Skoči na vsebino

MorskaGlista

Rumeni jak
 • Število vsebin

  519
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

MorskaGlista je zmagal 24. februarja

Bitje MorskaGlista je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

281 Fant od fare

Več o članu MorskaGlista

 • Butast stavek
  ne ve, kam bi sam s sabo.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 840 vohunjenj
 1. MorskaGlista

  Android

  Za Evropo so dejansko brez reklam, pa tudi GDPR naj bi izpolnjevali. Xiaomi zdaj ni več nek levi proizvajalec, da bi si dovolil kaj takega. Če se pa uvaža neke leve kitajske znamke je pa druga zgodba.
 2. MorskaGlista

  COVID-19

  Po pravici povedano tega res ne vem, bom vprašal. Bom povedal, če bo kaj novega
 3. MorskaGlista

  COVID-19

  Nazadnje, ko sem poskusil ta app, je narisal zeleno kljukico oz rdeč x in je bilo nedvoumno, ali izpolnjuješ pogoj ali ne. Če so pa kaj spreminjali nimam pojma.
 4. MorskaGlista

  COVID-19

  Sarkazem gor al dol, ni, da sem to slišal od nekoga, ampak osebno poznam situacijo. Info od včeraj (po 5 dneh intenzivne) je, da so mu začele zdaj odpovedovati ledvice. Skratka, cepivo očitno ni neka garancija ampak treba jemati vse skupaj z rezervo.
 5. MorskaGlista

  COVID-19

  Jaz bi poklical (pitaj boga kam), ker so očitno nekaj narobe vnesli v sistem. QR kode skenirajo tudi italijani, Avstrijci...in zna ta družinski član imet probleme, če gre v tujino
 6. MorskaGlista

  COVID-19

  Zaposlen od ene od strank, kjer delam, je cepljen (vsaj glede na potrdilo, ki je iz Srbije) in je na intenzivni na respiratorju v umetni komi. Nobenih pridruženih bolezni, 29 let star.
 7. MorskaGlista

  Android

  Xiaomi ima totalno v riti proximity senzorje, ki so virtualni. Sicer so menjali dobavitelja, ampak ne vem, od kdaj dalje, če sploh že, se uporabljajo boljši senzorji. Po mojih izkušnjah je, kot imaš srečo. Na Poco F1 je delal super, na Poco X3 je delal slabo (se je prižigal zaslon med klici), po kalibraciji pa je delal OK, na Redmi Note 10 Pro je čisto v kurcu, večino časa se ekran ne ugasne, ko telefoniraš. Opazil sem, da senzor zaznava neko kombinacijo dviga telefona in bližine obraza. Če samo pokriješ speaker se ne zgodi nič.
 8. PO izteku osnovne garancije. To je v bistvu nek bonus, če delaš pri njih servise. BMW je imel nekaj podobnega včasih, če si delal pri njih servise (sicer nenapisano oz neuradno). V kolikor se ti je kaj pokvarilo po izteku garancije in če je bilo očitno, da gre za nek defekt materiala, so ti nov kos šenkali, plačal si pa samo delo. So ti šli na roko, ker si pri njih servisiral.
 9. Ma na splošno lahko povsod malo zamudiš. Bolj striktno je za to dodatno garancijo.
 10. A VW ima zdaj tudi to foro s podaljšano garanciji?
 11. Če si zamudil na servis (po izteku osnovne garancije), naslednjih 30.000 km nimaš garancije, potem pa spet. Se pravi, če preskočis en servis, moraš narediti naslednja dva pri njih v roku, pa imaš spet aktivno garancijo.
 12. Če je garancija je garancija nimajo kaj komplicirati. Itak pa bi jim Japonci poslali Godzillo dol, če bi res delali probleme na servisu v času garancije.
 13. Za info, Toyota ima od junija dalje 10 let oz. 160.000 km garancije pod pogojem, da delaš servise pri njih. Velja tudi za rabljene avte, važno je, da izpolnjujejo omenjene pogoje.
 14. MorskaGlista

  Android

  Super hvala za nasvet. EDIT: očitno je bila res kriva bazna postaja, ker po klicu na A1 dela zdaj vse normalno. EDIT2: ni bilo to (nehote sem enablal 3G only). Takoj, ko preklopom na LTE, je spet zelo počasno, čeprav imam vse črtice signala. 3G dela normalno hitro. EDIT3: defektna SIM kartica, danes menjal in vse spet dela, kot mora.
 15. MorskaGlista

  COVID-19

  Cepivo ne deluje, cepivo je nevarno, cepivo ni preverjeno, cepivo je testno, milijon pozivov da ne upoštevat PCT pogojev in da so za situacijo krivi tisti, ki jih upoštevajo... Ne vem, meni to deluje kot subtilno prepričevanje. Ljudje imamo svojo glavo in se bomo sami odločali, ne glede na to, kaj na forum napiše nek xy clovek, ki z zdravstvom nima veze. Zato mi ni jasno, zakaj se nekdo toliko angažira na družbenih omrežjih za take kozlarije.
×
×
 • Ustvari novo...