Skoči na vsebino

Mrhovinar

Rumeni jak
 • Število vsebin

  260
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

47 Jogurt

Več o članu Mrhovinar

 • Butast stavek
  je najdu rizlo za joint.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 631 vohunjenj
 1. Je kdo izmed vas že v plezališču naletel na nekoga, ki mu očitno ni bilo pol kurca jasno, kaj počne? Naslednje vprašanje, kaj v takšnem primeru storit oz. si storil? Danes srečam 4 pajace, ki so si nabavli vso robo, ampak glede na njihove vrvne tehnike, tehniko varovanja, vpenjanja in plezanja kaj dlje kot do YouTuba niso prišli. Na srečo jo je eden odnesel samo z zelo grdo prasko za kolenom, lahko bi se pa že tisti padec končal precej huje oz. bi ga celo lahko v vrečki odnesli iz plezališča (višina je bila že čisto primerna temu). Moja dilema: - so odral
 2. Mrhovinar

  Vrtičkarji

  Odpri kak strok in preveri kuglce Če ne boš zamrzoval, pa lahko pustiš, da se stroki posušijo in potem luščiš. V vsakem primeru je dober, ampak suhega kuhaš dolgo ...
 3. Mrhovinar

  Mizarjenje

  Sej verjetno bi nardil kdo vijugasto steklo, ampak tukaj je še v konus in dvomim, da bo kdo brusil steklo še postrani, da sede med les.
 4. Mrhovinar

  Mizarjenje

  Tega ti zagotovo ne bo nihče delal Z nadrezkarjem pripraviš raven utor in spustiš na to mesto pravokotno kaljeno steklo.
 5. Mrhovinar

  Samsvoj mojster

  Naj samo omenim, da za resno košnjo sem tudi sam imel 20 let staro Alpino nahbtno s skoraj 4. konji moči, dokler mi je niso maznili iz lope, ampak kako nerodna stvar je to ... Za domačo zelenico je to vlačit na hrbet in potem kosit ... precej štorasto.
 6. Mrhovinar

  Samsvoj mojster

  Če ni to veliko površin (recimo 500+ m2) priporočam Ryobijevo baterijsko. To je lahko kot igračka, kosiš pa kot velik, samo počistiš, nobenega vzdrževanja. Investicija bo sicer malce višja, cca. 200-300€, ampak si dober za lep čas (kasneje menjaš baterije, ko jih zgoniš). Za okrog dreves in nekaj 10 kvadratov brežine: https://www.homedepot.com/p/RYOBI-ONE-18-Volt-Lithium-Ion-Cordless-String-Trimmer-Edger-4-0-Ah-Battery-and-Charger-Included-P2080/206451828 Za ornk zadeve, torej travo višine 50cm+ in večje površine + možnost namestitve nožev (je pa precej dražja
 7. Mrhovinar

  Samsvoj mojster

  Kolker je meni znano, v knaufu 1 vijak zdrži 50kg obremenitve. Najbrž je pa tudi kaj mase zadaj v steni, fiksiraš z daljšim vijakom. V vsakem primeru bo nosil tudi knauf z 4. vijaki. Izolacije, če je možnost, sam raje ne bi dal na notranjo stran (v prostor), ker bo najbrž kondenz in plesen takoj med izolacijo in steno.
 8. Mrhovinar

  Tiskalniki

  @lizz huala, sem potem nabavil epsona L3150 in bo zadeva dovolj dobra za moje potrebe. Res precej počasen tiskalnik, ampak kvaliteta tiska je zadovoljiva.
 9. Mrhovinar

  Tiskalniki

  Tega ne štekam. Pas oz. kanal (channel)? Sicer je precej Wi-Fijev okoli, ampak a ne povežeš tiskalnika na router?
 10. Mrhovinar

  Tiskalniki

  Se da dobit za stotaka multifunkcijsko napravo brez kartuš, ampak s "posodicami" za polnjenje z barvami? A ti tiskalniki zmorejo isto kvaliteto tiska, kot na kartuše?
 11. Pogledal 2 francoski seriji: Lupin - krajša serija o zmikavtu in iskalcu pravice. Zelo za. Family bussines - odbita serija, zelo priporočam. Upam, da posnamejo še 3. sezono (govorice).
 12. Mrhovinar

  Android

  OK. Zagotovo je prednost višjih Hz-jev med igranjem in mnogi uporabljajo telefon za gaming, zadnjič ugotovil, da celo streamajo. Meni, splošnemu uporabniku (klic, sms, net), kaj takega ne predstavlja nobene prednosti. Dinozaver kot sem, sem še vedno na 60Hz z računalom
 13. Mrhovinar

  Android

  Kaj, ker med hitrim skrolanjem bereš?
 14. Mrhovinar

  Android

  400€, 200 predrag.
 15. Mrhovinar

  Android

  Iščem za fotra nek manjši telefon. Najraje bi itak imel še vedno na preklop, ampak se je preveč razvadil s pametnim telefonom. Problem pa je, da se sicer dobijo iPhone mini in podobno, ampak zagotovo ne bo odkartal več kot 200€. Se kaj dobi v tem rangu? Vse kar odprem je tam 15cm cegla.
×
×
 • Ustvari novo...