Skoči na vsebino

mcclane

Aluminat
 • Število vsebin

  151
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

47 Jogurt

Več o članu mcclane

 • Butast stavek
  strahopezdljivec

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. To bi ga lahko trajno zaključila že novinarka, če bi si vzela vsaj par minut in malo prebrala o tem famoznem seznamu. Dobesedno na pladnju ima neprijetno vprašanje ampak ne, raje ga servilno sprašuje in pusti da tip gladko nabija par minut kako so vsi okoli grdi in žleht.
 2. mcclane

  COVID-19

  Daj prosim preberi njegov tvit, tip in grupa so zagovarjali kratkotrajni hard lockdown, kar je pa nakoncu bilo sprejeto je pa navadno cedilo, skozi katerega so spet pognali ukrepomat in nametali tisoč in eno izjemo, kar se na koncu izkaže kot brezvezni lockdown, ki ga noben ne jebe pet posto.
 3. mcclane

  COVID-19

  "Konec tedna so vsa cepilna mesta v državi skupaj cepila zgolj 1.253 ljudi, ki so dobili prvi odmerek cepiva, dva...pa sta dobila drugi odmerek cepiva...neporabljenih ostaja 58.318 odmerkov cepiv" Kako bo Kacin precepil celo Slovenijo do poletja s takim tempom, mi ni jasno. No, saj njemu tudi ni.
 4. mcclane

  Formula 1 S2020E2

  Dam mu še par dirk da mu začne prebijat varovalko.
 5. mcclane

  Formula 1 S2020E2

  Seb dobil 5 mest kazni - začne z zadnjega mesta in 3 pike na licenco, ker kao ni prekinil kroga ob Mazespinovem vrtenju.
 6. Kaj pa če bi..vem, nora ideja, novinarji malo bolj konkretno preverili vse skupaj preden se kaj objavi? Carlova v tem primeru vrže lopato gnoja in upa da se ga bo kaj prijelo na steni. Itak je namen dosežen, Simonovič se mora zagovarjati pred vsem folkom. Vsekakor bi Carlova morala bolj preveriti, ne pa da vse njene obtožbe temeljijo na enih par dopisovanjih z univerzo, katera sama prizna da mogoče res nima poštimanih starih evidenc.
 7. Hahaha, ker mega-patch so splavil, neverjetno. To so dal naresti enemu študentu v kleti.
 8. mcclane

  Karantensko spanje

  Merc je danes zgledal obupen in je bil res nevozen - čisto možno da so ga biksali z nastavitvami samo Lujzu tud en krog ni šel tko kot je treba.
 9. Meni je pa DS2 absolutno najgrši od vseh treh.
 10. Samo za Galkota naked blue man fists angry black dragon for 1 hour 25 mins..
 11. mcclane

  Karantensko spanje

  Baje zlomljena čeljust in par zob, naj bi bil kmalu spet v pogonu.
 12. mcclane

  Karantensko spanje

  Ni milosti Lahko bi bil bolj trn v peti, tako pa razen prebliskov sem in tja absolutno ni nobena grožnja #veganu. Da ga pa naperejo še konkurenti v slabših karjolah pa sploh ni vredno pisati.
×
×
 • Ustvari novo...