Skoči na vsebino

P: Grafična kartica Geforce 750 2GB

filip007

Priporočeni prispevki

Filip, ne vem, če to ponujaš na pravem mestu. Ta grafična nima kaj početi z aktualnimi igrami, njen performance je na ravni integriranih GPU-jev. Edini smiselni namen,  ki ga vidim, je, da se vgradi v nek res star komp, morda za kakega malega otroka, če tisti komp ne premore integrirane grafične kartice. A zato (vsaj jaz) ne bi plačal 55€. Verjamem, da si z njo preživel veliko let lepih trenutkov in ti je prinesla ogromno veselja in zadovoljstva. Zagotovo ima zate sentimentalno vrednost. A žal le zate, za potencialnega kupca pač ne.Tole je v rangu plačila six-packa piva, ali celo podaritve, samo, da se je znebiš in ti ni več v napoto.

• Račka +1 6
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Edina prednost tele kartice je, da je njeno čipovje sposobno furat 4 ločene videoizhode.

Če ima dotična kartica 4 izhode v fizični obliki pa neavem (veliko jih pač nima).

V kolikor jih ima, je realna vrednost 30€, ker za tale denar dobiš GT730, ki je passivno hlajena, ne potrebuje dodatnega napajanja in ima 4 HDMi/DVI izhode.

prašali ste me, povedal sem vam

lep lp

Povezava do prispevka

Potem 40€, če je 730 30€.

To prodajam za prijatelja.

Sem bil na raznih konzolah so dosti poceni. Geforce 1060 6GB prodal kako leto nazaj za 250€ dobil pa za 130€ še izven krize.

Verjamem, da imate dobre službe in grafično za 4 cifre, jaz žal ne.

Povezava do prispevka
filip007 reče pred 56 minutami:

Tudi v primeru, da si le super konobar v McDonaldsu, še ni razlog za nabijanje cen predpotopnemu hardweru, da maš potem za tri paštete več na teden...

45 EUR bo ok. Tukaj, na tem forumu, ofkors...

uredilo bitje SL4FKO
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
filip007 reče Dne, 5. 3. 2023 at 19:18:

Potem 40€, če je 730 30€.

To prodajam za prijatelja.

Sem bil na raznih konzolah so dosti poceni. Geforce 1060 6GB prodal kako leto nazaj za 250€ dobil pa za 130€ še izven krize.

filip007 reče Dne, 9. 3. 2023 at 17:42:

Zdaj se prodaja za 40€ tukaj, FB in Slo-tech.

A pol je bla vmes kakšna akcijska cena, ki je bila "prestižnejša"? :w00t:

Povezava do prispevka

Vpiši se za komentiranje

You will be able to leave a comment after signing in

Vpiši se
  • Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...