Skoči na vsebino

Nami

Deklina
 • Število vsebin

  49
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

48 Jezus

Več o članu Nami

 • Stopnja
  Vesela kamela in bela marela, kaj sem jaz?

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Nami

  Knjižni dogodki

  Za fane mang: danes, 22.07. je One Piece day 🤩 🎉 Ze 23 let od prvega izida 🤯 Ze cetrtic berem od zacetka 🐙
 2. to tut profiji delajo napake, tko da to je vse ok. drgac pa sej loh tut reces, ce te zanima c&c al ne - je tut cist ok, ce hoces sam mal pokazat brez, da ti pol pametujemo 🙊
 3. Nami

  Stripi

  @Avion Super, hvala!
 4. Nami

  Trenutno berem

  Lušten book club o Watchmenih (nekaj vsebine je tudi na Twitchu): Also: A poznate še kakšne take fajn book clube oz. a sledite kakim knjižnim moljem? Jaz sem sledila CB19 prvi Dune club in tale Watchmen club pa mi je bilo kar kul.
 5. @Denny Crane Kokr vem, je edina resitev tu, da jih shranjujes leze. Naceloma naj bi lahko dal 2-3 eno na vrh druge. Ce gre za kaksne res posebne izdaje se mogoce splaca tut investirat v arhivsko skatlo izdelano po meri. Tko je zascitena tudi pred prahom in svetlobo pa ce jih stack-as, se obremenitev razporedi po stranicah skatle.
 6. Vem, da to ni cisto pravi topic, ampak vseeno vprasam: Pozna kdo kak app, ki bi slo tekst lepo pretvoril v audio? Torej, da bi si lahko sam naredil neke sorte audiobook/mp3/...? Vecinoma gre za tekst v navadni .doc datoteki. Pages recimo vem, da ima to opcijo, samo ne podpira slovenscine (vsaj kolikor sem jaz iskala). Word tudi ne. Zasledila sem, da obstaja nek slovenski app e-bralec z mesecno narocnino, sam preden to nabavim, me zanima, ce kdo pozna kako alternativo. Ali ce ima kdo izkusnjo s tem e-bralcem? Hvala vnaprej!
 7. @Lunco Hvala 🙈 Drgac pa nc ne limam, ker nekih takih hecnih privat stvari mam bolj malo. A nocem neki tezit s sluzbenimi zadevami, k so vcasih tut vsebinsko mal downer ... 🐵 Drgac pa ja, Maniac je car. Se mi zdi nasplosno, da je prsla zdej neka ta nova generacija slov. ilustratorjev, k so za znoret dobri.
 8. Hvala 🙈 Res. Sem mal v neki krizi in mi nč ni kul in pol vrtim Pinterest in se jokam ...
 9. Nami

  Kul ti bo

  Waa, ful dobr, zlo simpatično zgleda. Bravo res, ilustracija, animacija, glasba, vse 👏 Sam je sold out 😜 (edit: aja ne, vidim, to je prva serija. bomo naročil!)
 10. Alrighty then ... Dejmo pol sam mal bolj doslendo uporabljat spoilerje
 11. Nami

  Knjižni dogodki

  Včeraj, 8. junija je bil dan Primoža Trubarja. Pa pomoje noben tega ne ve razn učiteljic slovenščine v OŠ 🙈 Mogli bi naredit dela prost dan in pol čez par let vrnit na navaden praznik, tako bi se vsaj vsi spomlni.
 12. Fak no takoj ste skočili, ko da izvajam cenzuro, a jaz bi naredila poseben topic prav posvečen temu lih zato, da vam ni treba teh glupih spoilerjev uporabljat ... Nevermind ... Ignorirajte ...
 13. @KE RIT Ma neee! Ti kar bojavljaj kar češ, moj predlog sploh ni mišljen kot pritožba al pa da bi kogarkoli omejevala pri objavljanu. Lih to se mi zdi, da ste naštepali tok enega materiala in da je to neka specifična vsebina, ki bi lahko imela svojo temo. Pa tut to, da loh primerna "opozorila" damo - formalno najbrž ni potrebno, ampak čist tko za info. Pa tut ni treba pol skrivat slikic (no sej jih tut zdej načeloma ni treba). Sicer pa res, to je samo predlog - up for debate.
×
×
 • Ustvari novo...