Skoči na vsebino

Aktivist Vanč

Rumeni jak
 • Število vsebin

  16 986
 • Dan prve porumenitve

 • Dnevne zmage

  18

Aktivist Vanč je zmagal 15. marca

Bitje Aktivist Vanč je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

8 215 Jezus

Več o članu Aktivist Vanč

 • Butast stavek
  Pasivna verzija

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 6 723 vohunjenj
 1. Grozen je ta Sadhu kaj vse šredlaga!
 2. Jaz jih imam že leta in leta tako za Windows (razen na laptipu, ki je bil serijsko) kot Office in ni nobenih problemov. Pa saj so že pizdarije reklamirali celo po uradnih slovenskih novicarskih portalih, ne vem al celo RTV Slo al N1 al 24ur...
 3. Upam, da si jim dobro zakasiral in rekel, da si samo za Windowse dal 150€!!!
 4. Aktivist Vanč

  Android

  1.567.482 fotk boš dal na steno? Tu nekje je baje povprečje koliko jih v prvih 3 letih starši naredijo. Pol pa jim zmanjka placa na stenah za starost 4+. Saj vem... nimam froc in ne razumem. Je pa mi vseeno smešno
 5. Srečno vsem, ki slavite! Zakon dan! Vsem mladim in mladim po srcu!
 6. Če si vsaj 30 danes, potem boš že za likvidacijo!
 7. Ko bodo začeli pobijati starčke zaradi nevzdržnosti pokojninske blagajne in želje naslednikov po dediščini bo prepozno! Zbudite se, odprite oči! Danes so to oni, čez dobrih 30 let boste to vi!
 8. To nisem mel pojma. Sem vedno mislil, da je eno. Referendume bom ZA, evroposlancev pa najverjetneje ne bom volil. Tbh sem se toliko ogradil od politike, da sploh ne spremljam teh volitev in ne vem kdo so kandidati. Tisti papir, ki je zadnjič bil v nabiralniku, sem kar zraven kaslca v smeti fuknil.
 9. Jaz sploh nisem vedel, da so 4 referendumi. Od kdaj? Niso vedno bli trije?
 10. NImam pojma, jaz sem mu predal tvoj nasvet, zdaj pa naj naredi kaj ga je volja Njemu glih jointi več ne sedejo, pa jih je leta kadil dnevno. Zdaj pa občasno in mu ni več do njih, bi pa efekt tu pa tam.
 11. Zdaj pa mi glih piše, da je v neki YouTube testih videl, da je kao najboljši Zeus GT3 in zdaj bi pa tega Ma naj kupi kar hoče, jaz itak nimam pojma o tem. Ma po netu dovolj infomracij, da se sam odloči. Zeus GT3
 12. Kar fukni 11. Jaz sem dolgo odlašal in mam zdaj povsod 11 pa mi je bolj kul. Zdaj ne vem, če so kake fore pri zahtevnih uporabnikih, za takega kot ti omenjaš bo 11 super.
 13. Pa DaVinci je skoraj 300€. To sem mu pač povedal, ker sem se spomnil, da je nekoč Vlaho tu nekje omenil
 14. On v bistvu tudi ne pozna zadev in ima zdaj samo tega DaVinci IQ2 nagledanega, ki sem mu ga jaz omenil. Saj sem mu rekel naj pogleda več tega, ampak je zdaj čist zmešan, da hoče to @Berbasecks kaj pa je to za model od Snoop Dogga? Da mu še to predstavim.
×
×
 • Ustvari novo...