Skoči na vsebino

Stanic

Rumeni jak
 • Število vsebin

  39
 • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

2 Jogurt

Več o članu Stanic

 • Butast stavek
  je prijavljen z ruskim računom.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 190 vohunjenj
 1. Stanic

  Trenutno berem

  Hudo. Freireja nisem še bral, sam veliko o njem. A se fajn bere?
 2. Predvsem se mi zdi, da če se malce oddaljimo od trenutnih težav z Janšo, da je celoten vzgojno-izobraževalni sistem zasnovan preveč "uporabno". Seveda je težava v tem, da vsaka vlada vidi nekaj drugega kot uporabno, vsak znanstvenik vidi svoje delo kot najbolj pomembno in uporabno, ... Za vse morebitne spremembe pa seveda rabimo v bistvu dobro razvito filozofijo vzgoje, ki je pri nas pač ne najdeš. Potem je potrebno, da se za vse spremembe nekako argumentirano predvideva, kaj bi prinesle za s sabo. Ker če formiramo le v smeri uporabnosti, ne razvijemo pa nekega osnovnega k
 3. Stanic

  Mizarjenje

  Sem vzel kar Parkside za 25€ v Lidlu, k sem mel srečo pa vprašal lih isti dan kot so jih dali v ponudbo spet, oziroma katalog. Za takole hobi delo bo zadoščal.
 4. Stanic

  Mizarjenje

  Eno res osnovno vprašanje. Zadnjič sem na hitro zbil skupaj neko mizico iz preostankov lesa, da imam en prostor za odložit kavni aparat (Woot! Prvi projekt.). Najprej sem gruntal, da bi ga kar na roke pobrusil, ker je vendarle manjša stvar, sam zdaj pa gledam, da bi bilo fajn tud stopnice pobrusit pa vrata ... Tako da gledam za kak brusilec. Takega dost osnovnega. Me mika, da bi vzel najcenejše, ker nisem lih najbolje s financami atm (bo treba počasi kopalnico prenovit, pol kuhinjo, ... po drugi strani pa je verjetno vseeno bolje kakih 15 eur več dat? Torej, kakšni so dobri br
 5. Stanic

  Rog pada

  V bistvu nič. Un z občine je govoril, da pravno vse štima, da v to ne dvomi. Una z levice pa, da to ni človeško, pa da je zih pravno narobe.
 6. Stanic

  Rog pada

  Kera beda je bilo to v odmevih. Oba sam ponavljala iste stvari čez in čez.
 7. Mja, ni mali, je pa nujni. Pač sva podedovala stanovanje, v njem 10 let ni živel nihče, pred tem pa ga je imela v najemu neka ženska, k je vse na pol delala. Tko so cevi kar zunaj, kuhinja porazna, strešnih oken ne moreš dovolj odpret, da bi jih lahko z druge strani počistil. Bo kar investicij, ampak še zmer ceneje kot kupovat stanovanje v Ljubljani.
 8. Stanic

  Rog pada

  Ni še epiloga. Zgleda se je mal umirilo. Edin smreko na prešercu so še požgal. No, ni nujno, da so bili oni, sam kdo pa drug no.
 9. Hvala obema. Ja, počasi sem nabavljal, ko je bila kaka akcija. Tuš kad (uno ta nizko) in stekleno steno (oboje od kolpa san) sem dobil za 100€ skupi. Ploščic sicer še nisem nabavljal, ampak bom verjetno isto ko bo kaka huda akcija. Problem z radiatorjem je, da je res majhna kopalnica, pa bi mi vsak centi placa prišel prav. Bom počekiral, ko se nabere dost keša. Hvala še enkrat.
 10. Počasi zbiram keš za kompletno obnovo kopalnice. Opremo imam večinoma nabavljeno, rabim pa še v bistvu demontažo vsega, odstranitev ploščic, pošlihtat cevi pa to sranje, ven bi ruknil radiator pa dal talno. A kdo ve za kak dober servis v Ljubljani? Pa kok bi to stalo? 4k? 5k? Več? Manj? Kopalnica je dost majhna, tam ene 4-4.5 kvadratov.
 11. Stanic

  Rog pada

  Umetniška galerija je sinonim za šopping centre. Občudujmo umetnost izložb. Ampak iskreno je karkoli boljše od tega, kar je v zadnjih nekaj letih Rog bil.
 12. Stanic

  Trenutno berem

  Zgodovina pedagoške zmote Kierana Egana. Dokaj kul knjižica. Se mi sicer zdi, da je avtor čist preveč idealist, ampak ima pa kar nekaj dobrih argumentov.
 13. Stanic

  COVID-19

  A zdaj med covidom kdo dostavlja cigarete? Razen kuhinje pri babici, ki dostavlja samo lucky strike.
 14. Sam da nimaš preveč vlage v kleti. Na firmi smo tko skor 1 paleto knjig moral stran vreč, k so prejšnji delavci kr do sten potisnil vse ... Se zdaj izogibam, da bi kero koli knjigo dal v klet.
×
×
 • Ustvari novo...