Skoči na vsebino

LordFebo

Gejša
 • Število vsebin

  435
 • Dan prve porumenitve

 • Dnevne zmage

  4

LordFebo je zmagal 27. januar

Bitje LordFebo je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

566 Jezus

Več o članu LordFebo

 • Butast stavek
  "Spaceship!"
 • Skotilni dan 8. januar

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. LordFebo

  Pametne ure leta 2020

  Je kdo za apple watch, katerega originalni paščki so 40+ €, kupil kitajske variante po par evričev?
 2. Mercedes EQS (menda S klasa), precej dolgočasna zadeva navzven. Vsaj napram obliki koncepta (vision EQS). Čudi me zapečatenost oziroma neodprljivost spredka. Glede na elektromotor zadaj in baterije spodaj bi si mislil, da je spredaj prostor za torbe. Poleg tega, da s 108 kWh baterijo zmore 700+ kilometrov navajajo osem jeder in 24 GB rama
 3. LordFebo

  Samsung

  Se opravičujem za komericalno smetenje teme, ampak če ima kdo A71 in potrebuje zaščitno steklo, naj mi ZS.
 4. Še tegale imam. Naj ga nekdo potrebuje, prosim.
 5. LordFebo

  Šenkam Tomtom navigacijo

  Tomtom 4en52 z1230 s priseskom in kablom Vsebuje celotno Evropo, a ker zadeve nisem uporabljal, so še vedno letnik 2011. Ampak če kaj vem, so zastonj doživotno. 5€ (za resnost, shipping&handling)
 6. LordFebo

  LEGO

  Ob 20-letnici Harryja bo Lego (po)izdal nekaj coprniških setov.
 7. LordFebo

  Invincible

  V stripu je boja za celi dve bedni strani
 8. LordFebo

  [WIP] LEGO kišta

  A lahko tale dva darujem za v kišto?
 9. LordFebo

  LEGO

  Rešitev bi bila časovna ekskluziva. Naj na sejmu / online ponudijo prej, čez nekaj mesecev pa dajo v prosto prodajo, kjer naj ostane, dokler je interes. To je kajpakda neumno, levuharsko in utopično razmišljanje.
 10. LordFebo

  LEGO

  Ampak tisti petični hipermobili gredo pri priči k zbiralcu, in nikakor ne nekomu, ki bo malo hodlal potem pa dal na ebay. (Čeprav se sčasoma tam vseeno znajdejo.) Omejene serije naj bodo, ampak bi morali blockchainovsko urediti, da si večni lastnik. Na pamet mi pade podpasna poteza, ki bi si jo Lego glede na privatno lastništvo lahko celo dovolil: da kratkomalo poizda vse tiste visokokotirajoče sete, ki jih gmajna tako 'investitorsko' hodla v sterilnem okolju.
 11. Za diversifikacijo bazarja dam na mizo tele tri kitajske, ali visokoredke in jakohotne legokompatibilne figure. Najbolj t(r)umpasti lik v vesolju ima postavko 6€, najpametnejši lik v vesolju pa 10€, pri čemer slednjemu primaknem še palčka.
 12. LordFebo

  LEGO

  Sam se neprestano jezim zavoljo tega 'fenomena'. Krivi niso scalperji, oni so le produkt politike firm. Lego je tisti, ki prodaja omejene ekskluzive na sejmih, v ZDA, v danskem Legolandu ... Ko so to prvič naredili, se je polovica setov znašla v preprodaji. So ukrepali? Nak, še pojačali so. Sličen primer je Adidas. Dvakrat sem prežal na njihove on-line ekskluzive, zadnjič za Lego superge. A bile so prodane botom v minuti po štartu. Nisem pa na ta rovaš zasledil množičnega pritoževanja ljudi in bržda sem edini, ki piše ogorčena pisma na vse strani, vključno z Legom in Adidasom. Odgovora k
×
×
 • Ustvari novo...