Skoči na vsebino

Stanic

Rumeni jak
 • Število vsebin

  15
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

0 Jogurt

Več o članu Stanic

 • Stopnja
  želvak brez oklepa

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Tega je nekaj v skladišču. Bom pogledal v sredo ali kdaj. 100 romanov mamo sicer samo za v kompletu za prodat. Nobelovce hmmm, mislim, da smo jih lih v Celje odpeljal, ma mogoče se kaj najde. Svobodnega sonca se spomnim, da je nekaj bilo, zdaj kam smo pa dali ne vem. Pravim, bom počekiral. Če pa pozabim, bomo verjetno nekaj tega antikvarnega materiala prodajali v petek, soboto, nedeljo v sklopu tele poletne noči knjige / muzejske noči, pa lahko tam počekiraš.
 2. Tretji del. Ki pa sem ga posodil sošolcu takrat v osnovki in si je s kulijem označeval, kje je ostal. Ampak je hvalabogu nehal brati po prvem poglavju. xD Sicer je super ohranjena, mičken porumenela. I guess da dam za simbolično ceno 5€. Ker se mi kinda sam prah nabira, hkrati pa je prvi HP, ki sem ga kupil, pa mičken nostalgije, pa se je težko ločit. Prevzem v Lj. Če je to sprejemljivo, javi.
 3. Stanic

  Poezija

  Na neki točki pred davnimi leti sem enkrat, ko sem bil ful lačen, pa se mi ni dalo it jest, napisal kup "poezije" o hrani in jo objavil na enem, sedaj mrtvem, rpg forumu.
 4. Stanic

  The Boys

  Dost huda serija. K ponavadi mi te superhero serije ne dogajajo. Ampak ta je dost kul.
×
×
 • Ustvari novo...