Skoči na vsebino

Aktivist Vanč

Rumeni jak
  • Število vsebin

    19 423
  • Dan prve porumenitve

  • Dnevne zmage

    18

Aktivist Vanč je zmagal 15. marca

Bitje Aktivist Vanč je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

9 151 Jezus

Več o članu Aktivist Vanč

  • Butast stavek
    Pasivna verzija

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 12 810 vohunjenj
  1. Ja kaaaak? Ne zna italijasnko, da bi poklical!
  2. Ni Heretik nekaj sodeloval z njim? On ga lahko povabi.
  3. Saj sem napisal, da tudi sam kupujem slovenske in dam pač kak € več, drugih zadev pa po večini pač ne. Enako je cashman napisal, da je kupil v DE zaradi cene in potem mu vleti kmetek in pove, da bi raje kupil pri njem za 50€ več, čeprav je on točno povedal razlog zakaj je kupil v tujini in da ga ne moti engraving.
  4. Lahko čisti alkohol in se pač naučiš dozirat, ker je vedno isto.
  5. Same prednosti, edino pač predozirat se ne smeš. Čudno, da tega ne nudijo v restavracijah. Zraven večerje si namesto kozarčka vina privoščiš tampon namočen v vrhunsko vino v ćmar. Mmmmm.... pa kaka luštna kelnarca ti inserta.
  6. Zadane alkohol, ker se absorbira preko ćmara in imaš učinek opitosti, napihati pa ne moreš policiji, ker nimaš alkohola v izdihanem zraku. V krvi bi ti ga seveda našli, ampak ni glih pogosto, da te s prve peljejo na odvzem krvi.
  7. Saj to vemo, zato pa naročujemo tam. Tipkovnice sicer jaz kupujem naše. Drugače pa gledamo pač na ceno in zato se ti redko kdo oglasi, ker vnaprej ve, da mu ne moreš zrihtat po taki ceni. Če bi bil super ugoden bi ti na veliko leteli ZS-ji. Še pri best frendu, ki ma trgovino z gradbenim materialom, ga ne kupim, če vidim, da drugje dobim ceneje nekaj. V osnovi pa jemljem pri njen. In on to popolnoma razume, ti pa se čudiš za neznance.
  8. On piše, da je dobil za 160€, ti pa mu ponujaš super ponudbo za 210€
  9. Meni je UPS takrat rekel, da mi ne more nikjer v mojem kraju pustit. V večjih krajih pa verjetno že imajo kako prevzemno mesto.
  10. Saj glede Rejzorke sem se zezal Ampak poznam pa to legendarno fotko, ker se na gnoju še zdaj pojavijo komentarji o tem ocean bay ilusion haha... O uporabniku pa res nimam pojma.
  11. Pokliči ti njih rajši. Jaz sem z UPS (edinimi od vseh dostavnih) imel največje probleme. Kao Amazon ni dal moje telefonske gor in me niso mogli kontaktirat pa sem avtomatično prejel to obvestilo kot ti. Sem čakal naslednji dan in ga spet ni blo pa sem klical, da ni res, da me ni blo doma... pa so ugotovili, da me kurir ni mogel kontaktirat. Potem sem jim moral dati cifro, da so jo oni prenesli kurirju.
  12. Saj pa ja,z zato sem dodal še Zagreb, da se vidi, da so povsod isti "glavnomšečani". Močvirniki, Sajarevčani, Purgeri, Beograđani... Pa praktično nikjer jih preostali ne marajo, oni pa njih ne.
×
×
  • Ustvari novo...