Skoči na vsebino

LordFebo

Gejša
 • Število vsebin

  231
 • Pristopni dan

 • Dnevne zmage

  2

LordFebo je zmagal 8. maja

Bitje LordFebo je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

210 Jezus

Več o članu LordFebo

 • Stopnja
  "Spaceship!"
 • Rojstni dan 8. januar

Nedavni obiski profila

1 070 ogledov profila
 1. LordFebo

  LEGO

  Ta del je precej podoben onemu v bespinskem setu, ne? Mimogrede, zdaj pride ven tatooinska kantina:
 2. LordFebo

  LEGO

  Meni se dozdeva, da Lego pretirava v cikanju na odrasle fane. Kot da sploh ni vec poudarek v zadovoljevanju sestavljanja zeljnih otrok, marvec se stavi na stacionarne kockaste makete vsega moznega, najsigre na krajevne znamenitosti, avtomobilske modele ali pregrešno drage (in-prav-nič-za-otroke) licenčne, če se le da Disneyjeve diorame. To je nekam v nasprotju s temeljno Legovo filozofijo. Zaradi svoje žlahtne embalaže in celostne predstavitve ti seti povečini delujejo privlačno (razen par abominacijskih izjem, kakršen je denimo obupno kockasti Yoda ...), ampak glede na to, da jih sestaviš, nakar se do konca svojih dni prašijo na polici, sta 'kockavost' in cena vprašljivi. Kaj je bolje imeti v brlogu, SNES+retro TV ali (za precej višjo ceno) Lego SNES? Avtentično Vaderjevo čelado ali dražji (in grši) Vaderjev Lego doprsni kipec? Zato v resnici nimam nikakršne slabe vesti in nižjega ponosa, če imam na polici kakšno kitajsko maketo, kjer razlike ni nikakršne. Se v kakšni familiji, kjer imate tavelikega Sokola in po možnosti še zvezdnega rušilca, kravatnika in x-krilca, kdaj podite po stanovanju z ladjami v rokah in delate piv piv piv?
 3. NBA Live 97 Toonstruck Extreme Assault Daytona USA
 4. Jako malo rabljene, stare sicer 7 let, stale so par sto evričev, aktivni noise cancelation, jako dobra izdelava in ergonomija. So zložljive in razširljive. Srebrn model, torbica je priložena. To niso gejmerske slušalke! Review: https://www.tomsguide.com/us/monster-inspiration-headphones,review-2155.html Gdor bi jih imel, naj se mi pofočka.
 5. LordFebo

  The Boys

  Tretja epizoda je najjača. Stormfront je zelo slaboritna, poležavanje znotraj kita ob utripajočem nečemu pa je takoj za ritjem po črevesju gospoda Sužnja v South Parku in skrivanjem v slonji maternici v The Brothers Grimsby.
 6. LordFebo

  Srednji svet na teveju

  Ker bomo čez leto dni Prstane in viline in Saurona gledali na televizorjih, sem spisal prispevek z hištoriji Srednjega sveta, kakor si jo je zamislil mojster Tolkien. Srednji svet prihaja na male zaslone Zadnječasna uspešnost televizijskih vsebin, zlasti neke konkretne sage z gradovi in zmaji, je upravljalce Tolkienove zapuščine vzpodbudila, da spravijo Srednji svet še na male zaslone in obenem štorije razširijo onkraj knjig. Zato so dali pravice na dražbo in zmagale so Bezosove milijarde, ki ženejo Amazon Prime. Firma je zgolj za licenco odštela rekordnih 250 milijonov in se zavezala za pet letnikov dogodivščin iz časa pred Gospodarjem prstanov. Skupaj z izdelavo je menda projektu namenjena dobra milijarda dolarjev, kar je znatno višji proračun od onega, s katerim je Peter Jackson naredil šesterico najbolj epskih fantazijskih predstav našega veka. Zavedajoč se zimzelene nadmoči filmov, snovalci obljubljajo enakonivojsko produkcijo in čarobnost ter s snemanjem na Novi Zelandiji cikajo na sličen okoljski vtis. Vsekakor bo serija, ki je zaenkrat še brez oficielnega naslova, ob letu osorej glavni Amazonov adut v tekmi z Netflixom, HBOjem in Disneyjem. https://javka.mn3njalnik.com/gikarije/srednji-svet-prihaja-na-male-zaslone/ Jacksonovo filmovje bo gledljivo še veke, zato je bila edina smotrna odločitev za televizijsko uprizoritev Srednjega sveta, da se dogaja v drugem času. Sprva so še širile govorice o mladem Aragornu, vendar bo serija precej ‘starša’: gledali bomo mladega Elronda, malo mlajšo Galadriel in precej lepšega Saurona!
 7. LordFebo

