Skoči na vsebino

MorskaGlista

Rumeni jak
 • Število vsebin

  340
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

MorskaGlista je zmagal 24. februarja

Bitje MorskaGlista je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

200 Tabornik

Več o članu MorskaGlista

 • Butast stavek
  vleče samo še filter.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 626 vohunjenj
 1. MorskaGlista

  COVID-19

  Jaz sem pravkar poklical zdravnika, ker sem vprašal, če se lahko cepim s čim drugim in ne z AZ, pa je rekel, da se trenutno puca zaloge AZ in da ne bodo dajali drugega, dokler se tega prvo ne porabi. Hm.
 2. MorskaGlista

  COVID-19

  Se je tukaj že kdo cepil z astrazeneco in je še med živimi? Sem dobil termin pa ne vem, kak bi
 3. MorskaGlista

  COVID-19

  Ugotovili so degenerativne spremembe, vidne na rentgenu. Sej jaz tudi ne vem, kaj in kako, samo povem, kar so ugotovili.
 4. MorskaGlista

  COVID-19

  Asimptomatski glih ne, pač tisti, ki so zboleli, tudi če ne s tezkim potekom. Asimptomatskim virus itak do pljuč ni niti prišel.
 5. MorskaGlista

  COVID-19

  Če se ne motim, so nekaj časa nazaj precejšnje degeneracije pljuč opazili pri popolnoma vseh bolnikih, ki so preboleli covid, ne glede na resnost poteka. Seveda je tezji potek pustil hujše posledice, vendar, spremembe so bile vidne pri 100% bolnikov iz vzorca. Na žalost se res ne spomnim, katera raziskava je to bila.
 6. Glih v soboto sem bil tukaj, sej ni tako v pizdi (če imaš enduro 😁). Samo ti pa res nimaš srece, da si še kamenček dobil v glavo. Glede tistega kosa pa, pazi na material, da ne dobiš kaj čudnega. Ni za se zajebavat s takimi deli, zaradi katerih lahko zletiš s ceste.
 7. Tako sem naredil jaz, trajalo je malo več kot en teden.
 8. Pejdi če ne do servisa pa naj ti na hitro pogledajo, bodo takoj videli, kaj je na stvari. Glede na vzvod pa dinamiko padca motorja je celoten kos zamaknjen pri stiku z zgornjim križem, ravno tam, kjer se privijači.
 9. Točno tako, sej se že po sliki vidi, da je cel kos zamaknjen in ne zvit. Ta material se sploh ne more zvit, običajno poči. Forsiranje bo pa povzročilo točno to, da se zlomi. Druga stvar, preveri prednji križ, običajno se zamakne, ko ti motor pade na mestu in je potem celo krmilo postrani. Malo popustiš vijake pa gre nazaj na mesto. Potem seveda zatosneš nazaj 😁
 10. MorskaGlista

  COVID-19

  Se prijaviš na tej "aplikaciji", dobiš po smsju kodo, s katero potrdilš prijavo v tej "aplikaciji", nakar ti izpiše, da je bila koda že uporabljena. Jaz res več ne razumem, ali imamo v Sloveniji same debile na področju organizacije cepljenja in vzdrževanja državnih informacijskih sistemov ali kaj? Pa sej ena sama stvar ne deluje?!? To vse skupaj že izgleda, kot da te nočejo cepiti in delajo samo propagando, da se lahko vsi cepijo. Ma naj grejo vsi skupaj nekam res.
 11. MorskaGlista

  COVID-19

  Klical zdravnika, kaj je zdaj s tem cepljenjem in vprašal, če sem v evidenci ali ne, glede na to, da sem se prijavil že 4x (eZdravje, zdravnik, cepilni center pa še en portal, ki se ga zdaj ne spomnim) in prihajajo stalno neka nova navodila. No odgovor je bil, da nimajo pojma, ker je šlo vse izpod nadzora in veliko folka, ki se prijavi preko zdravnika, sploh ne kličejo. Svetovali so mi še prijavo v cepilni center Ljubljana (sem iz obale drugače). Vrhunska organizacija, hvala bogu, da imamo take strokovnjake, kot je Kacin.
 12. MorskaGlista

  Samsung

  Meni se je dogajalo isto, sicer ne na Samsungu, pa je bila kriva SIM kartica. Ko so mi jo menjali se to ni več ponovilo. Prav tako je bila kartica od A1, so tudi hoteli, da plačam menjavo, pa sem se malo pizdil in so naredili brezplačno.
 13. Tako jaz to razumem, ampak kot pravim, pri FURSu nikdar ne veš. Zato bi rad iz prve roke slišal izkušnje od koga, ki si je že izplačal kakšen večji znesek oziroma si redno izplačuje na TRR
 14. Dejansko na strani od FURSa res piše, da se dobiček od trgovanja z kripto ne obdavči, če ni del opravljanja dejavnosti. https://www.fu.gov.si/zivljenjski_dogodki_prebivalci/trgujem_z_virtualnimi_valutami Ne razumem, kako se lahko nekdo ukvarja s trgovanjem s kripto v okviru opravljanja dejavnosti, zakaj bi sploh prijavil tako dejavnost? Po mojem sicer frekvenca trejdanja nima veze, kot vem, dejavnost opravljaš, če imaš dejavnost registrirano, drugače ne. Me pa zanima, kako je s tem v praksi, ker sem pač imel s FURSom v preteklosti že slabe izkušn
 15. MorskaGlista

  COVID-19

  Pri meni je bilo enako, vonja nobenega, močne vonjave pa potencirane (npr. kis). Solata je imela vonj po tekočini za odmaševanje odtokov. No naj te potolažim, jaz po 3 tednih nisem vohal več nič, niti teh vonjav ne. Edino sladkarije so mi šle, to pa ja.
×
×
 • Ustvari novo...