Skoči na vsebino

LordFebo

Gejša
 • Število vsebin

  595
 • Dan prve porumenitve

 • Dnevne zmage

  5

LordFebo je zmagal 9. avgusta

Bitje LordFebo je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

874 Jezus

Več o članu LordFebo

 • Butast stavek
  "Spaceship!"
 • Skotilni dan 8. januar

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Kako je mogoče, da nima prav nikdo Milesa Morales za PS4?
 2. LordFebo

  LEGO

  Meni se je prva sezona ameriškega dopadla. Predvsem zaradi divljenja nad stvaritvami. Je pa seveda to šov, ki da več na ljudi kot na samo bavljenje s ploščicami.
 3. Moj sapphire R9 290x ni referenčna karta, marveč ima troje zrakomlatov. Če bi jo kdo imel, jo dam po mn3 ceni.
 4. Ej, ne mi parazitirat oglasov, svoje odprite!
 5. Je antismradolin prodan? Pošlješ vzorec za povoh?
 6. Še eden od meni zgrešenih Legovih setov. Tak model nabaviš od Ravella in izzoveš svojo prstnično spretnost pri sestavljanju ter barvanju. Kolosej izdajo kot sodobno ruševino (???) namesto kot uporaben, življenjski objekt, kakršen je bil pred dvema tisočletjema. Titanik pa je cel in ne tak, kakršnega imamo vsi pred očmi, torej potapljajočega se. Sam bi imel percej raje na mizi resnično dioramo, torej zlomljeno ladjo, stričke in tetke v boju za življenje ... Ampak to sem jazst, dočim bo milijon drugih kupilo itak vse, kar pride z Legovim emblemom.
 7. Mimogredno vprašanje za znalce. Moram zamenjati R9 290X 4 GB z nečim sodobnejšim in zlasti tišjim. Za igrice, kajpakda! Nezavedajoč se situacije sem bil prepričan, da bom za par stotakov kupil sodobno srednjerazredno kartico z 8 GB. A v resnici novih izdelkov na policah ni, rabljene pa se prodajajo zgonjene tehnologije izpred treh let za višjo ceno, kot so bile nove. Vrgel sem uč na geforce 1070 in 1080 in 1660, ampak je ukvarjanje s prodajalci na Bolhi zaenkrat še jalovo. Kakšnih 350€ sem sicer imel namen dati, zdaj pa imam ponudbo za radeona 6600XT 8 GB za 400€. Je to v redu nak
 8. Po mojem bom vzel 1070 ti 8 GB. To bo vsaj zaznavna razlika od r9 290x 4 GB. @Mic-EMoja plata podpira, pravi net. Danes odprem kisto in jo osebno vprasam, potem vzamem!
 9. Po mojem kar navadnega, slednji je bržda dražji, ka-li?
 10. Grafično imam zelo verjetno radeon r9 290 4 GB, želim pa kaj sodobnejšega, predvsem tišjega.
 11. Če dobiš Life is Strange 2, ga posodi za en krog
 12. F kot fehtam za preizkus. Morem pa takisto kupiti.
 13. Prodano najlepšemu ponudniku!
 14. LordFebo

  The Mandalorian

  Upam, da se bo serija začela z retrospektivo bivanja v sarlaacu.
×
×
 • Ustvari novo...