Skoči na vsebino

MorskaGlista

Rumeni jak
 • Število vsebin

  745
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

MorskaGlista je zmagal 24. februarja 2021

Bitje MorskaGlista je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

432 Fant od fare

Več o članu MorskaGlista

 • Butast stavek
  skače z ritko na svečko.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 425 vohunjenj
 1. Da vsaj ne bi napisal z velikimi tiskanimi, sem se prav ustrašil naslova ☹️
 2. Mimogrede, kot zanimivost, 552.367,00 EUR kazni je naracunal ta radar v letu 2021 in s tem postal najbolj donosen radar v Italiji. Pa upoštevati je treba, da dobrega pol leta zaradi snega najbrž ni prekoračitev hitrosti.
 3. Ja ma je kar nekaj robe tukaj, čeprav ne znam nemško (gume, ploščice...), se nabere. Ampak ja, že samo olje in filter sta pri nas na uradnem BMW servisi cenejša.
 4. MorskaGlista

  P: Sokovnik

  Kam se vtakne RAM v sokovnik? Nebi raje šenkal zraven eno kišto pomaranč, da si kupec naredi sok?
 5. Ja prav na obali, 3km iz Kopra
 6. Solčava - Avstrija - Jezersko
 7. Jaz tudi mislim, da je cena dobra, nov je 500-550€, brez dodatne baterije, ki stane še dodatnih 100€. Je pa res, da se retail model preklopi za lažji prevoz, ta moj pa ne, zato je cena nižja. Če bi stanoval nekje v mestu, da bi ga uporabljal brez, da bi ga bilo najprej treba zložiti in kam peljati z avtom, ga sigurno ne bi prodal. Bi se pa najbrž dalo namestiti preklopni mehanizem od Mija365, stane 37€, ampak nisem imel časa za se s tem ukvarjati.
 8. 2.5 je, ni na prodaj, je že več ljudi spraševalo ampak ga noče prodat.
 9. Sem doma razen v sredo zjutraj in četrtek, ampak za četrtek lahko prilagodim urnik, za sredo pa žal ne.
 10. Kako si ti to opazil imaš prav, to je od mame avto.
 11. Ja naredil naj bi po specifikacijah 45km, ker ima še to dodatno baterijo, s kakšno težo je to mišljeno pa pitaj boga. Sem iz obale, če bo bil iz Lj bi se po mojem kar vozil z njim, ma tukaj dol ga nimam kje rabit. Zaklenes ga lahko preko appa, da se ga ne da več spravit v pogon. Ga pa lahko kljub temu seveda nekdo odnese.
 12. MorskaGlista

  Ugani igro

  Sem se tudi jaz spomnil, zdaj, ko si ti povedal naslov. Je sigurno Willow, se še zdaj spomnim tega dela s kočijo iz avtomata.
 13. Tukaj se pa vidi, koliko je bil vožen. Peljal sem ga enkrat od svoje bajte do bajte od staršev kjer je ostal parkiran.
 14. Malo je spraskan spredaj pod lučjo, ker so med prevozom naložili 3 skupaj in je en izmed njih popraskal tega. Drugih poškodb ni.
×
×
 • Ustvari novo...