Skoči na vsebino

LordFebo

Gejša
 • Število vsebin

  689
 • Dan prve porumenitve

 • Dnevne zmage

  5

LordFebo je zmagal 9. avgusta 2021

Bitje LordFebo je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 168 Jezus

Več o članu LordFebo

 • Butast stavek
  "Spaceship!"
 • Skotilni dan 8. januar

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. LordFebo

  LEGO

  Takega kurenta sem zapazil na konvenciji oni dan. Ce koga zanima, je kocke.si pravi kontakt.
 2. Menim, da bi več (tvojega) besedila in fotk naredilo oglas bolj privlačen. Tako če prodajaš slamoreznico kot amazfit gts, karkoli že to je, ker se mi ni dalo kliknit.
 3. LordFebo

  Top Gun: Maverick

  Bo res treba v Cineplexx, ki ima 'tehnologijo modrega laserja za neprekosljivo tehnologijo slike', 'popolnoma digitalen zvok' in 'sintetično usnjene sedeže z rdečim šivom'. Mimogrede, kdaj Kolosej zapira duri?
 4. Misliš? Sentineli preganjajo mutante in to ni x-men film. Dosti bolj verjetno - na videz in po kontekstu - bi bili ultroni oziroma iron legion.
 5. Lahko javnost izve za imena sedmih debilčkov, ki dobivajo konkretno plačo, a ne umejo narediti enega X v en kvadratek?
 6. Takole sem bil v lastno veselje napisal: Loki in Silva sta naredila Kevinu Feigeju, šefu največjega slikosučnega projekta MCU, veliko uslugo. Pogibel Tistega, ki ostane v predlanski TV-seriji, je namreč sprostila večvesolje, neskončno sličnih, a različnih kozmosov, to pa je ustvarjalcem odprlo neslutene možnosti. Zdaj lahko liki prosto umirajo, postajajo celo zombiji, pa se bo vedno našla razsežnost s še živo inačico Iron Mana ali kogarkoli drugega, ki se ga nato vpelje v glavno kontinuiteto. Tako so obudili tudi Lokija in Gamoro, ki ju je pokončala Thanosova roka. Za nameček na ta
 7. LordFebo

  Pariški utrinki

  Par ujetih spominov iz pomladnega Pariza. Lepo mesto, ali jako drago. 7€-za-kapučino-drago. Imajo pa mladiči srečo, zakajti za vse pod 25 let so državni muzeji in cerkve zastonj. La tour Eiffel so postavili za svetovno razstavo 1889 in naj bi stal le 20 let. Že med gradnjo je umetniška gmajna protestirala proti kovinski grdobiji, ki bo odgnala obiskovalce mesta. Turn ima tri nadstropja, do drugega je moč iti peš. Vstopnica do vrha je okoli 25€. Kapela stare vojašnice / bolnišnice Les Invalides. Cerkev je dandanes nekrop
 8. LordFebo

  K: ameriške dolarje

  Tromestne zneske, če se da. Plačam z neoznačenimi evrskimi bankovci.
 9. Se mi zdi, da bos prej prodal, ce poves malo vec o izdelkih in izkusnjah, nalimas kaksen hud aviatorski screenshot ter dvakrat omenis aktualni top gun
 10. V Jokerju je bil tudi veščec (opis trojke), kar je prevajalec bržda povzel.
 11. Nekam butasto, da je Mladinska knjiga na naslovnico DVAKRAT napisala Netflix. Leposlovje je lahko res ponosno, da ga mora prodajati tak servis. Pri čemer bo kdo celo napak pomislil, da gre za knjigo, napisano PO seriji. Igra pa si očitno omembe na pročelju ne zasluži ...
 12. LordFebo

  Moon Knight

  Nisem videl onega poginulega igralca. Sem radoveden, kam bo serija sla, zaenkrat ni nikakrsen presezek, dasi se mi luzerska vloga Oscarja Isaaca dopade. Mimogrede, Moon Knight bo zelo verjetno v prihodnosti nastopil ob boku Blada, Black Knighta in Ghost Riderja.
×
×
 • Ustvari novo...