Skoči na vsebino

Mrhovinar

Rumeni jak
 • Število vsebin

  237
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

44 Jogurt

Več o članu Mrhovinar

 • Butast stavek
  je ravnokar kraljevsko prdnil.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 497 vohunjenj
 1. Mrhovinar

  Mizarjenje

  @Douchebag ne vem kako je delo s sponami, ampak pri tej varianti vem, da hitro preveč nasiliš in imaš potem podboje na O. Med pripravo sem ves čas preverjal z 2 metra dolgim alu profilom, ki je zagotovo v nulo raven.
 2. Mrhovinar

  Mizarjenje

  Ko sem vgrajeval okvir za vgradno omaro + 2 drsna vrata, sem namesto teh spon uporabil les (80x50 lata). Odžagal za debelino prsta krajše in vstavil 2 kajli drugo proti drugi. Zadaj za podboj (med steno in podbojem) pa tudi kajla, da ti ne zvije in da ostane raven.
 3. Mrhovinar

  K: Dualshock4

  Tudi sam iščem rabljen kontroler, če ima kdo viška. Velja tudi za XBOX One.
 4. Vzel bi Vestnik letnik 14 in 15, razen če prodajaš izključno v kompletu. Imaš morda tudi zadnje 3 številke iz leta 13?
 5. Fifa al PES? Ima katera skupni multiplayer (vse platforme skupaj)?
 6. Mrhovinar

  Samsvoj mojster

  Keri zlatarji To res ne bi smelo bit preko 200€, če je to v LJ, bi ajde pogojno zaradi "višjega standarda" šlo za 300€. Recimo, da je 7 kvadratov tega (pa ni) je to dobrih 40€/m2. Z bratom sva isto kvadraturo, oba popolna amaterja, v nulo zrihtala v cca. dveh urah, torej minus material (50€) je to urna postavka 60€ (če delaš sam), ne morš pa na ure gledat, ampak na kvadraturo. Sfalil sem poklic :S
 7. Mrhovinar

  K: Steam Link

  Če se komu valja doma oz. se je naveličal, vzamem. Najraje s kontrolerjem.
 8. TV podpira max 1080p, o 4K ne razmišljam trenutno oz. na splošno o menjavi. Dokler bo služil se verjetno ne bo menjevalo. @Bessie Kje se to opazi, da je Limited? To je poplava neki verzij ... @tomazek kolk bi pa kolega za PS?
 9. Katero verzijo naj gledam? Nikol si nisem lastil konzole, nikol se nisem kaj prida poglabljal v svet konzol, bi pa recimo preigral Witcherja, Horizont zero down, GoW serijo, mogoče RDR2 in kak Assassin's creed. Kaj vse obstaja? 500gb verzija/1tb fat/slim ne pro/pro
 10. Vem, da ni najprimernejša tema, ampak okol katere cifre se vrtijo rabljene PS4?
 11. To ti avto potem sporoči, da se je nekaj sumljivega okrog dogajalo al si slučajno šel gledat posnetek?
 12. Mrhovinar

  Vrtičkarji

  5€ je pa poštnine?
×
×
 • Ustvari novo...