Skoči na vsebino

Dante

Rumeni jak
 • Število vsebin

  29
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

45 Jogurt

Več o članu Dante

 • Butast stavek
  želvak brez oklepa

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. https://amaranthinebooks.com/product/dracula-transylvania-edition/
 2. Mogoče naredim v bljižnji prihodnosti, čeprav ne izgleda tako impresivno kot se morda zdi, ker enostvno ni dovolj prostora da bi lhko imel vse lepo zloženo na policah .
 3. Nekaj kar se na polici nahaja že od decembra 😃 Neil Gaiman, Stardust (limited edition)
 4. Jaz uporabljam kar BookCollectorz, ki ga imam primarno da vodim zbirko knjig. Ima možnost da označiš ali knjiga prebrana, daš oceno (zvezdice), komentar. Meni več kot dovolj.
 5. Čist legit. Si že dobil?
 6. Knjig na polici nikoli ne smeš imeti potisnjenih čist do konca da zrak lažje kroži. Drugače pa to kot si opisal je najboljši način za izvleko knjige iz police.
 7. 100x hvala. je pa to res glupo napisano. saj če boš vse lastnike seštel bo itak vedno 100% lastnišvo. lol
 8. Ok. Hvala Torej je to mišljeno ker smo dvoji lastniki in imamo skupaj valda 100% lastnišvo in to predstavlja več kot 70 je potrebno soglasje.
 9. Pozdrav Rabil bi eno hitro mnenje če tukaj kdo pravnik, kako si razlagate: Torej če je dvostanovanjska hiša, etažna lastnina, zemlja okoli pol-pol. Se rabi soglasje na nadzor zemljišča okoli hiše ali ne?
 10. Bram Stoker, Dracula (Transylvania Edition)
 11. Dante

  Trenutno berem

  A se še kdo drug težko čez to knjigo prebija? Mene Abercrombijeve knjige, razen prvotne trilogije, enostavno ne pritegnejo.. Trenutno sem nekje na polovici in ne vem če bom še nadaljeval.
 12. Stephen King, Revival (Leterpress Publication)
 13. A si podprl? Jaz sem. Komaj cakam da dobim 😃 @Denny Crane kar se pa posedanja tice, me pretirano ne moti. Tako ali tako tudi te bolj redke knjige vsako toliko casa prelistam, jih normalno berem itd. Nikoli jih nimam samo za na polico. Vsako knjigo pa cuvam. Tisto za 3 evre kot tisto za 3 jurje.
 14. Dante

  Trenutno berem

  Niti ne najbolj. Prvi del mi bil zelo meh. Ajde sem rekel probam se drugega ker bi naj kao fuuul boljsi bi. Bolj zf. No ja. Malekost. Tretjega se ne bom lotil...
 15. Tole je rebound projekt Artem Charta. Uporabljene so običajne trade paperback verzije knjig, ki so nato na novo vezane v ta čudoviti usnjen dizajn. Do konca leta bi naj izdali tudi ostale knjige iz serije. Komaj čakam 😃
×
×
 • Ustvari novo...