Skoči na vsebino

FumeK

Rumeni jak
 • Število vsebin

  15
 • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

2 Jogurt

Več o članu FumeK

 • Butast stavek
  je zaljubljen v hajduka!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. FumeK

  Italija

  65€ + prtljaga. So se pa dobile tudi bolj poceni, ampak sem moral loviti datume za porabit stari dopust. Poceni parking v Trstu je Ronchi P Park.
 2. FumeK

  Italija

  Sem bil 3 tedne nazaj tam z letalom Trst - Napoli: Neapelj, Pomepeji, Vezuv, Sorrento. Mesto se da navigirat peš in z javnim prevozom. Obstaja tudi linija Circumvesuviana, ki povezuje Neapelj z okoliškimi mesti - zadnja postaja je Sorrento. S tem vlakom lahko prideš tudi do Pompejev in izhodišča na Vezuv (Ercolano). Sorrento je dobro izhodišče tako za raziskovanje Amalfi Coast kot tudi kakšnega izleta na Capri (do tja se da tudi iz Neaplja). Sam sem bil sicer samo v Sorrento, bi pa definitivno bilo bolje imeti avto za tisti predel. Tudi promet je bil tam bistveno bolj prijazen v primerjavi z N
 3. FumeK

  COVID-19

  Isto. Prijavljen pri zdravniku, ZD LJ in zVem, dobil sem pa dva SMSa za isti dan.
 4. FumeK

  COVID-19

  Pomeni tudi, da če imamo danes 20,000 odkritih okuženih, je med prebivalstvom skupaj najmanj 100,000 tisoč okuženih in ta številka ne upada že 3 tedne.
 5. FumeK

  Potovanje z letali

  To si šel službeno ali privat? Imam za porabit dopust in bi probal it nekam, kjer ni vse zaprto, ampak je težko upravičiti pol tako pot, če greš privat.
 6. FumeK

  Podcasti

  Katere podcaste poslušate? Iščem nove ideje. Jaz od slovenskih skoraj vse od mreže Apparatus, par od Val202, BIM pogovori,... Od tujih pa bolj malo, ker mi bolj ustreza slovenščina. Občasno sem poslušal Hardcore history, kjer na dooolgo in zanimivo obrazloži pomembne zgodovinske dogodke z veliko informacij z vseh strani. Zanimiv mi je bil še Chernobyl in Chapo, ampak to so bili bolj taki "enkratni".
 7. FumeK

  [udarna] avto tema

  Pozna kdo kakšen v redu servis za SEAT? Imam Ibizo 2017 bencin, ki ni več v garanciji in ne bi šel na pooblaščeni. edit: LJ ali okolica
×
×
 • Ustvari novo...