Skoči na vsebino

Mrhovinar

Rumeni jak
 • Število vsebin

  152
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

10 Tabornik

Več o članu Mrhovinar

 • Stopnja
  garjavi nestvor z luskavico

Nedavni obiski profila

234 ogledov profila
 1. Mrhovinar

  Android

  Se malo hecam zdaj, poleg tega, da ne ponudi Note 9S, ko izbiraš model telefona, tudi potem ne najde ROMa, ki bi obnovil napravo. Ne verjamem, da se kaj da s tem telefonom Verjetno je problem tudi v tem, da telefona ne morem odklenit (unlockat), da bi karkoli preko FASTBOOTa lahko štimal.
 2. Včeraj so se trije kolegi čist navdušli nad DixIt, ki jo sicer odigramo za začetek/konec družabnega večera. Si lasti kdo še kateri dodatek oz. paket kart? Vem, da je en dodatek z zelo "depresivnimi" ilustracijami, najraje bi dodatek s podobnim stilom, kot pri samostojni verziji.
 3. @YourReptilianOverlord WTF ti pišeš?
 4. Mrhovinar

  Android

  Hm... Ne ponudi mi med verzijami telefona Note 9. Je navadna 8 in 8 Pro, ni pa ne 9 in 10. Se jutri malo poigram.
 5. Mrhovinar

  Android

  Danes prevzel telefon po 2. tednih in majster pravi, da je probal marsikaj, da bi Mi Note 9S odbrickal, ampak ni šlo. Še vedno v bootloopu. Je že kdo uveljavljal garancijo preko banggooda?
 6. Imaš kak dogovor s kakšnim prodajalcem, da ti bo posodil zadeve za dodatne vsebine al samo reviewi reči, ki si jih lastiš?
 7. Mrhovinar

  Mizarjenje

  Sam bi vzel vezano ploščo. Na straneh so mi tiste lepljene barvne plasti jako carske in estetske.
 8. Mogoče vzame brat, kontaktiram najkasneje jutri.
 9. Mrhovinar

  Vrtičkarji

  Rastline ne potrebujejo takšne zemlje, kot jo ti pripravljaš. Nama, ker nimava možnosti sama pridelati dovolj komposta, uspeva vse v odsluženem kompostu iz gojilnice šampinjonov. Za 10€/m3 si pripelješ na vrt, pripraviš 10 cm zastirko na celotni površini in samo gledaš, kako vse bujno raste. Sama zemlja spodaj je pa zelo ilovnata in voda ne odteka najraje in kljub temu ni težav.
 10. Mrhovinar

  [udarna] avto tema

  OK! Hvala za tole informacijo. V tem primeru me zagotovo ne vidijo več na Porscheju. @GTApo računu so mi nalili točno tega: https://www.motornaolja.com/produkt/castrol-edge-professional-ll-iv-fe-0w-20/ 31,99€/l in 55€ za delo. Ne vem, potem se pa še pogovarjaš in ne veš sicer, kolk zgodbe držijo, ampak kolega trdi, da so mu na servisu iz novega avta maznili nek del pri kolesu in zamenjali s starim, da je crknilo po nekaj 10 km. Seveda je uveljavljal garancijo, del so pa računali drugi stranki.
 11. Mrhovinar

  [udarna] avto tema

  Ker naslednje leto mi je že napovedal menjavo zavorne tekočine (avto bo takrat star 2,5 leti), ne vem sicer na kakšno obdobje se menjuje, ampak računam še na dodatnih 100€... Torej 400€ za drekav redni servis, na starem avtu (C4 diesel) na nepooblaščenem sva dala za velik servis z menjavo jermena, napenjalcev, menjava ploščic na sprednjih zavorah, olje, filtri in še nek drobni material malo pod 400€. Fuck me :S Morem se pozanimat, kako je s tem, da sam nabavim olje. To bi še nekako šlo, ker je že tu razlika takoj za dobrih 100€.
 12. Mrhovinar

  [udarna] avto tema

  A kdo servisira avto na Porsche? Zdaj malo brskam, ker se mi je zdela čist nategunska cena za menjavo olja in filtrov... Avto je še v garanciji in sem vezan na pooblaščen servis, vendar vseeno, kere pizde... Olje od castrolla edge pro LL IV FE0-20 so mi zaračunali 32eur na liter, mimovrste ima pa to isto olje za 11eur/l... Bolno in prasičje.
 13. Mrhovinar

  Cestna golazen

  Čemu je takšna razlika v kolesih, da se izplača vmes ustavit in menjat bicikl? Se gre to za nekaj sekund razlike, al je že minuta+ v igri?
 14. Mrhovinar

  Hribi

  Kateri letniki? Novejše al starejše?
 15. Letošnja sezona je kljub vremenu bila zelo aktivna s cca. 45. dnevi, če ne bi bilo prepovedi prehajanja med občinami, bi cifra obiskov plezališč bila še precej višja. Dan se hitro krajša in vse manj je možnosti plezanja zunaj. Kje raje trenirate jeseni in pozimi? Boulderce al športne na plastiki? Moji občutki s plastiko so, da na boulderjih ni nekega hudega napredka v tehniki, pridobiš na moči, ampak opažam, da je glavnino predstavljalo letos športno plezanje v skali, čeprav sem bistveno več do sedaj pretreniral notri na boulderjih.
×
×
 • Ustvari novo...