Skoči na vsebino

maksi

Vesoljc
 • Število vsebin

  559
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

42 Jezus

Več o članu maksi

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. MS je sedaj lastnik Bethesde in Obsidiana, we can dream.
 2. Ta statistika produktivnosti ni produktivnost samega delavca, ampak tehnološka, nehajte jo navajati če nimate pojma kaj pomeni. Ne pomeni da povprečen Švaba naredi dvakrat več, ker je bolj priden/iznajdljiv na istem delovnem mestu.
 3. Nikjer, še v ZDA je to podvig.
 4. ker je (dosti) šibkejša stran v tem odnosu saj imaš davčne olajšave za vlaganje v raziskave in razvoj
 5. Produktivnost dela lahko samo povečajo delodajalci, ne delavec ali država. Kar delaš z povečevanjem minimalce je, da jih siliš da povečajo produktivnost če hočejo preživeti na trgu, ter da se folk množično ne izseljuje v države z višjimi plačami (to so naredili npr. Romuni). Tvoja teorija samo drži če bi država imela zaprte meje. Trenutno pač država drži štango delodajalcem, ki hočejo obdržati konkurenčnost z uvozom poceni tuje delovne sile, samo počasi tudi neki Bosanci postajajo predragi.
 6. Tistih 20% je tako pogosto kot tistih 100% pri 3080 vs 2080.
 7. In očetovski dopusti so socializem, medtem ko je rodnost (domorodnih) Švicark verjetno nižja kot Slovenk.
 8. Ker imamo dosti manjše plače in enake stroške malice in prehrane kot v razvitih državah, pač oboje ne moreš primerjati. Ko bo oboje mogoče sestavljajo kakih 10% povprečne neto plače, potem se lahko pogovarjamo o ukinitvi tega.
 9. 3090 samo 10% hitrejši od 3080 https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-3090-gaming-performance-review-leaks-out
 10. Samo potem je remake, might as well naredijo Crysis 4, ki se bo bolje prodajal. Nismo Crytek developerji, da bi vedeli kako kompliciran bi bil port na nov pogon (in kako bi bil potem zvest originalu). Tale remaster delajo zato, ker pri Cryteku že nekaj časa ne cvetijo rožice, pa rabijo denar za nove projekte.
 11. Očitno ne razumeš besede remaster, kar ti zahtevaš je remake.
 12. tole itak nima smisla, ker če ga ne boš mogel dobiti boš frustriran in kupil xbox (če ne bo tudi tam shortage)
 13. maksi

  Nakup novega računalnika

  ffs, priročnik za plato v pdf obliki dobiš na spletni strani proizvajalci med gonilniki
×
×
 • Ustvari novo...