Skoči na vsebino

mcclane

Aluminat
 • Število vsebin

  339
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

226 Tabornik

Več o članu mcclane

 • Butast stavek
  je svinjski pastir brez svinje in pasti. Torej le R.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 2 355 vohunjenj
 1. mcclane

  Stephen King

  ČE bi bil citat vsaj od nekoga povezanega z knjigo, Kinga, Nicholsona...bi še razumel. Tole je pa popolno dno in povsem nepotrebno.
 2. Ja, imaš Biblos app in maš notri trgovino, reader pa svojo polico z knjigami..Kar nabaviš preko računalnika ti sinhronizira. Imam Onyx Boox in lahko nalagam te androidne appe. Če ti javijo da lahko dobiš navaden epub, prosim javi, ker gre tudi meni na jetra da vsak založnik ali trgovina posiljuje s svojimi aplikacijami. Res pa je, da jim nisem nikoli težil po supportu. Ko sem pred časom nabavil Dune knjige preko založbe Sanje, ti lepo postrežejo z personaliziranim epubom, tu pa eno samo zapletanje in kompliciranje.
 3. To imajo res neumno, naloži si njihov app, tam ti nato naloži knjigo. Na PCju tudi jaz nisem mogel potegniti epuba. Nekaj so morali spreminjati, ker omenjajo nalaganje Adobe digital editions pa avtorizacijo preko Inkbook, kar pa v zadnji verziji ni več mogoče. Seveda na njihovi strani nimajo updatano ali pa bognedaj, rešitve.
 4. Tudi jaz vesel za Lujza, lepa zmaga doma, pred svojimi. Po drugi strani pa...kaj delajo rdeči? Vlak je spet iztiril po parih dirkah? Danes povsem neopazni in nemočni.
 5. Pa saj je pri Perezu podobno...dollarsi od njegovih naftnih sponzorjev pridejo kar prav.
 6. Zgleda Max ni tako bulletproof če ni +30 sek vožnje v daljavo, očitno ga je Lando vrgel iz tira.
 7. Imel Boox Note Air 3C . barvno verzijo in sem zamenjal za črnobelega, ki je super. Barve so na kaleido ekranu precej sprane in konstantno popravljaš nastavitve. Pa še baterijo je precej praznil. Če imaš veliko barvnih stripov bi skoraj bolj priporočal kakšno navadno tablico od Amazona ali Samsunga.
 8. Meni je pa všeč tak, napol dirty racing, ne pa da se dobesedno na 100m umikajo drug drugemu. Prehiti če lahko, če ne, vozi za mano. Lujza je parkrat lepo spravil ob živce.
 9. Seveda je problem, če se Max po prvih ovinkih odpelje v daljavo, ostali pa pobirajo ostanke. Potem imaš pa še take bedne proge kot je zadnja, z enim mestom prehitevanja in evo.. Saj bodo tudi sami slejkoprej ugotovili da morajo spremeniti pravila ozr. narediti dirke bolj zanimive, ker tole res ni gledljivo. Kdo bo pa čakal leto ali dve pa se mogoče zadeva obrne na bolje, še tiste največje fane serije takih povsem brezveznih dirk odvrnejo od spremljanja športa,.
 10. DRS bi moral dat vsem drugim razen RB, pa še za to nisem prepričan da bi jim pomagalo.
 11. Če ne bo pobral pol svojih iz Merca s sabo, bodo taki epic meltdowni po radiu da se bo kar kadilo iz čelade.
 12. Po moje Gene komaj čaka da odproda Haas enim, ki bi se tudi radi malo šli formulce. Pa Netflixove epizode bodo bolj dogočasne brez Guntnerja. To je pa to.
 13. Holy fuck, 26M za Pereza, to mora RB imeti res višek denarja...potem pa na drugi strani Danny Ric z 2M... Čeprav mislim da je imel včasih večjo.
×
×
 • Ustvari novo...