Skoči na vsebino

LordFebo

Gejša
 • Število vsebin

  185
 • Pristopni dan

 • Dnevne zmage

  2

LordFebo je zmagal 8. maja

Bitje LordFebo je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

126 Jezus

Več o članu LordFebo

 • Stopnja
  "Spaceship!"
 • Rojstni dan 8. januar

Nedavni obiski profila

539 ogledov profila
 1. Avtor dotičnega članka, menda celo urednik nekega glasila, je oplašničen, nerazgledan in zlonameren. Dovolj pove že umestitev besede 'jihad' v svoje slaboumno pisanje, v katerem itak ni nikakršnega argumenta, zgolj zavajanja. Objektivnost pokaže navsezadnje, da junija letos objavi bedno, dve leti staro sliko z zidarskimi plankami, podpiše pa jo 'džamija je končana'. Nagrada gre arhitekturnim dosežkom in ne more odzvanjati okusa / značaja človeka, po katerem so jo poimenovali. A kljub temu bi v dovolj liberalni / utopični družbi lahko to jako dobro sovpadlo. Kakor piše, je Plečnik z delom slavil Boga, ustvarjal verske objekte in bil vobče globoko veren. Džamija je verski objekt, namenjen ta istemu Bogu (tako da sploh ni kreganja, čigavi ima daljšo brado), le v drugem jeziku. Tujek je pa točno toliko, kot McDonalds, kitajska restavracija in tista grdobija od Situle. Zavoljo džamije je tisti do nedavna barakarski konec Parmove vsaj urejen.
 2. Bom odtihmal vklopil zvočne učinke.
 3. To je jako nenavadno. Sam nisem zabeležil niti ene napake na več peronih in ponudnikih (tudi sam imam PC Telemach). Ko se ti zgodi to naslednjič, mi na mail posreduj dosekundni čas in IP ter screenshot, da posredujem sistemcem. Sem jih že baral, a 'napake niso mogli rekonstruirati'.
 4. LordFebo

  LEGO

  Ste videli najavo tehle 'LEGO Brick Sketches' po 20E? Meni se zdijo precej posiljeni.
 5. @darksaga Feedback, če ga nasloviš pravemu. Tvoja svinjska pastirjevost ima omejitev 25 prispevkov na dan. Če se odločiš poslat ne 'nekaj', ampak 25 sporočil pičkam, pač pokuriš kvoto pri priči. Kajpakda se imaš vselej možnost oteti okov ...
 6. Kot se za avanturista tiste dobe šika, sem preigral obe. Heart of China je bil celo eden mojih prvih originalov. Priznam pa, da se dogajanja dragona ne spomnim sploh. @DaCapo Objavi vendarle par shotov iz vsake igre. Se mi nasploh zdi, da je premalo slikovnega gradiva v tehle temah.
 7. NFS Porsche 2000 Majesty Torment Dark Reign 2 Diablo 2
 8. TOCA Touring Car Might and Magic III Simcity Duke 2
 9. Politikantsko bi rekel, da toliko neresnic in polresnic na kupu še nisem slišal Kakšno mnenje in celo kakšno pravilo SEM napisal. Argumentacije za katerikoli ukrep oziroma pogoj mi ni treba podati, četudi ponavadi jo. Tako pač je na tem socialnem eksperimentu in mislim, da je to čisto posrečeno. Gnoj sem splaknil enkrat samkrat testno, nakar ga nisem več oziroma sem le pobrisal par strani starih tem. Ta ukrep, ki se resnici na ljubo ni prakticiral leta, je vselej v domeni nadnaravne miline, nikoli, prav nikoli pa ne stvar šerifov. To slednji vedo, žal je bila moja napaka, da sem dal zvezdo komu preveč. Objestno dejanje brisanja gnoja je zatorej rezultiralo v ukrepu. Z moje strani ni pasivne ali aktivne agresije, kamoli prehudega uveljavljanja avtoritete in 'mešanih signalov'. Vsakomur, ki se je obrnil name s konkretno težavo ali predlogom, sem osebno stregel (ignoriram le tiste, ki kljub jasni razlagi težijo za dostop do gnoja), prispeval sem prenekatero kakovostno sporočilo ter par šerifov sem za ušesa. Odgovarjal na sleherno vrstico v tej temi pa ne bom, ker jih niti prebral nisem. In naj mi nikdo ne reče, da bi jih moral. Spisek opravil ima še nekaj alinej, ki se bodo postopoma uredile. Za določene reči pa mora miniti več kot mesec dni uvodnega obdobja. Je pa res, da dotični forum nima vseh detajlov enakih kot prejšnji. Ne najdem denimo možnosti, da bi šerifom lahko dodelil le posamične izbe, kar je bilo prej mogoče. Prav tako, kot vidim, nekaj privajanja potrebuje nov sistem ocenjevanja sporočil. Strinjam se, ni konkretnih smernic in pravil, ne za uporabnike, ne za šerife. Gledal sem one s starega foruma, vendar so se mi zdele tako nesmiselne oziroma samoumevne, da jih ne bi ponavljal. Ne mn3njalnik ne gnoj nista od včeraj in menim, da je skupnost sooblikovala pravila, kakršnakoli že so. Moje vmešavanje, kakšen naj bo nivo debate v posamičnih izbah in temah, bi bila šele taprava pasivna agresija. Si želim sicer ustvarjalnih pogovorov brez puhlih, nepotrebnih enovrstičnic, in s čim več slikami. Rad vidim slikovno gradivo namreč. Vnovič pa povem, da nimam pojma, kakšna je sploh rdeča nit tožb. Nenavadno veliko usajanja, ampak ne vem, kakšen je manifest tega protesta.
 10. Ne, iz tvojega pisarjenja menim, da bi se ti moral opravičiti jazst, ker sem si drznil napisati svoje mnenje! Ti ne oporekam možnosti normalnega mnenja, le upoštevanje ne pride privzeto (kakor ti naivno misliš). To je mnenjalnik, ne udejanjalnik.
 11. Kajpakda je od slehernika mnenje edino pravo in univerzalna resnica, jazst pa moram vsako podano mnenje pri priči dopičično upoštevati. In hvala vsem, da mi dovolite, 'da lahko delam s forumom, kar me je volja'. Če par ljudi, ki rado deli višeživljenske modrosti, tega ne bi zapisalo, se sploh ne bi zavedal svojih pravic. Mislim, da po malem večina 'soodloča' o mn3njalniku. Navsezadnje je tale prostor za vse vas in ne moja osebna galerija. Dasi neidealno, po mojem mnenju mn3njalnik čisto v redu funkcionira. Na podlagi mnenj in nasvetov je bilo storjenih čuda popravkov, vsebinskih in tehničnih. Vsekakor pa ne bomo na vrat na nos popravljali nečesa, ker nekomu v danem trenutku ne paše. Saj nismo v produkcijski različici niti en mesec še. V resnici sploh ne vem, kaj je vzrok za tole besedno sabljanje.
×
×
 • Ustvari novo...