Skoči na vsebino

stom1c

Rumeni jak
 • Število vsebin

  277
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

stom1c je zmagal 11. maja 2020

Bitje stom1c je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

237 Tabornik

Več o članu stom1c

 • Butast stavek
  je najdu rizlo za joint.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Dobro, torej verjetno je treba biti previden pri reprogramiranju in predcasnem odplacilu. ampak saj pri slednjem so vedno neke “kazni”. Vprasanje samo kako visoke. e, to si mi zdaj spet dal malo misliti, ker imam dejansko namen predcasno odplacati.
 2. Na primer kaj moram biti pozoren? Kje te lahko nategnejo pri drobnem tisku?
 3. 50:50 vplivnejši in premožnejši dec z mnenjala je obstal pri 2,05%. tako da jst mislim, da se je res potrudila. aja, odobrili so mi 1,8% om, lel. profil? Ne vem, kaj je s tem mislila, ampak verjetno vse od zgoraj nastetega (zaposlitev za ndc, brez otrok, izobrazba, stabilnost delovnega mesta). pa dejstvo, da sem textbook potrosnik, take imajo na banki radi 😀
 4. Update Ravnokar z skb, “moje banke”, so ze kr sprve sli nizje od nlbja (torej govora je o 100k hipotekarnega na 13 let), nlb je dal 2,05%om, skb 2%om. rekla je, da se danes pocuti se posebej predrzno in bo poslala predlog za 1,8%, kar bi glede na moj profil izvedljivo (njene besede). v realnosti bo pomoje nekje med 1,8 in 2%. sporoci se danes, tako da porocam.
 5. Zagotovo bi mi, js se zanimam tut za 2d igrce, sej veš.
 6. Ne morem verjet, da nigr spila se kej drugega ko warsone in sekiro. What a time to be alive.
 7. stom1c

  LEGO

  Pol se ti ze bolj splaca na lego uradni strani. Se vip tocke dobis + darila.
 8. Drgac vse, kar je okoli 2%om, je fino. Pod dva gredo tisti, ki so verjetno nekomu v banki zlezli do dvanajstnika ali moj sodelavec, ki je vzel 1.5mio. Sleherniki pa imo ne. Nlb je meni naprimer dala 3.1%om, ce ne prestavim racuna, tako da za 2,05%, kolikor so na koncu ponudili, menjam banko brez pomisleka.
 9. Ves kak je sele zdaj, ko so banke odprte samo od 9-14h 😀
 10. stom1c

  LEGO

  Če se ti ne mudi, bi počakal, da bo lego store btc mel -20%, pa ga boš dobil za 160€ v lepi škatli (mimovrste je 50:50), pa še darila dajo zravn. te velike, ekskluzivne, redko znižane sete se najbolj splača pri njih kupovat, ker majo lepe škatle in dobiš še točke za popust naslednjič.
 11. stom1c

  LEGO

  Jst sm se vceri vzel nekaj od njega, pa nisva prijatelja na fb, tak da ne vem kaj bi lahko blo narobe.
 12. stom1c

  LEGO

  Skating rink prodajaj pozimi, ko bo folk kupoval dekorativne božične lego sete.
 13. stom1c

  LEGO

  Ne, oglas s fb. vem, da je nekdo iskal, zato sem nalepil.
 14. stom1c

  LEGO

  Ce hoce kdo dickensa
 15. stom1c

  LEGO

  Poglej ta dva. Ce si kupil batmobile 1989 ob izidu, si dobil mali batmobile kot darilo, torej si ceno 250€ prepolovil, ce tamali set danes prodas. ce si kupil nad 80€, ko je bil mali diagon alley darilo ob nakupu, ga danes prodas za vec kot 80€. ampak ta dva res izstopata.
×
×
 • Ustvari novo...