Skoči na vsebino

smarnca

Rumeni jak
 • Število vsebin

  502
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

357 Fant od fare

Več o članu smarnca

 • Butast stavek
  ne ve, kam bi sam s sabo.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 643 vohunjenj
 1. Fora je da sem čist zgubil moč v prstih. Ne morš verjet kolk se to pozna. Pornič ma dost šalce imo. Ampak ko je pa treba kej orenk pinchat pa kr ni moči. Al pa podprijem tm pri tretjem kompletu. Ne gre!
 2. Domačica ja. Čist fraj je blo. Skupaj 2 navezi. Tist sektor na začetku je bil pa čist nabit. Ne vem a se nobenmu ne da hodit naprej. Una sedmica, ki sem jo probal je bla Pornič btw. Pridem še
 3. Je bilo kar toplo. Če je popihal veter je blo treba dat gor pulover drugač pa kratka majca Sem pa reeees švoh. En 6a sem zlezel pa dva 5c+ Pol sem se še na topiča matral na enmu 7a tm vmes ampak ni blo ne
 4. Evo je odločeno. Padla bo Čreta! Bom lahko zaključil projekte od lanskega leta... ...al pa tud ne
 5. Mene je pa hrbet med karanteno bolel zaradi preveč sedenja. Po prvem treningu je bolečina izginila instant BTW @thepeach a pol praviš da za vikend se nam ne splača hodit v Kotečnik? Bo gužva?
 6. smarnca

  Hribi

  Pa kaj je s požari planinskih koč v tistih koncih. Žalostno Vsaj kočo na Okrešlju bodo odprli letos
 7. Tole je bil kr self ownage Kolk morš bit glup da ti kaj takega sploh rata.
 8. Dvakrat sem bil na stenci, plan za prihodnji teden pa je it nekam ven v skalo. Imam iste težave. Čist sem brez filinga. Še za stopit sem mogu res gledat da bo prav. Moja težava je da sem hangboardal samo prvi mesec potem sem pa nehal in sem orenk švoh. Že pri smerci na šalcah me je mega navil, kar pred korono ni bila težava saj sem prej komot šalce držal ampak zdej je pa kr težava. Crimpi so še bolj žalost Pomoje kak mesec rednega treninga pa bomo nazaj.
 9. A ne znaš brat al si bebav? Trudim se po najboljših močeh da kupujem naše stvari. In ja tud pri cunjah gledam
 10. smarnca

  Vesolje

  Na Marsu pristaja Perseverance Dobili bomo live slike takoj, ko pristane (in ko podatki pridejo sem)
 11. če malo pogledaš kaj kupuješ in kje kupuješ se to ne bo zgodilo
 12. Kar naj nabija tale punčara. Od covida naprej sem se začel izogibat kitajskega šrota kot hudič križa. A ste vedl, da je preko 70% magnezija za športnike iz kitajske iz enega kraja? In kaj so vrli Kitajci naredili tam? Onesnažili vse do te točke da se ne da tam živet "Huh ampak šmarnca pusti magnezij VSA tehnologija pride iz Kitajske!" Tudi to ni res. Celotna azija proizvede 1/3 čipov na svetu. Ostali 2/3 so proizvedene v evropi in ZDA Zakaj bi želel podpirat neko dikataturo kjer ne poznajo delavskih pravic in se jim dobesedno jebe za okolje?
 13. smarnca

  Rog pada

  Tole je pomoje un za gumijaste naboje
 14. smarnca

  Hribi

  Jao jao jao Bi od alpinistov pričakoval, da bodo malo bolj spoštovali goro.
×
×
 • Ustvari novo...