Skoči na vsebino

MorskaGlista

Rumeni jak
 • Število vsebin

  819
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

MorskaGlista je zmagal 24. februarja 2021

Bitje MorskaGlista je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

477 Fant od fare

Več o članu MorskaGlista

 • Butast stavek
  fura šizntraktor na konfete.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 653 vohunjenj
 1. MorskaGlista

  Samsung

  https://www.ifixit.com/Guide/Samsung+Galaxy+S9+Charging+Port+Replacement/119327
 2. MorskaGlista

  Samsung

  Pa tolikokrat smo že izpostavili pomen čiščenja dovoda za elektriko na tem forumu in evo ti na
 3. Ma glej če uspem narediti nek config file, katerega si potem importas v app, ti pošljem. Samo sem v gužvi z delom, poskusim, čim bom imel kaj časa.
 4. Ampak res, na 11T so zdaj povsod veliki popusti
 5. Jaz uporabljam VPN unlimited, imajo serverje po celem svetu, izbereš lahko različne protokole, imajo no logging policy. Lifetime subscription me je prišel 20€, zrihtal sodelavec informatik, nimam pojma, kako in kje. Deluje v redu, edino hitrost jih občasno malo jebe, ampak nič kritičnega. Bi ti komot odstopil en slot, ker imam 5 slotov v paketu, ampak ne vem kako, brez, da sharam credentialse od accounta. Če ugotovim, ti sporočim.
 6. Kar se spomnim iz člankov naj bi bilo pomanjkanje čipov odpravljeno nekje do 2024. Če najdem članek z razlago, zakaj je do pomanjkanja sploh prišlo in kako se rešuje, prilepim. Trenutno je problem kablovje (namenski supki kablov s konektorji), katerih največji proizvajalec je Ukrajina.
 7. MorskaGlista

  Android

  Trenutno je na Amazonu razlika v ceni med Pixel 6a in Pixel 6 samo 80€, se po mojem bolj splača vzet kar Pixel 6.
 8. MorskaGlista

  Android

  Hvala! Sicer me bolj zanimajo dolgoročne izkušnje uporabnikov. Po specifikacijah so itak super, vidim pa, da se v reviewih folk pritožuje nad štekanjem po določenem času, pregrevanjem, segrevanjem pri polnjenju, itd.. kar najbrž v testih niti ne opazijo v tako kratkem času. Pa ne bi glih pljunil 700€ in imel potem take osnovne probleme. Edit: evo naročil Pixel 6 Pro pa bo, kar bo.
 9. MorskaGlista

  Android

  Ima kdo Pixel 6 ali 6 Pro? Razmišljam o nakupu ampak so reviewi na amazonu kratko malo grozni, milijon problemov. Kakšne imate kaj izkušnje? Hvala.
 10. Jaz sem kar precej igral Golden Axe
 11. Ja jaz tudi nisem koristil dejansko nič, bi pa vseeno podaljšal, dej mi prosim na zs še enkrat podatke za nakazilo (PayPal). Hvala!
 12. Nekaj bi te vprašal, glede na to, da imaš že dlje električni avto. Pri hiši imamo 2 hibrida, enega od teh pa nameravamo menjati za električno vozilo, nekaj bolj dostopnega z dosegom nekje 200-300km za krajše vožnje, za daljše itak ostane drugi hibrid. Se splača it v nakup električnega vozila izključno iz vidika nižjih stroškov (servisi, gorivo) v sorazmerju z višjo nakupno ceno? Hibrid je sicer bolj varčen od klasičnega vozila, ni menjalnika, sklopke in povezanih stroškov, ampak še vedno je tukaj servisiranje termičnega motorja in pa bencin.
 13. a ne veljajo taki intervali samo za tekmovalne zadeve, se pravi glede na ure na progi?
 14. Meni izgleda to precej zanimiva zadeva za solo potovanja https://gasgas.com/en-us/models/travel/gasgas-rx-450f-replica2023.html
×
×
 • Ustvari novo...