljšali delovni proces, a ni nobene razlike.
×
×
 • Ustvari novo...