Skoči na vsebino

LordFebo

Gejša
 • Število vsebin

  528
 • Dan prve porumenitve

 • Dnevne zmage

  4

LordFebo je zmagal 27. januar

Bitje LordFebo je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

716 Jezus

Več o članu LordFebo

 • Butast stavek
  "Spaceship!"
 • Skotilni dan 8. januar

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Mislim, da je imel Operation Flashpoint nenavadno protipiratsko zaščito, ki je naredila špil zajeban oziroma čudaški. No, v vsakem primeru je bil precej hroščat in morda celo preambiciozen. Dasi se ne spomnim detajlov, je meni takisto bil Vietcong hudejši.
 2. LordFebo

  Loki

  Ampak navajaš Kanga, ki ga serija z besedo ne omeni. Nepoznavalec stripovske lore v seriji ni spoznal Kanga. Tisto je He, who remains, ki je v stripu celo druga entiteta od Kanga. Zato sem napisal, da le tisti, ki pozna stripe, dobi zrna za razmisljanje. Pa ne gre samo za Kanga, ki je nastavek za naprej. Meni se pač iztek zdi ob že tako 'zakomplicirani' premisi nejasen. V dotičnem univerzu je sicer cela množica Lokijev. Je to potemtakem multiverz?
 3. LordFebo

  Loki

  Tako se bržda zgodi in Kang je variant Tistega, ki ostane. Ampak gledavec, ki ne bere stripov in za Kanga ni nikoli slisal, te premise ne izve. Zato pa je cela vrsta razlag in spekulacij na netu. Nekje sem precital, da so imeli drugacen sklepni del v nacrtu, pa jim je corona zagnojila. Gamora bo še vedno variant, ne?
 4. LordFebo

  Loki

  V resnici ni bilo nič jasnega Ampak TVA naj bi bil eden in nad celotnim multiverzom, ne? Mimogrede, mar ne bi TVA moral tudi jurišat nad časoplovne Avengerje, ta mlajšega Thanosa in ta mlajšo Gamoro?
 5. LordFebo

  Loki

  Sem jih opazil, mi nisi bili moteči, ampak zdaj bom vpogledal. Meni je bila serija všečna, ampak iztek pa ne baš. Tebi je bil ok in docela razumljiv?
 6. LordFebo

  Loki

  https://javka.mn3njalnik.com/gikarije/loki/ Loki Thorov posvojeni bratec je resnični bog vragolij in zvijačnosti, saj je uspel prelisičiti celo lastno izdejanjenje iz Marvelovega filmskega sveta. Thanosova britev mu je sicer krutosmrtno zavdala, a kot smo videli v Zaključku, je zaradi nerodnosti časoplovnega Hulka njegova zgodnejša verzija uspela pobegniti. Kam se prežarči zviti Asgardčan in kaj se z njim dogaja zatem, pove šestdelna serija, seveda s taistim simpatičnih igralcem Tomom Hiddlestonom v glavni vlogi. Po WandaVisionu in WinterFalconu je to že tretji Marvelov izdele
 7. Določene storitve bi pač morale biti regulirane. Tako kot so nedovoljene oderuške obresti, tudi take skrajnosti ne bi smele biti prakticirane. Nasploh bi od UPSa pričakoval, da so prav v izogib takim primerom uvozne davščine poravnane ob poštnini. Oziroma bi to pričakoval tudi od Book Depositoryja. Če nekaj kupiš na Amazonu ali na Ebayu, plačaš DDV vnaprej.
 8. Ja, drobiž manj od 10€ .
 9. Četudi cesar zahteva, kar je cesarjevega, je to 'posredovanje', ki stane 30-krat več od davka, lopovščina. Bi jih šlo prijavit na vse konce. Sam pa sem ravno dobil neobičajno izkušnjo z Bookdepositoryjem. Knjigo sem želel zaradi moje napake vrniti in sem oddal zahtevek, nakar sem dobil odgovor, da se iz Slovenije ne da vrniti, ampak da naj ne skrbim, ker mi bodo kupnino vrnili.
 10. Zato ker je bilo naloženih preveč predolgih posnetkov. Prosim zato za nalaganje videa kam drugam. Če se ne izkaže, bom nazaj vklopil.
 11. Nisem prepričan. Sam se ne bi upal naročiti prevelikih setov, zlasti ne ‘licenčnih’ v slogu Star Wars in DC. Je pa po drugi strani res, da sem vse kockovne pošiljke dobil frankirane iz Nizozemske. Pošiljk iz EU pa bržda ne pregledujejo za falsifikate.
 12. LordFebo

  K: PS Vr

  Sicer nisem DriveclubaVR zagnal že leta, vendar se ga spomnim kot izkušnje, pri kateri mi je bilo slabo.
 13. Disney je menda ukinil besedo slave iz svojih vsebin. Tudi Leina verzija ‘slave Leia’ je bila črtana. Fuknjen studio.
×
×
 • Ustvari novo...