Skoči na vsebino

Aktivist Vanč

Rumeni jak
 • Število vsebin

  17 621
 • Dan prve porumenitve

 • Dnevne zmage

  18

Aktivist Vanč je zmagal 15. marca

Bitje Aktivist Vanč je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

8 461 Jezus

Več o članu Aktivist Vanč

 • Butast stavek
  Pasivna verzija

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 6 983 vohunjenj
 1. Napredek je dejansko gromozanski od pičkarij, ki so jih stvarali še slabo desetletje nazaj.
 2. Saj ne bom kupil dizla, vsaj 90% nimam namen. Zgolj v primeru, če bi padla res kaka super prilika. Maš kak link, da ima slabe asistenčne sisteme? Jaz sem pogledal samo dva youtube testa in niso kaj kritizirali.
 3. Meni, ki nisem vajen, deluje kar zmeda. Je pa mi bratranec, ki živi tam zdaj že dosti let rekel, da bolj ajnfoh sistema od njihovih cest in ulic ni. Vam verjamem
 4. Res je, da nisem prebral zadnje vrstice. Shame on me.
 5. To zveni nekaj v rangu velikosti Gorišnice in verjetno res nisi mel nekih hudih problemov.
 6. Meni je What we do in shadows tudi kul. Ni mi nek presežek, je pa mi blo čist dovolj kul, da sem z veseljem šel čez.
 7. Najbolj uporabnikom neprijazen sistem bi ti podturil starcem? Kjer bo treba neko malenkost najt v nastavitvah pa rabiš senior developerja, da ti naštima? To obstaja?
 8. Je že! Kako menda? Na gnoju sem videl, potem je ziher res.
 9. Aja, vidim so ti že odpisali jaz sem zgornji post napisal preden sem pogledal nadaljnje poste.
 10. Nekaj takega sem gledal, ne točno tega, ta motor. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19808711&display=Cupra Formentor Australa sem gledal, ker mi je kar všeč, ko sem ga videl. V mojem malem rodnem kraju je edina avtohiša Renault in so mi bli tudi pogoji kar zanimivi glede financiranja, plus ta hibrid baje deluje zelo OK. Forhing ni samo EV. Nekaj novega mi je zanimivega, čeprav imam kar nekaj pomislekov. Dobiš na papirju vsaj veliko vsega za majhen denar. Bencinski motor s 130KW. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19806915&display=Forthing T5 Evo
 11. Tako, da je potem vseeno zaključek, da je za random userja Windows vseeno boljši, seveda z vidika prijaznosti do uporabnika. Za naprednejše userje pa je že lahko stvar debate.
 12. To pa tak al tak. Jaz že celo večnost nisem slišal za kake večje probleme, razen pri kakih starih mamicah, ki klikajo na vse možno. Samo napis mora bit "kliknite tukaj" in brez pomisleka kliknejo takoj gor z veseljem.
 13. Jaz nekaj časa sem, potem pa sem prakično povsod po spletu in YouTube zasledil, da nima smisla in je Windows Defender in updejti njega, povsem dovolj.
 14. Pa kako je res z varnostjo Linuxa? Nekoč sem slišal (čist možno, da samo butaste govorice), da je varen, ker je userjev malo in ni neke volje po vdorih... če se baza razširi pa bo tudi več pizdarij v zvezi z Linuxi. Kako deluje varnost tam?
 15. To nekako razumem, da se ti kot programerju ljubi ubadat s tem. Meni se absolutno ne. Sem pa res čist random user...
×
×
 • Ustvari novo...