  Huawei

  Huawei se je zaradi besedila skregal z mano .
 8. LordFebo

  Revija bravo

  Jasona si imel samo ti, jazst raje Kylie Se kdo spomni, da so imeli kasneje, najbrz v devetdesetih, rubriko s celostranskimi fotografijami golih najstniskih bralcev?
 9. LordFebo

  Revija bravo

  Jazst sem (zaradi starejše sestre) listal Bravo v osemdesetih in lepil skupaj tiste plakate v naravni velikosti od Wham, Duran Duran in Samanthe Fox!
 10. LordFebo

  Android

  Neokrnjen mislim v smislu, da je gor Google Play oziroma GMS. Huawei v resnici ne fura hibridnega sistema, niti ne svojega napovedanega Harmonyja (kot sem sprva napak napisal), marveč Android 10 minus Google Services. Zato potem tudi mnoge aplikacije, ki ti jih sicer uspe namestit iz sumljivih mest ne delujejo. Recimo Shazam. Ali Super Mario Run. Ali ti ne najde lokacij v Instagramu in Uberju ...
 11. LordFebo

  Android

  A ta drugi Kitajci še vedno furajo neokrnjen Android?
 12. LordFebo

  Huawei

  Vpises v App Store 'YouTube', pa ti sugerira Huawei Video . YouTube naceloma predvaja ok prek browserja, a en kup malenkosti ni enakih, plus upload ni ok. Nadomestka za Google Maps kratkomalo ni. Upravljanje z Gmailom je mocno slabse, Google 2FA ne radi. Android Auto ne radi. Oblacna galerija je mnogo slabsa in omejena na 5GB (Google je neomejen). Docs in Sheets ne delujeta. Pa to so samo Googlove reci, kje je vse ostalo. Hocem uporabit svojo banko, ni aplikacije. Hocem najet eleketricni avto Avant2Car, ni aplikacije. Hocem Valu, je aplikacija, ampak ko jo dolsnamem, se hoce updejtat in se ne zgodi nic. Hocem svojo kriptodenarnico, je ni. Hocem upravljat dron, ne gre. Vecina letalskih aplikacij je, a ravno Qatarja ni. Bi moral prav video posneti, kako se isce aplikacije. Imas najprej uradno štacuno, kjer je 50.000 od 2 milijona androidnih applikacij. Ko tam ne najdeš, moraš na oni drugi Petal Search (zakaj to ni del glavne štacune, nimam pojma), ta te pa napoti na neko krošnjarsko tržnico, kjer utripajo oglasi v slogu 'vaš IP je bil izžreban, dobili ste nov iphone'. Ko od tam potegneš dol datoteko, ti fon sam na veliko napiše 'A SI ZIHER???'. Cim ti nekdo trdi, kako se 'da zaobiti', je ze nekaj narobe. Na trgu so foni za enako ceno, kjer ni treba nic 'zaobhajati' in vse deluje brezhibno iz skatle. Saj ni, da bi huawei kostal pol manj in zraven streljal laserje in vodomet. Windows Phone se mi je v tistem času bolj dopadel, majke mi. Aja, mimogrede, tole sem pozabil napisat v članek: kupljivih špilov praktično ni. Prepisal sem v App Gallery 50 naslovov z Google Playa od GTA in Minecrafta prek vseh možnih pustolovščin do znanih evrskih naslovov. 'Not yet availabe'.
 13. LordFebo

  Huawei

  Zdaj poznam odgovor. O-B-U-P-N-A izkusnja! Stran od novih huaweijev! https://javka.mn3njalnik.com/zeleznina/huaweijevo-mobidicno-okolje/
 14. Pa je to bolj 'mestni' vlak ali se dejansko lahko peljes na daljse razdalje? Sem se vozil s hitrimi kitajskimi vlaki, pa so bili vsi trdno na tleh.
 15. @pumpahhh Kje pa si šel 430 na uro?
×
×
 • Ustvari novo...