Skoči na vsebino

mcclane

Aluminat
  • Število vsebin

    344
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

237 Tabornik

Več o članu mcclane

  • Butast stavek
    je svinjski pastir brez svinje in pasti. Torej le R.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 2 635 vohunjenj
  1. Duh, no shit, so pa res Sherlocki, da so to opazil. Me prav zanima kdaj bo public kateri streamerji so vpleteni. Nekateri res igrajo tako kot da točno vedo kje so nasprotniki, nobene previdnosti, samo gas. Je pa jasno da to folk rad gleda, ne pa dolgočasnega počasnega igranja.
  2. mcclane

    Pravkar pogledano

    do tell moar! Trailer se mi ne zdi slab, film pa vidim da je prišel na travnike.
  3. Ja lej, mogoče je pozabil da je v pravem avtu in ne na igrici, kjer pritisne restart pa je tam ko prej. Vozil je že tko. Plus tega, so ga vsi naštudirali s temi uletavanji u božjo mater, kjer izpade kot debil in je enkrat za spremembo pokasiral svoje. Tko kot veš da se ti en Nande ne bo pustil prehitet kr tko, tudi veš da se ti en Lujz ne bo kr umaknil zato ker si Max. Mogoče to pali pri mlajših zelenih voznikih pri tastarih pa ne, sploh ker so zavohali da RB ni več bulletproof raketa. Pa še salty as fuck je, ko mu ne gre +20sek laganini v daljavo.
  4. Tko kot se rekli, če bi bil to Max, Nande, Lujz al pa Vetl na njegovem mestu, se ne bi noben uklonil.
  5. Jest ne vem, kaj so pri Mclarnu skadili, da so mislili da se jim tole posreči brez problemov..
  6. mcclane

    Stephen King

    ČE bi bil citat vsaj od nekoga povezanega z knjigo, Kinga, Nicholsona...bi še razumel. Tole je pa popolno dno in povsem nepotrebno.
  7. Ja, imaš Biblos app in maš notri trgovino, reader pa svojo polico z knjigami..Kar nabaviš preko računalnika ti sinhronizira. Imam Onyx Boox in lahko nalagam te androidne appe. Če ti javijo da lahko dobiš navaden epub, prosim javi, ker gre tudi meni na jetra da vsak založnik ali trgovina posiljuje s svojimi aplikacijami. Res pa je, da jim nisem nikoli težil po supportu. Ko sem pred časom nabavil Dune knjige preko založbe Sanje, ti lepo postrežejo z personaliziranim epubom, tu pa eno samo zapletanje in kompliciranje.
  8. To imajo res neumno, naloži si njihov app, tam ti nato naloži knjigo. Na PCju tudi jaz nisem mogel potegniti epuba. Nekaj so morali spreminjati, ker omenjajo nalaganje Adobe digital editions pa avtorizacijo preko Inkbook, kar pa v zadnji verziji ni več mogoče. Seveda na njihovi strani nimajo updatano ali pa bognedaj, rešitve.
  9. Tudi jaz vesel za Lujza, lepa zmaga doma, pred svojimi. Po drugi strani pa...kaj delajo rdeči? Vlak je spet iztiril po parih dirkah? Danes povsem neopazni in nemočni.
  10. Pa saj je pri Perezu podobno...dollarsi od njegovih naftnih sponzorjev pridejo kar prav.
  11. Zgleda Max ni tako bulletproof če ni +30 sek vožnje v daljavo, očitno ga je Lando vrgel iz tira.
  12. Imel Boox Note Air 3C . barvno verzijo in sem zamenjal za črnobelega, ki je super. Barve so na kaleido ekranu precej sprane in konstantno popravljaš nastavitve. Pa še baterijo je precej praznil. Če imaš veliko barvnih stripov bi skoraj bolj priporočal kakšno navadno tablico od Amazona ali Samsunga.
  13. Meni je pa všeč tak, napol dirty racing, ne pa da se dobesedno na 100m umikajo drug drugemu. Prehiti če lahko, če ne, vozi za mano. Lujza je parkrat lepo spravil ob živce.
  14. Seveda je problem, če se Max po prvih ovinkih odpelje v daljavo, ostali pa pobirajo ostanke. Potem imaš pa še take bedne proge kot je zadnja, z enim mestom prehitevanja in evo.. Saj bodo tudi sami slejkoprej ugotovili da morajo spremeniti pravila ozr. narediti dirke bolj zanimive, ker tole res ni gledljivo. Kdo bo pa čakal leto ali dve pa se mogoče zadeva obrne na bolje, še tiste največje fane serije takih povsem brezveznih dirk odvrnejo od spremljanja športa,.
×
×
  • Ustvari novo...