Skoči na vsebino

Stanic

Rumeni jak
 • Število vsebin

  51
 • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

4 Jogurt

Več o članu Stanic

 • Butast stavek
  najraje liže usmrajenega krapa.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 591 vohunjenj
 1. Tule je oglas na bolhi s fotkami. https://www.bolha.com/ostale-antikvarne-knjige/dalmatinova-biblija-faksimile-1994-oglas-7479499 Cena za mn3 je 275 eur. Prevzem v Ljubljani.
 2. Stanic

  Rabljene knjige na kg

  Razno razne starejše zadeve. Bom fotkal k grem kaj na lokacijo, kjer jih imam. Danes ne bom utegnil.
 3. Stanic

  Rabljene knjige na kg

  OK. Fair enough. OK, fair enough. Hvala. Bom pofotkal enkrat ta teden. Pa dal v to temo. Verjetno bi pol komade dal za 1 eur na knjigo do 9 komadov, 50 centov po izvodu na recimo 10-15 knjig. Za kaj več tudi ceneje. Sounds fair? No moram še sam pogledat, kok je kaj ohranjeno. Mogoče bo pol za smeti, pol bom pa res vesel če kdo odpelje.
 4. Stanic

  Rabljene knjige na kg

  Imam precej rabljenih knjig, ki se jih želim znebit, vseeno pa ob tem nabrati nekaj denarja. Me zanima, če bi koga zanimal nakup oziroma če kdo pozna koga (morda kakšno kavarno, ali koga drugega, ki želi zapolniti police). Ter kakšna je primerna cena za prodajo na kg, 5 eur, 2 eur?
 5. Stanic

  Samsvoj mojster

  To pa res. Meni je eno fazo ruknilo ven, basic stvari že sam zrihtam, štedilnik, pomivalc pa pralc pa take stvari priklopit, to pa nisem vedel kako bi se lotil. Tipo še sam ni vedel kaj bi, mi je sam vse kar je na tisti fazi zvezal na drugo pa rekel naj je ne preobremenjujem, če ne bom rabil verjetno kup kablov menjat, k je nekje med eno pa drugo omarico zmanjkalo faze, pa me bo orenk stalo. No že to me je stalo 80 evrov.
 6. Stanic

  Trenutno berem

  Danes načeloma bolj redko, če pa že pa predvsem v bolj tradicionalno usmerjenih samostanih tipa Le Barroux (https://www.barroux.org/).
 7. Ni ravno najbolj primerno temi, ampak me zanima, če ima kdo kje kak posnetek De profundis tenebrarum skladatelja Antonia Tarsia. Vem da so jo pred dvema ali tremi leti izvajali Musica Cubicularis v sklopu Stare glasbe na Novem trgu. V kolikor pa nima nihče posnetka, se priporočam tudi za note.
 8. Rabiš samo Berghausa enkrat pocukat za rokav pa namesto dveh knjig kupit, da mu daš nekaj, da ti naredi neke superb police.
 9. Stanic

  Razlikovanje izdaj

  No imaš pa potem drugo opcijo, ki je krajšanje daljših zgodb za mlajše bralce. Pri nas sem ziher, da je Moby Dick izšel v krajši verziji (Založba Karantanija), v angleščini in francoščini pa je tega malo morje. Zaradi lažjega branja in spet £€$ ker ne bo vsak kupil ogromnih špehov.
 10. Stanic

  Mizarjenje

  Sem se nameraval, zato se zadnje čase tudi večkrat pofočkam v tejle temi. Ko sem čist ta prv projekt (mizico iz bukovih letev, ki so prej služile kot letve v postelji pa se mi jih je zdelo škoda vreč stran, pa lih mal placa je bilo v kuhinji za eno mizico za kapsule kavni aparat v) delal sem prav užival, čeprav praktično brez orodja (pred kratkim šel na svoje, nabavil bormašino, kup investicij pa dosti drugega še nisem utegnil do takrat, za po hiši pa vendarle rabiš to skoz, tako da sem bil še brez žage). Sem z bormašino vrtal luknje, prelomil pa zbrusil, da je bilo kokr tok kul. Pač čist enos
 11. Stanic

  Mizarjenje

  Evo, se končno lotil, prej so bile stopnice zelo temne, kar je pri majhnem, slabo osvetljenem stanovanju dost pain. Zdaj so lepo pobrušene, sem jih prebarval z neko poceni lazuro sadolin svetli hrast ali nekaj takega. Izgleda že 20x bolje, čeprav sem jih sam na pol pobrusil (pri robovih nisem mogel zraven, nisem pa imel volje demontirat šteng, da bi jih še tam pobrusil). Zdaj sem dobil nekaj desk divje češnje. Jo bo sicer treba zoblat pobrusit, ... na mestih je tudi mal črviva. Ampak sušila se je tam 15 let in je bila tam praktično za odpad. Se mislim lotit delanja frontov za kuhinjo za p
 12. Stanic

  Trenutno berem

  Hudo. Freireja nisem še bral, sam veliko o njem. A se fajn bere?
 13. Predvsem se mi zdi, da če se malce oddaljimo od trenutnih težav z Janšo, da je celoten vzgojno-izobraževalni sistem zasnovan preveč "uporabno". Seveda je težava v tem, da vsaka vlada vidi nekaj drugega kot uporabno, vsak znanstvenik vidi svoje delo kot najbolj pomembno in uporabno, ... Za vse morebitne spremembe pa seveda rabimo v bistvu dobro razvito filozofijo vzgoje, ki je pri nas pač ne najdeš. Potem je potrebno, da se za vse spremembe nekako argumentirano predvideva, kaj bi prinesle za s sabo. Ker če formiramo le v smeri uporabnosti, ne razvijemo pa nekega osnovnega k
 14. Stanic

  Mizarjenje

  Sem vzel kar Parkside za 25€ v Lidlu, k sem mel srečo pa vprašal lih isti dan kot so jih dali v ponudbo spet, oziroma katalog. Za takole hobi delo bo zadoščal.
×
×
 • Ustvari novo...