vrtavka Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Ima kdo 2., 3. in 7. del? Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Jaz pa Princ mešane krvi (6. del) - trda vezava. Navedek Povezava do prispevka
Stanic Objavljeno 14. junij 2020 Share Objavljeno 14. junij 2020 vrtavka reče Dne, 7. 5. 2020 at 18:26: Ima kdo 2., 3. in 7. del? Tretji del. Ki pa sem ga posodil sošolcu takrat v osnovki in si je s kulijem označeval, kje je ostal. Ampak je hvalabogu nehal brati po prvem poglavju. xD Sicer je super ohranjena, mičken porumenela. I guess da dam za simbolično ceno 5€. Ker se mi kinda sam prah nabira, hkrati pa je prvi HP, ki sem ga kupil, pa mičken nostalgije, pa se je težko ločit. Prevzem v Lj. Če je to sprejemljivo, javi. Navedek Povezava do prispevka
vrtavka Objavljeno 15. junij 2020 Avtor Share Objavljeno 15. junij 2020 Stanic reče Dne, 14. 6. 2020 at 13:28: Tretji del. Ki pa sem ga posodil sošolcu takrat v osnovki in si je s kulijem označeval, kje je ostal. Ampak je hvalabogu nehal brati po prvem poglavju. xD Sicer je super ohranjena, mičken porumenela. I guess da dam za simbolično ceno 5€. Ker se mi kinda sam prah nabira, hkrati pa je prvi HP, ki sem ga kupil, pa mičken nostalgije, pa se je težko ločit. Prevzem v Lj. Če je to sprejemljivo, javi. Ti pošljem zs. Hvala! Navedek Povezava do prispevka
vrtavka Objavljeno 16. junij 2020 Avtor Share Objavljeno 16. junij 2020 Če se še komu prah nabira na 2. ali 7. delu, bi odkupila 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.