Skoči na vsebino

MorskaGlista

Rumeni jak
 • Število vsebin

  120
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

31 Jogurt

Več o članu MorskaGlista

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. MorskaGlista

  Ugani igro

  Pa to je tisti stvor z rilcem na trobento, ki skače okrog stolpa po platformah, se izogiba kroglam in mora priti na vrh. Samo še imena se spomnim.... Edit: ne ne rilec od odojka je imel, zdaj sem se spomnil 😁 Ime je nekaj podobnega Nimbus, Nibus, nekaj takega...
 2. MorskaGlista

  Ugani igro

  Bravo ti! Cool Coyote in Fire & Ice. 😁
 3. MorskaGlista

  Android

  Super, hvala za obširno pojasnilo, to marsikaj spremeni. Se pravi bom počakal, da uradne podpore sploh ne bo več pa potem namestim en custom rom.
 4. MorskaGlista

  Ugani igro

  Pa ena še lažja, da se odkupim za tisto s prejšnje strani, ki ste jo preskočili...
 5. MorskaGlista

  Ugani igro

  Ok ta je easy...Apocalypse 😁
 6. MorskaGlista

  Ugani igro

  Točno se spomnim te vmesne sekvence in tudi gameplaya, predvsem ognja, ki je padal iz teh gorečih bakel. Prav en flashback do kosti mi je povzročil ta screenshot. Ampak naslov mi pa nikakor ne pade na pamet 😮
 7. MorskaGlista

  Android

  Na Pocotu F1 security updati zadnje čase zamujajo kar precej (4 mesece) in razmišljam, da bi si namestil kakšen custom rom. Kako je z bančnimi appi na teh custom romih, deluje vse bp?
 8. MorskaGlista

  COVID-19

  Na Primorskem je itak skoraj vsak drugi imel neko "zajebano" gripo lani decembra. Folk tukaj je že od vedno sumil covid in kot kaže je lahko res bil. Samo ponavljam, zakaj bi se virus potem razširil iz kitajske, če se časovno ne ujema s tem njihovim pacientom 0?
 9. MorskaGlista

  COVID-19

  Ok zdaj meni nekaj ni jasno. Ne maram teorij zarote, se držim ukrepov in razumem, da je situacija zajebana. Ampak! Junija letos so v Italiji ugotovili, da je bil v Bergamu covid zaznan v odpadnih vodah že novembra 2019. Sedaj pa so ugotovili še (po vzorcih, ki so jih vzeli nekaterim rakavim bolnikom oktobra 2019) da so bili tej vzorci pozitivni, torej je bil folk tam okužen že septembra 2019!! Sicer so res poročali o povečanem številu težje pljučnice, ampak! Zakaj ni bilo take panike? Zakaj ni bilo navala v bolnišnice in kako to, da ni že cela Italija okužena, ko pa je tam virus po bolnišnicah razsajal že septembra 2019 in ni bilo nobenih ukrepov?? In iz kje dafak je ta virus prišel, če je bil že takrat v Italiji? Potem odpade vsa teorija o pacientu 0 v Vuhanu 😮
 10. Cena za disk in kondenzaror - odvisno za kakšen avto (na oko za en povprečen avto, bi rekel 80€ za kondenzator in 80€ za disk). Sej najdeš na brzino na netu vse cene (Anet, Euroton, itd...). Za olje pa odvisno od kvalitete/znamke/tip motorja, lahko je 2€ na liter iz Hoferja, lahko pa 20+€ na liter.
 11. MorskaGlista

  COVID-19

  Tukaj v naših krajih delujeta 2 gostilni na takeaway, ampak si folk vzame pijačo in pije zunaj za mizami. Policija se pelje mimo in nikomu ništa. Pa še lokalni občinski redar se s službenim triciklom občasno ustavi na pijači. Hm.
 12. MorskaGlista

  COVID-19

  Gre za to da folk ne bo šel kupit SAMO stvari, ki niso nujno potrebne (torej živila) in tako hodil po nepotrebnem okrog. Sej ima smisel takšna logika.
 13. MorskaGlista

  COVID-19

  Pravijo, da naj bi vlada dobivala podatke neposredno iz bolnišnic in domov ostarelih, in sicer na dnevni ravni, medtem ko NIJZ zabeleži smrt šele, ko dobi izpolnjen tonamenski obrazec o smrti iz ustanov, kar zaradi preobremenjenosti traja več dni. Sklepam torej, da tudi podatki vlade niso ravno točni in so bolj točni tisti od NIJZ, ki pa pridejo z večdnevno zamudo.
 14. MorskaGlista

  COVID-19

  Ker NIJZ ni ažuren in podatke posodablja z večdnevno zamudo. To je uradna razlaga NIJZ.
×
×
 • Ustvari novo...