Skoči na vsebino

Mrhovinar

Rumeni jak
 • Število vsebin

  101
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

8 Jogurt

Več o članu Mrhovinar

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.

Nedavni obiski profila

183 ogledov profila
 1. Nabito sem imel v mislih kamp, mimo katerega se vedno pelješ, ko greš v veliki kanjon, direkt na križišču z glavno cesto. Hvala za info in mogoče se srečamo
 2. Kakšno je vreme za Paklenico? Ravno se odločam, če grem s kolegi danes dol al se jim jutri pridružim. Kak je kaj kamp poln - Vesna, takoj na križišču z glavno cesto in Paklenico?
 3. @Vučko model kupuje čevlje po barvi, da mu bo pasalo k ostali opremi, ker v hribih je treba šminkat. Takšnih ljudi ne jemljem resno, lol Je pa pri tem prizadetem vremenu res težko naletet na lep, suh dan. Danes smo že bili odločeni, da zavijemo v plezalni center Celje in iz firbca skočim pogledat v lokalno plezališče - SUHO! Kratke in sladke tehnične smeri za dober trening.
 4. Vreme letos je čist prfuknjeno. Z Mislinjo sploh nimam sreče, včeraj drugič tam in dež. Sicer je bil vseeno dober plezalni dan, ampak ne kot v Mislinji, v kateri mi plata (sektor 1) na polno dogaja. Pa še zapodit se upam v vse smeri, čeprav so nekatere izven moje lige, čist za trening in probo do kam gre
 5. Jaz pa jutri malo nožice pretegnit. Tole vreme že precej smrdi letos...
 6. Nikoli še lezel ferate, ampak najbrž so v teh previsnih delih nabiti klini/lojtrice?
 7. Mrhovinar

  Hribi

  Kako je z bivaki po naših hribih? A to se moraš kaj najavit, da boš prespal v bivaku? Zelo me mika, da bi lovil sončni zahod na Kotovem sedlu, prespal v bivaku in zjutraj še lovil sončni vzhod. Je pa res, da bi jebal ježa, če bi bil zaseden (ob takšnem scenariju ne bi hodil zgodaj zjutraj in potem cel dan čakal na fotke )
 8. Zdaj sem se sicer dogovoril z eno lokalno firmo, da mi poštima. Vseeno hvala @Jenno EDIT: težave je povzročal napajalnik... Z novim dela normalno.
 9. Jao bože, če je kdo bližje MB, bi prosil, sicer pa morda res nardim izlet na Cerknico
 10. Kaj delam narobe? Dobil vse komponente, jih zložil skupaj in ne dobim slike na zaslon, da bi nasnel še sisteme. AMD 3200G, ASUS PRIME A320M-K matična, SSD, 1x 8gb RAM Ko zaženem ne na VGA in HDMI ne dobim nič na ekran. F PANEL sem menda zvezal prav, lučke spredaj svetijo, vklopi se. ATX sem 2 kabla zložil skupaj in jih vtaknil v taveliko vtičnico, drugega s 4 pini pa tudi. Procesorjev ventilator se vrti. SSD ima štrom in kabel na matično.
 11. Našel nek star Linksys router in sedaj dela WIFI. Modemov je crknil, niso krive frekvence, kanali... Na Telemachu si pa ne dajo dopovedat in so že 2x nekaj updatali modem in bi sedaj moralo delat. Vendar ne dela. Menjali bodo, ker bom tolk časa tečnaril.
 12. Hvala, so že naročene komponente. Mislim, da bo kar dovolj AMD 3200g za njune potrebe.
×
×
 • Ustvari novo...