Skoči na vsebino

maksi

Vesoljc
 • Število vsebin

  569
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

47 Jezus

Več o članu maksi

 • Stopnja
  dostavlja picajzle na dom.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. magic power of Cell... oh wait jebeš gpuje in procesorje, hitri ssdji so holy grail gaminga
 2. Tisti, ki ima znanje to popraviti, se ne bo ukvarjal z gpuji vrednih 100€.
 3. Noben ne ve, tole je še vedno skoraj 30x počasnejše kot pomnilnik, tako da tisti, ki to primerjavo kot nadomestek, so smešni.
 4. maksi

  Monitorji

  Sodeč po specifikacijah je to kvazi hdr400, ker ima max. svetilnost zgolj 350, kar doseže praktično vsak boljši IPS monitor. Tale Premim Freesync pa prinese LFC in kvazi HDR, big deal, če greš HDR potem si nabavi nek proper TV.
 5. a to delajo v Iraku pać furaš mestno gverilo, nacionalna garda oz vojska ne more izvajati izredno stanje večno
 6. ja, smo videli kako je uspešna ta metoda v Afganistanu in Iraku
 7. maksi

  Monitorji

  To bi omenil, samo vem že reakcijo atomica, pa se mi ne da prepirat z njim glede tega. Tak 27" 1440p 6:9 monitor bi stal 250€, pač tak monitor več kot 450€ niti ni vreden, on pa piše kako je oh in wow. Zame VA paneli odpadejo zaradi slabe pixel odzivnosti, tako da je 144hz bolj blažev žegen, ker imaš več ghostinga kot pri ostalih panelih.
 8. maksi

  Monitorji

  8-bitni VA panel, nič posebnega.
 9. te amd grafe sm crkujejo https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-3080-users-report-crashes-black-screens-during-gaming/
 10. MS je sedaj lastnik Bethesde in Obsidiana, we can dream.
 11. Ta statistika produktivnosti ni produktivnost samega delavca, ampak tehnološka, nehajte jo navajati če nimate pojma kaj pomeni. Ne pomeni da povprečen Švaba naredi dvakrat več, ker je bolj priden/iznajdljiv na istem delovnem mestu.
 12. Nikjer, še v ZDA je to podvig.
 13. ker je (dosti) šibkejša stran v tem odnosu saj imaš davčne olajšave za vlaganje v raziskave in razvoj
 14. Produktivnost dela lahko samo povečajo delodajalci, ne delavec ali država. Kar delaš z povečevanjem minimalce je, da jih siliš da povečajo produktivnost če hočejo preživeti na trgu, ter da se folk množično ne izseljuje v države z višjimi plačami (to so naredili npr. Romuni). Tvoja teorija samo drži če bi država imela zaprte meje. Trenutno pač država drži štango delodajalcem, ki hočejo obdržati konkurenčnost z uvozom poceni tuje delovne sile, samo počasi tudi neki Bosanci postajajo predragi.
×
×
 • Ustvari novo...