Skoči na vsebino

Mrhovinar

Rumeni jak
 • Število vsebin

  329
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

180 Tabornik

Več o članu Mrhovinar

 • Butast stavek
  kadi joint, a ga ne deli z drugimi. Prašič!

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 447 vohunjenj
 1. Mrhovinar

  Hribi

  Z vrha proti Rudnem polju. LotR scena.
 2. Mrhovinar

  Hribi

  Včeri sem se pa malo preteral, šel malo preko sebe, ampak nagrada na vrhu
 3. Ne vem zakaj forum tolk zjebe kvaliteto fotke. Če klikneš nanjo, da jo odpre, je malo boljše. Očitno bi moral samo linkat.
 4. Padec je varen, tolk kot je sposoben tisti, ki varuje. Zato prepustim varovanje samo tistim, ki jim res zaupam. Sam padce malo potreniram na plastiki pred sezono, kjer me je bistveno manj strah, kot v skali, kjer vidim kup enih možnih scenarijev Sem pa ravno prejšnji teden doživel verjetno najdaljši padec v moji plezalni karieri. Obvisel dober meter nad tlemi, nekje 7m padca, ker so bili svedri precej narazen, kolega pa nepozoren in ni pobral štrika, ki mi ga je pred tem moral podat zaradi dinamičnega giba. Skratka oba naju je razmetalo, ampak na srečo vse ok. Sem pa že bil pri
 5. Mrhovinar

  Cestna golazen

  Kaj na teh kolesih ne smejo imet dropperja? Za spuste bi jim verjetno prišlo prav, da zmanjšaš zračni upor, glede na to, da ni dovoljeno sedet na štangi.
 6. Fuknu stran, se ne jebem več s temi smetmi, ker nikoli nič ne dela oz. dela dan/dva in crkne. Nabavil namesko napravico za 30€, ki dela plug-n-play. Kolega mi je ponujal, da pridem k njemu testirat RPi4, ampak se mi prav ni več s tem za ukvarjat, kljub temu, da potencialno dobiš superiorno kvaliteto zvoka napram tej napravici, preko katere trenutno poganjam Spotify.
 7. Nič, tablica, prenosnik ...
 8. Ta tutorial in še precej drugih, brez sadov. Neuspešno. Noče se povezat telefon z RPijem. Ni mi pa za kupovat RPi4, ker je to zopet 55€ za neko loterijo, al bo al ne bo varianto... Skratka, RPi2B z baleno, moode in volumiom ne deluje.
 9. A je že kdo uporabljal/uporablja RPi kot bluetooth receiver, da ima potem priklopljenega na feršterkerijo za predvajanje muzike, kot imajo te funkcije vsi prenosni zvočniki? Štimal preko 100 in 1 vodiča na RPi2B z BT modulom HC-06. Ne trzne, pa da se ubiješ.
×
×
 • Ustvari novo...