Skoči na vsebino

RUBUZ

Vesoljc
 • Število vsebin

  94
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

RUBUZ je zmagal 16. maja 2020

Bitje RUBUZ je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

71 Jogurt

Več o članu RUBUZ

 • Butast stavek
  bi rad na gnoj.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. RUBUZ

  Android

  Jaz sem 5 kupil, ker sem zraven še dobil for free Bose QC35 II. Nisem ziher če bi ga kupil še enkrat za polno ceno. Čeprav IP rating mi je že prišel prav (ostala dva modela ga nimata).
 2. RUBUZ

  [uradna] mopij tema

  Pa sem tud jaz končno na easy odprl sezono...
 3. 60 serija je bla vedno najbolj prodajana in priljubljena med plebejci, ker je dober value. Za true minerje je bila pa itak prešvoh. Za nVidio je pomoje to win-win situacija. Močnejše grafe bojo minerji tako ali tako pokupili. Potem majo pa 3060, ki je samo za rajo in nVidia s tem pokaže, da ji je vseeno mar za gamerje. Prodali bojo pa itak vse...pa še "priljubljeni" bojo.
 4. RUBUZ

  Sports American Way

  Lol...boleče. Congratz Tampa...jim privoščim.
 5. RUBUZ

  Sports American Way

  Sam kere žoge lahko vrže Mahomes...wtf
 6. RUBUZ

  Sports American Way

  Pomoje tud. KC se bo zih spravu skup.
 7. RUBUZ

  Sports American Way

  Gronk, hahaha...lepa.
 8. RUBUZ

  LEGO

  @Boris Ta teden sem ga kupil preko Mimovrste. Vse povsod je bil 100€, na Mimovrste pa 75€. Sicer je bla zunanja kartonska škatla na eni strani zalepljena s selotejpom (na pagu ni pisalo da je odprta embalaža) in sem se že malo ustrašil, ampak so ble notranje vrečke s kockam vse lepo orginal sealed. Je kr ql build bil. Cca 4h sem setavljal. Te Creator Expert so kr hudi seti. Sicer ta Harley nima glih nekih featurjev...ko ga voziš se jermen sicer vrti in je povezan z bati znotraj motorja in jih premika, ampak itak ne moreš videt. Pa prvi del kjer so vilice je malo preveč blocky oz. predebe
 9. RUBUZ

  LEGO

  Tudi jaz sem si po dolgem času kupil en set.
 10. Bo dala. Moreš bit malo bolj vztrajen. Ženska je pač malo nesigurna.
 11. RUBUZ

  The Mandalorian

  Skywalker CGI je bil konkreten fail. Zgledal je kot lik iz LA Noire. Ali Groguta čaka sedaj smrt ko je šel s Skywalkerjem? Glede na to da Skywalkerjeva Jedi akademija zgori z učenci vred.
 12. Najbolj moteče pri celem špilu je to, da ko se voziš z vozil se minimap ne zooma out, da bi lahko prav cajt vidu kje bo ovnik. Jebemti sunac no...ko sem vozim 160 z motorjem, mi ne hasne nč če mi pove da morem zavit čez 15 metrov.
 13. Dejansko je tako, ja. Hordak je dal gor video iz Venice beach, in lani ko so sem bil v US in na koncu tudi v LA, sem bil en dan tudi na plaži...začel sem v Santa Monici, kjer je blo več al manj čisto in brez kolašarjev (razen pod glavnim pomolom), in šel peš proti Venice beach. Skoraj takoj ko prestopiš na Venice beach se začne klošarija, smeti, grafiti, šotori,... Prav neverjetno kakšen kontrast.
×
×
 • Ustvari novo...