Skoči na vsebino

Aktivist Vanč

Rumeni jak
  • Število vsebin

    17 919
  • Dan prve porumenitve

  • Dnevne zmage

    18

Aktivist Vanč je zmagal 15. marca

Bitje Aktivist Vanč je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

8 550 Jezus

Več o članu Aktivist Vanč

  • Butast stavek
    Pasivna verzija

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 7 090 vohunjenj
  1. Kaki oglas je te to? Kaj je queer prijazno okolje? Vsi sosedje morajo podpisat soglasje? Je študent al študentka al ne ve?
  2. A misliš, da bi 90 letni stric šel z mano na koncert Zlatkota? To bi blo v bistvu kar kul, potem bi jaz tudi šel.
  3. Oni itak že dremajo... pa jaz tudi na koncu
  4. A tu se dela primerjava samo za 4 del al kako? Že lani smo imeli debate o tem pa je blo govora samo o kratici AC. Ker se je ta kratica ogromno krat pojavljala kot samo AC in jaz sem dejansko par tednov mislil, da se govori o Assassin's Creed in mi večkrat ni blo jasno kaj ma veze ta igra v debati. Sem opazil, da je blo več takih uporabnikov. Ni se lahko navaditi na kratico za Armored Core, če je večina tukaj za igro (franšizo) slišala šele pred kratkim. V celi zgodovini foruma se ne spomnim, da bi bilo kdo (tudi trenutni fani) kadarkoli omenil franšizo. Še takrat, ko smo se menili o From špilih, ni bila nikoli omenjena.
  5. Itak, da gre za prepoznavnost. Plus na vseh kriterijih ta argument puši po celi črti. Razen iz vidika femboya mogoče. Metacritic ma ena igra blizu 90 (88), druga pa 65, prodane kopije, prepoznavnost...
  6. Bo gledal kdo otvoritev olimpijade? Mogoče malo poškilim na TV vmes... Al pa mam še na izbiro koncert Zlatka, ki pa se ga bom najverjetneje kar izognil Edino, če se ga grem tja samo nasekat... to pa mi tudi ne diši najbolj danes.
  7. Ajde... to je potem nekaj čist drugega, če ti rečeš, da si zaluži. Potem pa bo že tako in naj si ga bodi.
  8. Smo že davno obdelali, da je to edino Assassiin's Creed. lp
  9. Jaz sem gledal, ker mi je nečak priporočal. Se strinjam z oceno okay-iš. Je mi blo čist kul za pogledati, da pa bi nekaj kul v zvezde in priporočal kar vsem kolegom povprek, pa ne bi. Bi pa vsekakor vsakemu, ki išče neko serijo za pogledat, rekel naj vrže uč na medveda in ga pogleda.
  10. Eh, to po moje ne bo. To bi jim vzelu full preveč cajta. Za ta ozek fan base jim je dovolj, da štepajo naprej na hitro to kar so po istem kopitu. Kalup zdaj majo.
  11. Sn vedo, da lahko računam vsaj na tvoj support
×
×
  • Ustvari novo...