rage Objavljeno 15. marec 2023 Share Objavljeno 15. marec 2023 (urejano) Kot napisano v naslovu, prodam nekaj iger za Switch. Lahko pošljem po pošti, če plačate prek Flik ali TRR vnaprej, ceni v tem primeru dodajte en evro. Osebno: Koroška. - Mario Golf: Super Rush (31 evrov) - 51 Worldwide Games (26 evrov) prodano - Metroid Dread (38 evrov) prodano včeraj ob 21:09 uredilo bitje rage Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 15. marec 2023 Share Objavljeno 15. marec 2023 Zdej mi prvo povej nekaj - prodaš zares ali si samo napisal in se ne misliš več javljati? Navedek Povezava do prispevka
rage Objavljeno 15. marec 2023 Avtor Share Objavljeno 15. marec 2023 Ne razumem povsem, kaj sprašuješ 😂 Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 15. marec 2023 Share Objavljeno 15. marec 2023 Jah enega somnenjalnicarja sem pred nekaj časa čakal cel mesec, da mi proda neke igre za switch, pa niti odgovoril ni. Ok, zdaj ko vidim, da smo vsi resni, preidimo na posel. Bi vzel Metroid Dread. Ti pišem na ZS. 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.