Skoči na vsebino

Tadey

Šerif
 • Število vsebin

  155
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

30 Fant od fare

Več o članu Tadey

 • Stopnja
  Pokrovitelj foruma lvl3!
 • Rojstni dan 18. 03. 1987

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Tadey

  COVID-19

  Lej virus se obnaša tako kot si politiki želijo... ker on ve kdaj je ura 22.30 in takrat začne napadat. Zato se zaprejo gostilne takrat. Pa na naše politike se ne prime. Samo na državljane. On a serious note, glede na to da covid izhaja iz Sarsa (če sem prav razumel) in sars je ena grda grda packarija zakaj zanj niso razvili zdravila?
 2. Tadey

  Računalniska periferija

  A pa te miške imajo programable macro knofe? Al je pač neki vnaprej določeno?
 3. Tadey

  [udarna] avto tema

  Res je.... Prinesi svoje olje. Vendar more biti točno tak kot je v specifikacijah. Drgač pa nategujejo ful. Sefu so zaračunal 250€ za 5 l olja :O Fotru so pa na Mistubishjiju v Lj računal 3 ure dela za menjavo olja in ploščic... Ko jim rečeš da se to naredi v dobri urici če delaš eno za drugo stvar pa ti pribije da je to njihova minimalna norma. Zato pa so vsi "uradni" servisi v slabi luči.
 4. A ma kdo kako stran kjer piše zakaj so emulatorji tako problematični? Pa zakaj more strojna oprema biti res božjastna?
 5. Tadey

  Nakup novega računalnika

  Dela kot šus Se je mojstrov ustrašu pa se je kr pustil zrihtat haha Hvala šeenkrat :*
 6. U glavnm 100 let nazaj, na prejšnjem mn3ju sem iskal eno igro zgleda da za nes Če koga zanima je to to blo S sošolcem sva igrala skupaj in nato sta se kar lahko združla borca
 7. Tadey

  Tema o e-mobilnosti

  Fantje kar sem pa jest dons doživel pa lahko samo Sem začel razmišljat tudi v to smer Aja sponsored by @Vodokotlič za test dons P.S. sploh ne vem če bom dons ohka spal P.P.S. Čiča zadi čist divji
 8. Tadey

  [uradna] mopij tema

  Sej bom navadnga kupil. Hvala za info AHa... Pri meni ni bilo...
 9. Pismo čist zagreti kle... Čakamo amd kaj bo ven pljunil... Razlike med njima pa so samo: Ray Tracing DLSS AL je še kej? Kako amd nadomešča te reči če jih sploh ima? Hvala
 10. Tadey

  [uradna] mopij tema

  U jebemti a res.... Noro kaj pa je fora da jih pol prodajajo? Ok ne sej bom šel navadnga iskat. Imam itak un vizir zatemnjen znotri. Ma na temu se mi je un za štelat pinlock "zlomu" in ga ne morem obračat. KO je za izvijač. In je zdj samo en položaj in se mi pinlock ne usede več lepo in se pod njem rosi. Al je to že serijsko slabo narejen?
 11. Tadey

  LEGO

  Fak no zakaj sploh sm v to temo hodm... Prej 10 let nč zapravu zdj pa kr naprej
 12. Tudi meni ni jasno kaj se počne... Dobro počim kugle... Samo se mi pa postavljajo pol kr na random
 13. Tadey

  [udarna] avto tema

  Kaj pa tale? Ni lih suv je pa https://www.ford.com/trucks/f150/models/f150-raptor/
×
×
 • Ustvari novo...