Skoči na vsebino

LordFebo

Gejša
 • Število vsebin

  885
 • Dan prve porumenitve

 • Dnevne zmage

  8

LordFebo je zmagal 25. novembra 2023

Bitje LordFebo je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

2 095 Jezus

Več o članu LordFebo

 • Butast stavek
  "Spaceship!"
 • Skotilni dan 8. januar

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. LordFebo

  Rent a car

  @ana Kje pa kupis letni lasten kasko? Sem spraseval svojo zavarovalnico, pa se tega ne grejo. 40€ na leto se zdi res malo, saj placam vec pri vsakem posamicnem najemu.
 2. LordFebo

  Rent a car

  Nekatere agencije ze vnaprej povedo, da debetne kartice niso sprejete, zgolj kreditne. Ampak ce se odlocis za polni kasko brez odbitne fransize pri sami agenciji, ponavadi ne terjajo blokade kartice (tistih 600 ali 800 ali 1100€ je namrec odbitna fransiza). Na tak nacin ‘navadne’ smrtnike, ki imajo limit le 400€, kratkomalo prisilijo v nakup polne police, saj ti drugace na licu mesta ne dajo avta. Mimogrede, veliko platform, kot sta Booking in Qeeq, prodaja lastno polno zavarovanje. Ta agenciji potem ne pomeni nič in ti še vedno probajo prodati lastnega (in te hocejo celo prepricati, da tisto od platforme ni vredno nic). Sicer pa imas cisto vse podatke v drobnem tisku rezervacije.
 3. Ko bi vsaj dali model S ali X. Modela 3 res ne morejo prodajat kot premijski avto z ridikuloznimi pogoji. i3 lahko vzamem za 6€, a za tega moram imeti pa toliko dobroimetja, kolikor ga v celem letu ne porabim.
 4. Integrale je oznaka 4-kolesnega pogona, ta pa danes ni več modern ne v reliju, ne v civilni rabi. Mimogrede, ste pogledali nedavni film Race for Glory: Audi vs. Lancia? Kar simpatičen!
 5. Podarim preizkušene in koristne zaščite za telefone: Samsung A71 Iphone XS Iphone XS max Iphone 12 / pro Iphone 14 pro max Iphone 15 Iphone 15 pro max Iphone 14 pro / max zaščita za leče Podarim res uporabna in kakovostna ovitka za XS max in za 11 pro max. Podarim ščitnike proti pregibu superg
 6. LordFebo

  Srednji svet na teveju

  Upam na izboljšanje. Se mi je pa, kakor se spomnim, zadnja epizoda z razkritjem Saurona dopadla.
 7. Ne vem, počemu je sploh galama. Če vas spak moti, ga pač ignorirajte. Funkcija deluje! Jo kdo uporablja? Ne, ker očitno raje z eno roko pod mizo drkate na njegovo pisanje.
 8. @sadhu sequencer prosim ne bit največji trol in provokator na forumu
 9. O katerem šerifu pa je govora?
 10. Se zelo motiš. Zagotovo pa ne kanim 24/7 igrat mikropolicaja za vaše peskovniške razprtije. Obstaja sicer opcija ignore, ki skrije vse posameznikove objave.
 11. Če koga zanimajo ti novi seti za delček Legove cene, naj pove. Škatla, navodila, nalepke, kocke po vrečkah, vse kot pri Dancih.
 12. Kocke sem prinesel iz Kitajske. V zadnjem času sem sestavil pol ducata velikih setov in nisem zaznal odstopanja v kakovosti, manjkala pa sta dva precej elementarna koščka med 15.000 elementi.
 13. LordFebo

  Trip to London

  Avbe, saj nismo v srednjem veku , da bi rokovali s karticami. Nabavi doma v miru esim. https://www.getnomad.app/en/united-kingdom-eSIM
 14. Če koga zanima, ti novi seti v škatlah so naprodaj (kakovost enaka, samo Lego ne piše gor): 85€ Back to the Future Time Machine 90€ Land Rover Defender 60€ Ford F-150 Raptor 35€ Vespa 125 25€ Piranha Plant 55€ Thor's Hammer
×
×
 • Ustvari novo...