Skoči na vsebino

LordFebo

Gejša
 • Število vsebin

  813
 • Dan prve porumenitve

 • Dnevne zmage

  7

LordFebo je zmagal 1. avgusta

Bitje LordFebo je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 750 Jezus

Več o članu LordFebo

 • Butast stavek
  "Spaceship!"
 • Skotilni dan 8. januar

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. LordFebo

  LEGO

  Zal prepozno, sem bil le en dan v HK. Jazz je bil, 64€.
 2. LordFebo

  LEGO

  Vse, kar je aktualnega, je v teh minitrgovinicah, ki sem jih omenil v tem prispevku, ceneje. Tja do 35% od uradne evropske cene. Dobi se pa tudi ogromno discontinued in redkih setov.
 3. Bi kdo imel kaj takega, naj hitro pove. Oziroma karkoli kineskega (kar je tukaj vidno), dokler sem na tem koncu (v
 4. LordFebo

  LEGO

  Če bi kdo imel, naj hitro pove. Ali kakšen drug set.
 5. LordFebo

  LEGO

  V Hong Kongu kupil tole za 68€. Nasa cena je 100 do 120€.
 6. Kako ne? Meni za vsak produkt upali postnino.
 7. @keba Ti narocas s https://youmko.com/, kajneda? Pismu, cene produktov so ok, ampak postnina za 60-evrski set je 35€ ???
 8. Sem hotel napisat, da tako brezveznega, prisiljenega filma že lep čas nisem videl, potem pa sem se spomnil, da sem jih od Disneyja videl že ene par. Ampak res, prav bedno. V treh seansah sem ga pogledal, da sem prišel do konca. Ajd, tuktuk dirkanje je bilo ok in antični del nepričakovan, drugače pa bedno. Kako milijardna firma ne zmore boljšega scenarija?
 9. Če bi kdo rad imel stričke, naj le pove.
 10. LordFebo

  P: zaščite za zaslone

  Podarim preizkušene in koristne zaslonske zaščite za tele fone: Samsung A71 Iphone XS Iphone XS max Iphone 12 mini Iphone 12 / pro Iphone 12 max Iphone 14 pro max Iphone 14 pro / max zaščita za leče Rumen apple ovitek za iphone 12 mini Par ovitkov za iphone XS max
 11. Tole sem po mnogo letih vnovič nastavil. Lego Dimensions so eden najboljših legoidnih špilov, a skupaj vzeto jako drag. Bi ga večkrat pognal, a potreba po portalu in motoviljenje s figuricami postanejo cokla. Glede na to, da so igro (po lastni neumnosti) ukinili že davno tega, sem potihem pričakoval popravek, ki ukine ‘hardversko’ nujnost in celo odklene/podari like. Prenaivno.
 12. LordFebo

  Twisted Metal

  Sicer se mi serija ne zdi zanič, bi pa bržda lahko bolje porabil čas od teh štirih ur. Sem upal na bolj madmaxovski spektakel, dobil pa precej nizkoproračunski cosplay, kjer sta glavna akterja navkljub trdemu življenju v postapokaliptični krajini taka, kot da sta ravnokar od brivca / belilca zob / kozmetičnega salona.
 13. Zajedljivo pomislim, kaksen je smisel tega seta. Spet nekaj posiljenega s smetisca zgodovine. Ampak ker je lego, bo rulja pokupila. No, vsaj ni se eno nepotrebno lezenje v rit Disneyju.
 14. LordFebo

  [udarna] avto tema

  Po mojem ni. Drug letnik, pa moja je imela se eno enko pred kilometri in za namecek izpuh tudi na desni (kar sicer ni originalno za ta model). Cena je tudi za eno enko pretirana. Sem videl za manj denarja prakticno nevozene martini izvedenke.
 15. LordFebo

  Italija

  Sicilija ima res odlične avtoceste, ki so za razliko od preostale Italije zvečine zastonj.
×
×
 • Ustvari novo...