Skoči na vsebino

LordFebo

Gejša
 • Število vsebin

  761
 • Dan prve porumenitve

 • Dnevne zmage

  5

LordFebo je zmagal 9. avgusta 2021

Bitje LordFebo je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 507 Jezus

Več o članu LordFebo

 • Butast stavek
  "Spaceship!"
 • Skotilni dan 8. januar

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Če bi kdo imel tele možičke, naj le pove.
 2. Nimam igrice, sem videl samo uvodni igralni video Torej je ruščina? Kul.
 3. A samo mene zmoti, da lik ne govori rusko ali pa vsaj z onim tipskim naglasom, marveč izborno amerikanščino?
 4. LordFebo

  LEGO

  Najbolj bedno je, da je Lego najcenejši v državah z visokim standardom: v ZDA so absolutno najcenejše celo zdaj, ko je dolar krepak, medtem ko je Lego store v Jakarti vsaj 20% dražji od našega. Še dobro za naše Muellerjeve in Mimovrstne popuste.
 5. LordFebo

  LEGO

  Se že ponavljam, ampak Lego ima s Star Wars res težavo, saj Disney ne naredi nič markantno novega, zato morajo reciklirati 40+ let stare oblike in mašine. Med drugim so napovedali novega executorja za 70€. Ki pa se mi resnici na ljubo še kar dopade. Vsekakor bolj kot oni gigantski.
 6. LordFebo

  Šenkam selfie-stick

  Palica je trdna, kakovostna in na gumb. A deluje le s telefoni z analognimi slušalčnimi vrati.
 7. Celo pravilno piše BMW. Za razliko od mojega Millnneium Fcloana
 8. Sem imel velika pričakovanja do dotičnega izdelka, ampak sem bil razočaran na vseh ravneh, tako da se mi je sploh ni ljubilo končat. Vmesnik s tistimi dodatnimi ikonicami in omejenostjo na lev gumb, kar zahteva dvakratno klikanje za vsako akcijo, je zgrešen. Dejansko me zanima, kako se je nekomu zdelo odveč uporabiti preizkušen sistem levega klika za akcijo in desnega za opis ter potega kuzorja na vrh za inventar, in so raje uvedli podmeni z ikonicami in obvezen klik za inventar. Ker gotovo 'pogovarjanje' z objekti obrodi veliko sadov. Nadalje je domala vse rešljivo na en sam način, pri čemer so vsi sicer logični poskusi docela zignorirani. S sabo furaš dva prijatelja, od katerih nimaš nič. Z njima se ne moreš pogovarjat, niti ni ugank, ki bi zahtevale sodelovanje. Nikakršne 'naprednosti' oziroma privlačnosti ne v ugankah, ne v dogajanju, ne v dialogih. Skratka, na prvi pogled in glede na tematiko privlačna zadeva, izvedba pa v mojem svetu duhamorno razočaranje.
 9. Tvoj vzdevek je bil problem. S temle preizkušeno deluje, zato ga za vsak slučaj ne menjaj.
 10. Brzda (pre)posljejo iz Evrope, ka-li?
 11. LordFebo

  The Grand Tour

  Kako razlicni smo očigledno. Novi Top Geari resda niso na nivoju starih, ampak 'negledljivo skropucalo' pa res ni prava oznacba, saj so cisto fini vsebinsko in voditeljsko. Prejsnji voditelji zacensi z Evansom prek Jordana do res posiljene Sabine pa so bili neugodni. Toda tudi prvi Grand Touri so bili nekam razočarajoči v prenekaterm pogledu.
 12. Fotke poživijo objave in naredijo oglase mnogo bolj privlačne. Samo povem.
 13. Toliko besedičenja, pa brez ene same slike.
 14. LordFebo

  Ugani igro

  Arxlov Mystmare! Nič kaj prida.
 15. LordFebo

  LEGO

  Veselega Božička 🎁🎄🎉
×
×
 • Ustvari novo...