Skoči na vsebino

LordFebo

Gejša
 • Število vsebin

  209
 • Pristopni dan

 • Dnevne zmage

  2

LordFebo je zmagal 8. maja

Bitje LordFebo je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

189 Jezus

Več o članu LordFebo

 • Stopnja
  "Spaceship!"
 • Rojstni dan 8. januar

Nedavni obiski profila

831 ogledov profila
 1. LordFebo

  Benetke

  Obišči sobotno tržnico, izgubi se v ulicah in ne jej tam, kjer ti računajo 2-evrski pogrinjek za 10-evrsko pico, ki je na nivoju merkatorjeve. Gondolo te čase dobiš za 50 evrov!
 2. LordFebo

  Grčija

  Sam se ga zih tri dni prej, a dobis potrditev/kodo sele na predvecer.
 3. LordFebo

  Grčija

  Tisti obrazec bo gotovo še potreben, ni pa nobene panike četudi potuješ naokoli. Napišeš dobesedno, kar te je želja.
 4. LordFebo

  LEGO

  Se spotaknem ob ta 'rivju', kajti v resnici ne izvem, kaj prida. Zlasti ne, v cem je poanta seta. Kaj pocnes, ko je 'sestavljen'? Lahko z osnovnim kompletom naredis vec poligonov?
 5. Koliko kreganja glede ekskluziv. Ekskluzive bi morali vendarle uporabniki črtiti, ne pa se z njimi bahati, saj nas industrija samo zajebava. Kot lastnik playstationa nisem prav nič bolj ponosen, ker lahko igram recimo The Last Guardian, sem pa toliko bolj slabe volje, ker ne morem nekaj iz one druge, sicer inferiorne škatle.
 6. Je naprodaj pri nas, v Velenju? Sam bi ga kar vzel, morda celo 75".
 7. 10 eur pa roka! Deluje z vsemi modrozobimi napravami, Android, PC, iOS.
 8. @Mefisto Po mojem ti nucas nekaj za sprostitev. Izdelek niti datiran še ni, kamoli da bi ga od blizu videl, ti pa samo pizdiš. Se ti res zdi primerno, da neosnovano zlivaš gnojnico in širiš famo PS5 = nateg? Mar nisi ti pravnik al neki?
 9. Nak, dosledno nikjer ne pise Lego.
 10. Skratka, na Aliexpressu sem ponaredek uspel dobiti za skorajda četrtino cene (poslan je bil z Nizozemske). Seveda nima Legove žlahtnosti in elementi niso narejeni na milijoninko natančno, kakor danski. Ampak na koncu dneva oziroma na polici je za take sorte maketo vseeno. New York je original, vendar res dvomim, da bom še kakšen precenjen architecture kupil.
 11. LordFebo

  Grčija

  Sam sem bil 11 dolaj in sem imel avto prve stiri dni in zadnje dva, s tem, da sem ga vzel na letaliscu, oddal v mojem kraju, nato vzel v mojem kraju in oddal na letaliscu. Na Santoriniju kljub majhnosti ipak racunajo 25+ evrov za letaliski prevoz v eno smer. Ce imas na Bookingu free cancelation, lahko se vedno odpoves, ako se domenis z lastnikom mimo njih. Grku ponudi se gotovino in bo sploh najbolj vesel.
 12. Sam sem užival v vseh Telltale igrah, ki sem jih spremljal (Game of Thrones, Batman, Guardians of the Galaxy ...), vendar sem jih zvečine pogledal le enkrat. Vsekakor pa od tega žanra najbolj priporočam Heavy Rain, ki je zdaj tudi na PCju. Tukaj imaš daleč največji občutek vpliva odločitev, vrednost vnovičnega uživanja je najvišja, poleg tega ima eno boljših zgodb. Razkriti, kdo je morilec, je po mojem mnenju največji kvarnik igričarske krajine.
 13. LordFebo

  Grčija

  Moj hitri nasvet za dopustovanje v Grčiji v lastni režiji je, da se išče na Bookingu, nakar kontaktira neposredno. Cena mojega hotela na Bookingu je bila 900, direktno pa sem za enako storitev zbarantal na 520. Na tak nacin sem kontaktiral vec namestitev na Santoriniju, Zakintosu in Kefaloniji, vselej s par stotakom boljsim rezultatom. Panda na dan je 25 eur, za pet dni 20 eur na dan. Ležalnike so potihem podražili na 10 eur, zato raje kupiš prvi dan v supermarketu dobro marelo, ali pa iščeš tiste ležanike, kjer je treba zgolj naročit par frappejev. Drugače ne pozabit izpolnit obrazca PFL (Passanger Locator Form) preden greš. Če tega nimaš, je kazen 500 eur.
×
×
 • Ustvari novo...