Skoči na vsebino

Mrhovinar

Rumeni jak
 • Število vsebin

  317
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

146 Tabornik

Več o članu Mrhovinar

 • Butast stavek
  kadi joint, a ga ne deli z drugimi. Prašič!

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 284 vohunjenj
 1. Fuknu stran, se ne jebem več s temi smetmi, ker nikoli nič ne dela oz. dela dan/dva in crkne. Nabavil namesko napravico za 30€, ki dela plug-n-play. Kolega mi je ponujal, da pridem k njemu testirat RPi4, ampak se mi prav ni več s tem za ukvarjat, kljub temu, da potencialno dobiš superiorno kvaliteto zvoka napram tej napravici, preko katere trenutno poganjam Spotify.
 2. Nič, tablica, prenosnik ...
 3. Ta tutorial in še precej drugih, brez sadov. Neuspešno. Noče se povezat telefon z RPijem. Ni mi pa za kupovat RPi4, ker je to zopet 55€ za neko loterijo, al bo al ne bo varianto... Skratka, RPi2B z baleno, moode in volumiom ne deluje.
 4. A je že kdo uporabljal/uporablja RPi kot bluetooth receiver, da ima potem priklopljenega na feršterkerijo za predvajanje muzike, kot imajo te funkcije vsi prenosni zvočniki? Štimal preko 100 in 1 vodiča na RPi2B z BT modulom HC-06. Ne trzne, pa da se ubiješ.
 5. Ima kdo informacije kje je oz. je bil v plezališču Ter? Ogromno nekih novic je že prišlo o preplezanih smereh iz omenjenega plezališča, ampak nikjer nič ne najdem. Upam, da se kmalu uštima nad Rimskimi v Povčenem (vodniček, parkplac, wcji, smetnjaki ...) in odprejo za javnost, ker bo vrhunska plezarija. V jeseni je bilo že ogromno navrtanega.
 6. Mrhovinar

  Pravkar pogledano

  Dune (2021) Ena izmed bolj dolgočasnih črev ...
 7. Pri ženinih doma imata Telemach in D3 sprejemnik. A se da kako dodati najino HBO naročnino, da bi lahko koristila? Al bo najlažja rešitev Chromecast in mirna Bosna? Nimata smart tvja.
 8. Če se komu valja navaden Chromecast, mu odkupim. Naštimal bi tastu in tašči, da bi HBO vrtela.
 9. Mrhovinar

  Android

  Hvala za tole, nisem poznal. Vrhunska zadeva
 10. Ta teden temperature tudi do 20, upam da mi rata kaj prej iz šihta spizdit in obiskat kaj od bližnjih plezališč.
 11. Mrhovinar

  Samsvoj mojster

  Zdaj mi je mojster poslal okrasni čep. Moraš prav vodo zapret in zmontirat. Najbrž bom najprej pokril s plastičnim čepom, kot ste predlagali, ko pa utegne pa potem pride zmontirat. Verjetno bo trajalo nekaj časa
 12. Mrhovinar

  Samsvoj mojster

  Ko ste že ravno pri vodovodarskih, kako bi zaprl oz. zakril tole? Ko se je prenavljala kopalnica, je kolega vodovodar predlagal, da se tega čepa naj ne pokrije oz. naj ostane za vsak slučaj dostopen. Na tem mestu je bila pipa za pralni stroj, ki pa ne stoji več v kopalnici. Naj bi obstajala neke vrste rozeta in pokrovček, ki se montira, da prekriješ. Do sedaj je bila na tem mestu košarica z milom in šamponom, ampak sva jo odstranila, zdaj pa zgleda malo grdo. Kolega je pa zelo zaseden človek in ker nikjer nič ne zamaka, pušča pač ne najde cajta, da bi poštimal, v BAUHAUSu pa tudi ne znajo
 13. Mrhovinar

  šah

  Mater smrdim v šahu. Siguren sem, da bi se kot osnovnošolec zdaj v tem trenutku zmlel, ne samo premagal. Nič ne vidim, kot črni sploh ne znam parirat... Ima kdo kak res dober pdf/knjigo, da bi malo obrnil in vsaj malo napredoval?
 14. Mrhovinar

  Android

  Za fotra iščem nek telefon. Glede velikosti se je že sprijaznil, da bo cegl, ker noče izkašljat velikih vsot keša za manjši/kompaktnejši telefon. Precej standardna uporaba: - klici/SMSi - maili - vreme/net - sem in tja kakšna fotka - kak YT posnetek Budget cca. 150€. Xiaomi, Motorola??, Nokia?? Hvala!
×
×
 • Ustvari novo...