Vodokotlič Objavljeno 15. marec 2022 Share Objavljeno 15. marec 2022 Če ima kdo koga, ki pozna teg, ta pa tega in ima parcelo ali pa parcelo s staro hišo, ki nudi malo zasebnosti in gleda na jug (osončena). Če mi zrihta, da mi nekdo proda mu podarim PC v vrednosti dobrih 4k eur. 6 Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 15. marec 2022 Share Objavljeno 15. marec 2022 Vodokotlič reče pred 28 minutami: Če ima kdo koga, ki pozna teg, ta pa tega in ima parcelo ali pa parcelo s staro hišo, ki nudi malo zasebnosti in gleda na jug (osončena). Če mi zrihta, da mi nekdo proda mu podarim PC v vrednosti dobrih 4k eur. Kdaj prides kaj k meni na poslovni obisk? Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 15. marec 2022 Avtor Share Objavljeno 15. marec 2022 stom1c reče pred 4 minutami: Kdaj prides kaj k meni na poslovni obisk? Kaj ko delam do 17h. Bi prišel nujno. Kdaj si ti frej po 17h? Če si sploh? Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 15. marec 2022 Share Objavljeno 15. marec 2022 Vodokotlič reče pred 7 minutami: Kaj ko delam do 17h. Bi prišel nujno. Kdaj si ti frej po 17h? Če si sploh? Sm, ja. Ponedeljke in srede do 20:00. Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 15. marec 2022 Avtor Share Objavljeno 15. marec 2022 stom1c reče pred 6 minutami: Sm, ja. Ponedeljke in srede do 20:00. Ok po služi v ponedeljek štartam. Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 15. marec 2022 Share Objavljeno 15. marec 2022 Vodokotlič reče pred 4 minutami: Ok po služi v ponedeljek štartam. Lol 😂 pomoje mam za dva meseca vnaprej zasedeno, higieniki pa se dlje. kontaktiraj me na fb, pa bova zorganizirala termin. Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 15. marec 2022 Avtor Share Objavljeno 15. marec 2022 stom1c reče Pravkar: Lol 😂 pomoje mam za dva meseca vnaprej zasedeno, higieniki pa se dlje. kontaktiraj me na fb, pa bova zorganizirala termin. Hujši ste od gradbincev. Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 15. marec 2022 Share Objavljeno 15. marec 2022 Vodokotlič reče pred 7 minutami: Hujši ste od gradbincev. Pa ugodnejši tudi. 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.