Skoči na vsebino

mcclane

Aluminat
 • Število vsebin

  271
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

120 Tabornik

Več o članu mcclane

 • Butast stavek
  je najdu rizlo za joint.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 084 vohunjenj
 1. Ferrari strategy generator: https://ianleckey.github.io/ferrari-strategy-generator/ Interlagos Plan Q 71 lap race 7 stops Race start Soft Lap 16 Wet Lap 45 Soft Lap 52 Wet Lap 59 Hard Lap 60 Inter Lap 62 Wet Lap 69 Soft
 2. mcclane

  Formula 1 S2022

  Ne vem kaj ti je da iz precej solidnega bolida greš sam od sebe v Aston Martina.. Aston ki je eno največjih razočaranj sezone. Well, tko kot pravite, skladno z njegovimi preteklimi izbori...Čudno da se ni za kak Williams zagrebel.
 3. mcclane

  Formula 1 S2022

  Rdeči enostavno ne znajo speljat situacije sebi v prid, nobene ideje, nobene aktivnosti, nič. Ko speljejo točno veš, da jih bodo ostali nabili, ker enostavno ne znajo odreagirati, ne pravilno in kar je mogoče še bolj pomembno, pravočasno. Kot da delajo po enem starem workbooku iz 90 let in se ga držijo do pike točno, ne glede na to kaj delajo ostali.
 4. Roko na ledvico, kakšnih hudih in udarnih potez dosedaj niso naredili. Vsi so se zaredili v svoje rajone, malo se nastavljajo kameram, praktičnih učinkov pa je bore malo. Debilnega pregovarjanja na sejah v parlamentu ne štejem, ker je to itak postala folklora.
 5. mcclane

  Formula 1 S2022

  Seb počasi pakira? "I want to fight not only for points, but for wins, otherwise the fun is lost. In the next few weeks, together with my family, I will have to be clear about how realistic my goals are and how much energy I still feel in me to grow with the team "
 6. mcclane

  Formula 1 S2022

  A zdaj rdeči čakajo da ga Lujz ujame in ga bodo potem pitali?
 7. mcclane

  Formula 1 S2022

  Ffs, ta Ferrari ne bi zmagal tudi če bi bila samo ona dva na progi.
 8. mcclane

  Formula 1 S2022

  Tudi eni protestniki zasedli track, takoj po štartu.
 9. mcclane

  Formula 1 S2022

  Pa naj dvignejo višino bolida in bodo rešili problem, saj nikjer ne piše da se morajo dobesedno drgniti po tleh
 10. mcclane

  Star Wars

  Vaderja bi moral prihranit za finale in ga pokazat za vzorec, tko kot so naredili v Rogue One. En epic fight z meči in Silo med njim in Obijem pa bi bil mir in vsi zadovoljni. Tako pa zgleda samo kot en navaden villain.
 11. mcclane

  Formula 1 S2022

  Ric zna bit res na tankem ledu, ker če je tole njegov maksimum jim bo absolutno pokvaril konstrukorsko uvrstitev. Rdeči pa..ah, škoda besed, tako kot ponavadi, takoj ko je mal pritiska na njih se zlomijo in začnejo delat bedarije. Res bi morali koga poslati na šolanje k Mercu ali pa RB..preveč poceni zapravljenih zmag in pik. Le kaj je rekel Seb Šarlu? First time eh?
 12. mcclane

  Formula 1 S2022

  well..nič ni bilo od teh pritožb.
 13. mcclane

  Formula 1 S2022

  A zdaj čakajo še sonce da jim posuši asfalt?
 14. mcclane

  Formula 1 S2022

  Ker je tak hud naliv najboljš da kr za Safetom štartajo...
 15. mcclane

  Formula 1 S2022

  So pol objavili komplet posnetek in je bilo kao vzeto iz konteksta. Inženir ni še videl da je Ric krešnil in ga je zato vprašal kako je z avtom ozr. mislil je na setup. Ampak ja, Ric mora konkretno dvigniti formo, da te Lando povozi še ko je bolan, potem veš, da tu marsikaj ne štima.
×
×
 • Ustvari novo...